حرفم رو با یه سخنی از شکسپیر شروع میکنم
ایشون میفرمان ؛ " کتاب بزرگترین اختراع بشر می باشد" واقعا هم اگر کمی فکر کنید می بینید که همین طور هستش
خب ، مطمئنا همه شما با سنت حسنه کتاب خوانی آشناییت دارید و بعضا بعضی ها هم در
گودریدز عضو هستن و به طور مستمر پیگیر هستن تو این زمینه
تا اینجا یکم کلیشه ای شد
حالا بریم سر موضوع اصلی ، آقا این طرحو زدم به چند دلیل ؛
1-تعداد کتابایی که خوندم خیلی کم هستش
2- نه وقت این رو دارم که به جمله ی معروف " هر کتابی که ارزش حداقل یه بار خوندن رو داره " عمل کنم
3- و نه اون قدری علم دارم که به کتاب خوندن نیازی نداشته باشم
4- و غیره
تو این طرح میخوا(ی)م هر کس تعداد محدودی از بهترین کتاب هایی که خونده و به نظرش برای هر شخصی
بدرد بخور و لازم هستش رو معرفی کنید و یکی دو خط در مورد اون و دلیل انتخابتون بنویسید
این تاپیک به چند جهت برای شما مفید هستش
1- تعداد و تنوع کتاب هایی که بچه های اینجا خوندن نسبت به تنوع و تعداد کتاب هایی که شما خوندید مسلما بیشتر هستش
خب شما میتونید از کتاب هایی که واقعا برای شما مفیده و شما حتما بهش نیاز پیدا می کنید مطلع شید و از اون ها استفاده کنید
2- این مورد رو با مثال توضیح میدم؛ من خودم مثلا تو زمینه ی x اطلاعات دارم و کتاب های مفید اون زمینه رو از بقیه تا حد خوبی بهتر میشناسم
ولی در مورد زمینه ی y مشکل دارم و کسی هم نیست که ازش بپرسم یا اگر هم هست نیاز من رو اغنا نمیکنه ، با شرکت تو اینجا میتونید با کتاب های مختلف و بازه ی وسیعی از کتاب ها آشنا بشید و اگر در زمینه ای دنبال مطلب بودید میتونید از شخصی که تو اون زمینه اینجا کتاب معرفی کرده و امثالهم کمک بگیرید
3-دلایل اخروی
دوتا کتاب مثال میزنم :
1- جنگ و صلح نوشته ی تولستوی : این کتاب اگر نگم بهترین و یا جزء بهترین رمان های جهانه واقعا حرف بیهوده و اشتباهی رو زدم
در این کتاب شما داستان انبوهی از مردم رو میبینید که برای رسیدن به هدفشون تلاش میکنن و تمام تضاد هایی که در دنیای واقعی دیده میشه رو شما میتونید تو این کتاب مشاهده کنید،کتاب کاملا کتاب پخته ای هستش به طوری که هفت بار بازنویسی شده ...توصیه میکنم این کتاب رد از دست ندید [nb]
لینک دانلود[/nb]
2- نبرد من نوشته ی آدولف هیتلر : در این کتاب شما با ایدئولوژی ها هیتلر و قضیه تشکیل حزب نازی ها و چگونگی رخ دادن جنگ و خاطرات بسیار زیبای هیتلر رو از زبون خودش میشنوید ، همچنین در این کتاب با سرگذشت هیتلر و با بسیاری از اتفاقات اون دوران آشنا میشید و طرز فکر شما رو واقعا میتونه این کتاب تغییر بده .[nb]
لینک دانلود[/nb]
3- کتاب روش تند خوانی نوشته ی کاترین رد وی : شما همیشه با انبوهی از مطالب در ارتباط هستید که باید اونهارو بخونید اما در اکثر مواقع نمیتونید این کار رو انجام بدید ، میانگین مطالعه یک نوجوان خوندن 4 کتاب رمان و دوکتاب حرفه ای در سال به علاوه یه مجله تخصصی در ارتباط با کار یا علاقه ش هستش ، خب مطمئنا شما خیلی از این مقدار نیاز به مطالعه دارید و این ها هم حداقل 100 ساعت نیاز داره
شما میتونید با همون زمان و یا همون دقت 10 برابر این مقدار رو مطالعه کنید ، خب آیا مایلید ؟...
نکات قابل توجه :
1- اگر میتونید ای بوک کتاب رو هم پیدا کنید که چه بهتر اگر هم نه میتونید انتشارات و ... رو به عنوان آپشن در نظر بگیرید که برای شخصی که میخواد کتاب رو تهیه کنه کارش راحت تر بشه
2-لطفا شماره گذاری کنید : مثلا اگر آخرین شماره بالاییتون هرچنده شما از بعدیش شروع کنید
3-خواهشا رو قسمت کاربردی بودن و لازم بودن کتاب دقت کنید ؛ مثلا یکی بیاد کتاب دستور آشپزی رو بذاره بعد بگه خب شما بالاخره بایستی یه چیزی تو اون خندق بلا بریزید و اینا ، اما برای غذا با یه سرچ ساده میشه تو اینترنت پیدا کرد روش پخت غذا رو [nb]البته بستگی داره غذاش زیاد غذای دور از ذهنی نباشه [/nb]
4-موضوعش میتونه در مورد همه چی باشه ، فقط رو اون دوتا نکته دقت کنید
پیشاپیش از همتون ممنون :]
پی نوشت: