شورا ها رو مديرا و كسايي كه خود مديرا انتخاب كردن مشخص ميكنن ساير كاربرا هم توش دخالتي ندارنبه نقل از King Dain II :این احذ اب چه فرقی با شوراها دارن؟
به نقل از ندا مکرم :مشكلات اين طرح رو TnT و بقيه ي دوستان گفتن كه هنوز جواب قانع كننده و كاملي نداشتين. اگه خيلي مايلين، اول طرح رو كامل كنين و نقايصش رو برطرف كنين و بعد با دست پر بياين و ازش دفاع كنين!
نكته ي بعد اين كه شورا ها هم همين كارهايي رو كه تا الان فهميدم مد نظرتون هست رو مي تونن انجام بدن. ميگين فعاليت بيشتر كاربرا با تشكيل احزاب بيشتر ميشه، ولي فعاليتي كه در اين راستا باشه، به چه دردي مي خوره جز اين كه هر روز يه درگيري جديد پيش بياد؟!
اصلاً بهتره اول "فعاليت" رو مشخص كنين كه چي هست در نظرتون و بعد بگين با تشكيل احزاب بيشتر ميشه! اگه صرف پست دادن منظورتونه، بله حق كاملاً با شماست...!
در مورد اين كه ميگين اين جا همه چي زير نظر مديران كله، بايد عرض كنم كه بله، به نوعي هست و بايد هم باشه! اينجا كاربران ميان و مدتي خوش مي گذرونن و مي رن. ولي اين همه وقت گذاشتن و هزينه و مسئوليت و دردسرش واسه ماست...
اينجا يه كشور نيست كه همه بخوان در موردش ادعاي مالكيت داشته باشن و هر چي بشه حق راي بخوان! همين حكومت الان رو در نظر بگير: نمايندگان مجلس رو مردم انتخاب مي كنن، اون ها قبلش بايد تاييد بشن. رئيس جمهور رو مردم و حكم تنفيذش دست رهبره. رهبر رو مجلس خبرگان، خبرگان هم مردم، ولي باز تاييدش با رهبره! جمهوري هم هست... هر كشور ديگه اي هم برين همينه به نوعي...
پس از جايي كه توسط يه عده ي خاص تاسيس شده، نبايد انتظار داشت كه دموكراسي كامل توش برقرار بشه!
اون مديران انجمني رو هم كه گفتين با التماس نگه شون داشتين، ممنون مي شم معرفيشون كنين. فقط اميدوارم مثل آقايون مهران محمودي و رشيد شاملي نباشن!!!
به نقل از فاطمـــــــــه :من ارائه دهنده ی این طرح نیستم که پاسخگو باشم.
فقط میگم یا بحث نکنید یا دوستانه بحث کنید همین
به نقل از Dr.Eniac :متشكرم از شما كه مثل خانوم ثابتي گفتيد به من ربطي نداره.........
آخه من هنوز سؤالي از tnt نديدم كه بي جواب مونده باشه ميشه شما سؤالاشو نقل قول كنين ؟
اگه قراره با دادن هزينه هاي سايت كه از سالي 100000 تومن فراتر نميره سر ما منت بذارين بگين هزينش چقدر ميشه خودم ميدم تا اين بهانتون رفع بشه
به نقل از Dr.Eniac :ايزو جان خودتو صميمي نگير چون زياد باهم صميمي نبوديم
شما بازم حرف از پول ميزني كه منتيه به سر كاربراي اينجا
شما خودت ميگي كه سايت سالانه 45 ديگه حد اكثر 100 تومن بيشتر هزينه نداره اونوقت ميگي چون فلاني و فلاني دارن هزينه ميدن حق دارن هر كار بخوان بكنن ؟
اونا نظراشون محترمه و همونطور كه گفتم تصميمات اساسي رو اونا ميگيرن
من اومدم يه طرح پيشنهاد دادم گفتم تو چند خط بگين مشكلش چيه يا اگه جاييش نا مفهومه اون قسمتو مشخص كنين تا براتون توضيح بدم
اونوقت شما فقط يه كلي گويي ميكني و نه سؤالي داري نه معلومه علت مخالفتت چيه .....
جون من اگه مشكلي هست تو 2 خط بگو بدون اين مثالاي قشنگت
خانوم مکرم شما که حکومت ایران را مثال می زنید خوب خوده این حکومت هم منتقدان بسیاری داره که چرا همش به یک نفر ختم میشه!به نقل از ندا مکرم :مشكلات اين طرح رو TnT و بقيه ي دوستان گفتن كه هنوز جواب قانع كننده و كاملي نداشتين. اگه خيلي مايلين، اول طرح رو كامل كنين و نقايصش رو برطرف كنين و بعد با دست پر بياين و ازش دفاع كنين!
نكته ي بعد اين كه شورا ها هم همين كارهايي رو كه تا الان فهميدم مد نظرتون هست رو مي تونن انجام بدن. ميگين فعاليت بيشتر كاربرا با تشكيل احزاب بيشتر ميشه، ولي فعاليتي كه در اين راستا باشه، به چه دردي مي خوره جز اين كه هر روز يه درگيري جديد پيش بياد؟!
اصلاً بهتره اول "فعاليت" رو مشخص كنين كه چي هست در نظرتون و بعد بگين با تشكيل احزاب بيشتر ميشه! اگه صرف پست دادن منظورتونه، بله حق كاملاً با شماست...!
در مورد اين كه ميگين اين جا همه چي زير نظر مديران كله، بايد عرض كنم كه بله، به نوعي هست و بايد هم باشه! اينجا كاربران ميان و مدتي خوش مي گذرونن و مي رن. ولي اين همه وقت گذاشتن و هزينه و مسئوليت و دردسرش واسه ماست...
