ضرورت وجود دموكراسي در سايت

آيا با تشكيل احزاب موافقيد؟

• بله

رای‌ها: 35 50.7%
  • خير

رای‌ها: 34 49.3%

• رای‌دهندگان
    69

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
پاسخ : ضرورت وجود دموكراسي در سايت

به نقل از cactus :
آقا چرا بحث های الکی میکنین ؟ یه عده کاربر اینجا هستن دوست دارن تو سری بخورن . حتی فحش بشنون و هر چی بهشون گفتن بگن چشم . وقتی خودشون میان میگن اینجا مال مدیراس و اونا هم هرچی گفتم ما باید بگیم چشم و هر کی هم نمیخواد پاشه بره . دیگه چرا بحث میکنین ؟ انقد حرف زور بشنوین تا ارضا شین ... تا یه نفرم میاد حرف منطقی بزنه . بیاد دم از دموکراسی بزنه . همه میریزن سرش . چون دوس دارن حرف زور بشنون ...

این جوری قضاوت نکن...
این جا کسی به ما "زور" نمیگه! اگه قضیه زورگویی بود که همه میرفتن از این جا! رفتین توی سمپادسیتی دیدین مدیرا هیچ کاری نمیکنن فک میکنین اون یعنی دموکراسی؟! یه حزب چمیدونم "فعالان عملگرا" زدین و یه لوگو فک میکنین دیگه دنیا گلستون شده؟! نخیر!
احزاب تو سمپادیا جواب نمیده.

* موقع هایی که زور گفتن ما اعتراض کردیم، ولی الان که زور نمیگن.

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)

تنها راهش احزاب غیر رسمیه . فقط یک چیز از مدیرا میخواد . اینه که یه تاپیک توی یه انجمن بذاریم . که فقط اعضای حزب بتونن برن توش . وگرنه اینکه انتخابات را بندازیم و رییس جمهور از این حرفا . غیر منطقیه . اینجا جامعه مجازیه پس دلیلی نداره بخایم همه جا سیاست بذاریم .( میدونم که فقط برای خالی کردن عقدست .)

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

بحث اصلی تا الان سر لحن و نوع بیان گوینده اصلی طرح بود و جوسازی هایی که به نام احزاب و به دلایل دیگه ای به راه انداخته شد.

اما در مورد خود موضوع کماکان میگم که این طرح اشکالاتش خیلی زیاده ولی چون کلا رد شده وقتی نمیذاریم روی بحث کردنش.

فقط این رو میگم به این دوستانی که هی سمپادسیتی سمپادسیتی میکنن، این احزاب و اینقبیل کاغذبازی های مجازی، به هر حال باید یک برایندی، تاثیری چیزی بر راندمان اون فروم داشته باشه. من زیاد وقت ندارم که به اونجا برم. ولی چندباری که برای استخراج آمارش سر زدم، کلا پست های آنچنانی غیر از استقلال-پیروزی و جام جهانی و سایر موضوعات این قبیلی ندیدم. الان جریان فکری چقدر در انجمن های علمی اونجا وجود داره؟ ما اگر ریز مشارکت های افراد تو انجمن های علمی این دو فروم رو بذاریم خب خیلی چیزا معلوم میشه.

صرفا میگم که این کار حداقل اونجا یک سرگرمی خوبی هست برای کاربران که بالاخره مشغول باشند. هر زمانی که اونجا انجمن های علمیش رونق گرفت یا کلا از نظر آماری به حدود سمپادیا هم رسید یا کیفیت و کارش به اینجا نزدیک شد اونوقت ما فرض میکنیم که این حزب بازی ها فایده ی خاصی میتونه داشته باشه.

