• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد روش مطالعه برای المپیاد شیمی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Xerxes
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : روش مطالعه

به نقل از بهراد MrhLDo :
شما کلاس چندمی؟؟

شیمی عمومی ماهان خوبه...
اگه با من بودی،دوم. :-?

به نقل از بهراد MrhLDo :
شما کلاس چندمی؟؟

شیمی عمومی ماهان خوبه...

آقا بهراد خودتون دارید می گید شیمی عمومی ماهان!! اون که نهایتن 2،3 فصل شیمی فیزیک داره تا جایی که من حضور ذهن دارم!

آره دیگه، هموناش مسلماً منظورمه!!

آخه من اولین بار آنتالپیو به معنای واقعیش از اون فهمیدم! :دی

نمی دونم واللا!!! کتابه خیلی خیلی خوبیه، ولی به نظرم کافی نیست. یعنی شیمی فیزیک رو در حدی که لازمه یه شیمی عمومی بگه، گفته ولی موافقم که قشنگ گفته! ;D

به نقل از sogand1374 :
منم با نظر شما موافقم بهراد خان........ :)ولی یه جور دوگانگی بین استادا وجود داره.....از دو تا استادی که من داشتم یکی این طور گفت ...یکی هم شکر خدا هیچ کتاب و روش مطالعه ای نگفت !!!!!!!!!!!! [-( ولی من سعی میکنم همونجور که شما گفتین عمل کنم....چون بهتره.... :)

موفق باشی!!!

به نقل از Paaat :
نمی دونم واللا!!! کتابه خیلی خیلی خوبیه، ولی به نظرم کافی نیست. یعنی شیمی فیزیک رو در حدی که لازمه یه شیمی عمومی بگه، گفته ولی موافقم که قشنگ گفته! ;D

منم رو حساب دومی بودن ایشون گفتم دیگه!! یعنی حرف من جواب این حرفه بود :دی :

به نقل از EHSAN1995 :
نمیدونم این سوال رو کجا باید مطرح کنم، پس همین جا میگم.
برای شیمی فیزیک(مخصوصا ترمودینامیک) بهترین کتاب پایه ای و آسون که به آدم یه دید کلی بده چیه؟ :-\ :-\ :-\
شیمی فیزیک ایرا لوین و آلبرتی رو نگاه کردم ولی هنوز سطحش برام یه کم بالا. (:| (:| (:|

راستی بچه ها، ممنون از اینکه تو این شرایط بازم میاین سایت!! خودم می دونم خیلی سخته!! :دی راستی، جریان این پت و مت چیه دیگه؟!؟!

ممنون از نظراتون ولی من کتاب خودم رو پیدا کردم(جلد دوم مورتیمر) ;D ;D ;D
به نظر شما شیمی عمومی ماهان بهتره یا مورتیمر؟

به نقل از بهراد MrhLDo :
راستی، جریان این پت و مت چیه دیگه؟!؟!
جریانی نداره، من پتم، مت هم مته!!! ;D

به نقل از EHSAN1995 :
ممنون از نظراتون ولی من کتاب خودم رو پیدا کردم(جلد دوم مورتیمر) ;D ;D ;D
به نظر شما شیمی عمومی ماهان بهتره یا مورتیمر؟

هر دوش خوبه و به نظرم ماهان یکم کامل تره... من جای شما بودم اول مورتیمر می خوندم بعد ماهان، یا برعکس ولی هر دوش رو می خوندم...
ماهان هم که چاپه قدیمه کلن 700 تومن می دی، 500 صفحه کتاب (2جلدی) تحویل می گیری!!! اصلن من نمی دونم کی گفته تورم زیاده!!! ;D :-"

من امسال دومم. امسال المپیاد ندادم و تقریبا هیچی هم نخوندم. الان عذاب وجدان گرفتم!(چون شیمی خیلی دوس دارم)
می خوام بدونم اگه از تابستون شروع کنم جدی بخونم خیلی دیره؟ اگه بخوام بخونم چی باید بخونم؟

ممنون می شم راهنماییم کنین...

سلام.اگر جدی بخونی اصلا دیر نیست.باید اول شیمی 1و2 رو مرور کنی(برای دوم مبتکران بهمن بازرگانی) بعد سوم رو با بازرگانی بخونی بعد هم مورتیمر و...
حالا از جدی منظورت چند ساعته و سرعت خوندن و درک مطلبت چجوریه؟

Back
بالا