• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

توی تاکسی نشسته بودم
بعدش یه مرد کرایه داد به راننده تاکسی
راننده تاکسی هم بقیه ـشو داد به اون مرده و مرده گفت : خدا برکت بده :دی
هار هار خندیدم :دی
--
امروز معلم دینیمون گفت بابام بزرگم مرده
من : خدا بیامرزتش
معلم دینی : خدا رفتگان شما رو برگردونه :دی

چند روز پيش يه سوتي خيلي باحالي دادم زنگ تفريح بود تو كلاس داشتم دور خودم مي چرخيدم تقريبا نمي تونستم جايي رو ببينم كه متوجه شدم همه دارن منو صدا مي كنن وقتي سر گيجه ام برطرف شد ديدم كه بچه ها از خنده پخش شدن رو زمين :-s برگشتم كه جلوي در رو نگاه كنم فكر مي كنيد چي ديدم؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! :-[ :-[ مستخدم مدرسمون جلو در ايستاده بود و ميخنديد خوبه حالا ناظممون نبود مثلا نماينده كلاسم :-[

تو مغازه ی لباس فروشی بودیم بعد حواسم نبود خوردم به یه مانکنی برگشتم گفتم ببخشید :-"

از این معلم زبان پارسالم متنفر بودم و هستم...یه بار سر کلاس گفت بچه ها ببخشید امروز حالم بده اخه 7 بابامه...من یه دفعه داد زدم ایشالا 7 خودت باشه #-o...طرف تا اخر کلاس ناراحت بود :-[ :((

زنگ زده بودن اژانس
اعصاب خورد و اينا
- آقا يه ماشين بفرستين اينجا!! X-(

------------
يه بارم زنگ زده بودن 110!
-آقا سلام خسته نباشين يه ماشين ميخواستيم براي فلان ادرس

(شخص معلوم نكرم ديگه)

دبیر پروررشی ما به کلیسا میگه کَلیسا ( kalisa ) =))

هر چی هم بهش میگیم تو کتش نمیره !

این سوتی احتمالا بار ها تکرار شده برام:همش تو بچگیم(و البته گاهی تو نوجوانی! :-")هی میرفتم تو شیشه ی تمیز مغازه! (:|
---------------------------------------------------------------------------------------------------
بازم معلم دینی!:اومد سر کلاس کلی حرف...تحویلمون داد...راجع به رابطه ی 2ختر و پسر...تهش که نتونست قانعمون کنه داد زد اصلا هر کی قبول نکنه از الان به بعد باش قهرم!!!!!...تا چند روز سر کلاسش میگفتیم:قهر قهر قهر تا روز قیامت!!
تازه خدا رو که نمیتونه برامون اثبات کنه تهش میگه اقا خداوکیلی خدا نیست!؟؟اقای فلانی شما تو چشام نگاه کن بگو خدا نیست...یا اون دفعه سر حجاب گفتیم اقا اثباتش چیه؟گفت اثباتش همون اثبات خدا است...اگر خدا را قبول داری حجابم قبول باید داشته باشی!! :-\ ???

دبیر ریاضیمون(مرد میباشه) بعد این خیلی علاقه داره مزه بپرونه :-wبعد اونروز نمیدونم چی شد حرف از راهنمایی کردن شد...بعد برگشته میگه تاحالا توجه کردین همیشه راهنمایی رو میکنن....تاحالا حرفی از دبیرستان کردن نشده :-" ;D
بعد ما کلی بهش فهموندیم که بابا منظور از راهنمایی اینه که راه رو نمایش میدن....بعد کلی فکر کرده بعد میگه...آها یعنی راه رو مینماین ...پس دبیرو نمی نماین! :-L =))

یه معلم ریاضی داریم دانشجوی دکترای جیغ زدنه یه بار که داشت سر یکی از بچه ها جیغ می زد یکی صداش کرد: خانووووووووووووم
بلللهه(جیغ ممتد) اون دانش اموز:مواظب حنجره تون باشین خانوووم

Back
بالا