Fallen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

به نقل از cactus :
آقا چرا بحث های الکی میکنین ؟ یه عده کاربر اینجا هستن دوست دارن تو سری بخورن . حتی فحش بشنون و هر چی بهشون گفتن بگن چشم . وقتی خودشون میان میگن اینجا مال مدیراس و اونا هم هرچی گفتم ما باید بگیم چشم و هر کی هم نمیخواد پاشه بره . دیگه چرا بحث میکنین ؟ انقد حرف زور بشنوین تا ارضا شین ... تا یه نفرم میاد حرف منطقی بزنه . بیاد دم از دموکراسی بزنه . همه میریزن سرش . چون دوس دارن حرف زور بشنون ...

ممد جون شما خودتو قاطی نکن برو تو همون سمپادسیتی داغونت نظراتم مال خودت.

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

سلام دوستان من يه مدت آن نشدم كلي از بحث عقب افتادم

تا اينجا كه من ديدم همه مديراي كل مخالف اين طرحن
منم خودم به اين نتيجه رسيدم كه به كار بردن واژه ديكتاتوري يكم مبالغه بود چون سايت مال خودشونه
اما حرف من چيز ديگه اي شد
من ميگم بياين اين طرحو از جنبه هاي مثبت بررسي كنيم و بگيم چقدر ميشه فرهنگ سازي كرد باهاش يا چقدر فعاليت كاربرا بالا ميره
اصلا اين طرح كاري به اختيارات مديران سايت نداره و اونا رو محدود نميكنه
با اجراي اين طرح ميشه مديراي انجمنا رو بهتر انتخاب كرد چون به جاي 5-6 نفر 15-16 نفر راي ميدن و نظرسنجيش معتبرتر ميشه
بازم من فقط نظر ميدم
مديرا ميتونن اجرا كنن يا نكنن
به نظر شما اين طرح مزاياي بيشتري داره يا معايب بيشتري ؟ مشه ليست كنين ؟

به نقل از Sir ISO9018 :
بحث اصلی تا الان سر لحن و نوع بیان گوینده اصلی طرح بود و جوسازی هایی که به نام احزاب و به دلایل دیگه ای به راه انداخته شد.

اما در مورد خود موضوع کماکان میگم که این طرح اشکالاتش خیلی زیاده ولی چون کلا رد شده وقتی نمیذاریم روی بحث کردنش.

فقط این رو میگم به این دوستانی که هی سمپادسیتی سمپادسیتی میکنن، این احزاب و اینقبیل کاغذبازی های مجازی، به هر حال باید یک برایندی، تاثیری چیزی بر راندمان اون فروم داشته باشه. من زیاد وقت ندارم که به اونجا برم. ولی چندباری که برای استخراج آمارش سر زدم، کلا پست های آنچنانی غیر از استقلال-پیروزی و جام جهانی و سایر موضوعات این قبیلی ندیدم. الان جریان فکری چقدر در انجمن های علمی اونجا وجود داره؟ ما اگر ریز مشارکت های افراد تو انجمن های علمی این دو فروم رو بذاریم خب خیلی چیزا معلوم میشه.

صرفا میگم که این کار حداقل اونجا یک سرگرمی خوبی هست برای کاربران که بالاخره مشغول باشند. هر زمانی که اونجا انجمن های علمیش رونق گرفت یا کلا از نظر آماری به حدود سمپادیا هم رسید یا کیفیت و کارش به اینجا نزدیک شد اونوقت ما فرض میکنیم که این حزب بازی ها فایده ی خاصی میتونه داشته باشه.
شما كه قبلا گفتي الان انجمناي علمي اينجا خوابيده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من توي انجمن تاريخ سمپادسيتي يه نيم فعاليتي دارم سطحش از اينجا بالاتره چون بچه هاش واقع بينن
با همون چند تا پستي كه اونجا دادم كلي روم تاثير گذاشت
پس تاثيرش از اينجا بيشتر بوده چون اينجا تو همون انجمن يه عمر بحث كرديم آخرشم هيچكدوم قانع نشديم
سيتي هم سالي يه بار حزب بازي داره نه هميشه
ولي من سمپاديا رو با هيچ سايتي عوض نميكنم و ميخوام بهتر بشه

