• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بابک خرمدین کمی قبل از مرگ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع longman
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : آخرین سخنان بابک خرمدین قبل از تکه تکه

به نقل از hidden :
ياد T-bag ميوفتم ...
اگه استيل و همه كارات هم مثله اون باشه خيلي شاخي (البته چون بايزگرش خوبه)

بازم نژاد پرست حساب ميشي
حتي اگه با رنگايه ديگه هم كاري نداشته باشي اونارو پستتر ميدوني تو فكرت
كلا بايد همه ي آدم هارو به يه نگاه ببيني
من t-bag رو نميشناسم كيه ؟

من همه آدما رو يه جور ميبينم (البته آدما رو)

پاسخ : آخرین سخنان بابک خرمدین قبل از تکه تکه

به نظرم اگر می خواید برای مقایسه ی امام حسین و هیتلر بحث کنید یه تاپیک جدا باشه بهتر هست
توهین هم یه هیچ کس نکنید
(این که به یکی از دوستان گفتن نژاد پرست من حس کردم نظر هست نه برای توهین اما اگر اون دوستمون رو ناراحت کرده بگه که من برخورد کنم)

پاسخ : پاسخ : آخرین سخنان بابک خرمدین قبل از ت&#170

به نقل از Dr.Eniac :
من t-bag رو نميشناسم كيه ؟

من همه آدما رو يه جور ميبينم (البته آدما رو)
تي بگ يكي از شخصيت هاي سريال فرار از زندانه

اگه عرب آدم نبود اونوقت بهشون نميگفتن ن‍ژاد ..ميگفتن گونه ...اثباتشم سادست
آره كتب اسلامي ميگه تو كربلا هركي داشته ميمرده سخنراني ميكرده و همه وصيتاشو انجام ميداده
بحث ما سر كتب تاريخيه ...كتب اسلامي الزاما تاريخي نيستند ... اكثرشون تحليلي اند ...يعني مثل اين كتاب حالت داستاني دارند
مداحي هم داستان سراييه ... هيچ وقت نميايم نقل قول يه مداح رو به عنوان منبع قرار بديم

بابا سينوهه معروفه ولي كاملا رمان تاريخي حساب ميشه ... هري پاترم خيلي معروفه پس ميشه سند ؟

به نقل از احمدرضا.ج :
(این که به یکی از دوستان گفتن نژاد پرست من حس کردم نظر هست نه برای توهین اما اگر اون دوستمون رو ناراحت کرده بگه که من برخورد کنم)
بله نظر هست
البته بر مبناي تعريف عموميش ... نه اصلا براي توهين نيست ... چون من فكر نميكنم اين توهين باشه .اين يه عقيدست
فكرم نميكنم ناراحت شده باشه چون ميدونه كه بر مبناي حرف خودش گفتم

*دو پست شما یکی شد

پاسخ : بابک خرمدین کمی قبل از مرگ

به نقل از احمدرضا.ج :
به نظرم اگر می خواید برای مقایسه ی امام حسین و هیتلر بحث کنید یه تاپیک جدا باشه بهتر هست
توهین هم یه هیچ کس نکنید
نه ايشون اصلا توهين نكردن و كلا من از توهين هم ناراحت نميشم

من عرب ستيزم شما هرچي ميخواين بهم اسم بدين

تي بگ كدومه دقيقا ؟

به نقل از ISO9002 :
تاریخ ایران قبل از اسلام بدبختانه که منم خیلی حسرتشو میخورم زیاد مکتوب نیست. اگر کتابتی هم شده توسط خارجی ها مثل یونانی ها بوده.
""ابن خلدون مورخ بزرگ عرب و جامعه شناس مشهور درباره کتاب سوزی ایرانیان توسط مسلمانان چنین میگوید :

ایرانیان به سبب عظمت کشورشان که کوله بار چندین قرن تسط بر جهان را در بر داشتند و تمدنی کهن را در خود جای داده بودند و به سبب استمرار پادشاهی شان - شان علوم عقلی نزداشان بسیار بزرگ و دامنه اش گسترده بود . در زمانی که ایران فتح شد کتابهای بسیاری از کتابخانه ها بدست آمد . در نتیجه سعد ابی وقاص به عمر ابن خطاب نامه نوشت تا درباره کتابها تصمیم گرفته شود که در اختیار مسلمان قرار گیرد

عمر پاسخ داد که همه کتابها را در آب بریزید و یا آنکه آتش بزنید . زیرا اگر چیزهایی در آنها باشد که برای راهنمایی و هدایت انسانها باشد - ما را الله هدایت کرده است و نیازی به آنان نیست . اگر هم گمراهی باشد که الله ما را از اینها نجات بدهد . پس به دستور عمر همه کتابها نابود گشت و هیچ برای ایرانیان باقی نماند ""

اگه چیزی هم بود با این کار اعراب دیگه چیزی میموند از تاریخ سرزمین عزیزمون؟؟؟؟

يوناني ها هم زمان اسكندر تخت جمشيد رو سوزوندن و خيلي از كتاب هارو از بين بردند ولي بعد 2000 سال كسي با اروپا مشكل نداره ...

اگ
به نقل از hidden :
يوناني ها هم زمان اسكندر تخت جمشيد رو سوزوندن و خيلي از كتاب هارو از بين بردند ولي بعد 2000 سال كسي با اروپا مشكل نداره ...
تا اونجایی که من میدونم نیومدن به اسم خدا این کارو بکنن و بعدشم تخت جمشید یه دژ جنگی بوده و داخل دژ جنگی کتاب نمی گذاشتن!

