چرا اینقدر بی فرهنگی؟!

• شروع کننده موضوع Pegi
  • تاریخ شروع

eyekay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی قم،علامه حلی تهران
شهر
قم،تهران
مدال المپیاد
مدال نقره ی المپیاد ریاضی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار
پاسخ : چرا اینقدر بی فرهنگی؟!

ب
به نقل از panther :
منم اينارو ميدونم اما مي گم چرا جامعه نبايد اينقدر امنيت داشته باشه كه شب بخوره تو سرمون!!! روز تنها بريم بيرون؟ من ديروز ميخواستم واسه معلم رياضيمون كيكو گل بگيرم، دستم پر بود، به خدا يه پسر بچه ابتدايي!! برگشته به من ميگه خانم همراهيتون كنيم؟؟؟ :O:O:Oمنم گفتم شما الان وقته خوابته چرا بيروني كوچولو؟ آخه چرا؟ يه سوال چقدر محدوديت تو اين جامعه واسه پسرا هست؟؟ گشت ارشاد همينجوري ميگيردشون؟ ممانعت دارن بيرون برن؟ با مهموني مشكل دارن؟ البته من يك طرفه نمي خوام به قاضي برم!! ميتونم از يكي از پسراي سايت خواهش كنم بياد يذره از مشكلاتشونو بگه؟

ببین بیشتر چیزایی که می گی درسته ولی مثلا یه جاده رو درنظر بگیر فرض کن همه دارن با ماشین جهت جاده رو برعکس می رن
تو اگه مسیرو درست بری با اینکه داری درست میری ولی می میری بعضی وقتها آدم مجبوره با اکثریت هم مسیر بشه
این یکی از جبر ها توی جامعس

ashna

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
مدال المپیاد
دارم

به نقل از حامد مهدوی :
ب

ببین بیشتر چیزایی که می گی درسته ولی مثلا یه جاده رو درنظر بگیر فرض کن همه دارن با ماشین جهت جاده رو برعکس می رن
تو اگه مسیرو درست بری با اینکه داری درست میری ولی می میری بعضی وقتها آدم مجبوره با اکثریت هم مسیر بشه
این یکی از جبر ها توی جامعس
این درسته ولی من ترجیح می دم مسیر درست رو برم و تا مو قعی که زندم مقاومت کنم تا این که تو جهتی حرکت کنم که اعتقادی بهش ندارم. جالب این جاس که فرهنگ غرب الان از ایران خیلی بهتره حداقل مردم ثبات شخصیتی و اعتقاد محکمی دارن

shershere

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
اینم هه هه!
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

سلام
به نظر منم این درست نیست که شما برعکس برین ... در حالی که میدونین کارتون غلطه! مثلا همه می پرن تو چاه ... شما با اینکه میدونین کار احمقانه ایه بپرین!
می تونین بقیه رو هم درست کنین ... بهشون یاد بدین ... تا اونها هم نپرن و به نحوی اونها رو هم نجات بدین!

Your feline

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان
شهر
شهرستان
سال فارغ التحصیلی
105

دقيقا ... ! بعدش هم Joy جان شما از كجا اينقدر محكم ميگي ... از مدارسشون خبر داري ... كه چقدر به واسطه ي همين رها بودن مشكل براشون درست ميشه و چقدر تدابير مضحك واسشون به كار مي برن ... اتفاقا به نظر من ايران كشور خيلي خوبي از اين نظر هست و فقط
مشكل از بعضي از افراد جامعست . به نظر من كه هشتاد درصد ممنوعيت ها به نفعه ... فكر بي جنبگي بعضي ها رو خوب مي كنن ...

• شروع کننده موضوع

Pegi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان

خوب!
بچه ها یه کوچولو دارید از بحث منحرف میشید!
--------------
در ضمن!
شکوه جان به نظرت دلیل این بی جنبگی ها چیه؟!!

eyekay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی قم،علامه حلی تهران
شهر
قم،تهران
مدال المپیاد
مدال نقره ی المپیاد ریاضی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

ببينيد
اينجا مثال چاه نيست شما مجبورى يا اينور برى يا اون جهت
اگه برعكس اكثريت برى در حال حاضر له مى شى
شما مثلا اگه كارايي كه در حال حاضر انجامشون تو ايران براى يه دختر بده انجام بديد حتى اگه اون كار غلط نباشه و درستم باشه مجبوريد خيلى از چيزها رو از دست بديد

