• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

روز آخر امتحانا،دقیقا روز آخر،قرار بود با 7-8 نفر از بچه ها سرویسو بپیچونیم و خودمون برگردیم.
واسه همین کلی واسه خداحافظی با کسایی ک دارن میرن دبیرستان موندیم و اصلا اهمیتی ندادیم ک سرویس بره.
این معاونِ گیرِ ما هم هی میومد میگفت: سحر!تو چرا نرفتی؟بدو برو.الان سرویسا میرنا
من:خانوم مامانم میاد دنبالم.تا ی جایی خودم میرم بعد میان دنبالم
-ب هر حال برو دیگه.الان از وقت تعطیلیتون گذشته
-چشم خانوم!

یه ربع نیم ساعت دیگه ـم موندیم و آخرش ک دیدم معاون داره همه رو دنیال میکنه ک برن رفتم جلوی در واستادم ک مثلا دارم میرم :دی
یه خورده بعدش حسابی عصبانی شده بود و کلا اولایِ زیادی تو مدرسه نمونده بودن.منم منتظر یکی از سوما بودم ک بیاد و بریم.بعد 4-5متر ک باهام فاصله داشت بلند داد زدم:بدو4 بدو!الان اِخی(مخفف فامیلی معاونمون:دی) بیرونمون میکنه.

این دوست منم ماشلا رشید!سرشو خم کرد دیدم اخی یه متر عقب تَرِش واستاده داره با اخم خیلی زیاد نگام میکنه

من: :دی :-اس
فرار!

به دوستام گفتم زنگ بزن بوف دو تا فرانکفورتر بگیر بخوریم!

زنگ زده میگه ببخشید دوتا ترانسفورلیتور میخاستم! بعدشم سریع قطع کرده! =)) =)) =))

من غرق در فکر به یه مسئله ریاضی بودم که یهم یکی زنگ زد!
من:بله بفرمایید
اون:سلام منزل آقای هاشمی
من:سلام ، بله
اون:خانوم فرنوش هاشمی هستن؟!
من:نخیر اشتباه گرفتید خدافظ! :-"
بعد رفتم دوباره رو سواله فکر کنم بعد مامانم از تو اتاق:فرنوش کی بود؟
من:هیچی اشتباه گرفته بود با فرنوش هاشمی کار داش!:-"
مامانم اومده بالاسرم میگه : یه بار دیگه بگو؟!
من:اومد بگم تازه فهمیدم چه سـوتی ای دادم!!!طرف با خود من کار داشته!!! :-" :-" :-"
پ.ن:2 اسمه نیستما!!!(از اینا که تو شناسنامه یه اسم دارن 1چی دیگه صداشون میکنن!!!)اسمم یادم رفته بود خـو!!!

دیشب خالمو دختر خالم اومده بودن خونمون بعد من و دختر خالم داشتیم راجب اینکه ازین به بعد بچه ها دوباره قراره برن ششم حرف میزدیم بعد دیگه حرفمون تموم شده بود و اینا خالم یه دفه برگشت گفت سارا پس تو سال بعد قراره بری چهارم راهنمایی دیگه؟من و مامانمو دختر خالم همه اول این شکلی :o شدیم.بعد مامانم اومد حرف خالمو درست کنه برگشت گفت منظورش پنجم راهنماییه!من و دختر خالم دیگه اینجوری =)) =)) شدیم.

تا حالا شده جک ناجور برای خانوادتون که همه جمعند اشتباهی تعریف کنید!؟
من کردم: با اعلام روز پدر موجی از سردرگمی رشت را فرا گرفت که پدر کیست!
اینم میگم ولی دیگه اونجا تعریف نکردم! : به دلیل سردرگمی هموطنان رشتی روز پدر یک هفته تمدید شد!

امروز خونه دوستم داشتيم عكساشونو نگاه مى كرديم بد يه دفه منو سحر زديم زير خنده بد سنا گفت به چى مى خنديد!!!؟ :o :oمنو دوستم اين پير زنه كيه!؟ =))چه قدر بد نگاه مى كنه از تو عكسم مى خواد آدمو بُخوره از اين پيرزن عصبانيا و ....است سنا [-( X-( X-( X-( >:pاين مامان بزرگمههههههههه ما :-" :-[ :-" :-[ :-"

دیروز دختر عمم گیر داده بود به خواهر کوچیکم تینا می گفت: من نمی تونم رازمو بهت بگم. تو می ری لو می دی به همه [-( (هر دو کوچیکن)
تینا هم می گفت نه من لو نمی دم. بگو دیگه و ازین صحبتا. حالا همه فامیل و مامان و بابامم نشسته بودن اونجا.
دخترعمم هی می گفت نه. تینا می گفت بگو. آخرش خواهرم عصبانی شد گفت: ای بابا! من رازتو به هیشکی نمی گم! اصن اون سی دی هایی که هانیه یواشکی می گرفت هم به مامان بابا نگفتم!
من: وای تینا! #-o X_X
مامانم: این چی می گه؟ ^-^
من: هیچی هیچی. شما توجه نکن :-" :-ss

کامپیوترم خیلی ویروس داشت
رفتم تو سرچ ;D انگلیسی (بازم خوبه)نوشتم ویروس B-)
چیزی پیدا نشد.رفتم از دوستام پرسیدم چرا چیزی نمیاد!!!!
=))

یه روز سر کلاس ریاضی اصلا حواسم نبود دبیرمون بردم پای تخته
اینو داد:
cos2x+cosx=1
منم با اعتماد بنفس از cosx فاکتور گرفتم نوشتم
cosx(1+2)=1
=))
تازه میخواستم تو مرحله بعدی پرانتزو خط بزنم بنویسم =3
:-"

يكي از دوستامون با دوستش(!) يه وبلاگ درست كرد اسمشو گذاش رومئو و ژوليت!!!تريپ لاو و اينا! :-&
بعد يه روز يكي از بچه ها رفت توي نظراش نوشت:براي ژوليت :-* >:D<
اونم اومد زيرش نظر داد:خيليييييي نامردي ببينمت مي كشمت آدم اينقد بي معرفت؟!!! X-(
ما ها همه :o كه اين جو گير واسه چي ناراحت شده!

پس فرداش اس مي ده بهش مي پرسه:ژوليت دختره بود يا پسره؟!!؟
:))

سوتی من در مکالمه تلفنی با دختر عمم :
.
.
.
اون : خب دیگه فقط زنگ زدم حالتو بپرسم
من : منم همینطور
اون : چی تو ام همینطور ؟! :))
من : منظورم اینه که منم خوشحال شدم :-"

(از سوتی که دادم نفهمیدم چه جوری خداحافظی کردم :-" :)) )

Back
بالا