• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های قم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Narcissus
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های قم

به نقل از سارگل :
كسي امرو نيمده بود مدرسه ما واسه كلاس المپ؟
من نیز هم

من بودم .. بچه های فرز 2 جدا هم خودتون هم کادرتون خ بد برخوردین :|

لابد شیطونی کردی چون ما یه دفعه رفتیم خیلی خوب بودن. واقعن عالی بودن ... ولی به پای مدرسه ی خودمون که نمی رسن 8-}
بچه ها خوش به حالتون :-<
این سمپادای ما رو نخواهند داد؟؟
@حال کردم به پسرونه اجازه ندادن تو طول هفته بیان ;D

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
لابد شیطونی کردی چون ما یه دفعه رفتیم خیلی خوب بودن. واقعن عالی بودن ... ولی به پای مدرسه ی خودمون که نمی رسن 8-}

شمارو نمیدونم ولی با ما خیلی بد برخورد کردن . و ضمنا باید بگم اولین بار تو عمرم بود که انقد اروم و ساکت اینهمه مدت یه جا نشستم #کاملا جدی

جا داره بگم از کادر یه دلخوری دارم و اون ناهماهنگی میان مدارس بود که ما با برنامه ی تا 4 کلاس داشتن اومده بودیم مدرسه فرز2 و تدارک ناهار و اینا رو هم داده بودیم و با خانواده اونجور هماهنگ بودیم اما ناگهان ساعت 12 خیلی محترمانه بیرونمون کردن :|
آخه کدوم فردی از دو جلسه که از صفر شروع شده و استاد هنوز کار خاصی نکرده میتونه بفهمه استاد در چه سطحیه؟! اصلا بیخیال اون جریانات بشیم نمیشد مثلا این موضوعو قبلا به ما اطلاع میدادن؟! یا حداقل با ادبیات بهتری بامون صحبت میکردن؟:|
ما که تا 4 توی یکی از کلاسای خالی نشستیم خودمون المپ خوندیم وسطش دلشون سوخت برامون گفتن حداقلبرید سر کلاس وقتتون هدر نره :|
این چه وضعشه خو

به نقل از kh@zan :
جا داره بگم از کادر یه دلخوری دارم و اون ناهماهنگی میان مدارس بود که ما با برنامه ی تا 4 کلاس داشتن اومده بودیم مدرسه فرز2 و تدارک ناهار و اینا رو هم داده بودیم و با خانواده اونجور هماهنگ بودیم اما ناگهان ساعت 12 خیلی محترمانه بیرونمون کردن :|
آخه کدوم فردی از دو جلسه که از صفر شروع شده و استاد هنوز کار خاصی نکرده میتونه بفهمه استاد در چه سطحیه؟! اصلا بیخیال اون جریانات بشیم نمیشد مثلا این موضوعو قبلا به ما اطلاع میدادن؟! یا حداقل با ادبیات بهتری بامون صحبت میکردن؟:|
ما که تا 4 توی یکی از کلاسای خالی نشستیم خودمون المپ خوندیم وسطش دلشون سوخت برامون گفتن حداقلبرید سر کلاس وقتتون هدر نره :|
این چه وضعشه خو
خب حالا کم تر غصه می خورم به حال خودم :))
شاید این توطئه ی مدرسه ی خودمون بوده که بیخیال المپیاد شیم اصن. هان؟
همه شون وقتا وقتن. من عذر می خوام.

اگ ازکادر ناراحت بوبید ک مام ناراضیم ما کلاس حساب داشتیم واسه همین خودم مدرسه بودم این ناشی ازنا هما هنگی مدارس بود بعدشم جلسه اول بوده ی کم بی نظمی طبیعی اگ دوباره اومدید قدمتون رو دوتا چشم ما هما هنگ کنید همو ببینیم بازم ازبرخورد بچه ها عذر خواهی میکنم

سلام :)
بچه ها کسی میدونه کتابخونه امام صادق کجاست؟ دخترونه هم داره؟

به نقل از فاطمـه :
سلام :)
بچه ها کسی میدونه کتابخونه امام صادق کجاست؟ دخترونه هم داره؟
سلام اوهوم توی بلوار امین باید باشه دخترونه هم داره مثل مدرسه میمونه قوانین داره
118 زنگ بزنی میتونی شمارشو بگیری از خودشون آدرس دقیقشونو بگیری

Back
بالا