سمپادی های قم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Narcissus
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های قم

به نقل از kh@zan :
سلام اوهوم توی بلوار امین باید باشه دخترونه هم داره مثل مدرسه میمونه قوانین داره
118 زنگ بزنی میتونی شمارشو بگیری از خودشون آدرس دقیقشونو بگیری

فضاش خوبه؟ من کانون میرفتم انگار که تو خیابون داری درس میخونی!

به نقل از فاطمـه :
فضاش خوبه؟ من کانون میرفتم انگار که تو خیابون داری درس میخونی!
من یه بار یه ساعت رفتم خیلی خوب و آرومه اصلا گاهی آدم از ورق زدن کاغذ میترسه از بس آرومه بعد توی یه دفتری ساعت حضور غیاب میزنن شماره کتابخونه رو هم میدن که والدین اگر خواستن زنگ بزنه بپرسه دخترش کی از کتابخونه خارج شده. فکر کنم هم موبایلا رو باید خاموش کرد حالا اینو دقیق یادم نیست

به نقل از kh@zan :
من یه بار یه ساعت رفتم خیلی خوب و آرومه اصلا گاهی آدم از ورق زدن کاغذ میترسه از بس آرومه بعد توی یه دفتری ساعت حضور غیاب میزنن شماره کتابخونه رو هم میدن که والدین اگر خواستن زنگ بزنه بپرسه دخترش کی از کتابخونه خارج شده. فکر کنم هم موبایلا رو باید خاموش کرد حالا اینو دقیق یادم نیست

اقا چ جای باحالیه اینجا :دی ادرسشو ب منم بدین :-"

به نقل از Suspicious Girl :
اقا چ جای باحالیه اینجا :دی ادرسشو ب منم بدین :-"
فکر کنم مدیرش خانم متش بوده :))

به نقل از kh@zan :

عالیه! خداروشکر انگار یه کتابخونه درست و حسابی داریم!

شمارو نمیدونم ولی با ما خیلی بد برخورد کردن . و ضمنا باید بگم اولین بار تو عمرم بود که انقد اروم و ساکت اینهمه مدت یه جا نشستم #کاملا جدی
يکجوري از اخلاق کادر حرف ميزنيد انگار مثلا کادر ما از دماغ بهشت افتادن پايين،حتي بنظرم هر کادري با هر برخوردي به اندازه کادر ما نميتونن توي نا متعادلي رواني باشن،خيلي از شماها که الان اينجايي اول هستين(نهايتا دوم)اين خيلي طبيعيه رسما کادر داره جلوي شما نمايش بازي ميکنه،خيلي مونده که بخواين اون روشون هم ببينين.

من می دونم که بی اخلاقی بعضی هاشون واقعن رو اعصابه. به ما هم همچین روی خوش نشون ندادن اما این یه چیز متقابله. اگه بهشون احترام بذاری سنگ هم که باشن حداقل بهت بی احترامی نمی کنن!

اشتباه بزرگیه اگه بخوای
اینطوری فکر کنی و با این مبنا باهاشون برخورد کنی!
هرچی بیشتر احترام بذاری کمتر احترام میبینی!
به عنوان کسی که در مقابل بی احترامی هاشون سکوت کرده بهت میگم.

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
من می دونم که بی اخلاقی بعضی هاشون واقعن رو اعصابه. به ما هم همچین روی خوش نشون ندادن اما این یه چیز متقابله. اگه بهشون احترام بذاری سنگ هم که باشن حداقل بهت بی احترامی نمی کنن!
ببين،من بدون هيچ موضع خاصي بهت ميگم اين حرفي که زدي کاملا درسته اما مربوط به روابط بين انسانهاي سالمه.کسايي که از نظر فکري جزو ادمهايي باشن که تعادل روحي ذهني دارن،
نه کسايي که تيمارستانها ها با اغوش باز ازشون استقبال ميکنن
شما هنوز برخورد چنداني باهاشون نداشتين،حتي طبيعيه اگه بخوايد بي تفاوت باشيد نسبت به حرفاي ما،فقط به اين فکر کنيد که نميشه يک دسته ادم همه بي راه بگن.

اوووفففف چ دل پری دارید شماها!
بچه ها.. میدونم اذیت شدید،درک میکنم.. خب؟ ولی لطف کنید اینجوری ب ما نگید.. اینجوری مام ذهنیت بدی پیدا میکنیم. مثلا راجع ب یکی از معلما سال بالاییا یه سری چیز بهمون گفته بودن ما فکر میکردیم ایشون شمر ذی الجوشنه ولی خب الان باشون مشکلی نداریم . درسته اول ساله هنوز.. ولی باز ب هر حال...
خب هر کس یه برداشتی داره.. ممکنه ما اصن برخوردی باشون پیدا نکنیم ک بی احترامی ببینیم اما بعضی حرفا ذهنیتمونو داغون میکنه و یه جورایی اذیت میشیم.

اوووفففف چ دل پری دارید شماها!
بچه ها.. میدونم اذیت شدید،درک میکنم.. خب؟ ولی لطف کنید اینجوری ب ما نگید.. اینجوری مام ذهنیت بدی پیدا میکنیم. مثلا راجع ب یکی از معلما سال بالاییا یه سری چیز بهمون گفته بودن ما فکر میکردیم ایشون شمر ذی الجوشنه ولی خب الان باشون مشکلی نداریم . درسته اول ساله هنوز.. ولی باز ب هر حال...
خب هر کس یه برداشتی داره.. ممکنه ما اصن برخوردی باشون پیدا نکنیم ک بی احترامی ببینیم اما بعضی حرفا ذهنیتمونو داغون میکنه و یه جورایی اذیت میشیم.
تا حدودی خوبه که تجربه هاشونو میگن.این طوری درصد خطای ما کم میشه.
ولی ما نمی تونیم کاری کنیم پس با شادی و بیخیالی می تونیم به خودمون کمک کنیم

دوستان کسايي که کتابخانه امام صادق رفتن ميشه بگن چطوري هست اونجا؟ميذارن خوراکي بخوريم توش؟مبايل ميشه روشن باشه؟روزاي تعطيل بازهستن؟روزاي معمولي تا چه ساعتي هستن؟

وای کتاب خونه امام صادق عالیه،همه چی داره،جا برای نماز و نهار و همه چی
گوشیم همه دستشونه مورد خاصی نداره در کل فضای عالیی داره
تا پنجشنبه ها شیش پنجشنبه ها ولی تا پنجه

عزیزم پست متوالی ممنوعه :)
همین که دیگه خانم بشیری نیس قوت قلبه...
من خیلی دوسش دارم واقن با اخلاقه
اون سوالم حتما اشتباه متوجه شدی

علم و مال؟ بحث راجب این بود؟
بعدن نوشت: وای ببخشید من اون موقع ذهنم درگیر بود اصلا متوجه نشدم...
اخه تو اون برگه نوشته بود علم و مال سجع متوازن دارن!
در حال حاضر با دوستان مشغول تفکر هستیم..
نه تقریبا دیگه فهمیدم...

لیلا مردی؟ :دی

به نقل از Anee :
سلامممممممم منم دوره دوم1... (بنیاد)
کیا هم مدرسه ایه منن؟ :D
خب بگو اول دبيرستانم ديگه، :D :))

خب مگه چند تا لیلای هنرمند داریم تو فرهنگ5؟ :-" من فائزه ام. فرهنگ6. :-"

اون طرح مرتضی پاشایی ت عم خیلی خوشگل بود راسی. :-"