من که پرسیدم گفتن فرقی نمیکنه! چون جرمش با خورشید یکسانه! البته مطمئن نیستم!به نقل از astronomer_girl :یه سوال تو مسابقه دانش آموزی شریف بود (پارسال) که اگه بجای خورشید یه سیاهچاله با همون جرم بذاریم چی میشه. جوابشو کسی می دونه؟
بله . به آقای کرامتی هم گفتم ، ایشون هم این جواب رو تایید کردن :به نقل از astronomer_girl :یه سوال تو مسابقه دانش آموزی شریف بود (پارسال) که اگه بجای خورشید یه سیاهچاله با همون جرم بذاریم چی میشه. جوابشو کسی می دونه؟
به نقل از Pegior :من که پرسیدم گفتن فرقی نمیکنه! چون جرمش با خورشید یکسانه! البته مطمئن نیستم!
( اصلا ستاره ای به جرم خورشید نمیتونه سیاه چاله بشه! میتونه؟ ^-^ )
به نقل از Tyrael :آره. جواب درست همین هس. شاید انتظار داشتن بگید اتفاق خاصی نمی افته فقط حیات روی زمین از بین می ره! D:
حالا به این سوال جواب بدید : (لطفا!)
اگه واکنش های هسته ای ناگهان در مرکز خورشید متوقف بشه ناظری که روی زمین قرار داره چه مدت بعد مطلع می شه؟ (همه چی رو در نظر بگیرید!)
الان چیزایی که من درنظر گرفتم کم هست؟به نقل از Tyrael :بزارید این جوری بگم: چقدر طول می کشه و چرا؟
مثلا این رو در نظر بگیرید که واکنش هل توی هسته متوقف شدن.
به نقل از سمانه ز. :الان چیزایی که من درنظر گرفتم کم هست؟
خب؟ یعنی نور قطع میشه => برای فهمیدنش باید فاصلله رو بدونیم که به جرم بستگی داره ! جرم هم که تغییر نمیکنه !! پس همون حالت قبل!به نقل از H O S E I N :دقت کنید توقف در هسته است.
مگه ایجاد فوتون نبود که اینقدر سال طول میکشه تشکیلش؟!به نقل از Tyrael :مدت زمان رسیدن فوتون از مرکز ستاره به سطحش یه چیزی در اردر میلیارد سال هست.
فوتون هی می خواد بیاد بیرون هی جذب میشه . هی نشر میشه هی جذب میشه . خلاصه تا بیاد بیرون دلش خون میشه . و ده به توان هفت سال طول می کشه (فکر کنم)به نقل از سمانه ز. :مگه ایجاد فوتون نبود که اینقدر سال طول میکشه تشکیلش؟!
چه دلیلی داره رسیدن به سطح اینقدر طول بکشه؟
حالا در مورد چی هست ؟!به نقل از 13 :سلام
اقا من يه مقالكي نوشتم و لازمه كه به يكي از مجلات نجوم ارسال كنم تا بلكه به چاپ برسه حالا يا مجله نجوم يا آسمان شب
كسي اي ميلي چيزي بلده كه من بايد مقالم رو بهش بفرستم؟