از نظر امکانات ( امکاناتی که مد نظر منه ، امکانات مالی هست ! نه چیز دیگه ! ) آره بهتره ! ولی حساب هم بکنید که تو مدرسه ما ، به طور میانگین 1 میلیون . 700 هزار تومان شهریه می گیرن ! خوب به طبع امکانات مالی هم بهتره !به نقل از saye :خداییش علامه خیلی امکانات بیشتری داره و بهش می رسن.
تو آسیا ، از نظر کسب افتخار ، چرا ! اوله ! ولی از نظر محیط نه !به نقل از vesta :توي اسيا كه به نظر من امكان نداره اول باشه،
ولي جدا از بحث علاقه خود بچه هاي حلي تو زمينه هاي المپياد و ... واقعا روشون سرمايه گذاري ميشه،مطمئنا اكثر بچه هاي حلي وقتي تو اون جو قرار ميگيرن به خودشون ميان و شروع ميكنن،شايد اگه اونا هم تو مدارسي مثل مدرسه ما درس ميخوندن هيچ وقت اين موفقيت ها رو كسب نميكردن
به نقل از khalina :چیزی که سمپاد را متمایز از دیگر مجموعه ها کرده، معلم ها یا امکاناتش نیست بلکه کولنی هایی است که بچه های هر دوره تشکیل میدهند و تا سالها نیروی محرکه آنها به سمت موفقیت میشود.
به نقل از مُحسن عُلیائی :ببین میدونی که حلی مرکز تهران رو پوشش میده بالاشهریا میرن حلی 3، پایین شهری ها میان شهر ری اکثرا به غیر از منطقه 18 ها که میرن اسلامشهر!
نمیدونم کجا خوندم اگر اشتباه نکنم برای حلی از هر 82 نفر 1 نفر قبول میشه بعدش شهر ری هست که از هر 72 نفر 1 نفر قبول میشه بعد اسلامشهر و بعد هم کرج! پس زیاد تفاوت وجود نداره! منتها حلی هر پایش 200 نفر داره! از این 200 نفر 30 نفر افتخار آفرین میشن پس میزان افتخارات شما بیشتر هست! اما شهر ری که هر پایش 63 نفره کلا شاید 10-11 تا افتخار آفرین داشته باشه در ضمینه درسی فقط وگرنه همین الان پایه درسی تو درسای اختصاصی ماله شهر ری ها از حلی ه ابسیار قوی تره هست! انصافا این رو با چشم های خودم دیدم! ولی چون خوب تعداد دانش آموزا محدودتر و کمتر هست به چشم نمیاد! یا کرج که باز چون بیشترن بیشتر به چشم میاد!
پس تعداد دانش آموزا مهم هست!
تو دخترا هم که بچه های فرازنگان تهران میدونند که دخترای شهر ری چه خرخون های وحشتناکی هستند! نه تو المپیاد! بلکه تو همه درس ها مخصوصا فیزیک!
به نقل از aminrd :پس کلا دختر ها با تعصب صحبت می کنن.!!! چون تو قم هم بچه های فرزانگان الکی با تعصب می گن فرزانگان بهتره!!!
خیر...به نقل از pegah.nodet :چه ربطي به تعصب داره! امكانات شما از ما بيشتره خيلي. تازه همه جوره باهاتون را ميان اعصاباتون راحته! :دي
وگرنه جدي بچه هاي ما خيلي با انگيزه ترن و پشتكارشونم بيشتره اكثرا هم موفقن ولي اگه جامون عوض شه(امكانات) درصد موفقيت حلي ها خيلي كمتر ميشه
بدون تعصب!
منم موافقم فقط و فقط تنها كيف اينجا به بچه هاشه وگرنه...
به نقل از vihan :آقا من یه ماه پیش تو بناب یا یکی از سمپاد نیشابور بحث کردم وبهش ثابت کردم که امکانات و این حرفا بیخوده ، اینا درآوردن که به بچه ها امید بدن و اگرنه هازم فریپور هزار سال پیش با امکانات زمان جنگ تو راهنمایی علامه حلی یک تهران کارهایی کرد که من الان از پسش بر نمیام ...
امکانات من کمتر از ایشونه ؟!
من همبستگی رو در کار های چرت نگفتم ... به معنی واقعی کلمه بعضی فرزانگانیا حاضر نیستن پیش همدیگه با هم ناهار بخورن (حتی اگه از هم متنفر نباشن و فقط دلیلشون این باشه که ما با هم دوستی خاصی نداریم)
شما چطوري به اين نتيجه رسيدي؟؟!!!
اتفاقا واقعا همبستگي زياده حتي بين پايه هاي مختلف وقتي كه اصلا هم همديگه رو نميشناسن باز اين اتحاد هست نمونشم تو كارگاه هنري و علوممون ديده ميشه
ولي از لحاظ امكانات من هنوز رو حرفم هستم!