ashna

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
مدال المپیاد
دارم

به نقل از حامد مهدوی :
ببينيد
اينجا مثال چاه نيست شما مجبورى يا اينور برى يا اون جهت
اگه برعكس اكثريت برى در حال حاضر له مى شى
شما مثلا اگه كارايي كه در حال حاضر انجامشون تو ايران براى يه دختر بده انجام بديد حتى اگه اون كار غلط نباشه و درستم باشه مجبوريد خيلى از چيزها رو از دست بديد
برای خیلی از کارا باید سختی کشید البته من نمی گم خیلی اعتقاد محکمی دارم به هر حال منم تو این جامعه زندگی می کنم ولی من درباره این مسئله زیاد فکر کردم من نمی تونم خلاف اعتقادم عمل کنم(اعتقاد منظورم فقط دینی نیست) حتی اگه همه خلاف جهت حرکت کنن ترجیج میدم له شم(البته به اعتقاد دیگران احترام می ذارم)
به نقل از Shokouh :
دقيقا ... ! بعدش هم Joy جان شما از كجا اينقدر محكم ميگي ... از مدارسشون خبر داري ... كه چقدر به واسطه ي همين رها بودن مشكل براشون درست ميشه و چقدر تدابير مضحك واسشون به كار مي برن ... اتفاقا به نظر من ايران كشور خيلي خوبي از اين نظر هست و فقط
مشكل از بعضي از افراد جامعست . به نظر من كه هشتاد درصد ممنوعيت ها به نفعه ... فكر بي جنبگي بعضي ها رو خوب مي كنن ...
تو ایران فقط ظاهر سازیه(تو مدارس) وگرنه تو غرب به دلیل آزادی هر کسی جای مخصوص هر کاری رو بلده نمیاد تو خیابون عقده خالی کنه 10 نفر دیگه رد از را به در کنه در ضمن در مدارس اونا یا دین تدریس نمی سه یا همه دینا تدریس می شه تا فرد اختیار انتخاب داشته باشه

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

من يه چند روز كامم خراب شدا چقدر پست!!
آخه عقل كل!!! ساعت 9 صبح رو با 3 نصفه شب مقايسه ميكني؟ من هم هزاران بار شده صبح برم كوه، برم ورزش ساعت 8 برگردم اما ساعت 3 فرق داره! من حرف حامد رو يه جورايي قبول دارم! اگه تو يه اتوبان همه يوري برن تو يه وره ديگه.. هر چقدر هم كه نظر بقيه برات مهم نباشه نميتوني بي تفاوت باشي! به هر حال يه واكنشي نشون ميدي!! در اون صورت محكوم به فنايي!! اما اينا فقط فرهنگ نيست. فرهنگ اينه كه ما بفهميم نبايد دستمونو از پنجره ببريم بيرون يه كيسه آشغال بريزيم. اينه كه تو محوطه چمن نمايشگاهمون يه جا باشه كه پر از كاغذ و زباله نباشه.اينه كه بفهميم وقتي چراغ قرمزه پشت خط عابر پياده بايد وايسيم نه روش يا جلوترش! وسط كوچه نبايد پارك كنيم بريم خونه مردم! ماها هنوز خيلي چيزا رو نمي دونيم يا خودمونو ميزنيم به ندونستن! مشكل اين چيزا رو حل كنيم بعد بريم سراغ چيزاي ديگه.

shershere

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
اینم هه هه!
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

سلام
گفتین داره منحرف میشه ... باشه بر می گردونمش سر سوال اول: "چرا اینقدر بی فرهنگی؟"
چون همه دارن شعار میدن و همدیگه رو محکوم میکنن ... هیچکس نمیخواد خودشو درست کنه!
نمی خواد دنبال دلیل برای بی فرهنگی بگردین ... مشکل اصلی همینجاست! پیش خود خودمون!

با بعضی عرف هایی که دوست خوبمون panther گفتن موافقم ... عرف شده متاسفانه ... درست شدنشم باید طی مدت طولانی روی جمعیت زیادی انجام بگیره ... به این آسونیا نیست!

• شروع کننده موضوع

Pegi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان

بچه ها یه سری به این لینک حتما بزنید!!
http://www.tabnak.com/nbody.php?id=48877

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد
پاسخ : پاسخ : چرا اینقدر بی فرهنگی؟!

به نقل از Pegior :
بچه ها یه سری به این لینک حتما بزنید!!
http://www.tabnak.com/nbody.php?id=48877
اخه تابناکم شد شبکه خبری؟

*سیاسی بود ویراستیده شد

mahshi:D

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1طهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
نجوم-زيست.... دوس دارم !!!

مسئله اینجاس که بی فرهنگی برای بعضیا چیز بدی نیس....!!! توش براشون سود داره

Behzad N.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

همه ي اين مسائل كه به وجود اومده چند تا دليل عمده داره :
يكي اينكه يه عده كلا ميخوان با بقيه فرق داشته باشن و اين فرق داشتن رو به هر قيمتي كه بشه بدست ميارن و اصلا به بقيه ي جنبه هاش كاري ندارن
يكي ديگه هم اينه كه ملت ما عادت ندارن يه چيزي بدون دليل كاملا واضح بهشون تحميل بشه، يعني تا كاملا متقاعد نشن كه چرا بهشون ميگن حجاب داشته باشيد يا قيافتون رو عجق وجق نكنيد بيشتر لج ميكنن

و شايد يه مورد ديگه اينه كه اصلا به نفس عملي كه انجام ميديم توجه نداريم

البته نظر هر شخصي محترم است ولي بعضي وقت ها اين نظرات يه مقداري احساسي و به دور از عقلانيت ميشه

