N.M لنگر انداخته ارسالها 3,605 امتیاز 13,374 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر تهران مدال المپیاد طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه ادبیات فارسی 2011/3/17 #11 پاسخ : فاضل نظری یه چیز جالبِ دیگه طرح جلدای فوق العاده ی کتاباشه ... .
ریـحـانـه لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 3,306 امتیاز 12,663 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه علوم اجتماعی (انسانشناسی) 2011/3/18 #12 پاسخ : فاضل نظری پس شاخههاي ياس و مريم فرق دارند آري! اگر بسيار اگر كم فرق دارند شادم تصور ميكني وقتي نداني لبخندهاي شادي و غم فرق دارند برعكس ميگردم طواف خانهات را ديوانهها آدم به آدم فرق دارند من با يقين كافر، جهان با شك مسلمان با اين حساب اهل جهنم فرق دارند بر من به چشم كشتة عشقت نظر كن پروانههاي مرده با هم فرق دارند ...
پاسخ : فاضل نظری پس شاخههاي ياس و مريم فرق دارند آري! اگر بسيار اگر كم فرق دارند شادم تصور ميكني وقتي نداني لبخندهاي شادي و غم فرق دارند برعكس ميگردم طواف خانهات را ديوانهها آدم به آدم فرق دارند من با يقين كافر، جهان با شك مسلمان با اين حساب اهل جهنم فرق دارند بر من به چشم كشتة عشقت نظر كن پروانههاي مرده با هم فرق دارند ...
حافظ کاربر فعال ارسالها 52 امتیاز 30 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر کاشان دانشگاه دانشگاه علوم-پزشكي تهران رشته دانشگاه طبابت 2011/4/25 #13 پاسخ : فاضل نظری عشقست و گفته اند يك قصه بيش نيست اين قصه را به مرگ خود افسانه مي كني
f.m کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,086 امتیاز 436 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 مشهد شهر مشهد مدال المپیاد شيمي دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه پزشکی 2011/4/25 #14 پاسخ : فاضل نظری جزو بهترین شعرای معاصر هست واقعا شعراش رو دوست دارم مخصوصا این بیت: بیچاره اهویی که صید بنجه شیری ست بیجاره تر شیری که صید چشم اهویی
پاسخ : فاضل نظری جزو بهترین شعرای معاصر هست واقعا شعراش رو دوست دارم مخصوصا این بیت: بیچاره اهویی که صید بنجه شیری ست بیجاره تر شیری که صید چشم اهویی
حافظ کاربر فعال ارسالها 52 امتیاز 30 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر کاشان دانشگاه دانشگاه علوم-پزشكي تهران رشته دانشگاه طبابت 2011/4/30 #15 پاسخ : فاضل نظری چه ربطي داره؟ مگه توي اقليت نبود كه اون مرثيه نامه ي به نسبت بلند فوق العاده رو گذاشته بودن؟ به نام "مقصد خورشيد و شام تار" ؟ فكر هم نمي كنم اگر يه شاعر لاييك و يا سكولار بخواد شعري واسه دل خودش براي ائمه و يا پيامبر بگه رفقا و هم كيشاش بهش بگن تو وارد سياست شده اي! هر چند كه ايشون در مرود پيامبر هيچ اثري نداره كتاب اقليت رو در حدود سن بيست و چهار سالگي نگاشته بودند تازه اگر دقت كني سير كتاب هاي ايشون از ساده ي صرف به سمت حكمت ذوقي و فلسفي هست طلوع مي كند اكنون به روي نيزه سري به ترين شعر حماسيي بود كه پس از مقصد خورشيد و شام تار خوندم در ضمن اگه به اشعار آخر كتاب آن ها دقت كني مي بيني دقيقا مسير كتاب اول يا همون گريه هاي امپراطور رو رفته بود و واقعا هم عالي بود اين مسئله هيچ ارتباطي با شغل ايشون يعني تدريس و مهندسي و مشاوره و ... نداره
پاسخ : فاضل نظری چه ربطي داره؟ مگه توي اقليت نبود كه اون مرثيه نامه ي به نسبت بلند فوق العاده رو گذاشته بودن؟ به نام "مقصد خورشيد و شام تار" ؟ فكر هم نمي كنم اگر يه شاعر لاييك و يا سكولار بخواد شعري واسه دل خودش براي ائمه و يا پيامبر بگه رفقا و هم كيشاش بهش بگن تو وارد سياست شده اي! هر چند كه ايشون در مرود پيامبر هيچ اثري نداره كتاب اقليت رو در حدود سن بيست و چهار سالگي نگاشته بودند تازه اگر دقت كني سير كتاب هاي ايشون از ساده ي صرف به سمت حكمت ذوقي و فلسفي هست طلوع مي كند اكنون به روي نيزه سري به ترين شعر حماسيي بود كه پس از مقصد خورشيد و شام تار خوندم در ضمن اگه به اشعار آخر كتاب آن ها دقت كني مي بيني دقيقا مسير كتاب اول يا همون گريه هاي امپراطور رو رفته بود و واقعا هم عالي بود اين مسئله هيچ ارتباطي با شغل ايشون يعني تدريس و مهندسي و مشاوره و ... نداره
