samira
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بندرعباس
- مدال المپیاد
- زياده!!!
پاسخ : معرکست.........
افرين به بخشش و از خود گذشتگي
افرين به بخشش و از خود گذشتگي
بابا شاعر!!به نقل از محمدحسین :باید ...
باید با کله از پنجره بیرون پرید...
باید با ماشین با سرعت برویم دستی را بکشیم ...
باید بوغ زنیم...
باید نون پنیر را با نوشابه بخوریم...
باید زن بگیریم..
نه آن زنانی که در آرامش باد را مینوشند !!
این چند بیتم تهش اضافه کنین قشنگ میشه !
آره منم عاشق اين يه تيكشم...خيلي قشنگه........به نقل از غزال :
خیلی قشنگ بود....
به چشمانم نگاه کن , آنها را به خاطر بسپار
آنها همیشه نگران تو هستند
من از این یه تیکه خیلی خوشم اومد!!!
آره جوونم..نه بابا ...همینجور اوومد به ذهنم منم نوشتم ....ضایعست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نقل از fatemeh_k :واقعا خودت گفتی؟
بر اساس واقعیت بود یا سفارشی گفتی؟(البته ببخشین فضولی میکنم)
به نقل از Elahe :آره جوونم..نه بابا ...همینجور اوومد به ذهنم منم نوشتم ....ضایعست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وزنش دچار مشکله و یه جورایی انگار سکته داره! (اونی که بلد کردم خرابش کرده و به بقیه ی شعر نمیاد)اگر از عشق نویسم صد صفحه پر ز وصف دل که هر یک خود پر از در
کلمه "حی"، حَی خونده میشه، در نتیجه نمیاد به اینجا، اگه "هی" منظورت بود به معنی مدام، بازم واسه اینجا خوب نیست، چون حالت عامیانه داره و تو شعر به این سبک معمولا به کار نمیره.که برخی غافلند وقت نماز نیز کنند در هر خیال حی خیزو برخیز
به نقل از ندا مکرم :کلا خوب بود، ولی این بیتش یه جوری بود:وزنش دچار مشکله و یه جورایی انگار سکته داره! (اونی که بلد کردم خرابش کرده و به بقیه ی شعر نمیاد)
واسه این که یه شعر خوب بنویسی، کل شعر رو بخون و با دستت یا پات بزن رو میز یا زمین و ببین با شعرت جور در میاد یا نه. یعنی کل شعرت از یه ریتم خاص پیروی اگه بکنه خوبه خیلی. ولی از این لحاظ خوب بود شعرت به غیر از اینایی که می گم.کلمه "حی"، حَی خونده میشه، در نتیجه نمیاد به اینجا، اگه "هی" منظورت بود به معنی مدام، بازم واسه اینجا خوب نیست، چون حالت عامیانه داره و تو شعر به این سبک معمولا به کار
دستت درد نکنه کلا دست همنون درد نکنه خودم هم به بیوزنیش پی برده بودم اما اگه به تاریخش هم نگاه کنید میبینید که کار اولم بوده فکر کنم این اخرا پیشرفت کرده باشم حتما باز هم میزارم:d
در کل اگه ادامه بدی موفق میشی