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

این تقریبا شبیه بحثیه که من و یکی از دوستام دو، سه هفتس داریم سرش بحث می کنیم.به نظر من اگه زمین و زمانم مقصر باشن بازم خود آدما مگه عقل ندارن؟

به نظر من هیچ ربطی به تخلیه عقده نداره(بعضیا).اگه روسریشو شل می بنده، بله.اگه مانتو کوتاه می پوشه، بله البته اونم تا حدی.اگه کلاه می ذاره سرش میره بیرون، بازم بله یه نوع اعتراضه ولی آخه وقتی 7 قلم آرایش می کنه اونم اعتراضه؟وقتی پسره تا وسط شکمش دکمه هاش بازه اینم اعتراضه؟
به نظر من مشکل از عقله و فرهنگ ما ایرانیاس نه از چیزه دیگه!

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

ببينيد! تا الان فكر كنم به اين نتيجه رسيديم كه همه اين مشكلات از خودمون نشعت ميگيره! پس سعي كنيم راجع به راه حل هاش بحث كنيم. فكر كنم اولين تلاشمون بايد راجع به پارك ماشين هاو اينا باشه(يعني از كوچكترين مساله.) خوب حالا از چه راه هايي ميشه جلوي پيشرفت شو گرفت؟ نظر من اينه:
1. تذكر بديم به بقيه، با خوبي مهربوني.
2. عذاب وجدان و احساس گناه كردنم موثره! كاري كنيم خجالت بكشن از كارشون.
واما اخرين چيز ميدونم اينه كه ايراني ها (حتي خودم!) به شدت جو گيرن .

• شروع کننده موضوع

Pegi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان

با این تیکه ی آخر شدیدا موافقم!
ولی
ببینید درسته که مشکلات از خودمون نشعت میگیره ولی محیط هم اصلا بی تاثیر نیست!!
مثلا چند وقت پیش یکی از فامیلای دوست من که خیلی هم بچه ی خوبی بوده وقتی میره شریف معتاد میشه و در آخر هم اعتیادش کشتش! :(
یا
یکی از فامیلای ما میگه تو دانشگاه هنر تهران به جای خاک زیر پات آشغال سیگار میبینی! ! !
خیلی ها هر چقدر هم خوب باشن این جور جاها که میرن....
این جور مشکلات رو چه جوری می خوایم حل کنیم؟!
--------
با تیکه ی اول حرف behzad n.m هم شدیدا موافقم!
خوب شما راه حلتون چیه؟!

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

به نقل از panther :
ببينيد! تا الان فكر كنم به اين نتيجه رسيديم كه همه اين مشكلات از خودمون نشعت ميگيره! پس سعي كنيم راجع به راه حل هاش بحث كنيم. فكر كنم اولين تلاشمون بايد راجع به پارك ماشين هاو اينا باشه(يعني از كوچكترين مساله.) خوب حالا از چه راه هايي ميشه جلوي پيشرفت شو گرفت؟ نظر من اينه:
1. تذكر بديم به بقيه، با خوبي مهربوني.
2. عذاب وجدان و احساس گناه كردنم موثره! كاري كنيم خجالت بكشن از كارشون.
واما اخرين چيز ميدونم اينه كه ايراني ها (حتي خودم!) به شدت جو گيرن .
مورد دومشو میتونی ولی مورد اول به تو هیچ ربطی نداره

• شروع کننده موضوع

Pegi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان

به نقل از fade to black :
اخه تابناکم شد شبکه خبری؟
اینا مجوز یه حمله دیگه به کوی دانشگاس
اگه به حرف تابناک باشه که همه ی ما غرب زده گمراهان راه انقلاب فتنه گر سبز شیطانیم....
من کاری به سایش ندارم! ویدیوهاش جالب بود!

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

چرا ربطي نداره؟ ميتونيم بگيم اين جايي كه تو آشعال ميريزي.، منم حق دارم ازش استفاده كنم. يعني اون هيچ حقي نداره تو پارك آشغال بريزه. بعدشم. به نظر تو وقتي زمين زير پات آشغال سيگاره، زمين كشيده؟؟؟ خوب اين دانشجو هاي حالا بي جنبه يا عقده اي يا بي فرهنگ ريختن.

Behzad N.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

من كاملا موافقم كه تذكر دادن چيزه لازميه و هر كس كه ميگه به ما ربطي نداره اشتباه ميكنه

يكيش همين مثالي كه خانوم panther زدن

ولي يه مطلب مهم رو هم بايد در نظر بگيريم اون هم اينه كه بايد ذره ذره شروع كنيم به امر به معروف و نهي از منكر

منظورم اينه كه از چيزايي شروع كنيم كه طرف مقابل نتونه بگه به تو چه! بعد كم كم سطح تذكرات را گسترش بديم

در اولين گام هم بايد از خودمون و اطرافيانمون م3 دوستا و فاميلا و ... شروع كنيم

بالا