چرا اینقدر بی فرهنگی؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Pegi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چرا اینقدر بی فرهنگی؟!

آخه ببين اول ما بايد خودمون قبول كنيم چه كاري بده چه كاري پسنديده، بعد تلاش براي انجام ندادن بد ها بكنيم!!! مسلما وقتي جووناي ايراني هيچ تفريحي ندارن، تاكيد مي كنم! هيچ تفريحي! الان تفريحات واسه يه قشري از جامعس!! مسلما اون كساني كه فقيرا نميتونن پاشن برن بانجي جامپينگ يا پينت بال!! دخترا قبل از شب بايد خونه باشن، تنها سينما برن مشكل داره، تو پارك برن بشينن چيزن...(ببخشيد اگه رك ميگم!) ماشين سوار شن ميخوان دور دور بازي كنن، با پسر بيرون باشن واويلا... حالا فرقي نداره يارو شوهرته يا نامزدت يا فاميلت يا حتي دوستت!بخندن مشكل دارن،قهوه خونه برن چايي بخورن مفسد في ارض هستن(درست نوشتم؟ اين حرف مديرمون به ما بود كه صبحا ميريم املت مي خوريم!!!) پسرا هم مثل دختران تو بعضي موارد. اما خييييييلييييييييي آزادي هاي بيشتري دارن!!!
اينا مشكل جديه!! چرا منه دختر اگه ساعت 1 شب خوابم نياد قدم بزنم تو خيابون، حتي رفتگر هم اجازه ي متلك گفتن به خودش ميگه و يه افرادي ميگن چيزه ديگه...!! اما همين حالت واسه يه پسر باشه اصلن كسي نمي فهمه؟ :-\سرتون رو هم درد اوردم شرمنده :-[

به نقل از panther :
آخه ببين اول ما بايد خودمون قبول كنيم چه كاري بده چه كاري پسنديده، بعد تلاش براي انجام ندادن بد ها بكنيم!!! مسلما وقتي جووناي ايراني هيچ تفريحي ندارن، تاكيد مي كنم! هيچ تفريحي! الان تفريحات واسه يه قشري از جامعس!! مسلما اون كساني كه فقيرا نميتونن پاشن برن بانجي جامپينگ يا پينت بال!! دخترا قبل از شب بايد خونه باشن، تنها سينما برن مشكل داره، تو پارك برن بشينن چيزن...(ببخشيد اگه رك ميگم!) ماشين سوار شن ميخوان دور دور بازي كنن، با پسر بيرون باشن واويلا... حالا فرقي نداره يارو شوهرته يا نامزدت يا فاميلت يا حتي دوستت!بخندن مشكل دارن،قهوه خونه برن چايي بخورن مفسد في ارض هستن(درست نوشتم؟ اين حرف مديرمون به ما بود كه صبحا ميريم املت مي خوريم!!!) پسرا هم مثل دختران تو بعضي موارد. اما خييييييلييييييييي آزادي هاي بيشتري دارن!!!
اينا مشكل جديه!! چرا منه دختر اگه ساعت 1 شب خوابم نياد قدم بزنم تو خيابون، حتي رفتگر هم اجازه ي متلك گفتن به خودش ميگه و يه افرادي ميگن چيزه ديگه...!! اما همين حالت واسه يه پسر باشه اصلن كسي نمي فهمه؟ :-\سرتون رو هم درد اوردم شرمنده :-[
شاید تمام این حرفایی که زدید درست باشه اما شما خودتون رو جایه پسرا نمی ذارید و این رو می گید و به نظرم نظر کاملی نیست

اهان منظورتون اينه كه اگه من جاي پسرا بودم. مجاز بودم به بقيه متلك بندازم يا ...
اخه اين چيزا ربطي به بودن جاي جنس مخالف نداره!!!ماها هزارو يك بدبختيه ديگه داريم كه شما ها خيلي شيك ازشون بيخبرين! البته حرفتو قبول دارم!!! بايد تو اين مملكت جاي دخترا بود تا فهميد چه عذابايي ميكشن!!
در ضمن ميشه شما نظرو كامل كنين؟

خوب من نگفتم که شما این مشکلات رو ندارید اما ما هم برامون گل و بلبل نیست اینجا

سلام
من خودم به شخصه اعتقاد دارم که بعضی از سختگیری که رو دختر میشه درسته ... و باید باشه ولی بعضیاش خدایی دیگه از روی تعصب قدیمیاست! مثلا این خیلی مسخره است که بگن: " دختر وقتی می خنده نباید دندوناش معلوم بشه!" واقعا وقتی این حرفو شنیدم نتونستم خودمو نگه دارم و ... دیگه زدم زیر خنده! آخه وقتی آدمیزاد حرف میزنه هم دندوناش در میان دیگه وقتی می خنده نمی تونه جلوگیری کنه!