به نقل از khashayar fn :
اگتا اونجایی که من میدونم نیومدن به اسم خدا این کارو بکنن و بعدشم تخت جمشید یه دژ جنگی بوده و داخل دژ جنگی کتاب نمی گذاشتن!

نه بابا!! شما به عنوان یک وطن پرست و تاریخ دان چقدر خوب اشاره کردید که تخت جمشید یک دژ جنگی بوده.

لابد داریوش بزرگ هم در این دژ سه چهار ماه پست میداده.

به نقل از khashayar fn :
""ابن خلدون مورخ بزرگ عرب و جامعه شناس مشهور درباره کتاب سوزی ایرانیان توسط مسلمانان چنین میگوید :

ایرانیان به سبب عظمت کشورشان که کوله بار چندین قرن تسط بر جهان را در بر داشتند و تمدنی کهن را در خود جای داده بودند و به سبب استمرار پادشاهی شان - شان علوم عقلی نزداشان بسیار بزرگ و دامنه اش گسترده بود . در زمانی که ایران فتح شد کتابهای بسیاری از کتابخانه ها بدست آمد . در نتیجه سعد ابی وقاص به عمر ابن خطاب نامه نوشت تا درباره کتابها تصمیم گرفته شود که در اختیار مسلمان قرار گیرد

عمر پاسخ داد که همه کتابها را در آب بریزید و یا آنکه آتش بزنید . زیرا اگر چیزهایی در آنها باشد که برای راهنمایی و هدایت انسانها باشد - ما را الله هدایت کرده است و نیازی به آنان نیست . اگر هم گمراهی باشد که الله ما را از اینها نجات بدهد . پس به دستور عمر همه کتابها نابود گشت و هیچ برای ایرانیان باقی نماند ""

اگه چیزی هم بود با این کار اعراب دیگه چیزی میموند از تاریخ سرزمین عزیزمون؟؟؟؟

همین ابن خلدون که الان نزد شما محبوب شده کتابش قبل از حمله مغول کتابت شده. من نمدونم چطور از زیر دست ارتش مغول که سنگم میسوزوندن سالم در رفته. هم این کتاب و هم هزاران کتاب دیگه. یکی نیست به شما بگه که اصولا کتاب های 1200 سال تمدن رو همه باهم یک جا جمع نمیکنند که یک جا هم سوخته بشه. اصولا ملت اون زمان اگر خیلی اهل کتاب و کتاب خوانی و کتابت بودن باید اونقدر آثار در خانه های شخصیشون می بود که بیشتر اون ها سالم بمونه.

من نمیدونم وقتی این ابن خلدون یا بیرونی ذوالقرنین رو اسکندر مقدونی میدونن می شن یک مشت عرب و عرب پرست احمق ولی وقتی یه جایی به نفع شما حرف بزنن میشن بهترین تاریخ نویس. و مثلا علم غیب هم داشتند که با جزئیات وقایعی که چند قرن قبل از اونها اتفاق افتاده رو به خوبی به تصویر بکشند. امروز که اینهمه از صد سال قبل صنعت کتابت و چاب بوده ما با این جزئیات هیچ واقعه ای از چند قرن قبل رو نمیتونیم شرح بدیم و هیچ کس هم از ما قبول نمیکنه.

*دو پست شما یکی شد

خیلی حرفاش مسخره ست . کاش من اونجا بودم در دهنشو می بستم.

به نقل از ISO9002 :
همین ابن خلدون که الان نزد شما محبوب شده کتابش قبل از حمله مغول کتابت شده. من نمدونم چطور از زیر دست ارتش مغول که سنگم میسوزوندن سالم در رفته. هم این کتاب و هم هزاران کتاب دیگه. یکی نیست به شما بگه که اصولا کتاب های 1200 سال تمدن رو همه باهم یک جا جمع نمیکنند که یک جا هم سوخته بشه. اصولا ملت اون زمان اگر خیلی اهل کتاب و کتاب خوانی و کتابت بودن باید اونقدر آثار در خانه های شخصیشون می بود که بیشتر اون ها سالم بمونه.

من نمیدونم وقتی این ابن خلدون یا بیرونی ذوالقرنین رو اسکندر مقدونی میدونن می شن یک مشت عرب و عرب پرست احمق ولی وقتی یه جایی به نفع شما حرف بزنن میشن بهترین تاریخ نویس. و مثلا علم غیب هم داشتند که با جزئیات وقایعی که چند قرن قبل از اونها اتفاق افتاده رو به خوبی به تصویر بکشند. امروز که اینهمه از صد سال قبل صنعت کتابت و چاب بوده ما با این جزئیات هیچ واقعه ای از چند قرن قبل رو نمیتونیم شرح بدیم و هیچ کس هم از ما قبول نمیکنه.
ببين بزار هركي هر فكري ميخواد بكنه گيريم ذولقرنين اسكندر مقدوني بود چي از بزرگي كورش كبير كم ميشه ؟؟؟ اون مسيح يهود بود.
من بازم ميگم تاريخ به نفع پيروز جنگ نوشته ميشه نه بازنده
ابن خلدون عرب اومد كتابو نوشت به ضد ايرانم نوشت ولي نتونست از علم و ادب ايران بگذره
همينطور كه كتاباي فردوسي و عطار از زير دست مغولا در رفت اينم در رفت ديگه
شما نهج البلاغه رو بگو كه بعد 300 سال نوشته شد بعدشم هيچ تغييري نكرد و به دست شما رسيد
شما قرآنو بگو 2 بار باز نويسي شد بعد به دست شما رسيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا