به نقل از ParNiaN.D :چرا؟ چه شرایطی؟ اصلا" این رشته راجع به چیه؟ تکنولوژی زیستی یعنی مثل ژن دستکاری کردن و امثال اینها؟
دقیقا چجوری پول توش زیاده؟!به نقل از به دنبال اعتماد السلطنه;D :من هم میخواستم برم داروسازی وحیف
رشتم ریاضی شد
فقط میدونم پول توش زیاده
دقیقا" نمیدونم ولی یه جا خوندم فقط 5 نفر اول طلا میتونن برن ولی بازم فک نمیکنم اینجوری باشه !به نقل از Drosophila :من هم بسی عاشق این رشته ی جذاب و کاربردی هستم!
ولی تازگیا چون همه میخوان برن رقابت داره زیاد میشه!
برا کنکور خوب طبیعتا باید یه رتبه ی عالی بیاریم اما سقفشو کسی نمیتونه تعیین کنه چون مثلا ممکنه از رتبه های زیر 50 مثلا کسی نره بیوتکنولوژِی!
توسایت خودشم که دانشجوهاشو زده همه تا مقطع کارشناسی تو دانشگاه تهران درس میخونن بعدش واسه مقاطع بالاتر میرن اون ور!
من رفته بودم دکتر بعد دیگه کلا خیلی باخانم دکتره گرم گرفته بودیم بهم گفت چه رشته ای میخوای بری؟گفتم بیوتکنولوژِی!گفت خیلی رشته ی خوبیه ولی اگه بخوای واقعا از درساش استفاده کنی باید بری که اونجا بمونی!
من واحدای درسیشو تو این کتابه که مشاورمون بم داد دیدم واقعا عالیه! همه موضوعات جدید و جذاب! بعد اگه خواستین میذارم!کلی هم واحد اختیاری باحال تر از وادحای اصلی داره!
خوب اونایی که میرن بیوتکنولوژِ بعد تغییر رشته میدن خوب اولا شاید واقعا بش علاقه ندارن ثانیا شاید فکرکنن که آینده شغلی اینا نداشته باشه!که داره!به خصوص در آینده!
استنسفیلد:میگم مطمئنی؟من شنیده بودم کلا همه طلاها میتونن برنا؟
چه جوریشو نمیدونم ولی اینو میدونم که به طور میانگین 10 نفر میگیرن مثلا تو همین سایتش یه سال 14 نفر گرفتن یه سال8نفر!به نقل از .گلنوش. :پس یعنی امیدی هست؟!
امکان داره ظرفیت رو زیاد کنن تا دو سال دیگه؟
آخه واسه 5-6 نفر چجوری کلاس میذارن؟!
آره والا کاملا نامردیه ولی اونم خودش یه نوع زحمته!به نقل از Dr.Stansfield :دقیقا" نمیدونم ولی یه جا خوندم فقط 5 نفر اول طلا میتونن برن ولی بازم فک نمیکنم اینجوری باشه !
آخه طلا 6 المپیادی از رتبه 56 کنکورم ناقص العقل تره که نتونه بره بیوتک ؟؟
بعید میدونم حرف خودمو تکذیب میکنم!
یکی از بچه های مدرسه ما بود ...
زیست و ریاضی و فیزیک و کلا" دروس اختصاصیشو مث باقی بچه ها زده بود ولی چون عربی و ادبیات و همین دروس عمومیشو 100 زده بود رفت بیوتک !
آخ چه حرصم میگیره !
عربیو چه به بیوتک؟!
یکی از اقوامشون که دوست منه میگفت از بس که درساشون(بیوتک) سخته میشینه گریه میکنه(طرف)!خوب بله دیگه کسی که یه عمر بشینه عربی بخونه که تو کنکور 100 بزنه معلومه بیوتک واسش سخت میشه !ولی خوب رسمش واسه ما ایرانیا همینه دیگه !
من اگه بتونم برم بیوتک که بعید میدونم و محاله که برم میرم اونور ....
مطمئنم اینور به جایی نمیرسی!
تازه بیوتک طرفدار کم داره طرفداری که پزشکی داره عمرا" بیوتک داشته باشه !
ماشالا مملکت اشباع شده از پزشک!
امید که همیشه هست !به نقل از .گلنوش. :پس یعنی امیدی هست؟!
امکان داره ظرفیت رو زیاد کنن تا دو سال دیگه؟
آخه واسه 5-6 نفر چجوری کلاس میذارن؟!