پاسخ : 100 کتابی که قبل از مرگ بهتره اونارو بخونید
1)کتاب 1984 از جورج اورول رو پیشنهاد میکنم.
جورج اورول تو این کتاب ، بی نهایت هنرمندانه از زبان شخصی که تو یک جامعه بسته زندگی میکنه حرف میزنه.خیلی روند جالبی داره کتاب.
دقیقن همونجایی که میگی: آها ! الان دیگه پیش بینی کردم ته قضیه رو! یهویی روند داستان عوض میشه.خیلی سریع.
و یه درگیری ذهنی تو ذهنت ایجاد میکنه و طول میکشه تا عادت کنی به این تغییر یهویی.عالیه.
این رو هم اضافه کنم که :
What an astonishing thing a book is. It's a flat object made from a tree with flexible parts on which are imprinted lots of funny dark squiggles. But one glance at it and you're inside the mind of another person, maybe somebody dead for thousands of y
[/size]ears. Across the millennia, an author is speaking clearly and silently inside your head, directly to you. Writing is perhaps the greatest of human inventions, binding together people who never knew each other, citizens of distant epochs. Books break the shackles of time. A book is proof that humans are capable of working magic."
Carl Sagan
و خوب دوستانی که کارل سگان رو میشناسن درک میکنن که همچین تعریفی از جانبش چیز کمی نیس.
2) کتاب محاکمه از فرانس(فرانتس،فرانز)کافکا:
پایه رمان از نظر من چیزی شبیه 1984 بود. یک فردی که توی یک جامعه بسته گیر کرده بود.اما خوب روند داستان خیلی متفاوت تر شد.
لین دو تا کتاب رو اگر پشت سر هم بخونید واقعن عالیه.کاملا هنرمندانه توصیف شدن وقایا.
البته متاسفانه این کتاب ترجمه ضیفی داره!
3)
کتاب اخرین سخنرانی از رندی پوش:
نویسنده معروفی نبود ، یعنی در اصل نویسنده نبود!یک استاد دانشگاه در رشته علوم کامپیوتر بود.با یک خانواده بسیار گرم و صمیمی.
که ناگهان متوجه میشه سرطان خیلی بدخیمی داره و...بر خلاف تصور شما که ممکنه اان بگید تهش سرطان رو شکست میده ، رندی پوش متاسفانه فوت میکنه در سال 2007 فک کنم.(البته مطمئن نیستم)
اما نحوه ی برخوردش با قضیه و احترامی که با وجود همچین مشکل بزرگی برای "زندگی" قائل هستش بی نهایت منو جذب کرد.
حدود 6 بار این کتاب رو خوندم.هر وقت احساس ضعف زیادی کردم توی زندگیم ، سراغ آخرین سخنرانی رفتم و دوباره خوندمش.
بی نهایت بی نهایت چیزهای جالبی میشه ازش یاد گرفت.
حتما بخونید این کتاب رو.