• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

واااای یه سوتیه خیلی بزرگ یادم افتاد...حیفه نخندین بهش...
موقعی که درسمون خازن بود،
معلممون با اعتماد به نفس کامل، یه چیزی اورد کلاس،خیلی مطمئن گفت این خازنه.
بهش گفتیم،خانوم خازن این شکلی نیس.گفتش اینا رو مدرسه تازه خریده.من این رنگیشو اوردم.
مام باور کردیم.گفتیم این میگه حتما این خازن مدل جدیده...جالبشم اینه که شکوندش،صفحه های موازیشم بهمون نشون داد.مام کاملا باورمون شد این دیگه واقعا خازنه.
جلسه بعد یکی از همونا رو همین معلم انیشتین مون گذاشت تو مدار،
وااای خدااا!دیدیم روشن شد.
یکی از بچه ها داد زد:خاااانوووم
ای ی ی ن که ه ه (دیود)ه.
نگو خانم ورداشته دیود اورده سر کلاس فک کرده خازنه.
جاتون خالی من اونقد خندیده بودم اصلا نفسم بالا نمیومد.ولی واقعا قیافش دیدنی شده بود.

سر کلاس ریاضی بودیم،داشتیم تمرین مثلثات حل میکردیم!
صورت یه سوال رو گفتیم اونی که پایه تخته بود،نوشت!
بعد تا وسطای حلش رفتن دیدن به جواب نمیرسه!
کلی روش فک کردن!دبیرمونم گیج شده بود!
بعد یکی از بچه ها گفت:خانوم به جای 2 باید 1 میذاشتین!
خانوم گفت: خوب چرا زودتر نگفتی؟ :-w
اونم گفت: داشتم حرف میزدم خوب [-(

;D

بحث داغ نمره گیری بعد امتحانای ترم بود یکی هی می گفت خانم نمره بدید و از این حرفا.از قرار معلوم معلممون می خواست فکر کنه و نمره باقی کلاسارو بده بعدش در روز 5شنبه تصمیم بگیره حالا نگاه کن:
- دانش اموز:خانوم بدید....
- معلم:بذار پنجشنبه بشه.....
:)) ;) :))

یه روز کلاس شیمی داشتیم سرکلاس دوستم شروع به خوندن یکی از سوالا کرد تمام متن سوالو اشتباه می خوند منم خندم گرفته بود معلممون روبه من کردو گفتش که من بخونم سوالشم سوال سختی بود گزینه هارو که داشتم می خوندم به یه گزینه ای رسیدم که جوش شیرین بو بعد یهو بلند داد زدم
-جواب درست همین جیش شیرینه :-[ :-[ :-[

1)امروز سر زنگ ریاضی با دوستم داشتیم شعر می سرودیم میخواستیم بنویسیم "صدای خنده های نخودی" دوستم اومد ادبی بنویسش نوشت "صدای خنده های شبیه به تخود"!!!!! ;D
2) معلم عربیمون پرسید بچه ها "مکرمه" مونثه یا مذکر؟ یکی از بچه ها سریع داد زد صفته!!!!!! :))
3)یکی از بچه ها سر کلاس میخواس بگه"علی آن شیر خدا شاه عرب " گفت "علی آن شیر عرب شاه خدا"!!!!! :))
4)معلم ادبیاتمون میخواس بگه میزو با خط کش اندازه بگیریم گفت میزو با خط کش وجب کنیم! :))

یه دف به یکی از دوستام گفتم:زهر مار!
گفت: تو شلوارت مگس!

من به دوستم:میزنمتااااااااا!
دوستم:ببین با من شوخی نکن من یه بار زدم تو دهن یکی مرد! ;) ;D

دوستم خطاب به دبیر:خانوم تخم شتر مرغ خواص زیدی داره؟
دبیر:بله دخترمتخم مرغ شتر مرغ خواص زیادی داره!

زنگ دینی داشتیم در مورد اینکه اگه گربه به لباس آدم بماله، نمیشه با اون لباس نماز بخونیم، حرف می زدیم...
معلممون گفت:نه عیبی نداره
یکی از بچه ها گفت: اگه موش به لباس باشه چی؟؟(موش=مویش=موی گربه)
معلممون گفت: خب اگه موش باشه عیب داره...
بعد یکی از بچه خرخونا برگشت گفت:موش به گربه چه ربطی داره؟؟؟؟ ;D ;D (موش= حیوون موش!!)

امروز سر زنگ دینی داشتیم درباره ی خود ارضایی و مشکلاش بحث میکردیم یکی از بچه ها به معلممون گفت من تو یه مقاله ی علمی خوندم که خود ارضایی از نظر علمی مشکلی برای انسان ایجاد نمیکنه بعد بلند داد زد هیچ مشکلی نیست همه خیالتون راحت باشه!!!!!! :-[ ;D

دیروز زنگ سوم امتحان ادبیات داشتیم
امروز صبح یکی از دوستام سره کلاس فیزیک داشت ادبیات میخوند #-o فک کنم دیر یادش افتاده بود ;D

امروز سر کلاس فیزیک میرم پای تخته یه سوال حل کنم،معلم هم داشت سوال رو برام میخوند...هی میخوند "8مگاپیکسل"!منم پشت سرش میگفتم:"هشت مگاپاسکال"!
فکرکنم تا لحظه ای که میخواستم برم بشینم،5-6بار گفتم "8مگاپاسکال" و اون هم در کمال خونسرذی میگفت : بله،"8مگاپیکسل"! :)) :)) :)) :)) :))

Back
بالا