سمپادی‌های شیراز

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع death
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های شیراز

به نقل از ℓζ£ :
من که گفتم ...

همچینم ناجوانمردانه نبووووود
کیک و آبمیوه رو دادن که :))
به نقل از موازی :
خب همون طور که انتظار میرفت هیچ گونه جایزه ای دریافت نشد :-"حتی اسممونو هم نخوندن...یعنی دقیقا تا این حد ناجوانمردانه :-??
من که پا شدم رفتم :-" = وسط همایش رفتم بیرون !

به اینکه یا دخترا خوشگلن یا باهوش پی بردم :-"

به نقل از CrazyBõy :
من که پا شدم رفتم :-"

اشتباه می‌کنی! اون استرس کنکور بوده ربطی به هوش نداره!

به من زنگ زدن، گفتن «ما روی کیانا جون حساب می‌کنیم، خوش‌حال می‌شیم بیاد» :|
من به عمرم هیچ گونه ارتباطی با قلم‌چی نداشتم! فقط تبلیغش رو روس کیسه‌هایی که تو کتاب‌فروشی می‌دن دیدم! :-??

به نقل از کیانا ن. :
اشتباه می‌کنی! اون استرس کنکور بوده ربطی به هوش نداره!

به من زنگ زدن، گفتن «ما روی کیانا جون حساب می‌کنیم، خوش‌حال می‌شیم بیاد» :|
من به عمرم هیچ گونه ارتباطی با قلم‌چی نداشتم! فقط تبلیغش رو روس کیسه‌هایی که تو کتاب‌فروشی می‌دن دیدم! :-??
قبلا تو خیابون خدایی نکرده یه بار نگاهت به ساختمون 110 افتاده باشه کافیه تا عضو رسمی قلمچی باشی :))

به نقل از CrazyBõy :
من که پا شدم رفتم :-" = وسط همایش رفتم بیرون !

برادر ما از روز عکس حافظیه به این قضیه درمورد شما ها پی برده بودیمممم ;)

من میگم بحث رو عوض کنیم چون هرکی میخواد از ناحیه خودش دفاع کنه.انصافا ناحیه یک امسال رتبه هاش بهتر بود :)) ;D ;Dخب بیخیال اینجور چیزا.elz شما مدرستون براتون جشن گرفت؟ یعنی تو دلم موند مدرسه برامون جشن بگیره یا حداقل یه تبریک خشک و خالی بگه 8-^ 8-^
crazy تو میدونی دقیقا تاثیر نهاییا چطوری بوده؟مثلا 19.75 با بیست فرق داشته؟؟

به نقل از موازی :
من میگم بحث رو عوض کنیم چون هرکی میخواد از ناحیه خودش دفاع کنه.انصافا ناحیه یک امسال رتبه هاش بهتر بود :)) ;D ;Dخب بیخیال اینجور چیزا.elz شما مدرستون براتون جشن گرفت؟ یعنی تو دلم موند مدرسه برامون جشن بگیره یا حداقل یه تبریک خشک و خالی بگه 8-^ 8-^
مهم رتبه نیس ! مهم جو و اخلاق فارق التحصیلاس :) :-" مثلا این نگار فاتحی کاملا دختر از خود راضی و لوسی هست ! جلسه رتبه های برتر هم مشاهده نمودید حتما !

---
آره آره خیلیییی تاثیر داش خیلی :|
خیلی رو این نهاییا من سوختم ! صدمی تاثیر داش ! واسه مثال من خودم تخمین 92 با درصدای امسالم شدم 700 یکی دیگه دوباره رتبه خودم شد1500 (سال92) من معدلم 19.32 اون 19.85 بود !! :-"

قابل توجه دوستان امسال معدل خیلی زیاد تاثیر داشت ! منم دقیقا درصدام با یکی از دوستام خیلی شبیه به هم بود ولی معدل اون کمتر بود رتبش با اختلاف بدتر شده بود ولی معدلش خیلی اختلاف نداشت با من ! توصیم به سال پایینیا اینه که حتما خودشونو واسه هر چیزی از طرف سازمان سنجش و آموزش پرورش و کلا هرجایی آماده کنن چون اصن کاراشون معلوم نیس یهویی تصمیم میگیرن!
به نقل از موازی :
crazy تو میدونی دقیقا تاثیر نهاییا چطوری بوده؟مثلا 19.75 با بیست فرق داشته؟؟
19.75 با 20 چیه ! 19.28 با 19.36 هم فرق داشت :دی

منم معدل کتبی نهایی 94 شده 19.40 ولی خداییشش امتحانا خ سخت بودا ولی همش خیال میکنم از رقبای کنکوریم عقب افتادم

به نقل از مبینا :
منم معدل کتبی نهایی 94 شده 19.40 ولی خداییشش امتحانا خ سخت بودا ولی همش خیال میکنم از رقبای کنکوریم عقب افتادم