بحث اصلي هم تا الان اون چيزي نبود كه شما گفتي چون من طرحو معرفي كردم كه اونا هم جزوي از معرفي بود
اما شما همش اومدين برداشت هاي بيجا كردين و بحث رو به حاشيه كشوندين
اگر كلا مخالفين و دليلي ندارين ميتونين توي بحث شركت نكنين و خيالات و توهمات خودتونو به بحث القا نكنين

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

به نقل از Dr.Eniac :
شما كه قبلا گفتي الان انجمناي علمي اينجا خوابيده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من توي انجمن تاريخ سمپادسيتي يه نيم فعاليتي دارم سطحش از اينجا بالاتره چون بچه هاش واقع بينن
پس تاثيرش از اينجا بيشتر بوده چون اينجا تو همون انجمن يه عمر بحث كرديم آخرشم هيچكدوم قانع نشديم

اگر كلا مخالفين و دليلي ندارين ميتونين توي بحث شركت نكنين و خيالات و توهمات خودتونو به بحث القا نكنين

همه کسانی که دستی در کار دارند خوب میفهمند که انجمن علمی خوابیده چه معنی میده و انجمن های علمی هر دو فروم دقیقا چه وضعیتی داره. انجمن های علمی هر دو فروم راکده ولی سیتی بیشتر. این کلام شما باعث شد که اگر من فرصت کردم ریز آمار مشارکت شاخه های علمی هر دو فروم رو قرار بدم. من عادت ندارم که وقتم رو برای بحث کردن سر چیزهایی که مثل روز روشنه صرف کنم.

و اما در مورد حرف آخرت؛ چیزی نمیگم فقط خوشحالم از اینکه توهمات من باعث شد شما لحن حرف زدنت رو اصلاح کنی و جوسازیهات رو کنار بذاری.

به نقل از Dr.Eniac :

:))

عزیزم شما خیال نکن که ما حواسمون نیست. ما خوب میدونیم که توی انجمن های اونجا چه خبره. به طور اختصاصی بنده خودم خوب حواسم هست که در انجمن تاریخ اونجا دقیقا چه اتفاقی می افته.

انجمن تاریخ اونجا سطحش از اینجا بالاتره چون وقتی شما موضوع "از کیست که برماست" رو در این تالار ایجاد کردی اینجا چند نفر بودند که جواب عقاید ارتجاعی شما رو بدند. چند نفر بودند که با شما با علم و تحلیل صحبت کنند و شما توان بحث کردن با اونها رو نداشته باشید.
اما انجمن تاریخ اونجا همچین کسانی رو نداره وقتی شما موضوع "از کیست که برماست" رو وقتی اینجا به اهدافت نرسیدی و رفتی عینا اونجا ایجادش کردی، بیان و جوابت رو بدن. دو سه نفر داره که با شما موافقت کردن و این لابد دلیلی بر واقع بین بودن اونها شده؟ و لابد چند پستی که شما اونجا دادی و اون دو سه نفری که هم عقیده با تو بودند روی تو تاثیر گذاشتند؟ خودت رو نمیدونم ولی تو واقعا مارو اینقدر ..... فرض کردی؟
چیزی که برام خیلی جالب بود این بود که شما وقتی در این انجمن در اون موضوع بحث کردید بعد از چندین صفحه کلی عقایدت عوض شد و مجبور شدی خیلی چیزها رو بپذیری ولی خیلی جالب بود که اونجا رفتی و از اول دوباره شروع کردی و از اول همون عقاید قبلیت رو مطرح کردی. خب این خودش خیلی مفاهیم زیادی میتونه داشته باشه.

http://www.sampadcity.com/forum/index.php/topic,7643.0.html

چه تلاش مذبوحانه ای!

