راضيه
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 2 تهران
- شهر
- تهران
- رشته دانشگاه
- پزشكي
پاسخ : علامه حلی بهترین مدرسه آسیا
ولي باز هم امكانات اصلا برابر نيست
در مورد فارغ التحصيلا به نكته ي خوبي اشاره كرديدبه نقل از پارسا :من چند تا نکته رو در کل بگم :
1- علامه حلی ، هیچ امکانات اضافه ای ، نسبت به بقیه مدارس خوب تهران (فرزانگان ، انرژی اتمی ، علامه طباطبایی و ...) نداره ! حتی نسبت به اون مدارس غیر انتفاعی (انرژی و طباطبایی) خیلی هم کمتر داره
2- بچه های اینجا هم چیز شاخی نیستند ! یعنی من به شخصه حرفهای آقای BAX رو رد می کنم ! اینجا همچین خبری هم نیست که این می گه ! بچه ها معمولین ! حالا شاید چون از شهر بزرگتری انتخاب شدن ، یه کوچولو نسبت به شهرهای کوچیک سطح بالاتری داشته باشن ! ولی اصلا چیز قابل توجهی نیست ، و بسیار بسیار بسیار ناچیزه ! اینجا یک مشت آدم تخیلی و شاخ درس نمی خونند ! همشون مثل دانش آموزای بقیه مدارس هستن !
3- باور کنید بچه های علامه حلی اصلا مغرور نیستند ! من وقتی پست های BAX رو می خوندم ، از خجالت داشتم آب می شدم ! باور کنید بچه ها این مدلی نیستند !
4- تنها چیزایی که عامل پیشرفت علامه حلی می شه ، 2 چیزه : 1- فارغ التحصیل ها 2- جو بین خود بچه ها
فارغ التحصیل ها ، همیشه با اینکه نه مدرسه بهشون پولی می ده ، نه چیزی ، ولی به خاطر علاقشون به علامه حلی ، همیشه می آن و سعی می کنند نسل بعدی رو هم مثل خودشون رشد بدن و سطح بچه ها رو می کشن بالا ( مخصوصا توی المپیاد و کارهای پژوهشی )
جو بین بچه ها هم ، طوریه که همه باعث پیشرفت همدیگه می شن ! چون اکثر کارهاشون با همه ! یعنی مثلا وقتی یک نفر یه کاری رو می کنه که مفیده ، به بقیه هم می گه و همه اون کار رو انجام می دن ! اصلا جو این طور نیست که بخوان از همدیگه جلو بزنن ! اکثر بچه ها ، با همدیگه پیشرفت می کنند و بالا می آن ! واسه همینه که یه دفه 50 نفر مرحله 2 قبول می شن
ولي باز هم امكانات اصلا برابر نيست