حافظ کاربر فعال ارسالها 52 امتیاز 30 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر کاشان دانشگاه دانشگاه علوم-پزشكي تهران رشته دانشگاه طبابت 2011/5/6 #16 پاسخ : فاضل نظری كتاب آن ها را خوانده ام دفعه ي اولي كه خواندم پيش خود گفته ام : " پس رفت كرده است " اما وقتي دفعه ي دوم تنها پس از چند ماه سراغ كتابش رفتم بسيار به دل نشست و واقعا از مضمون ها و تجارب بديع و تازه اش به وجد آمدم كه تا الان كه هنوز دارم هر روزه نگاهي به آن مي اندازم واقعا مسرور و خرسندم بر عكس وقتي در مقام مقايسه در ميام مي بينم بار فلسفي و انديشه گاني آن ها به مراتب روشن تر و واضح تر از كتاب گريه هاي امپراطور هست اين قضيه تنها براي من اتفاق نيفتاده است براي رفيق شاعري هم كه دارم دقيقا همين روي داده است مسلم هست كتاب آن ها مربوط به آخرين تجربه هاي استاد نظري هست كتاب گريه هاي امژراطور ايشون بر مي گرده به حول و حوش سن هجده سالگيشون كه در نهايت سادگي و از روي تجربه ي صرف سروده شده و اتفاقا بار معنايي خوبي نيز دارد به همين دليل بيش تر از دو كتاب ديگر ايشون قبول مردم افتاده اگه دنبال نشونه هايي از كتاب گريه هاي امپراطور در آن ها هستيد اشعار آخر كتاب آن ها بسيار ياد آور همون فضا و احوال است و وقتي هم مي گم دليل منظور سند و گواه هست به عنوان مثال ذكر كنيد كدوم شعر و يا كدوم بيت اين جوري طاحت تر مي شه بحث كرد
پاسخ : فاضل نظری كتاب آن ها را خوانده ام دفعه ي اولي كه خواندم پيش خود گفته ام : " پس رفت كرده است " اما وقتي دفعه ي دوم تنها پس از چند ماه سراغ كتابش رفتم بسيار به دل نشست و واقعا از مضمون ها و تجارب بديع و تازه اش به وجد آمدم كه تا الان كه هنوز دارم هر روزه نگاهي به آن مي اندازم واقعا مسرور و خرسندم بر عكس وقتي در مقام مقايسه در ميام مي بينم بار فلسفي و انديشه گاني آن ها به مراتب روشن تر و واضح تر از كتاب گريه هاي امپراطور هست اين قضيه تنها براي من اتفاق نيفتاده است براي رفيق شاعري هم كه دارم دقيقا همين روي داده است مسلم هست كتاب آن ها مربوط به آخرين تجربه هاي استاد نظري هست كتاب گريه هاي امژراطور ايشون بر مي گرده به حول و حوش سن هجده سالگيشون كه در نهايت سادگي و از روي تجربه ي صرف سروده شده و اتفاقا بار معنايي خوبي نيز دارد به همين دليل بيش تر از دو كتاب ديگر ايشون قبول مردم افتاده اگه دنبال نشونه هايي از كتاب گريه هاي امپراطور در آن ها هستيد اشعار آخر كتاب آن ها بسيار ياد آور همون فضا و احوال است و وقتي هم مي گم دليل منظور سند و گواه هست به عنوان مثال ذكر كنيد كدوم شعر و يا كدوم بيت اين جوري طاحت تر مي شه بحث كرد
ریـحـانـه لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 3,306 امتیاز 12,663 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه علوم اجتماعی (انسانشناسی) 2011/5/24 #17 پاسخ : فاضل نظری دانلود کتاب " آنها " : http://www.tehranmob.ir/component/tag/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D8%B4%D8%B9%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D8%A7%D8%B6%D9%84-%D9%86%D8%B8%D8%B1%DB%8C.html
پاسخ : فاضل نظری دانلود کتاب " آنها " : http://www.tehranmob.ir/component/tag/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D8%B4%D8%B9%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D8%A7%D8%B6%D9%84-%D9%86%D8%B8%D8%B1%DB%8C.html
afroDt کاربر فوقحرفهای ارسالها 866 امتیاز 4,439 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 شهر تهرانــــــــــ 2011/5/24 #18 پاسخ : فاضل نظری به نقل از ریــحــانــه : برعكس ميگردم طواف خانهات را ديوانهها آدم به آدم فرق دارند من با يقين كافر، جهان با شك مسلمان با اين حساب اهل جهنم فرق دارند کلیک کنید تا باز شود... الان من دارم تو آسمون سير ميكنم! اينجا بس زيبا گفته! فاضل نظري كه ميگن پس اينه! دمت گرم ريحانه!
