behrazv
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی تهران
- شهر
- تبریز و تهران
- دانشگاه
- دانشگاه تورنتو
- رشته دانشگاه
- علوم مهندسی
پاسخ : سوتیها
ما رفته بودیم کشور آذربایجان، تو فرودگاه یکی از آشناهای یکی از دوستای بابام اومده بود دنبالمون. منم یه چمدون دستم بود. این آقاهه دستش رو دراز کرد چمدونه رو بگیره، من فکر کردم می خواد باهام دست بده، دست دادم!!
(الان برادرم یادآوری کرد انگار یه اتفاق عین این تو فیلم ترمینال افتاده بوده! افسر فرودگاه پاسپورت تام هنکس رو می خواد، اون دست میده!)
پ. ن. :
این گلومرول انگار خیلی کلمه مشکل سازیه! چی هست حالا؟!! - این خودش یه سوتی بودا! خب چیکار کنم من که تجربی نبودم!)
ما رفته بودیم کشور آذربایجان، تو فرودگاه یکی از آشناهای یکی از دوستای بابام اومده بود دنبالمون. منم یه چمدون دستم بود. این آقاهه دستش رو دراز کرد چمدونه رو بگیره، من فکر کردم می خواد باهام دست بده، دست دادم!!
(الان برادرم یادآوری کرد انگار یه اتفاق عین این تو فیلم ترمینال افتاده بوده! افسر فرودگاه پاسپورت تام هنکس رو می خواد، اون دست میده!)
پ. ن. :
به نقل از White Lord August :زنگ زیست با گلومرول به مشکل خوردم منم
تلفظ لهجش بریتیش بود اصلا قشنگ
هیم میگفتم گروملول
به نقل از Death Angel :اونروز یکی از بچه ها:
آقا این مویرگای گرومرور چیه کارشون؟
دبیر: میرگ چی؟؟؟؟؟؟
همون یارو: گرومرول ... نه گلوملول...نه آقا ببخشید گروملور...
به نقل از Limooo torsh :ما یه استاد داشتیم [size=12pt]ر[/size] و [size=14pt]ل [/size]رو نمیتونست پشت سر هم بگه . به گلومرول میگف گلملول !
این گلومرول انگار خیلی کلمه مشکل سازیه! چی هست حالا؟!! - این خودش یه سوتی بودا! خب چیکار کنم من که تجربی نبودم!)