• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد روش مطالعه برای المپیاد شیمی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Xerxes
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : روش مطالعه

مرسی از توضیحاتتون...خیلی کامل بود <:-P
و همچنین از کتاب بروس که فوق العادس :x

سلام
ببخشید یه سوال داشتم
شما وقتی یه مطلبی از وزارتی رو میخوندین بعد مورتیمر و موضوعی های فاطمی رو هم به طور موازی باش میخوندین؟؟؟ :-? چگونه مسائل رو حل کنیم رو چطور؟؟؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید ;)

ببین من میگم بهتره اول ورزارتی بعد مبتکران!چون مبتکران باعث میشه قشنگ مطلب جا بیوفته...ینی این مبتکران خعلییی کتاب خفن و مهمی هس! ;D
بعدش برو سراغ مورتیمر.....
بعد هم چگونه مسائل شیمی را حل کنیم....
بعدم این موضوعی ها که میگی به اندازه اینا مهم نیسن...
این کتابارو بهتره بعد از تسلط کامل بخونی..ینی یه طوری هستن که چون حجمشون کمه راحت توی یه هفته یا دوهفته تموم میشن...
فقط مبتکران یادت نره! ;D

پیشاپیش بگم که بعد از این که روی کتابای وزارتی و عمو بهمن ها تسلط کافی پیدا کردید و تست عمو بهمن رو هم زدید، حتمنه حتمن قبل از مرحله یک و مجددن قبل از مرحله دو چند بار کتاب مسائل برگزیده رو حل کنید...

// منظورم از عمو بهمن کتاب مبتکران بهمن بازرگانه! ;D

تازه شروع كردم تستاي سال دوم كه تو المپياد بودو ميزنم همين !نميدونم از كجا بايد شروع كنم :-?

shalale:
برای شیمی آلی 3 تا کتاب کافیه: موریسون(1و2و3) & شیمی آلی کلیدن& استریوشیمی دینامیکی کریستین ولف
بقیه ی کتاب ها برای حل تمرین خوبه مخصوصا کری و سولومونز
البته برای طیف سنجی به من سولومونز 2 و سیلوراشتاین رو معرفی کردند

راستی برای سینتیک کتاب دکتر پارسافر خوبه و اگه تونستید اتکینز 2 قدیمی رو بگیرید برای کوانتوم خوبه و اگه دیگه خواستید استاد بشید و وقت اضافه داشتید مکانیک آماری همون کتاب رو بخونید خیلی درک رو بالا می بره
ممنون می شم اگه منابع جدید رو معرفی کنید

البته بگم که این منابع به من معرفی شده و بیش از 70 درصد اون ها رو نخوندم

به نقل از mohammad.se :
سلام بچه ها من یک جوری خفن گیج شدم لطفا یکی برادر ها یا خواهران گرامی کمک کنه. من سوالم اینه که بعد از اینکه کتابای شیمی 2 و 3 رو بخونم بعد مورتیمر رو هم بخونم(البته بگین کدوم ترجمش رو) دیگه چه کتابایی باید بخونم و کی بخونم اخه هرجا میری 20 تا کتاب میگه برای منابع اما نمیگه کدوم فصلاش مهم اند و یا کلا بگم کتابایی که حتما باید بخونی و نخونی نمیشه کدومان بعد مورتیمر دو جلد ایا باید کامل خونده شه؟از این کتابای انتشارات فاطمی کدوماش رو حتما باید خوند؟
بعد از کتابای وزارتی 2 و 3 بهتره که کتابای کار فاطمی 2 و3 رو از انتشارات فاطمی بخونید ، بعد از بهمن بازرگانی ( مبتکران تستی ) تست بزنید ، بعد مورتیمر تا فصل 20 به جز فصل 14 همشون باید برای عمومی خونده بشن و بعدشم میشه شیمی معدنی که مهمه البته برای تخصصی !
کتاب چگونه مسائل شیمیو حل کنیم مال فاطمی هم خیلی کتاب مهمیه ، باید حتما خونده شه ! شما بگید سال چندمید تا دوستان کاملتر راهنمایی کنن !

ترجمه ی عیسی یاوری!

Back
بالا