بعد از کتابای وزارتی 2 و 3 بهتره که کتابای کار فاطمی 2 و3 رو از انتشارات فاطمی بخونید ، بعد از بهمن بازرگانی ( مبتکران تستی ) تست بزنید ، بعد مورتیمر تا فصل 20 به جز فصل 14 همشون باید برای عمومی خونده بشن و بعدشم میشه شیمی معدنی که مهمه البته برای تخصصی !به نقل از mohammad.se :سلام بچه ها من یک جوری خفن گیج شدم لطفا یکی برادر ها یا خواهران گرامی کمک کنه. من سوالم اینه که بعد از اینکه کتابای شیمی 2 و 3 رو بخونم بعد مورتیمر رو هم بخونم(البته بگین کدوم ترجمش رو) دیگه چه کتابایی باید بخونم و کی بخونم اخه هرجا میری 20 تا کتاب میگه برای منابع اما نمیگه کدوم فصلاش مهم اند و یا کلا بگم کتابایی که حتما باید بخونی و نخونی نمیشه کدومان بعد مورتیمر دو جلد ایا باید کامل خونده شه؟از این کتابای انتشارات فاطمی کدوماش رو حتما باید خوند؟
بهراد معدلی طلای دوره21!شیرازبه نقل از absolute :salam bacheha ki mitune az bachehaye plampiayd ke salaue ghabl hadeaghal medal boronz avorde davat kone hadeaghal biyan inja yekam harf bezanan vasamun?
??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
به نقل از samin kh :بهراد معدلی طلای دوره21!شیراز
عضو همینجاس خودت ازش دعوت کن م ازش خوشم نمیاد
واسش پ.خ بذاري مياد...به نقل از viOleT :مهرافشان که خیلی وقته نمیاد....Happiest chemist هم همینطور!
آقای معدلی هم که میاد ...نمیاد!!!
خب یکی ازشون خواهش کنه که اگه تونستن بیان!به نقل از samin kh :واسش پ.خ بذاري مياد...با كله