• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

یه بار تو آزمایشگاه فیزیک.
متصدی آزمایشگاه: خانومم بشین.
متصدی آزمایشگاه: خانومم لطفا بشینید
متصدی آزمایشگاه( با عصبانیت و اعتماد به نفس فراوان): خانوم با شمام میگم بشین!
دوستم: با منین؟
متصدی آزمایشگاه: بله
دوستم: من که نشستم!!!
یکی دیگه از دوستام: برنج محسن!!!!!!!!!
دیگه کلاس رفت رو هوا. تازه بعد کلی وقت که خندمون تموم شد یکی از بچه ها تازه اومد سر کلاس. ما هم براش تعریف کردی که چی شده. تا اون زد زیر خنده دوباره کلاس رفت رو هوا. خلاه تا آخر کلاسو هی خندیدیم. :))

يه بار سوم دبيرستان داشتم با گچ رو صندلي معلم چارخونه ميكشيدم
كه شلوارش گچي بشه هي گفتم بچه ها خوشگله ديدم قيافه بچه ها برگشت...
معلم پشتم ايستاده بود

یه بار زنگ زدم خونه ی دوستم...حواسم پرت شد گفتم ببخشید رژین هستش!!!مامانش هنگ کرده بود!

به نقل از rozhin_71 :
یه بار زنگ زدم خونه ی دوستم...حواسم پرت شد گفتم ببخشید رژین هستش!!!مامانش هنگ کرده بود!

یه بار زنگ زدم خونه ی دوستم برداشت گفتم : چطوری ؟ کجایی ؟؟ <:-P :-"

سوتی خودم نیست ولی :

ترکه زنگ زده ب من من برداشتم میگم : الوووو ... میگه : شما ؟؟ ... (آخه ای کیو تو زنگ زدی نه من)

گفتین گوزن یاد یه خاطره افتادم....
ساله اول راهنمایی بودم و اسم یکی از دوستام کوثر بود....سر کلاس پرورشی بودیم و من خواستم این بنده خدا رو صدا کنم که یه دفعه مخفف اسمش یعنی کو....از دهنم در رفت :-sمعلمه هم تا 2ساعت داشت پند و اندرز می داد که ادم اصلا نباید حرف زشت بزنه اونم تازه به دوستش....منم هی می گفتم به خدا من اگه منظور داشتم...نمی فهمید که نمی فهمید!

يه بار يكي از دوستام داشت با مديرمون صحبت مي كرد...همزمان يه ادامس هم گوشه ي دهنش بود...يهو ادامسه از دهنش در اومد و خورد تو صورت مديرمون!

یه بار گوشیم شارژ نداش . با دوستم کار واجب داشتم!
با همگانی زنگیدم خونشون دوستم ورداش نمیدونم یهو چی شد گفتم خواهرت خونس؟!!! اسمشو گفتم البته!!
کف کردم گوشیو گذاشتم زمین! فرداش تو مدرسه اصلا انگارنه انگار! یا نشناخته بود یا به روش نیاورد!
فک کنم نشناخته بود چون اگه میفهمید نمیتونس انقد بی تفاوت باشه!!

امروز رفتم دفتر معاون، کلی ابروامو درست کردم، آستین پایین دادم، مقنعه رو کشیدم جلو، عکسامو که دادم(با توجه به ابرو های تمیز در عکس!) یه نگاه به بالا انداخت، گفت من از کجا تشخیصت بدم؟ به اندازه تمام جونم یخ کردم، ثانیه ای بعد گفت:آخه اسمتو ننوشتی!:))

اگه یادتون باشه تو سریال باغ مظفر اسم خر یارو بود"ملوس" منم یه بار زنگ زدم خونه رفیق شیشم....مامانش گوشی رو برداشت این و مامانش صداشون کپی هم بود(البته 3 سال پیش) منم گفتم چطوری ملوس؟؟؟اخه مامیشم میدونست من بهش میگم...وای چشمتون روز بد نبینه:مامانشم گفت ملوس خوابه امیر جان!!!
وای هر وقت یادم میاد.......

سر کلاس ریاضی بودیم بحث گزاره ها بود
این جدول ها هست توش مینویسن نون دال نون دال
(یعنی درست و نادرست)
بعد معلم ما داشت تند تند میخوند اشتباهی گفت دول نان دی:
این معلمه لهجه قشنگی داره
به کدوم میگه کدون
به میلیون هم میگه میلون)meiloon)

Back
بالا