• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پرسش و پاسخ مربوط به فیزیک سال سوم دبیرستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fatemeh.ir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پرسش و پاسخ مربوط به فیزیک سال سوم دبیرستان

فقط یه مسئله : مساحت سطح تشعشع که جزو ویژگی های جسمه. یعنی ربطی به دمای منبع گرم و سرد نداره.

سلام بهم بگین بنظرتون چه کتاب کمک درسی ای بهتره واسه سوم من دارم میرم سوم ^-^ ^-^ ^-^ ^-^ ^-^ B-) B-) B-) B-) B-)

به نقل از Love Physics :
سلام بهم بگین بنظرتون چه کتاب کمک درسی ای بهتره واسه سوم من دارم میرم سوم ^-^ ^-^ ^-^ ^-^ ^-^ B-) B-) B-) B-) B-)

خیلی سبز خوبه .

من امسال سوم بودم. خيلي سبز داشتم. بد نبود... ولي نميدونم عالي بود يانه.
من راضي بودم ازش. البته تستاشو كه نميزدم ;D درسنامش خوب بود ولي :-"

به نقل از Love Physics :

من کتاب " فیزیک 3 دو فازی " مربوط به انتشارات دانش پژوهان جوان رو خوندم. برای ما سمپادیا بهترین کتابه. فوق العاده قوی و جذابه. حتما پاسخهاش رو یه نگاه بنداز :)

به نقل از P3YMAN :
سلام دوستان من یه سوال دارم:
یک ماشین کارنو در هوای ازاد قرار گرفته است تنها روش انتقال حرارت از این ماشین تشعشع می باشد . مقدار گرمای تشعشع شده متناسب با توان چهارم دمای کلوین و مساحت سطح است.نشان دهید در ازای یک توان خروجی مشخص و دمای منبع گرم مشخص مساحت سطح تشعشع هنگامی حداقل است که نسبت Tc به Th برابر سه چهارم باشد. [-o<
خیلی فکر کردم ولی حل نشد :|میشه راهنمایی کنید؟؟
نسبت گرمای انتقالی به منبع سرد به توان تولیدی را برابر نسبت Tc به (Th-Tc) قرار بده. به جای Qc رابطه انتقال حرارت تشعشعی را قرار بده و از A نسبت به Tc مشتق بگیر و مساوی صفر قرار بده

چهار صفحه ی فلزی یکسان و موازی هر کدام به مساحت 100سانتی متر مربع به فاصله ی 1 میلی متر از هم در هوا واقعند.ظرفیت معادل وقتی که:
صفحه 1 و 3 را با سیم به هم وصل کنیم و دوسر باتری را به صفحات 2 و 4 ببندیم.
صفحه 1 و 4 را با سیم به هم وصل کنیم و دوسر باتری را به صفحات 2 و 3 ببندیم.
704a4fc48ae8.jpg

به نقل از Mahsa.Z :
چهار صفحه ی فلزی یکسان و موازی هر کدام به مساحت 100سانتی متر مربع به فاصله ی 1 میلی متر از هم در هوا واقعند.ظرفیت معادل وقتی که:
صفحه 1 و 3 را با سیم به هم وصل کنیم و دوسر باتری را به صفحات 2 و 4 ببندیم.
صفحه 1 و 4 را با سیم به هم وصل کنیم و دوسر باتری را به صفحات 2 و 3 ببندیم.
704a4fc48ae8.jpg
32433137555587775741.png

مدار معادل اونجوری میشه، یعنی می شه به اون صورت تصورش کرد...
حالا چون متوالی هستن...

به نقل از اینشتین :
مدار معادل اونجوری میشه، یعنی می شه به اون صورت تصورش کرد...
حالا چون متوالی هستن...
نه این که دوتاش متوالیه!باید یه فرقی کنه!البته راه حل رو فهمیدم بالاخره...2 و 3 رو که وسط هستن به صورت دوتا صفحه مجزا در نظر میگیریم و بینشون رو با یه سیم به هم وصل میکنیم فرقی تو مسئله ایجاد نمیکنه.بعدم اونایی رو که گفته به هم وصل میکنیم،وصل میکنیم،مدار معادل و ادامه ی کار...

عاقا 8-^
یکی بیاد اختلاف پتانسیل دو سر پیل محرک و غیر محرک رو بهم قشنگ توضیح بده بفهمم! ;D ;;)
مرسی ;D ;;)

Back
بالا