پاسخ : چرا شطرنج ورزش محسوب می شود؟
شطرنج از خیلی از ورزش های دیگه بیشتر فشار میاره و باعث تقئیت ذهن میشه!
شطرنج از خیلی از ورزش های دیگه بیشتر فشار میاره و باعث تقئیت ذهن میشه!
آفاي محترم باباته و بابامبه نقل از settareh :کل بالا رو خوندم آقای محترم ولی هنوز نفهمیدم چرا باید ورزش باشه.
به نقل از نرگس :خب الآن این شماره ی 1 رو اگه قبول کنم تو تعریف واژه ی ورزش دچار مشکل میشم.
ورزش مغز یه رده بندی جداگانه باید داشته باشه.نباید جزو ورزش های دیگه محسوب بشه.
اگه با توجه جواب پست قبلی جواب من رو بدین من قانع میشم.
نه متاسفانه،تا حالا نشنیده بودم زنگ ورزش مغز!!!
خب آخه پدر من،من هم تو شماره ی 3 گفتم که فوتبال جزو معدود ورزش های که هم قدرت بدنی نیاز داره،هم ذهنی.اگه یهمقدار با دقت بیشتری پستم رو می خوندین،متوجه می شدین.به نقل از alex delpiero :آها بعد کی گفته من تعریف ورزش شما رو قبول کردم؟
شما به نظر من تعریف اشتباهی داری از ورزش می کنی
در همه ورزش ها حتی فوتبال هم مغز خیلی فعاله
نمی دونم شنیدین یا نه
اما همه مربی های ورزشی من یه جمله مشترک رو ازشون شنیدم
خنگا هیچوقت ورزشکار نمی شن
ورزش تعریفش به نظر من یعنی فعالیتی که انسان رو قوی تر کنه.
حالا شما اگه قوی تر شدن رو فقط به زور و عضله می دونی برات متاسفم
چون قوی تر شدن در ذهن و حافظه مهم تره
پس می تونیم بگیم بازی های فکری ورزشه
در ضمن اگه شنیده بودی که ریاضی زنگ ورزش مغزه که اینقدر بحث راه نمی انداختی
باشه،شماها میگین بازی های فکری،نوشتن،راه رفتن،بلند کردن هر شیء ،و کلا 98% فعالیت های روزانه ورزش محسوب میشن...به نقل از نرگس :خب ببینین،مشکل تو تعریف واژه ی ((ورزشه)).
3حالت داره:
1.صرفا حرکت،جنب و جوش و فعالیت،نشاط و...
2.صرفا فعالیت فکری و ذهنی
3. هر 2مورد با هم
اگه 1 درست باشه،==>شطرنج ورزش نیست
اگه 2 درست باشه،==>والیبال و پینگ پنگ و بسکتبال و... ورزش نیستن
اگه 3درست باشه،فقط شطرنج و یه سری ورزش های خاص مثل فوتبال ورزش محسوب میشن!
به نقل از نرگس :باشه،شماها میگین بازی های فکری،نوشتن،راه رفتن،بلند کردن هر شیء ،و کلا 98% فعالیت های روزانه ورزش محسوب میشن...
اما کارشناسان ورزش چنین عقیده ای ندارن... خیلی از کارشناسا معتقدن حتی انجام دادن کارهای خونه،ورزش نیستن،و تاثیر چندانی روی جسم انسان ندارن....
پس یه جای این تعریف مشکل داره
ممکنه باعث تقویت جسمی بشه و حتی رو ذهن و فکر هم اثر بذاره...این به روحیات شخص ربط داره..به نقل از Dr.Eniac :كي همچين چيزي گفته ؟
تو ببين ظرف شستن باعث تقويت جسمت ميشه يا ذهنت يا روحت كه ورزش باشه ؟
دقیقا می خواستم همین رو بشنوم.شما گفتین نوشتن هم ورزشه!اما آیا این کار از روی اصول خاصی انجام میشه؟به نقل از Dr.Eniac :ثانيا خيلي از كاراي خونه به بدن آسيب ميزنه و اصلا ورزش نيست چون بدون قاعده انجام ميشه هر ورزشي بايد طبق قواعد خودش انجام بشه
نوشتن روي اصول نيست ؟به نقل از نرگس :ممکنه باعث تقویت جسمی بشه و حتی رو ذهن و فکر هم اثر بذاره...این به روحیات شخص ربط داره..دقیقا می خواستم همین رو بشنوم.شما گفتین نوشتن هم ورزشه!اما آیا این کار از روی اصول خاصی انجام میشه؟
اصول خاص نوشتن،با اصول خاصی که تو ورزش هست خیلی فرق داره!به نقل از Dr.Eniac :نوشتن روي اصول نيست ؟
شما براي كشيدن هر حرف الفبا از قواعد خاصش پيروي نميكني ؟
ظرف شستن بازو ها رو تقویت میکنه...مثل نرمش می مونه.به نقل از Dr.Eniac :ظرف شستن نه ميتونه باعث تقويت جسماني بشه نه روح آدمو پرورش ميده فقط شايد يه احساس آرامش بهش بده كه ورزش نيست (من خودم هر وقت ميخوام آروم شم ميرم يه 10-15 دقيقه اي دستامو با صابون ميشورم خيلي حال ميده بهم)
اصول نوشتن مشخصه عضلات رو هم تقويت ميكنهبه نقل از نرگس :اصول خاص نوشتن،با اصول خاصی که تو ورزش هست خیلی فرق داره!
اگه اون طوری باشه،همین ظرف شستن هم یه اصولی داره... اما اصول ورزشی یه چیز دیگه است...ظرف شستن بازو ها رو تقویت میکنه...مثل نرمش می مونه.
جهت اطلاع منم تا حالا تجربه ی ظرف شستن نداشتم.به نقل از Dr.Eniac :اصول نوشتن مشخصه عضلات رو هم تقويت ميكنه
من ظرف شستنو امتحان نكردم تا حالا ولي شما اگه فكر ميكني ميتونه عضلاتتو تقويت كنه اين كارو بكن
قابل توجه خانوما ديگه باشگاه ورزشي رفتن لازمشون نميشه بشينن تو خونه ظرف بشورن هم فاله هم تماشا........
به نظرمن تو این تعریف واژه ی فعالیت هم باید معنا بشه!فعالیت ذهنی مورد نظره یا جسمی؟به نقل از Dr.Eniac :هر فعاليتي كه باعث تقويت روح ، جسم و ذهن بشه ورزشه
معمولا در تقسیم بندی های قدیمی تغییر ایجاد نمیکننبه نقل از 85050093 :یه نکته این که در گذشته های دور شطرنج به صورت بازی حرکتی و فعالیتی بوده یعنی جای مهره ها رو آدم ها بازی می کردن و می دویدن و...
اما امروزه به صورت صفحه ای در اومده که به عنوان ورزش فکر شناخته میشه