• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد روش مطالعه برای المپیاد شیمی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Xerxes
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : روش مطالعه

سلام.واسه مرحله 3 روزی چند ساعت بخونیم؟چه کتابایی واسه هر بخش مثلا تجزیه و... خوبه؟

سلام اینجا واسه درمان افسردگی راه حلی وجود داره؟
من امسال میرم سوم.
شیمی 2 بازرگان رو دوره کردم،دارم شیمی3 رو میخونم و بعد از حل بازرگان مسائل برگزیده حل میکنم،ساختار اتم ها ومولکول ها رو دارم میخونم،قصد دارم تا آخر تابستون اگه خدا بخواد شیمی3 رو درحد بازرگان فول بشم و سه جلد کتاب های موضوعی انتشارات فاطمی رو بخونم.(درضمن شیمی آلی دکتر سیدی رو هم خوندم.)از اول مهر تا آخر آذر تست بزنم و از از اول آذر تا امتحان دوره کنم. اینجا همه عکس سایت المپیاد های علمی(irysc.com )ایران حرف میزنن اونجا میگن اصلا نیازی به خوندن کتاب تخصصی نیست.کافیه چگونهئ و مسائل برگزیده و شیمی در سپهر المپیاد و چند تا کتاب تست دیگه رو فول باشین همراه کتاب های موضوعی فاطمی و مبتکران واسه مرحله 1 و 2 کافیه.اما اینجا همه وا3 دوره و بعدش میخونن.
من واقعا استرس بم وارد میشه این تناقضارو میبینم.یعنی واقعا نیازه انقد پیش رفت؟ یعنی من واقعا عقبم؟ اگه منطقی باشم باید ول کنم المپیادو بااین وضعم؟

استرس نداره که!
ببین شما که اینارو خوب خوندی، تخصصیارو میتونی توی یه مدت کوتاه جمع کنی، اصلا هم عقب نیستی...
کلا توی دوره بچه ها دو دسته هستن... یع عده که تخصصیارو از قبل خوندن، یع عده که نخوندن... اینیم که میبینی چیزای متفاوت میشنوی، ماله اینه که از افراد مختلف می پرسی...
خلاصه، من شخصاً ترجیح دادم که تخصصیارو از قبل یه نگاهی انداخته باشم تا توی دوره، نیازی نباشه که از چیزی بترسم... ولی بعضیا کشش دارن و توی دوره برای بار اول درسارو میخونن، موفق هم هستن اتفاقاً! دیگه تصمیم گیری با خودته!

من دارم میرم دوم ، مطالعمم اینطوری بوده تا الان
مورتیمر 1 و 2 تا فصل 20 خوندم
کتابای 2 و 3 و پیش تموم شده ، تستم زدم .
بهمن بازرگانی 2 و 3 خونده شده
چگونه مسائل خوندم البته تا فصل 15
کلا پایه ی شیمی عمومیم خوبه
تخصصیام آلیو تموم کردم ، سولومونز ، مک موری ، مورسیون ، مکانیسم واکنشهای آلی و الانم ولهارد
در روزم حدودا 5 6 ساعت میخونم
راهنمایی میخوام :-دی

به نقل از Go|nOo$h :
من دارم میرم دوم ، مطالعمم اینطوری بوده تا الان
مورتیمر 1 و 2 تا فصل 20 خوندم
کتابای 2 و 3 و پیش تموم شده ، تستم زدم .
بهمن بازرگانی 2 و 3 خونده شده
چگونه مسائل خوندم البته تا فصل 15
کلا پایه ی شیمی عمومیم خوبه
تخصصیام آلیو تموم کردم ، سولومونز ، مک موری ، مورسیون ، مکانیسم واکنشهای آلی و الانم ولهارد
در روزم حدودا 5 6 ساعت میخونم
راهنمایی میخوام :-دی
شما کلن الان 100 برابر منی ;D!
دوره رفتنتونو به شخصه تضمین میکنم.....
;D
منم میخونم..ولی نه در اون حد....ینی فعلن زیاد به تخصصیا نرسیدم!! ;D

تابستون دوم به سوم به طور متوسط جند ساعت در روز بايد خوند؟

من میرم دوم...
ولی دوم به سوم یه کوچولو حساسه...بچه های ما که میخونن میگن تابستونه روزی 5 الی 6 ساعت اگه میخوای بری دوره راحت باید بخونی!! ;D
چون به هر حال دیگه خیلی دوره ی حساسه!!!!
;D

بذار اینطوری بگم، تابستون دوم به سوم باید نهایت تلاشتو بکنی... ولی از طرفی نباید از شیمی زده بشی!

یک سوال اساسی:
کتاب آلبرتی در مورد چیه؟
من المپیادی ام اما تا حالا نشنیده بودم!!! (:| ;)

Back
بالا