روش مطالعه برای المپیاد شیمی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Xerxes
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : روش مطالعه

مرسی از توضیحاتتون...خیلی کامل بود <:-P
و همچنین از کتاب بروس که فوق العادس :x

سلام
ببخشید یه سوال داشتم
شما وقتی یه مطلبی از وزارتی رو میخوندین بعد مورتیمر و موضوعی های فاطمی رو هم به طور موازی باش میخوندین؟؟؟ :-? چگونه مسائل رو حل کنیم رو چطور؟؟؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید ;)

ببین من میگم بهتره اول ورزارتی بعد مبتکران!چون مبتکران باعث میشه قشنگ مطلب جا بیوفته...ینی این مبتکران خعلییی کتاب خفن و مهمی هس! ;D
بعدش برو سراغ مورتیمر.....
بعد هم چگونه مسائل شیمی را حل کنیم....
بعدم این موضوعی ها که میگی به اندازه اینا مهم نیسن...
این کتابارو بهتره بعد از تسلط کامل بخونی..ینی یه طوری هستن که چون حجمشون کمه راحت توی یه هفته یا دوهفته تموم میشن...
فقط مبتکران یادت نره! ;D

پیشاپیش بگم که بعد از این که روی کتابای وزارتی و عمو بهمن ها تسلط کافی پیدا کردید و تست عمو بهمن رو هم زدید، حتمنه حتمن قبل از مرحله یک و مجددن قبل از مرحله دو چند بار کتاب مسائل برگزیده رو حل کنید...

// منظورم از عمو بهمن کتاب مبتکران بهمن بازرگانه! ;D

تازه شروع كردم تستاي سال دوم كه تو المپياد بودو ميزنم همين !نميدونم از كجا بايد شروع كنم :-?

shalale:
برای شیمی آلی 3 تا کتاب کافیه: موریسون(1و2و3) & شیمی آلی کلیدن& استریوشیمی دینامیکی کریستین ولف
بقیه ی کتاب ها برای حل تمرین خوبه مخصوصا کری و سولومونز
البته برای طیف سنجی به من سولومونز 2 و سیلوراشتاین رو معرفی کردند

راستی برای سینتیک کتاب دکتر پارسافر خوبه و اگه تونستید اتکینز 2 قدیمی رو بگیرید برای کوانتوم خوبه و اگه دیگه خواستید استاد بشید و وقت اضافه داشتید مکانیک آماری همون کتاب رو بخونید خیلی درک رو بالا می بره
ممنون می شم اگه منابع جدید رو معرفی کنید

البته بگم که این منابع به من معرفی شده و بیش از 70 درصد اون ها رو نخوندم

به نقل از mohammad.se :
سلام بچه ها من یک جوری خفن گیج شدم لطفا یکی برادر ها یا خواهران گرامی کمک کنه. من سوالم اینه که بعد از اینکه کتابای شیمی 2 و 3 رو بخونم بعد مورتیمر رو هم بخونم(البته بگین کدوم ترجمش رو) دیگه چه کتابایی باید بخونم و کی بخونم اخه هرجا میری 20 تا کتاب میگه برای منابع اما نمیگه کدوم فصلاش مهم اند و یا کلا بگم کتابایی که حتما باید بخونی و نخونی نمیشه کدومان بعد مورتیمر دو جلد ایا باید کامل خونده شه؟از این کتابای انتشارات فاطمی کدوماش رو حتما باید خوند؟
بعد از کتابای وزارتی 2 و 3 بهتره که کتابای کار فاطمی 2 و3 رو از انتشارات فاطمی بخونید ، بعد از بهمن بازرگانی ( مبتکران تستی ) تست بزنید ، بعد مورتیمر تا فصل 20 به جز فصل 14 همشون باید برای عمومی خونده بشن و بعدشم میشه شیمی معدنی که مهمه البته برای تخصصی !
کتاب چگونه مسائل شیمیو حل کنیم مال فاطمی هم خیلی کتاب مهمیه ، باید حتما خونده شه ! شما بگید سال چندمید تا دوستان کاملتر راهنمایی کنن !

ترجمه ی عیسی یاوری!

موثر ترین عامل موفقیت تو المپیاد روش و مقدار مطالعه است که به ما یه فرمی برای انکار دادن و خیلی هم در موردش سخگیرن و ......
روش مطالعه : JUST STUDY IN THE MORNING

به نظر من كه روزي انقدر ساعت خوندم همه چيم تعطيل كردم يه حرف الكيه!ممكنه يكي يه مطلبو ١ ساعته ياد بگيره اما يكي ديگه بعد سه روز تازه مطلبو درك كنه!بعد كتابايي كه ميخونيم بايد بسنگي به مبحثي كه توش ايراد داريم باشه نه اينكه بري كل چگونه مسايلو حل كني وقتي بتوني همون وقتو بذاري رو برطرف كردن مشكلاتت!اينارم من نميگم آقاي دلپرستان نقره جهاني شيمي ميگه أولين جلسه سر كلاس گفت!منم اجراش كردمو تا الان نتيجه داده!به شما هم پيشنهاد ميكنم!

salam bacheha ki mitune az bachehaye plampiayd ke salaue ghabl hadeaghal medal boronz avorde davat kone hadeaghal biyan inja yekam harf bezanan vasamun?
??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

به نقل از absolute :
salam bacheha ki mitune az bachehaye plampiayd ke salaue ghabl hadeaghal medal boronz avorde davat kone hadeaghal biyan inja yekam harf bezanan vasamun?
??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
بهراد معدلی طلای دوره21!شیراز
عضو همینجاس خودت ازش دعوت كن

به نقل از samin kh :
بهراد معدلی طلای دوره21!شیراز
عضو همینجاس خودت ازش دعوت کن م ازش خوشم نمیاد

این چه طرز حرف زدنه؟!

حالا حتما" باید اینجا بگی اینا رو؟! :|

آقای فیروز بخت هم هستن(arash7394 )!

خود مهرافشان برنز داره ;D

مهرافشان که خیلی وقته نمیاد....Happiest chemist هم همینطور!
آقای معدلی هم که میاد ...نمیاد!!! ;D

به نقل از viOleT :
مهرافشان که خیلی وقته نمیاد....Happiest chemist هم همینطور!
آقای معدلی هم که میاد ...نمیاد!!! ;D
واسش پ.خ بذاري مياد...
D

به نقل از samin kh :
واسش پ.خ بذاري مياد...با كله ;D
خب یکی ازشون خواهش کنه که اگه تونستن بیان!
ولی بالاخره ایشون هم درگیر دوره ی تیمه و...

Back
بالا