• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بررسی موسيقي كلاسيك

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع armita
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
Swan Lake یا دریاچه قو، اُپوس ۲۰ یکی از مشهورترین موسیقی‌های باله جهان اثری از پیوتر ایلیچ چایکوفسکی آهنگساز برجسته روس است. این باله نخستین بار در سال ۱۸۷۷در تالار بولشوی (Bolshoi Theatre) مسکو به اجرا درآمد.
داستان این باله درباره‌ی عشق یک شاهزاده جوان به نام زیگفرید و شاهدختی به نام اودِت است که توسط جادوگری به نام وان روثبارت طلسم شده است. جادوگر اودِت و ندیمگانش را به قو تبدیل کرده و آن‌ها تنها شب هنگام می‌توانند به شکل انسانی خود بازگردند.
باله دریاچه قو مدت زمانی بیش از دو ساعت داره ولی اینجا من همون تِرَک کوتاه شدش که همه میشناسن رو گذاشتم...نمایشای مختلفی هم ازش تو یوتیوب هست اگر کسی علاقه به باله داشت میتونه ببینه.

آقا والس شماره ی 2 شوستاکوویچ
از اون قطعات که نیازی به هیچ توضیحی نداره. همه حتی اونایی که اهل موسیقی کلاسیک هم نباشن شنیدن این قطعه رو یحتمل...زیباست...دیوانه کننده است...دقیقا حس رقص والس میانه ی میدان رو القا میکنه *_*

آقا والس شماره ی 2 شوستاکوویچ
از اون قطعات که نیازی به هیچ توضیحی نداره. همه حتی اونایی که اهل موسیقی کلاسیک هم نباشن شنیدن این قطعه رو یحتمل...زیباست...دیوانه کننده است...دقیقا حس رقص والس میانه ی میدان رو القا میکنه *_*

این قطعه دقیقن مصداق موسیقی حرام در نظرات برخی علمای اسلامه :-"

دوتا اجرای بینظیر این قطعه رو هم از دست ندید:

@Leo
پسر منو بدجور هوایی کردی.
خب این قطعه خیلی معروفه و همه شنیدین احتمالا...
حالا امواج دانوب (به رومانیایی: Valurile Dunării)، اینم یه والسه که جوزف ایوانوویچ در سال ۱۸۸۰ تنظیم کرد و امروزه شناخته‌شده‌ترین تون موسیقی رومانیایی در جهان است...این قطعه اما به نظرم نسبت به دانوب آبی کمتر شنیده شده ولی به شخصه خیلیییی دوستش دارم *_*

• لایک
امتیازات: Leo
این قطعه دقیقن مصداق موسیقی حرام در نظرات برخی علمای اسلامه :-"

دوتا اجرای بینظیر این قطعه رو هم از دست ندید:

این دوتا اجرا رو قبلا دیده بودم ولی از وقتی که لینک کردی اینجا هر بار میام توی این تاپیک بازم میبینمشون:))
مخصوصا اجرای دوم...

باگاتال شماره ی 25 در لا مینور یا فور اِلیز اثر لودویک فان بتهوون...همه شنیدن قطعا...
الان کامران میاد میگه اینو هم آسانسورا و لابیای هتل خز کردن :)) @The Lich King
+یا حتی اون آهنگه پشت خط تلفن موندن :-"
این قطعه در زمان حیات بتهوون منتشر نشد و چهل سال بعد از مرگش شنیده شد :)

آخرین ویرایش:
باگاتال شماره ی 25 در لا مینور یا فور اِلیز اثر لودویک فان بتهوون...همه شنیدن قطعا...
والا هم آهنگ رو زدم پخش شد، هم اتاقیم گفت گوشیته داره زنگ میخوره؟ =))))))))

اونجاها خوبند در اصل ماشین بازیافتی این آهنگ رو خز کرد
شما اسم آهنگ رو یادت رفت تو گوگل بزن آهنگ ماشین بازیافتی(حتی آشغالانسی هم بزنی) میاد!

والا هم آهنگ رو زدم پخش شد، هم اتاقیم گفت گوشیته داره زنگ میخوره؟ =))))))))

اونجاها خوبند در اصل ماشین بازیافتی این آهنگ رو خز کرد
شما اسم آهنگ رو یادت رفت تو گوگل بزن آهنگ ماشین بازیافتی(حتی آشغالانسی هم بزنی) میاد!
لا اله الا الله روح بتهوون مرحوم تو گور میلرزه با این حرفاتون...

من هر وقت استرس دارم عصبی ام یا حوصله م پوکیده این آهنگ به طور لج دراری در ذهنم بارها و بارها چرخ میخوره و من رو مجبور به خوندنش میکنه!

Back
بالا