بابا 60 بار گفتیم دیگه!!!!به نقل از merinaz :تا اونجایی که حوصله داشتم خوندم 26 تاشو خونده بودم...فکر نکنم بتونم همرو بخونم...
بر باد رفته نیست؟؟باورم نمیشه
به نقل از مهداد :یعنی چی؟؟
3-4تا از کتاب های اندره ژید هم تویه این لیست باید باشه و در ایران نیز چاپ می شه
پس چرا نیس؟؟
به نقل از منجم! :چه لیستی!
منتشر شدن یا نشدنش فرقی نداره!
آخه هزار و یکی کتابه،چند روز فقط باید بخونیش و چند ماه هم اطلاعات جمع کنی تا بفهی کدومشون خوبنبه نقل از King Dain II :من موندم هدف این پستا چیه؟!
اگه فک میکنین الکیه لازم نیست پست بدین ولی اونا مطمئنا از ما بیشتر میفهمیدن!
به نقل از منجم! :آخه هزار و یکی کتابه،چند روز فقط باید بخونیش و چند ماه هم اطلاعات جمع کنی تا بفهی کدومشون خوبن
ولی یه لیستی هست 25 کتابی که قبل از 25 سالگی باید خواند
اون جالبه
تو خود منبع هم اطلاعات دربارش داده
به نقل از King Dain II :من موندم هدف این پستا چیه؟!
اگه فک میکنین الکیه لازم نیست پست بدین ولی اونا مطمئنا از ما بیشتر میفهمیدن!
دن براون؟دن براون قد مردمک چشمهای کور بورخس و قد یه تار ریش اومبرتو اکو هم نیست!تازه از این دو تن تنها یه کتاب اومده تو یست!به نقل از lilith :به خودت توهین نکن!! ما ناسلامتی تیزهوشای مملکتیم یه چی حالیمونه که میگیم! اونام عقل داشته باشن برباد رفته رو اضافه میکنن.....اسکارلت
کتابای دن براون بود؟ حداقل رمز داوینچی!؟ باید توایلایت هم باشه وگرنه کلا به درستی لیست شک میکنم
من از جین ایر خوشم نیومد.....خنگ بوده قهرمان داستان!؟
نه خدایی توایلایت ( چه سخته نوشتنش...!) باید تو این لیست باشه آخه؟؟؟.... ذره ای فکر باید !... کتاب اقتباس دسته چندم و به شدت ضایع از یه داستان قدیمی رو می ذارن توی این لیست....؟؟؟؟؟به نقل از lilith :به خودت توهین نکن!! ما ناسلامتی تیزهوشای مملکتیم یه چی حالیمونه که میگیم! اونام عقل داشته باشن برباد رفته رو اضافه میکنن.....اسکارلت
کتابای دن براون بود؟ حداقل رمز داوینچی!؟ باید توایلایت هم باشه وگرنه کلا به درستی لیست شک میکنم
من از جین ایر خوشم نیومد.....خنگ بوده قهرمان داستان!؟
توهین نکردم!گفتم در اون سبک بورخس و اومبرتو اکو خیلی بهتر هستن از دن براون و پیشتازن!این توهینه؟به نقل از :D :من با lilith موافقم و راستي اقاي نيمچه ، خيلي زشته كه به نويسنده ي موردعلاقه يكي توهين بكنبن X-( من خيلي از دن بروان خوشم مياد كتاباش عالين ولي توايلايتو جين ايرو زياد دوست نداشتم راستي هيچ كي راجع به كوري چيزي نگفته؟ به نظره من خيلي محشر بووودد