محسن جندقیان
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی کاشان
پاسخ : مصدق خیانتکار قرن آری یا خیر ؟
خب دیگه. همه همینو میگیم. مصدق کار مفید کرد. ولی اوج خرابکاریش وقتی بود که با کاشانی اتحادشو به هم زدن و بعد از دستگیری کاشانی هیچ کاری نکرد. به نظر من توی ایران همیشه باید یه سیاستمددار با یه روحانی همراه باشه تا موفق باشه.
مصدق به نظرم اصن علاقه ای به قجر کشوندن ملت نداشت فقط فکر میکرد که اون زمان بهتر بوده و هنوز الگوی کاملی مشخص نکرده بود.
به نقل از زهرا.ج :من طبق چیزایی که امسال معلممون و کتاب تاریخ گفت به این نتیجه رسیدم که مصدق کارای مفید مهمی انجام داد از جمله ملی شدن نفت.ولی اون آخر کار خودشو خراب کرد،یعنی وقتی کاشانی دستگیر شد و کاری نکرد،باعث تفرقه بین مردم شد.و یه جورایی خیانت بود به طرفدارای کاشانی و خود کاشانی!(خودتون میدونین دیگه جریانشو.چرا توضیح بدم؟)
خب دیگه. همه همینو میگیم. مصدق کار مفید کرد. ولی اوج خرابکاریش وقتی بود که با کاشانی اتحادشو به هم زدن و بعد از دستگیری کاشانی هیچ کاری نکرد. به نظر من توی ایران همیشه باید یه سیاستمددار با یه روحانی همراه باشه تا موفق باشه.
مصدق به نظرم اصن علاقه ای به قجر کشوندن ملت نداشت فقط فکر میکرد که اون زمان بهتر بوده و هنوز الگوی کاملی مشخص نکرده بود.