• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

به نقل از mohammad_RaPeR :
من تو بچگی به طبقه میگفتم طقبه :-"
به مرحله میگفتم محلبه :-"
خلاصه اینکه داداشامم هی ازم این دوتا کلمه رو از من خواستار میشدن و تا میگفتم میخندیدن... من اون وقت به خودم میبالیدم که دارم میخندونمشون ولی بعدها که کمی فکر کردم فهمیدم مسخرم میکردن :| ^-^
اینا رو میتونی اینجا بگی: انتخاب کلمه در دوران کودکی ;)

دیروز برگه امتحان وگرفته از 66 شدم 60 بعد معلمه صفر رو مثل 6 نوشته بود فکر کردم کامل شدم
به بغل دستیم گفتم وای باورم نمیشه کامل شدم
بعد که فهمیدم اشتباه کردم
به این حالت :-"
منظورم اینه فکر نمیکردم تمام این سوالو درست بنویسم :-"

دوباره سوتی روز کنکور ;D

روز کنکور مراقبه برداشته میگه : دوستان سریع برین بشینین تا جا ها پر نشده !!! =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

سر امتحان کانون یه برگه ی رضایت نامه ی والدین دادن بهمون گفتن خودتون پرش کنید منم اسم بابام و نوشتم و از طرف اون پرش کردم تهشم نوشته بود امضا طبق عادت اسم و فامیلم رو نوشتم و امضا کردم :-" ;D

با یه نفر داشتیم درباره حضرت آدم بحث میکردم ( موضوع جالب تر نبود ، ببخشید دیگه ) رسیدیم به اینکه حضرت قابیل با کی ازدواج کرده ؟ داشتم استدلال میاوردم که با خواهرش ازدواج کرده ، بعد گفت : نه ، نمیشده که با خواهرش ازدواج کنه ، به نظرم با دخترای قبایل دیگه ازدواج کرده !!

یکی از بچه ها که اینجا بدجوری آبرو داره ، منم که بامرام... ;))... اسمشو نمیگم... ولی همین دوساعت پیش اومد قیافه یه نفرو شرح بده...
گفت یارو شلواره آستین بلند پوشیده بود... ;D...

با خواهرم رفته بودیم خیابون :-"
یک مغازه ی لباس فروشی بود :-"
یه پسره هم بیرون وایستاده بود تبلیغات میکرد :-"
تا ما رو دید یهو هول شد گفت : از دیدن داخل فرمایید :))

سوتی پسر عموم:
1- آستین لباس دار

2- به دوستم که زنگ زدم تازه از خواب پیاده شده بود

تو کلاس زبان بودیم،موضوع بحث این بود که دوس دارین تو تابستون چه شغلی داشته باشین،بعد معلممون یه شغلی گفت اومد از مزیتاش بگه،گفت:
think,a young old girl .......​
یه جا دیگه هم یکی از بچه ها shortage رو خوند شورتَگ!!

دوستم میخواست بگه در ملاء عام گفت روبروی ملاء عام ;D

Back
بالا