• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

به نقل از president :
یه مهمون واسمون اومده بودقاری قران بود.یکی ازکانال ها داشت قران پخش میکرد گف ایشون شحات انور هستن وخلاصه بسی درباره فضایل ایشون گف بعدیهو زد شبکه قران اونم داشت قران پخش میکرد منتها زیرش نوشته بود تلاوت مجلسی.قاری اش هم جوون بود.منم فک کردم فامیلش مجلسیه.واسه اینکه یه حرفی زده باشم گفتم اااا اقای مجلسی ایشون هستن بااینکه اینقدمعروفه چقدر جوونه.اخه خیلی وقتا دیدم تلویزیون قران که پخش میکنه نوشته تلاوت مجلسی. بایه پوزخندگفت تلاوت مجلسی یعنی تویه مجلس مثلا مسابقه ای چیزی خونده.
من: :-??.تودلم:(خودم میدونستم) [-(
اون: ;D

داخل یه پرانتز واسه این که تاپیک یه نمه آموزشی بشه و دوستان یکم اطلاعات عمومیشون بره بالا .
تولاوت ها بر 3 دسته از نظر سرعت قرائت ان >
1| تحدیر
2|ترتیل
3|تحقیق
که مورد سوم همون صوت قرآن هست
حالا مورد صوم یعنیتحقیق باز سه مدله >
1| مجلسی > حزین و غمناک معمولا طولانی
2| استدیویی > معمولا کوتاه قرائت های قبل از اذان

یه اصطلاح دیگه هم وجود داره به نام تحریر زدن روی صدا که دیگه مجال گفتنش نیست فقط بدونین effect های صوته

چشمِ جان فرا دهید به این عبارت از جزوه ی معلم شیمی مون:
بجز H11 تنها اتمی است که نترون ندارد در ساید اتم ها هواره نترون ها بزرگتر یا مساوی هستند.
حالا درستش این طوری بود:
به جز 11H که تنها اتمی است که نوترون ندارد، در سایر اتم ها همواره نوترون ها بزرگتر یا مساوی پروتون ها هستند.

من دیگه حرفی ندارم :|

دوستم یه کار زشت انجام داد بش گفتم بزغاله برگشتم دیدم باباش پشت سرم :-" نتیجه گرفتم که دیگه ازین فشای مفهومی ندم ;D

هندزفرى تو گوشم بود، تلويزيونم روشن بود، بعد ميخواستم صداشو كم كنم، با كنترل هى روبرو تلويزيون ميزنم ميگم چرا كم نميشه! :-" :))

پدر گرام ماشین بشوره بری با مادر گرام سوار شی ببینی ماشینو اشتباهی شسته :))

داشتم با دوستم در مورد یه معلم خانوممون حرف می زدم بعد گفت miss فلانی ، بعد من گفتم از کجا می دونی ازدواج کرده یا نه؟! بعد گفت خب میگمMs که معلوم نمیشه "زنه یا مرده"!!
قصدش این بود که بگه" مجرده یا متاهل" ;D

جاتون خالی امروز دوستم داش از پله ها میومد پایین پاش سر خورد بعد به خودش گف هـــــــــــــــــــــــوش
ینی من به صورت معمول کسی بیوفته تا 2ساعت بهش میخندم چه برسه هم بیوفته هم به خودش فحش هم بده

سر کلاس ادبیات در حال خوندن درس گاو ! ;;)

مشدی حَسَن وقتی آمد توی خانه رو به زنش گفت :" به آب گاو دادی ؟ "

من دیگه حرفی ندارم. :-"

واسـه عـیدغـدیر مجـری بودم

ببعـد از بقـیه مـدارس و اینـا + رئیـس آموزش پـرورش و اینـا هم اومـده بـودن

من:: خـب لطـفـا دف بـزنید تـا دوستـمون بـراتون دسـت بزنـه

(میخـواستم بگـم دسـت بـزنید تـا یـارو دف بـزنه)

کـل مـدرسه:: :)) :)) ;D ;D =)) =))

امروز تو کلاس زنگ تفریح دو تا از بچه ها دنبال هم می دویدند که قد بلند دنبال قد کوچک می دوید .
قد بلند می گفت : قدا قدا . قو قو لی قو قو
قد کوتاه هم فرار می کرد می گفت : قد قد قدا قد قد قدا
بچه نمی دونی چه وضعی بود . اگر عمقی توجه کنی متوجه سوتی بزرگشون می شی :)) :)) :)) :)) :))
بخون .

Back
بالا