اصول خاص نوشتن،با اصول خاصی که تو ورزش هست خیلی فرق داره!
اگه اون طوری باشه،همین ظرف شستن هم یه اصولی داره... اما اصول ورزشی یه چیز دیگه است...ظرف شستن بازو ها رو تقویت میکنه...مثل نرمش می مونه.
من ظرف شستنو امتحان نكردم تا حالا ولي شما اگه فكر ميكني ميتونه عضلاتتو تقويت كنه اين كارو بكن
قابل توجه خانوما ديگه باشگاه ورزشي رفتن لازمشون نميشه بشينن تو خونه ظرف بشورن هم فاله هم تماشا........
من ظرف شستنو امتحان نكردم تا حالا ولي شما اگه فكر ميكني ميتونه عضلاتتو تقويت كنه اين كارو بكن
قابل توجه خانوما ديگه باشگاه ورزشي رفتن لازمشون نميشه بشينن تو خونه ظرف بشورن هم فاله هم تماشا........
جهت اطلاع منم تا حالا تجربه ی ظرف شستن نداشتم.
در ضمن این جمله ی آخرتون از نظر کارشناسان ورزشی قابل قبول نیست..
شما هم میخوای ورزش کنی،برو مشق بنویس..هم فال هم تماشا...
ملت دیگه باشگاه های ورزشی نرین...فقط مشق بنویسین و کار خونه بکنین!!!
این نتیجه گیریه این بحث بود!
B-)
به هرحال هر چی هست ورزش بدنی نیست. اگه بخوایم کارای های روحی روانی و فکری مثل چمیدونم یوگا و شطرنج رو هم ورزش حساب کنیم ورزشه ولی اگه فقط از نظر بدنی بخوایم بگیم ورزش نیست دیگه! من یکی که هیچ وقت قبول نخواهم کرد که شطرنج ورزشه...! اگه شطرنج ورزشه ریاضی و رسم هندسه و مونوپولی (!) هم ورزشه! اگه اینا ورزش نیستن پس شطرنجم ورزش نیست یه درس یا بازی فکریه!
دقیقا!یه آدمی که از نظر جسمی به ورزشکارها هیچ شباهتی نداره،ممکنه یک شطرنج باز حرفه ای و موفق باشه!
یه جای کار مشکل داره....
یکی از کاربرا ورزش رو اینطوری تعریف می کنه و براساس این تعریف شطرنج رو هم جزو ورزش ها قرار می ده:
به نقل از Dr.Eniac :
هر فعاليتي كه باعث تقويت روح ، جسم و ذهن بشه ورزشه
به نظرمن تو این تعریف واژه ی فعالیت هم باید معنا بشه!فعالیت ذهنی مورد نظره یا جسمی؟
2.صرفا فعالیت فکری و ذهنی
3. هر 2مورد با هم
اگه 1 درست باشه،==>شطرنج ورزش نیست
اگه 2 درست باشه،==>والیبال و پینگ پنگ و بسکتبال و... ورزش نیستن
اگه 3درست باشه،فقط شطرنج و یه سری ورزش های خاص و معدود، ورزش محسوب میشن!(مثلا آیروبیک،دو میدانی،پرتاب دیسک،اسب سواری و... ورزش محسوب نمیشن،چون به فعالیت ذهنی خاص یا قابل توجهی نیاز ندارن!)
و حالا حالت چهارم هم که باید اضافه بشه، این تعریفیه که مطرح شده ،که هنوز تو این تعریف مشکل وجود داره.