اينجا يه كشور نيست كه همه بخوان در موردش ادعاي مالكيت داشته باشن و هر چي بشه حق راي بخوان! همين حكومت الان رو در نظر بگير: نمايندگان مجلس رو مردم انتخاب مي كنن، اون ها قبلش بايد تاييد بشن. رئيس جمهور رو مردم و حكم تنفيذش دست رهبره. رهبر رو مجلس خبرگان، خبرگان هم مردم، ولي باز تاييدش با رهبره! جمهوري هم هست... هر كشور ديگه اي هم برين همينه به نوعي...
پس از جايي كه توسط يه عده ي خاص تاسيس شده، نبايد انتظار داشت كه دموكراسي كامل توش برقرار بشه!
اون مديران انجمني رو هم كه گفتين با التماس نگه شون داشتين، ممنون مي شم معرفيشون كنين. فقط اميدوارم مثل آقايون مهران محمودي و رشيد شاملي نباشن!!!
ايزو جان باز اومدي كه نسازيبه نقل از Sir ISO9018 :من نمی دونم که چطور باید گفت که یک فروم یک حکومت نیست. آخه بابا کدوم فرومی با این نوع اداره، دیکتاتور خونده میشه؟ تمام فرومها همینطور و حتی از اینجا بسته تر هستند و دیکتاتوری نمیگن بهشون.
به نقل از Dr.Eniac :ايزو جان قبلا بهت گفتم اگه اينجا هم دموكراسي به وجود بياد من نميتونم مدير حزب بشم چون الان ديگه ستاره دارم پس اين ماله من نيست
ضرورت اين طرح شركت همه اعضا تو انتخاب مديراي انجمن و تصميمات كوچيك ديگست نه محدود كردن مديرا
الان يه كاربر تازه عضو شده هيچ نقشي تو انتخاب مدير انجمن مورد علاقش نداره به نظر شما داره ؟
اصلا يك كاربر با سابقه هم نداره.
چرا هيچوقت اولين نباشيم ؟
چرا ميخواين تقليد كنين ؟ مگه همون بالا به من گير ندادن كه تشكيل احزاب تقليده ؟
ضرورت ديگه اين طرح اينمه كه كاربرا رو فعالتر ميكنه و هركسي براي بالاتر رفتن رتبه حزبش فعاليتشو بيشتر ميكنه
تازه اگه مديرا براي كم اسپم ترين حزب امكان ويژه اي مثلا يك حق راي اضافه در نظر بگيرن اعضاي همه احزاب سعي ميكنن ديگه اسپم ندن
اينطوري ميشه كلي فرهنگ سازي كرد
فكر كنم جوابتونو گرفتين نه ؟
منم میدونم حکومت نیست!ولی خانوم مکرم مثال زدن من جواب دادم.به نقل از Sir ISO9018 :من نمی دونم که چطور باید گفت که یک فروم یک حکومت نیست. آخه بابا کدوم فرومی با این نوع اداره، دیکتاتور خونده میشه؟ تمام فرومها همینطور و حتی از اینجا بسته تر هستند و دیکتاتوری نمیگن بهشون.
هيشكي دموكراسي صد در صد نميخوادبه نقل از فاطمـــــــــه :من اینو به عنوان پاورقی عزض کنم.
نیازی نیست دموکراسی 100% تو یه جامعه حاکم باشه!
گاهی لازمه دیکتاتوری در یک اجتماع برقرار باشه.
میدونید چرا؟ چون که خیلی وقتا اعضای اون جامعه صلاح خودشونو نمیدونن! یعنی به نفع خودشونه که یه سری آدم که وارد تر و ماهر تر هستن در یه سری زمینه هایی واسشون تا حدودی تصمیم بگیرن.
چون بالاخره اونا یه چیزایی میدونن که ما نمیدونیم! یه تجربه هایی دارن که ما نداریم!
به نظر من این خواسته ی بی جایی هست که مردم یک اجتماع در تمام اموز اون اجتماع دخالت داشته باشن!
(من خودم نمیدونم نظزم چیه!البته فکر دکتر فکر بدی نیست اما الان که فکر میکنم میبینم زیاده خواهی هست یه کم !!!
)
به نقل از Dr.Eniac :ايزو جان قبلا بهت گفتم اگه اينجا هم دموكراسي به وجود بياد من نميتونم مدير حزب بشم چون الان ديگه ستاره دارم پس اين ماله من نيست
ضرورت اين طرح شركت همه اعضا تو انتخاب مديراي انجمن و تصميمات كوچيك ديگست نه محدود كردن مديرا
الان يه كاربر تازه عضو شده هيچ نقشي تو انتخاب مدير انجمن مورد علاقش نداره به نظر شما داره ؟
اصلا يك كاربر با سابقه هم نداره.
چرا هيچوقت اولين نباشيم ؟
چرا ميخواين تقليد كنين ؟ مگه همون بالا به من گير ندادن كه تشكيل احزاب تقليده ؟
ضرورت ديگه اين طرح اينمه كه كاربرا رو فعالتر ميكنه و هركسي براي بالاتر رفتن رتبه حزبش فعاليتشو بيشتر ميكنه
تازه اگه مديرا براي كم اسپم ترين حزب امكان ويژه اي مثلا يك حق راي اضافه در نظر بگيرن اعضاي همه احزاب سعي ميكنن ديگه اسپم ندن
اينطوري ميشه كلي فرهنگ سازي كرد
فكر كنم جوابتونو گرفتين نه ؟