به هر حال: من با بعضی سخت گیری ها موافقم و با بعضی مخالف! وقتی به ما میگن شب نریم بیرون واسه خودمونه! برای اینکه مواضبمونن! برای اینکه نگران ما هستن! حق بدیم بهشون ... خودتون گفتین ... وقتی رفتگر هم به خودش حق میده متلک بندازه منم اگه جای والدین دخترا بودم نمی ذاشتم شب برن بیرون! خودمونو جای بزرگترا هم بذاریم!
در مورد پسرا هم ... هیچی نمیدونم و از دنیاشون خبر ندارم! پس نظری هم ندارم!

منم اينارو ميدونم اما مي گم چرا جامعه نبايد اينقدر امنيت داشته باشه كه شب بخوره تو سرمون!!! روز تنها بريم بيرون؟ من ديروز ميخواستم واسه معلم رياضيمون كيكو گل بگيرم، دستم پر بود، به خدا يه پسر بچه ابتدايي!! برگشته به من ميگه خانم همراهيتون كنيم؟؟؟ :o:o:oمنم گفتم شما الان وقته خوابته چرا بيروني كوچولو؟ آخه چرا؟ يه سوال چقدر محدوديت تو اين جامعه واسه پسرا هست؟؟ گشت ارشاد همينجوري ميگيردشون؟ ممانعت دارن بيرون برن؟ با مهموني مشكل دارن؟ البته من يك طرفه نمي خوام به قاضي برم!! ميتونم از يكي از پسراي سايت خواهش كنم بياد يذره از مشكلاتشونو بگه؟

سلام
فقط پسرا نیستن عزیزم ... هم پسر بد تو جامعه هست و هم پسر خوب ... اینو که قبول دارین؟
خب در مرحله بعد ... اگه دختر خوب توی جامعه هست پس دختر بد هم هست ... شما یه خورده بد به قضیه نگاه می کنین ... اگه پسر بد هست ... مطمئن باشین دختر بد هم هست! رو تعدادشون قضاوت نمی کنما ولی خیلی از دخترا هم هستن که خیلی بدتر از بعضی پسرا رفتار می کنن! خواهش می کنم اونور قضیه رو هم ببینین! فقط پسرا نیستن که نا امنی ایجاد می کنن،گاهی خود دخترا ...
همین دخترایی که دوستاشونو فریب می دن چی؟ کم نبودن دخترایی که از خانواده های خوب بودن و بعد کارشون به چه جاهایی کشیده نشده ... اونا اول از چه طریق گول خوردن؟ از همون دوستای مونث و هم جنس خودشون!
همه ناامنی ها از طرف پسرا نیست ... متاسفانه گاهی هم ...

اصولا 2 حالت در روبروی شماهاست که این گونه می فکرید

1- بیخیال حرف مردم باشید

2- به حرف مردم گوش بدین

با توجه به چیزایی که گفتی تو از دسته ی 2 هستی

خب دسته ی 1 را امتحان کن تا هیچ کدوم از این حرفا برات مهم نباشه

به همین سادگی به همین خوشمزگی

اتفاقا سواله منم از شما همینه چرا آخه چرا باید جامعه ی ما اینطور باشه چرا باید مردم این اجازرو به خودشون بدهند که به یه دختر متلک بیندازن من میگم جامعه ی ما و فرهنگه ما باید عملا اینقدر بالا باشه که اصلا این چنین چیزی(البته همه جا هست ولی دیگه توی جامعه ی ما از حد گذشته باور کنید در بعضی از کشور های آزاد دنیا اصلا و ابدا چنین چیزی در این حد وجود نداره من این مسئله را میدونم که دارم میگم) وجود نداشته باشه و با این همه محدودیت به هیچ وجه این مسئله حل نمیشه محدودیت باید باشه ولی در حد خودش واقعا من وقتی بعضی مسائل را میبینم میشنوم یا میخونم گریم میگیره تنها یه جواب میشه داد انسان خودش و هدفش را گم کرده من خیلی حرف داشتم که بزنم ولی نمیتونم.