• لایک
امتیازات: f.m
  • شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

جناب ايزو
من اصلا منظورم اون تاپيك نبود
تاپيك جنايات هيتلر كه اونجا زدن باعث شده كلي روي هر دو طرف تاثير بزاره
منابعي كه اونا ذكر كردن باعث شده روي من تاثيربزاره
حد اقل اونا تاريخ هرودوتو تحريف نميكنن
شماغ ميشه بگي من كدوم عقيدم تغيير كرد كه دوباره تكرارش كردم ؟
اصلا بحث الان ما اين نيست كه شما باز داري بحثو منحرف ميكني
بهتره اينا رو تو پ.خ بدي چون اينجا موضوعش چيز ديگست
من از يكي از مديراي سيتي مزاياي اين طرحو پرسيدم و معايبشو اشكمو دراورد

f.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 مشهد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
شيمي
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Dr.Eniac :
جناب ايزو
من اصلا منظورم اون تاپيك نبود
تاپيك جنايات هيتلر كه اونجا زدن باعث شده كلي روي هر دو طرف تاثير بزاره
منابعي كه اونا ذكر كردن باعث شده روي من تاثيربزاره
حد اقل اونا تاريخ هرودوتو تحريف نميكنن
شماغ ميشه بگي من كدوم عقيدم تغيير كرد كه دوباره تكرارش كردم ؟
اصلا بحث الان ما اين نيست كه شما باز داري بحثو منحرف ميكني
بهتره اينا رو تو پ.خ بدي چون اينجا موضوعش چيز ديگست
من از يكي از مديراي سيتي مزاياي اين طرحو پرسيدم و معايبشو اشكمو دراورد
خب شما همون چيزايي كه از اون مدير شنيدين و اشكتون رو در اورده به ما بگيد
شايد اشك ما هم دراومد

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

اين عين جمله اي بود كه بهم گفت ،الانم به همون نتيجه رسيدم

معایبش اینه که کارای مدیریتو تا حد زيادي از دست میدن.
مزایاشم اینه همه ی کاربرا میتونن در هر موردی که مربوط به سایت باشه شرکت کنن و نقشی تو ساختن سایت داشته باشن، چیزی که مدیریت قبول نمیکنه.
نقش سازندگی بین کاربرا به وجود میاد و فعالیت هدفمند میشه.
اما با این حرفا کسی از سمپادیا(مدیران) حاضر به انجام چنین کاری نیست.

• لایک
امتیازات: AmorE

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

واقعن آدم حرافای این مدیرا رو می شنوه اشکش در میاد یه عده آدم مخلص و ساده که هرگز فکر مدیریت نداشتن هرگز دعوا سر مدیر شدن راه ننداختن:D
خوب اگه منم جای شما بودم اشکم در میومد ولی الان دارم می خندم

• لایک
امتیازات: f.m

f.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 مشهد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
شيمي
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

ياد اين مديران ايراني ميافتم
اشكم در اومد (از خنده البته)

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

عجب. من نمیدونم کجای گفته ی اون مدیر اشک آدمو در میاره؟ بعضیا چقدر زود و زیاد اشکشون در میاد!!!

البته از جمله معایب این طرح اینه که فروم اجرا کنندش به سرنوشت سیتی دچار میشه. یک رکود بسیار شدید در بخش های علمی فروم!

آقا این طرح اجرا نمیشه. من نمیدونم ما سر چی داریم بحث میکنیم. تاپیک چرا قفل نمیشه؟؟

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از Sir ISO9018 :
عجب. من نمیدونم کجای گفته ی اون مدیر اشک آدمو در میاره؟ بعضیا چقدر زود و زیاد اشکشون در میاد!!!

البته از جمله معایب این طرح اینه که فروم اجرا کنندش به سرنوشت سیتی دچار میشه. یک رکود بسیار شدید در بخش های علمی فروم!

