پاسخ : سوتیها
این والّا زیاد سوتی نیس. بیشتر نشون دهنده یِ ذهنِ متمرکزِ اینجانب ، سرِ امتحان ـه !!

یه ــ3ـه باری امروز سره آزمون تستی ـه ریاضی-شیمی ، گزینه ـا رو اشتباه زدم .
باره اول : باید از سوالِ 156 شروع می کردیم . بعد اول ریاضی بود ، بعد شیمی . من چون اول شیمی ُ زدم ، اومدم از 156 ، شروع کردم به زدنِ گزینه هایِ شیمی ای که در اصل مالِ ریاضی بود.

بعد همین جوری که داشتم برگه یِ نرگسُ با خودم چک می کردم ، دیدم اونم مثِ من از شیمی شروع کرده ، ولی بالایِ گزینه ـاش ، قدِ یه 20 تا سوالی خالیه !خلاصه یه چند مین به حالتِ

بودم تا که فهمیدم بـــله ! پاک کنُ برداشتم ُ ...!

باره دوم : اومدم از سوالِ 156 بزنم ، بعد چون 155ـم که واسه آزمون قبلی بود ، خالی مونده بود ، حواسم پرت شد ، ازون شروع کردم به زدن ُ خلاصه ، 3تا سوال مونده به آخر ، فهمیدم ُ به حالتِ

پاک کن ُ برداشتم ُ افتادم به جونِ پاسخ نامه !
باره سوم : باو این دفعه دیگه داشتم درست می زدم ـا ، یهو نمی دونم چه فکری با خودم کردم که نزده ـامم تو پاسخ نامه زدم ُ سیستم به این شکل شد که به200 اُمی که رسیدم ، تموم شد سوالام. بعد نگاه کردم که واــ3ـه آخرین بار با نرگس چک کنم ، دیدم نرگس تا 205 ُ زده ! بعد کلا" یه 2-3 مین به حالتِ

و ^-^ موندم ُ وقتی فهمیدم موضوع چیه ، دیگه ازون جایی که حوصله نداشتم ، پا شدم برگه رو دادم !

با یه محاسبه یِ سرانگشتی ، این جوری شد که ازین آزمونِ 80 دیقه ای ، من 3تا 5 مین با نرگس چک کردم. یه 10 دیقه ای موندم تو کفِ تفاوتِ پاسخ نامه ـا ُ علّت یابی ـش. یه 10 مین دیگه ـم نشستم هی پاک کردمُ دوباره زدم ُ اینا! خلاصه به طورِ کل ، 45 دیقه من با برگه یِ سوالات کار داشتم که اگه 5مین دنبالِ دستمال گشتنم ُ ازش کم کنیم ، من 40 دیقه مفید سوال حل کردم !
+ اصلا" بچه ـایِ ما ، خدایِ امید دادنن. یکی تا 235 زده بوده ، یکی دیگه تا 207 ! من نمی دونم ما چرا تست زدن یادمون رفته ُ دقیقا" چه سیستمی پیش گرفتیم سرِ امتحان که این شده تهش !