به نقل از hamoon :
اتفاقا سواله منم از شما همینه چرا آخه چرا باید جامعه ی ما اینطور باشه چرا باید مردم این اجازرو به خودشون بدهند که به یه دختر متلک بیندازن من میگم جامعه ی ما و فرهنگه ما باید عملا اینقدر بالا باشه که اصلا این چنین چیزی(البته همه جا هست ولی دیگه توی جامعه ی ما از حد گذشته باور کنید در بعضی از کشور های آزاد دنیا اصلا و ابدا چنین چیزی در این حد وجود نداره من این مسئله را میدونم که دارم میگم) وجود نداشته باشه و با این همه محدودیت به هیچ وجه این مسئله حل نمیشه محدودیت باید باشه ولی در حد خودش واقعا من وقتی بعضی مسائل را میبینم میشنوم یا میخونم گریم میگیره تنها یه جواب میشه داد انسان خودش و هدفش را گم کرده من خیلی حرف داشتم که بزنم ولی نمیتونم.

راه من مسکن بود و فقط جواب می داد
ولی اگه چیزی مثه کرتون می خوایین که بزنه و هیچ اثری ازش نمونه
بگم که اینجا ایرانه
و به جرئت بگم درست نمی شه
پس به همین مسکن هم راضی باشین

اصن به شما بگن ا...ت نباید براتون مهم باشه
جدی میگم
اگه واقعا می خواهین به راحتی 3 نیمه شب برین بیرون باید براتون این حرفا مهم نباشه
اگه مهمه خب نرین
نمی شه هم خدارو خواست هم خرما

دیگه این بی فرهنگی هست
چه بخوای چه نخوای
درست کردنش هم حتی کار حضرت فیل هم نیست
پس باید باهاش کنار بیای

بچه ها سپاس از همتون که نظراتونو گفتید!
ولی خواهشا بحث رو سیاسیش نکنید!!
--------------------
فید:
ببین ، طرز لباس پوشیدن هر کس نشونه ی شخصیت اون فرده، قبول نداری؟
بله درسته ! آشغال ریختن تو خیابون و ... این ها همه نشانه هایی از بی فرهنگیه! من طرز لباس پوشیدنو وا3 تمثیل گفتم!
--------------------
ستپ اّوت :
نمیشه اینقدر بیخیال باشیم! اگه بیخیال باشیم فرهنگمون: هر روز بدتر از دیروز!

به نقل از Dokhtare ariyaE :
ستپ اّوت :
نمیشه اینقدر بیخیال باشیم! اگه بیخیال باشیم فرهنگمون: هر روز بدتر از دیروز!

بیخیال حرف مردم با بیخیالی سیر کردن 2 مقوله ی جداستا
شما اصلا آشغال نریز
نمی دونم کارای خوب کن
از چراغ قرمز رد نشو و ....
من با اینا کاری ندارم

می گم با حرف مردم کاری نداشته باش
مثلا داری 3 نصفه شب را میری یکی بهت گفت ا...ت بهت برنخوره

همین .
.

آره همه بايد دست به دست هم بديم!! حد اقل نذاريم بدتر شه!!! من كاملن حرفتو راجع به دخترا قبول دارم!! اونا كه ديگه شورشو در اوردن!! تو برو گل فروشي، ميبيني دختره واسه اينكه 2 تومن ارزونتر شه يا خوشگل تر، چه كارا كه نمي كنه1!! ما بايد شخصيت و شعور اجتماعي خودمون رو بالا ببريم. ميتوني حرف مردم واست مهم نباشه اما آبروت چي؟ ساعت3 شب بياي خونه، يكي ببيندت، تا مدت ها مثله پتك تو سرته! يه سري خانواده ها اين چيزا واسشون مهمه!! مثلن ميگم! تو دوروز ديگه بخواي بري خواستگاري بري دم خونه دختره يكي بهت بگه من ديدم ساعت 3 شب دختره اومده خونه عكس العمل خودت و خوانوادت چيه؟ نظرت راجع به اون دختر چيه؟ البته اين خيلي مثال چرتي بودا! به نظر شما وقتي كسي آشغال ميريزه تو خيابون، اگه ما بهش بگيم اقا/خانم اينجا آشغالي نيست يا حتي خودمون اونو برداريم، جلو روش، اون فرد خجالت زده نميشه؟؟ ???

برای هر کاری آدم باید از خودش شروع کنه و الان مشکل مملکت ما شعار زدگی شده همه میان میگن بده اما خودشون کاری نمی کنن

چرا من خودم تلاش ميكنم آشغال نريزم و هركس هم كه ميريزه اينارو ميگم!! اره البته! منم مي گم بياين از خودمون شروع كنيم.