آقا این طرح اجرا نمیشه. من نمیدونم ما سر چی داریم بحث میکنیم. تاپیک چرا قفل نمیشه؟؟
شما لازم نيست بحث كني

اين اشك آدمو در مياره كه كسي اينو بهم گفت كه خودش يه عمر توي اينجا خاك خورده
بهم گفت كه آمار فعاليت سايتشون قبل تشكيل احزاب هموني بوده كه شما ميگي ولي الان هم اعضا بيشتر شدن هم داره فعاليتشون زياد ميشه
چرا بايد چشممونو ببنديم ؟
چرا قبول نميكنيم تشكيل احزاب سيتي رو پيشرفته تر كرد ؟
ميدوني قبل از اون پست پ.خ چي گفت ؟
وقتي ازش خواستم بهم بگه مزاياشو و اينكه اينجا دارم بحث ميكنم گفت :
"از طرفی دوست ندارم جلوی اونا کم بیاری از یه طرف دیگه اصلا دوست ندارم چیزی به اونا اضافه کنم."
اينو گفت و گفت كه اينجا هيچوقت به نظر كاربرا احترام نذاشته
يه تاپيك معرفي كرد بهم توي همين سايت كه واقعا اشك هر سنگدلي رو در مياره
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,40431.0.html

اينا مشكلاتيه كه بعضيا نميخوايم درست بشه

ايزو جان بازم ميگم اگه شما ناراحتي از اين پيشنهاد همه فهميدن ديگه لازم نيست تكرارش كني
ميتوني ديگه ادامه ندي چون فقط بحث مارو به انحراف ميكشي

• لایک
امتیازات: AmorE

nimafo

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
888
شهر
888
سال فارغ التحصیلی
888
مدال المپیاد
888
دانشگاه
888
رشته دانشگاه
888

ببخشیدا ولی به نظر من این بحث خیلی جالب نیست

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از nimafo :
ببخشیدا ولی به نظر من این بحث خیلی جالب نیست
مشه بگين چرا جالب نيست ؟؟؟
دليل بيارين يا نه اينو كه همه مديرا هم ميگن

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از Dr.Eniac :
مشه بگين چرا جالب نيست ؟؟؟
دليل بيارين يا نه اينو كه همه مديرا هم ميگن
بابا حال نداره ارسالی ها رو بخونه و بیاد تو بحث بعدش میاد میگه جالب نیست!!!؟؟

شما اول بگو بحث در مورد چیه بعد بگو جالب نیست!!؟؟

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از مدیریت :
مشکل شما اینه که فکر می کنید یک سری کلمات در ظاهر زیبا ، واقعا زیبا هستند ! دموکراسی ، حقوق بشر ، آزادی بیان و ...
سیستم دموکراسی ، سیستم خیلی احمقانه ایه. ضریب خطاش خیلی بالاست و ریسکش غیرمنطقی. واقعا دموکراسی چیز چرتیه !

قبلا هم گفتم ، الان هم میگم ، حرف زدن در مورد این چیزها مد شده. یک جورایی آدم احساس میکنه خیلی چیز درست حسابیه. اما آیا واقعا هست؟ سیستم های دموکراتیک ، ایده کشورهای استعمارگر بود. همین آمریکاش خیلی که ادعای دموکراسی می کنه ، در یک فرآیند ساده ریاست جمهوری نهایت دیکتاتوری رو به کار میبره. یک عده سرمایه دار جمع میشن حزب میزنن یک نفر رو میفرستن بالا. به مردم میگن دوتا کاندیدا هست ، یکیش رو انتخاب کنید. در اصل هردو انتخاب هم یکی هستند. هر چیزی که به خوردتون میدن رو قبول نکنید !

یکم در مورد پیشفرض هاتون تجدید نظر کنید.

