پاسخ : علامه حلی بهترین مدرسه آسیا ؟!
بچه ها من یه پیشنهادی دارم!
به جای اینکه بشینیم بگیم که آیا علامه حلی بهترین آسیاست یا خاورمیانه یا جای فرزانگان تهران پس کجاست، یا اینکه بخاییم کلکل بین بچه های فرزانگان و مدارس پسرونه رو راه بندازیم... O0.
به فکر این باشیم که چه کار میتونیم بکنیم....
نمیخوام فقط شعارهای تکراری بدما نه....
این درسته که توی علامه حلی با بچه ها خیلی خوب کار میشه و توی شهرستان اینطوری نیست....
من خودمم یه مدت درگیر این موضوع بودم که چرا باید فرق باشه....
ولی یه کم فکر کنیم!
ببینین. ما الان چند وقته درگیر این موضوعیم؟؟؟
به جای اینکه بشینیم یه بحث علمی کنیم....اینجا می خواییم به این نتیجه برسیم که علامه حلی چرا اینطوریه!ولی جاهای دیگه نیست....خب حتما این حقشونه.....خدا بی عدالت چیزی رو به کسی نمیده(زنگ معارف!)........اینو مطمئن باشین.........اگه اوونا هم با امکانتشون کاری نداشته باشن و کار نکنن....از دستش میدن.....
[size=10pt]از اینجا به بعدش مال بچه های شهرستانه.....(تهرانیا نخونن)[/size]
درسته بیشتر مدالا و رتبه ها مال تهرانه....ولی بچه هایی هم از شهرستان بودن.....حتی جالبتر اینکه از مدرسه های عادی، مقام آوردن....
کسایی که از شهرستان های دیگه میرن تو شریف و بعدش هم خودشون(تاکید میکنم:خودشون)کار کردن و برای تحصیل بورسیه شدن خارج از کشور کم نیستن...
ما ها فقط دنبال اینیم که توی یه مکان خیلی خوبی کار کنیم....
اینو قبول دارم که ما آزمون دادیم و قبول شدیم....فرق داریم با بچه های دیگه....منظورم هوش نیست....هدفم اینه که فرق داریم،از این جهت که به جای اینکه مثه بقیه درسای مدرسه رو هم به زور بخونیم نشستیم و بیشتر کار کردیم (یا اگر هم کار زیادی نکرده باشیم، فکر کردیم، که این خودش خیلی مهمه!) و اینجا قبول شدیم و به عنوان یه سمپادی شناخته میشیم....
خب ماهایی که تلاش کردیم.....پس چرا وقتی اوومدیم تو سمپاد فکر کردیم که دیگه اینجا باید همه چی رله باشه؟؟؟؟؟(خودش وما هیچ کاری نباید بکنیم؟؟؟)
چرا الان جو یه مدرسه ی سمپادی باید غیر علمی باشه......من بقیه رو نمیدونم.....ولی مدرسه ی ما الان اصلا جو سمپادی و علمی نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!
که البته در این مورد خاص من فقط بچه ها رو مقصر نمیدونم.......چون جو سازی رو میشه کرد تا بچه ها علمی بشن....
خیلی متنم طولانی شد!ببخشید!