عقب نیفتادی همه چی به کنکور و خودِ آزمونِ کنکور بستگی داره معدل تاثیر داره زیاد ولی نه اونجوری که فک میکنید خیلی جاها 19 خوبه خیلی جاها هم 19 بده!!! و کلا از الان دیگه تمرکزتو بزار رو کنکور :)

امیدوار باش شما! بنده با معدل 18.06 خدمت شما هستم! ;D

سلام، از فرزانگان ناحیه 1 کسی اینجا هس که امسال کنکور داده باشه؟

جشن کجا بود ؟؟؟؟
از نظر مدیر گرامی وظیفمون بوده ... :|

دوستان عزیز در جریان هستید ک نعدل کل هیچ تاثیری نداره دیگههههه ... ;;)

به نقل از a-f :
سلام، از فرزانگان ناحیه 1 کسی اینجا هس که امسال کنکور داده باشه؟

هست ولی اینجا نمیاد چیکارش داری ؟ ;D
ریاضی بود البته ;D

من کسی میشناسم 18 شده بود امسال شد 1200 منطقه 1 . نترسین :-"""

البته یه چیزی هم هست خود مسئولای سنجش بم گفتن ;D تو شهرستانها و اینا کشکی 20 میدن حالا ک شرط معدله این به ضرر بچه های خوبه ;D

یه نکته جالب بگم زهرا موسوی میگفت استاندار فقط یه مفاتیح بهش جایزه داده :)) اینم رتبه 3 کشور!! اینکه میگن کلی پول میدن و ماشین و این حرفا ظاهرا کشکه :) اهداف کنکوریتون رو مادی نکنید پول کتابامونم در نمیاد با این چیزا
البته امتیازای بنیاد ملی نخبگان به کنار که البته همونم تا الانش آش دهن سوزی نبوده :)

نمایشگاه کتاب بن هاش چه طوریه ؟ اصن بن داره ؟ :-"

به نقل از ali 73 :
نمایشگاه کتاب بن هاش چه طوریه ؟ اصن بن داره ؟ :-"

معمولا تو سالن حافظ بن میدن .واسه افراد عادی تخفیفش20%هست .تو خود غرفه های فروش هم 10%تخفیف میدن که رو هم میشه 30%.ولی واسه دانشجوها بیشتره.

این نمایشگاه که مفتش گرون بود حیف پول تاکسی که از علم تا گلستان دادیم :-"
2 تا غرفه ی دانشگاهی درست و درمون نداشت . در سالن دانشگاهیش رو تخته کنن بهتره.
2 تا انتشارات خارجی و درست درومون نبود . اوج وخامت اوضاع وفتیه که فک کنم پارسه و راهیان ارشد اصن غرفه نداشتن.ینی 2 تا انتشارات که خیلی معمولن نبودن ینی از یه نمایشگاه معمولی هم سطح پایین تر بود

به نقل از ali 73 :
این نمایشگاه که مفتش گرون بود حیف پول تاکسی که از علم تا گلستان دادیم :-"
2 تا غرفه ی دانشگاهی درست و درمون نداشت . در سالن دانشگاهیش رو تخته کنن بهتره.
2 تا انتشارات خارجی و درست درومون نبود . اوج وخامت اوضاع وفتیه که فک کنم پارسه و راهیان ارشد اصن غرفه نداشتن.ینی 2 تا انتشارات که خیلی معمولن نبودن ینی از یه نمایشگاه معمولی هم سطح پایین تر بود

یعنی میگی نرم؟؟ خیلی چرت بود؟؟ کلا همه نماشگاهاش همینطوره :|

به نقل از mari_1997 :
یعنی میگی نرم؟؟ خیلی چرت بود؟؟ کلا همه نماشگاهاش همینطوره :|
برای بچه های دبیرستانی که خوب بود . کتاب های کمک آموزشی بودن. کتاب های ادبی هم کم بود به نظرم ولی کتاب های متفرقه و مذهبی زیاد بودن

نمایشگاه که خیلی چرت بود ولی هایپر بعدش حال داد
اگه میخواین برین با رفقاتون برین که بعدش تفریحات داشته باشین حوصلتون سر نره!!!

به نقل از Angel 25 :
معمولا تو سالن حافظ بن میدن .واسه افراد عادی تخفیفش20%هست .تو خود غرفه های فروش هم 10%تخفیف میدن که رو هم میشه 30%.ولی واسه دانشجوها بیشتره.
:-" من بابام دانشجوهاش براش بن میارن از بانک صادر کنندش :> ولی امسال کتابامو خریدم وقتش هم ندارم نمیرم(#نرفتم) :D

کسی فرمولی که برای تاثیر نهاییا استفاده میشه رو داره؟؟؟ اصن کسی دقیق میدونه چه خبره؟؟؟؟ 8-| دارم ناامید میشم

Back
بالا