اما دموکراسی در سمپادیا. ما کلا مخالفیم.
بارها در این مورد بحث کردیم. سیستم دموکراسی اینجا جواب نمیدهد. سیستم انتخاباتی جواب نمیدهد. توی همین سیستم مدیریتی کوچولو ، فرآیندهای تصمیم گیری و بحث ، کلی طول میکشه و خیلی وقت ها فرسایشی میشه و به نتیجه نمیرسه (مثل طولانی شدن فرآیند مدیرگزینی) حالا اگر بخواد سیستم حزبی بشه چه بلایی سر سایت میاد؟
موقع انتخاب مدیری وزیری چیزی ، بهش میگن سابقه کار اجرائیت چقدره؟ میدونی چرا؟ چون کسی که واقعا کار نکرده باشه نمیتونه توی این ادارات دولتی مدیر یا وزیر خوبی باشه. دو سه تا وزیر هم سر همین موضوع رای اعتماد نگرفتند. حالا من هم میگم شما سابقه کار اجرایی توی سمپادیا رو نداری ، نمیدونی این دموکراسی به هیچ دردی نمیخوره. ماها که خیلی وقته اینجا مدیریم ، دقیقا میدونیم چه بلایی سر اینجا میاد اگر دموکراسی بشه.
این رو گذاشتم تا یه بار دیگه این رو مطالعه کنی
خیلی از نظراتت که به نظر خودت بی نقص هست به دلیل نداشتن نجربه میدی و خودت هم نمی دونی که سراسر نقص هست
از ایزو هم می خام اون نمودار ها رو رو کنه
ضمنن اهداف موسسین اینجا با سیتی فرق داره

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

جناب مطهري بگين چه بلايي سر اينجا مياد تا ما هم بدونيم
قبلا ميگفتن كه اينجا جامعه واقعي نيست كه توش حزب راه بيفته ولي حالا دارين مقايسه ميكنين ؟
مگه همه مدير انجمنا سابقه اجرايي داشتن كه شدن مدير انجمن ؟
بايد از يه جايي شروع بشه ديگه
شما ميگي مشكل پيش مياد ولي هيچي رو نميگي خوب بگو مشكلش چيه تا ما هم بدونيم
مشكلش جز افزايش وقت براي پيشرفت سايته ؟

ميشه بگي اينجا هدفش چيه و سيتي چيه كه ما هم بدونيم ؟
چون توضيح هردوشون يكي بود من فرقي نديدم فقط اينكه اونجا سياست دارن كه سايتشونو پيشرفت بدن ولي مديراي اينجا نه

f.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 مشهد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
شيمي
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Dr.Eniac :
ميشه بگي اينجا هدفش چيه و سيتي چيه كه ما هم بدونيم ؟
چون توضيح هردوشون يكي بود من فرقي نديدم فقط اينكه اونجا سياست دارن كه سايتشونو پيشرفت بدن ولي مديراي اينجا نه
اتفاقا من در مورد هدف از يكي از مديران سيتي پرسيدم
با اين كه اصرار داشت هدفشون يكي هست ولي تا حدودي متفاوت بود
اهداف اونا بيشتر اهداف موسسه افق علم هست
به قول يكي از دوستان"فقط اسمش دهن پر كنه"

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

به نقل از Dr.Eniac :
ايزو جان بازم ميگم اگه شما ناراحتي از اين پيشنهاد همه فهميدن ديگه لازم نيست تكرارش كني
ميتوني ديگه ادامه ندي چون فقط بحث مارو به انحراف ميكشي

فعلا که همه مدیرای اینجا و خیلی از کاربرا ناراحتیشون رو اعلام کردن. این شما هستی که چشمت رو، رو به ناراحتی همه بستی.

این شمایی که نباید ادامه بدی. حرفی زدی، رد شد. من دلیل این همه ادامه رو نمی دونم چیه؟

اون از اون اولش که اون قدر با توپ پر اومدی که نمیدونم اینجا دیکتاتوریه و همه کاربرا مثل من فکر میکنند و میخوان برن. کمی که بحث پیش رفت این جوسازی ها کنار رفت و گفتی که نقایص و مشکلات رو بگید. همه مدیران و ناظم ها و برخی از کاربران جوابت رو دادن و حالا هم نهایتا اومدی بعد از همه اینها میگی صرف اینکه سیتی این کارو کرده ما هم بکنیم؟ مگه سیتی کجاست؟ سیتی فرزند خوانده سمپادیا حساب میشه.
ما معمولا در افق نگاهمون برای پیشرفت به سایت ها و فروم های برتر از خودمون نگاه میکنیم نه به فروم هایی که از روی خودمون کپی سازی شدن.

بالا