پاسخ : فاضل نظری به نقل از ریــحــانــه : برعكس ميگردم طواف خانهات را ديوانهها آدم به آدم فرق دارند من با يقين كافر، جهان با شك مسلمان با اين حساب اهل جهنم فرق دارند کلیک کنید تا باز شود... الان من دارم تو آسمون سير ميكنم! اينجا بس زيبا گفته! فاضل نظري كه ميگن پس اينه! دمت گرم ريحانه!
stevendeljoo داماد مسعودی فارغالتحصیل ارسالها 1,351 امتیاز 2,643 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی نیشابور شهر نیشابور سال فارغ التحصیلی 1391 مدال المپیاد ندارم دانشگاه امیرکبیر رشته دانشگاه برق 2011/7/24 #19 پاسخ : فاضل نظری قشنگ ترین شعرش به نظرم یا حداقل یکی از بهترین شعراش: تا ذره ای ز درد خودم را نشان دهم بگذار در جدا شدن از یار جان دهم همچون نسیم می گذرد تا به رفتنش چون بوته زار دست برایش تکان دهم دل برده از من آنکه ز من دل بریده است دیگر در این قمار نباید زیان دهم یعقوب صبر داشت و دوری کشیده بود چون نیستم صبور چرا امتحان دهم یوسف فروختن به زر ناب هم خطاست نفرین اگر تو را به تمام جهان دهم
پاسخ : فاضل نظری قشنگ ترین شعرش به نظرم یا حداقل یکی از بهترین شعراش: تا ذره ای ز درد خودم را نشان دهم بگذار در جدا شدن از یار جان دهم همچون نسیم می گذرد تا به رفتنش چون بوته زار دست برایش تکان دهم دل برده از من آنکه ز من دل بریده است دیگر در این قمار نباید زیان دهم یعقوب صبر داشت و دوری کشیده بود چون نیستم صبور چرا امتحان دهم یوسف فروختن به زر ناب هم خطاست نفرین اگر تو را به تمام جهان دهم
sayna کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,460 امتیاز 12,313 نام مرکز سمپاد دبيرستان فرزانگان ۱ شهر تهران دانشگاه علوم پزشكى شهيدبهشتى رشته دانشگاه پزشكى 2011/8/8 #20 پاسخ : فاضل نظری از شوق تماشای شب چشم تو سرشار آیینه به دست آمدهام بر سر بازار هر غنچه به چشم من دلتنگ، جز این نیست یادآوری خاطرهی بوسهی دیدار روزی که شکست آینه با گریه چه میگفت دیوار به آیینه و آیینه به دیوار کُشتم دل خود را که نبینم دگری را یک لحظه عزادارم و یک عمر وفادار چون رود که مجبور به پیمودن خویش است آزاد و گرفتارم – آزاد و گرفتار ای موج پر از شور که بر سنگ سرت خورد برخیز فدای سرت، انگار نه انگار تا لحظهی بوسیدن او فاصلهای نیست ای مرگ، به قدر نفسی دست نگه دار
پاسخ : فاضل نظری از شوق تماشای شب چشم تو سرشار آیینه به دست آمدهام بر سر بازار هر غنچه به چشم من دلتنگ، جز این نیست یادآوری خاطرهی بوسهی دیدار روزی که شکست آینه با گریه چه میگفت دیوار به آیینه و آیینه به دیوار کُشتم دل خود را که نبینم دگری را یک لحظه عزادارم و یک عمر وفادار چون رود که مجبور به پیمودن خویش است آزاد و گرفتارم – آزاد و گرفتار ای موج پر از شور که بر سنگ سرت خورد برخیز فدای سرت، انگار نه انگار تا لحظهی بوسیدن او فاصلهای نیست ای مرگ، به قدر نفسی دست نگه دار