به نقل از panther :
آره همه بايد دست به دست هم بديم!! حد اقل نذاريم بدتر شه!!! من كاملن حرفتو راجع به دخترا قبول دارم!! اونا كه ديگه شورشو در اوردن!! تو برو گل فروشي، ميبيني دختره واسه اينكه 2 تومن ارزونتر شه يا خوشگل تر، چه كارا كه نمي كنه1!! ما بايد شخصيت و شعور اجتماعي خودمون رو بالا ببريم. ميتوني حرف مردم واست مهم نباشه اما آبروت چي؟ ساعت3 شب بياي خونه، يكي ببيندت، تا مدت ها مثله پتك تو سرته! يه سري خانواده ها اين چيزا واسشون مهمه!! مثلن ميگم! تو دوروز ديگه بخواي بري خواستگاري بري دم خونه دختره يكي بهت بگه من ديدم ساعت 3 شب دختره اومده خونه عكس العمل خودت و خوانوادت چيه؟ نظرت راجع به اون دختر چيه؟ البته اين خيلي مثال چرتي بودا! به نظر شما وقتي كسي آشغال ميريزه تو خيابون، اگه ما بهش بگيم اقا/خانم اينجا آشغالي نيست يا حتي خودمون اونو برداريم، جلو روش، اون فرد خجالت زده نميشه؟؟ ???

من اینو در جواب پست 24 دادم
آره برای من مهم نیست بگن یارو رو دیدم ساعت 3 اومد خونه
مگه جرمه ساعت 3 بیای خونه
مگه آدم به خودشم شک داره که براش حرف های مردم مهم باشه

من شده ساعت 9 صبح اومدم خونه

و وقتی میگی مثه پتک می زنن تو سرت یعنی حرف مردم برات مهمه
خب تو که حرف مردم برات مهمه یه جوری بیا خونه که ساعت 8 خونه باشی
و ... .

به نقل از panther :
واقعا خیلی قشنگ گفتی من قول میدم از حالا به بعد همین کارو بکنم امیدوارم بقیه هم بکنن تا حداقل یک سری افرادی که نمی فهمند و یا ببخشید شعور ندارن یاد بگیرند.

به نقل از Step Out :
من اینو در جواب پست 24 دادم
آره برای من مهم نیست بگن یارو رو دیدم ساعت 3 اومد خونه
مگه جرمه ساعت 3 بیای خونه
مگه آدم به خودشم شک داره که براش حرف های مردم مهم باشه

من شده ساعت 9 صبح اومدم خونه

و وقتی میگی مثه پتک می زنن تو سرت یعنی حرف مردم برات مهمه
خب تو که حرف مردم برات مهمه یه جوری بیا خونه که ساعت 8 خونه باشی
و ... .
همین کاملا موافقم اگه حرف مردم واست مهم باشه هرجا باید یه شکل رفتار کنی و آدمی چند رو باشی آدم همیشه باید خودش باشه و اگر به خودت ومحیط(چون این خیلی مهمه و مشکل اساسی ما سر محیطه منم میترسم ساعت دوازده تنها برم بیرون دیگه چه برسه به 3 اینقدر آدم بدبخت زیاد شدن که نمیدونید بخاطره یه ذره پول چه کارایی نمی کنند البته من به بعضی هاشون حق میدم مشکل از جای دیگست) واقعا اعتماد داری به حرف مردم گوش نده.

بابا حرف مردم واسه من مهم نيست! واسه بقيه جامعه چطور؟ تو داري تو اينجا زندگي ميكني!! اگه يه روز بري مدرسه/ دانشگاه احدي بات نحرفه يا همه چپ چپ بت نگاه كنن تو همين طور بي خيال ميري سر كار خودت؟

به نقل از panther :
بابا حرف مردم واسه من مهم نيست! واسه بقيه جامعه چطور؟ تو داري تو اينجا زندگي ميكني!! اگه يه روز بري مدرسه/ دانشگاه احدي بات نحرفه يا همه چپ چپ بت نگاه كنن تو همين طور بي خيال ميري سر كار خودت؟

یه بار دیگه جملاتتو بخون
واست مهم نیست ؟
آها

ببین اگه واست مهم نیست یعنی اصلا مهم نیست
ولی این جور که تو حرف زدی یعنی آره اینی که بگی واسم مهم نیست کلاس داره ولی خب واسم هم در عمل مهمه

من میگم ساعت 3 که هزار بار ساعت 9 صبح برگشتم خونه
کسی هم دنبالم حرف در نیاورده

یعنی تو 3 صبح بری خونه تو دانشگاه که مهد فرهنگه (از جاهای دیگه خیلی بهتره حداقل) میگن اینو ؟
بیخیال
من خودم دانشجو ام
اصلا از این خبرا نیست

راحت باش بگو حرف مشدعلی بغاله سر کوچه و بی بی فضوله محله برام مهمه دیگه
تعارف نکن

Back
بالا