به نقل از pegah.nodet :شما چطوري به اين نتيجه رسيدي؟؟!!!
اتفاقا واقعا همبستگي زياده حتي بين پايه هاي مختلف وقتي كه اصلا هم همديگه رو نميشناسن باز اين اتحاد هست نمونشم تو كارگاه هنري و علوممون ديده ميشه
ولي از لحاظ امكانات من هنوز رو حرفم هستم!
به نقل از مُحسن عُلیائی :برادر من امکانات به معنای اشیای فیزیکی نیست آخه که، امکانات و موقعیت ها! بین مدرسه شما سالی چندین بار اردو برگزار میکنه ولی شهرستان شاید 1 بار! مدرسه شما از درسشم عقب باشه پنجشنبه هاش تعطیله ولی جایی مثل مرکز ما فقط چند سال پنجشنبه هاش تعطیل بوده ! فضای آموزشی شما بسیار بزرگه! آزمایشگاه های زیست و شیمی وفیزیکتون جداست اصلا ساختمونتون جداست، مراکز ما با راهنمایی مشترکه! تازه راهنمایی فقط شیمی و فیزیک داره، زیستش با شیمی مشترکه! شما اتاق سمعی بصری دارید، سمعی بصری ما تو آزمایشگاه فیزیکه! کلاسای شما حداکثر 30 نفرست ماله 35-40 نفرست با 15 تا نیمکت!شما دو تا تخته سیاه درست حسابی دارید ما روی وایتبرد نصب شده رو تخت سیاه می نویسیم! شما بوفه خفن دارید ما اونو نداریم! شما سالن پینگ پونگ دارید ما یه میز پینگ پونگ برای کل مدرسه داریم! ساختون پیشتون جداست ماله همش یه جاست! بازم بگم؟ آها آره باید بگم، مدرستون یه وایرلس داره که جون میده برای PSP بازی، مدرسه ما ADSL به زور داره
همون امیدی که میگی خیلی مهمه ! تو وقتی مدرست از یه مدرسه عادی بدتر باشه امید و انگیزه همش می پره! اینایی که گفتم ماله شهر ری هست که بیخ گوشتونه! مال زاهدان رو حدس بزن! البته همه شهرستانا یه شکل نیستن!کاشان خوبه، اژه ای عین خودتونه! جاهای دیگم به نسبت قدیمی بودن.
ملت وقتی حلی رو میبینن انگیزشون فراموش میشه....
------------------------------------------------------------
در مورد هازم فریپور درست، ولی بلاخره کسی که میاد سمپاد باید یه انتظارایی داشته باشه دیگه!شما میگی با حداقل امکاناتم میشه کار کرد مام میگیم آره ولی صورت مسئله پاک شده، اینجا سمپاده
به نقل از پارسا :همبستگیتون بد نیست ! ولی کافی نیست ! امسال سر نمایشگاهتون ، وقتی ما رو راه ندادن ، خوب شروع کردین ، ولی زود جا زدین.
در مورد امکانات هم چیزی از ما کمتر ندارین !
اتفاقا اونجا كارمون نهايت همبستگي بود!! چون اگه يذره ديگه ادامه ميداديم كلا تعطيل ميكردن! ما هم بخاطر اون دسته از بچه هايي كه واقعا رو كاراشون زحمت كشيده بودن و اگه برگزار نميشد افسرده ميشدن!بيخيال شديم
امكانات شما جدا بيشتره! همين اردوها رو باهم مقايسه كنين! معلما.... تازه اون ارزش و احترام شديدي كه واستون قائلن!! كلي بهتون بها ميدن! همه اينا ميشه امكانات!
به نقل از مُحسن عُلیائی :وللهمن دو تا جا میشناسم که از قدیم برا تیزهوشان بودن یدونش حلیه همینی که توش هستید، یدونشم دبیرستان 1 فرزانگانه. زمان شاه فقط تهران تیزهوشان داشته همین دو تا مرکزم بودن.
شما وسط شهری بالای خونه ما، اوضاتون اینطوریه، شهر ری باشی چی میگی!
به نقل از pegah.nodet :اتفاقا اونجا كارمون نهايت همبستگي بود!! چون اگه يذره ديگه ادامه ميداديم كلا تعطيل ميكردن! ما هم بخاطر اون دسته از بچه هايي كه واقعا رو كاراشون زحمت كشيده بودن و اگه برگزار نميشد افسرده ميشدن!بيخيال شديم
امكانات شما جدا بيشتره! همين اردوها رو باهم مقايسه كنين! معلما.... تازه اون ارزش و احترام شديدي كه واستون قائلن!! كلي بهتون بها ميدن! همه اينا ميشه امكانات!