☺☺☺☺☺
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- قم
پاسخ : سمپادی های قم
نه من شاهدسکوت فایزه بودم :)
نه من شاهدسکوت فایزه بودم :)
خب حالا کم تر غصه می خورم به حال خودمبه نقل از kh@zan :جا داره بگم از کادر یه دلخوری دارم و اون ناهماهنگی میان مدارس بود که ما با برنامه ی تا 4 کلاس داشتن اومده بودیم مدرسه فرز2 و تدارک ناهار و اینا رو هم داده بودیم و با خانواده اونجور هماهنگ بودیم اما ناگهان ساعت 12 خیلی محترمانه بیرونمون کردن
آخه کدوم فردی از دو جلسه که از صفر شروع شده و استاد هنوز کار خاصی نکرده میتونه بفهمه استاد در چه سطحیه؟! اصلا بیخیال اون جریانات بشیم نمیشد مثلا این موضوعو قبلا به ما اطلاع میدادن؟! یا حداقل با ادبیات بهتری بامون صحبت میکردن؟
ما که تا 4 توی یکی از کلاسای خالی نشستیم خودمون المپ خوندیم وسطش دلشون سوخت برامون گفتن حداقلبرید سر کلاس وقتتون هدر نره
این چه وضعشه خو
سلام اوهوم توی بلوار امین باید باشه دخترونه هم داره مثل مدرسه میمونه قوانین دارهبه نقل از فاطمـه :سلام :)
بچه ها کسی میدونه کتابخونه امام صادق کجاست؟ دخترونه هم داره؟
به نقل از kh@zan :سلام اوهوم توی بلوار امین باید باشه دخترونه هم داره مثل مدرسه میمونه قوانین داره
118 زنگ بزنی میتونی شمارشو بگیری از خودشون آدرس دقیقشونو بگیری
من یه بار یه ساعت رفتم خیلی خوب و آرومه اصلا گاهی آدم از ورق زدن کاغذ میترسه از بس آرومه بعد توی یه دفتری ساعت حضور غیاب میزنن شماره کتابخونه رو هم میدن که والدین اگر خواستن زنگ بزنه بپرسه دخترش کی از کتابخونه خارج شده. فکر کنم هم موبایلا رو باید خاموش کرد حالا اینو دقیق یادم نیستبه نقل از فاطمـه :فضاش خوبه؟ من کانون میرفتم انگار که تو خیابون داری درس میخونی!
به نقل از kh@zan :من یه بار یه ساعت رفتم خیلی خوب و آرومه اصلا گاهی آدم از ورق زدن کاغذ میترسه از بس آرومه بعد توی یه دفتری ساعت حضور غیاب میزنن شماره کتابخونه رو هم میدن که والدین اگر خواستن زنگ بزنه بپرسه دخترش کی از کتابخونه خارج شده. فکر کنم هم موبایلا رو باید خاموش کرد حالا اینو دقیق یادم نیست
فکر کنم مدیرش خانم متش بودهبه نقل از Suspicious Girl :اقا چ جای باحالیه اینجا ادرسشو ب منم بدین
به نقل از kh@zan :من یه بار یه ساعت رفتم خیلی خوب و آرومه اصلا گاهی آدم از ورق زدن کاغذ میترسه از بس آرومه بعد توی یه دفتری ساعت حضور غیاب میزنن شماره کتابخونه رو هم میدن که والدین اگر خواستن زنگ بزنه بپرسه دخترش کی از کتابخونه خارج شده. فکر کنم هم موبایلا رو باید خاموش کرد حالا اینو دقیق یادم نیست
يکجوري از اخلاق کادر حرف ميزنيد انگار مثلا کادر ما از دماغ بهشت افتادن پايين،حتي بنظرم هر کادري با هر برخوردي به اندازه کادر ما نميتونن توي نا متعادلي رواني باشن،خيلي از شماها که الان اينجايي اول هستين(نهايتا دوم)اين خيلي طبيعيه رسما کادر داره جلوي شما نمايش بازي ميکنه،خيلي مونده که بخواين اون روشون هم ببينين.به نقل از Suspicious Girl :شمارو نمیدونم ولی با ما خیلی بد برخورد کردن . و ضمنا باید بگم اولین بار تو عمرم بود که انقد اروم و ساکت اینهمه مدت یه جا نشستم #کاملا جدی
ببين،من بدون هيچ موضع خاصي بهت ميگم اين حرفي که زدي کاملا درسته اما مربوط به روابط بين انسانهاي سالمه.کسايي که از نظر فکري جزو ادمهايي باشن که تعادل روحي ذهني دارن،به نقل از ♥hastikhanoom♥ :من می دونم که بی اخلاقی بعضی هاشون واقعن رو اعصابه. به ما هم همچین روی خوش نشون ندادن اما این یه چیز متقابله. اگه بهشون احترام بذاری سنگ هم که باشن حداقل بهت بی احترامی نمی کنن!
تا حدودی خوبه که تجربه هاشونو میگن.این طوری درصد خطای ما کم میشه.به نقل از Suspicious Girl :اوووفففف چ دل پری دارید شماها!
بچه ها.. میدونم اذیت شدید،درک میکنم.. خب؟ ولی لطف کنید اینجوری ب ما نگید.. اینجوری مام ذهنیت بدی پیدا میکنیم. مثلا راجع ب یکی از معلما سال بالاییا یه سری چیز بهمون گفته بودن ما فکر میکردیم ایشون شمر ذی الجوشنه ولی خب الان باشون مشکلی نداریم . درسته اول ساله هنوز.. ولی باز ب هر حال...
خب هر کس یه برداشتی داره.. ممکنه ما اصن برخوردی باشون پیدا نکنیم ک بی احترامی ببینیم اما بعضی حرفا ذهنیتمونو داغون میکنه و یه جورایی اذیت میشیم.