سمپادیا ؛ ادامه ی تجاوز به مادر ِ خود ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران
پاسخ : سمپادیا ؛ ادامه ی تجاوز به مادر ِ خود ...

به نقل از !Baran! :
مشکل ما یکیش همینه که مدیرها فک می کنن از کره مریخ امدن!چرامی تونن بر خلاف قوانین عمل کنن؟؟؟؟!!!! مگه تو هرجای دنیا قوانین مال همه نیس!!!!!!!!!!!!پس چرا اینجا اینجوریه؟؟؟؟
من تو پستهای قبلی اشاره کردم که به ما می گن تیز هوش پس سایت یک سری بچه های تیزهوش نباید کپی پیس باشه باید خلاقیت توش باشه!باید هماهنگی وهمرنگی باشه........................
ای خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عصبانی نشو جوش می زنی!!؟؟

ولی جوابتو بیتا داد اما یه اشتباهاتی توش بود!!؟؟

اگه اینجا مال صاحبشه و هیچ کس نمی تونه بهش ایراد بگیره پس اصلا چرا 5000 کاربر داره؟؟؟؟ خوب اگه اینطوریه بره با 4 تا از رفیقاش بهم پیغتم بدن دیگه!!؟؟

یعنی منظورم اینه هر کاری دلش بخواد بکنه یعنی اینجا رو شخصی می کنه که در نتیجه باید تعداد عضو هاش به 10 تا هم نرسه!!؟؟

اگه 5000 عضو داره یعنی همه ی این 5000 عضو وقت گذاشتن و اینجا رو دارن سر وسامان میدن!!!؟؟ پس یه جورایی دیگه عمومی شده نه خصوصی!!؟

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی

خانم بيتا، اشتباهت همينجاست ديگه. اتفاقا يه بار چندين ماه پيش يكي از همين آقايون روسا، گفتن كه "آقا اينجا سايت خودمه. ميخواي بمون. ميخواي برو"
اما من فقط با يه سوال جوابتو ميدم: مطهري كه هيچ، بهترين طراحان سايت دنيا بيان يه سايت ايجاد كنن، بدون كاربر. چه ارزشي داره؟؟

تو واقعا فكر ميكني كه مديرا اختيار كامل اينجا رو دارن؟
واقعا برات متاسفم

عزيزي كه ميگي انتقادا فايده نداره. بهت معرفي ميكن تاپيكي رو كه توي صفحه ي سوم، يه نفر يه پست داد توش چند تا سوال عادي از مدير ها پرسيد. بيچاره زير پاش علف سبز شد، جنگل شد. بعد سيل اومد .بعد.... و خلاصه بعد از 20 بار ويرايش روزانه، هيچ كسي نيومد جوابي بده!

من نميدونم واقعا يه سايت اينقدر نياز به پشتيباني فني داره كه همه ي مدير كلا ، مشغول پشتيباني فني هستن؟
نميدونم دارن دقيقا چه فعاليتي ميكنن كه من هيچوقت توي سايت نميبينمشون، بعد تازه اين كاربرا هستن كه بدهكار ميشن!!
واقعا ولي نعمت ما اين مديرا هستن!!!!

Narcissus

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
مدال المپیاد
رتبه ی 1 کشوری المپیاد زبان انگلیسی دوره ی راهنمایی :دی

یه مورد دیگه هم باید بگم من هم خودم کلی بحث کردم با مدیرا سر این قضیه که کی حق داره کی نداره...
آخرش به این نتیجه رسیدم که 2حالت بیشتر نداره یا همه حق دارن یا به قول یکی از مدیرا هیچ کس هیچ حقی نداره...
بحث کردن هم در این موارد فایده ای نداره... این بدیهی است که بدون کاربر و مدیر و ناظم و مدیر کل این سایت معنا نداره!
پس همه وجودشون لازمه!
بهتره به جای این حرفا با هم همکاری کنیم تا راه حلی برای رفع مشکلات بیندیشیم! :D

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی

به نقل از بیتا :
من نگفتم کاربرا هیچ حقی ندارن و هیچ وقت هم نگفتم کاربرا برن به درک ! ( من خودم یه کاربرم ! ) ولی ببینید یه سری چیزا هست که اینجا تغییر نمیکنه ! مثلا قدرت مدیرا و .... ! بخاطر همین بهتره که اینقدر تاپیک درموردش نزنیم !
بس كنيد. در طول تاريخ امثال شما و اين حرفا بودن كه نزاشتن هيچ جامعه اي پيشرفت كنه.تا وقتي فكر ميكنيد چون يه نفر صاحب يه جاييه، حق داره همه جوره شخصيت و شعور ديگران رو زير سوال ببره،‌اوضاع ما بهتر كه نخواهد شد هيچ، بدتر هم خواهد شد

بله نرگس خانم، متاسفانه اينجا همه ادعاي مردمي بودن دارن، اما وقتي كار به بحث منطقي بكشه، از گنده تا كوچيكشون ميگن اينجا سايتمونه، پولشو داديم، هر كار بخوايم ميكنيم!

حيف كه دوست ندارم بعضي ا ز دوستامو از دست بدم، وگرنه خيلي راحت، شايد با يه هفته تحريم، خودشون بفهمن كه چه حرف مضخرفي زدن.

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از زهرا.ج :
آخه دوست عزیز! الان هدف از اینا چی بود؟ چه چیزایی یادشون بیاد؟(اصلا یادِ کیا؟مدیرا؟) این پستا رو قبلا همه خوندن و دیدن چه احتیاجه که بحث های قدیمی رو دوباره باز کنیم؟
الانم میگین چون جواب داده نشد و ... به نظر من که تقصیرِ خودِ کسایی که تو اون تاپیکا معترض بودن بیشتر هم بود! چون تو همه ی اون تاپیکا با حرص و پدرکشتگی با مدیرا و طرف بحث حرف میزدن و جو سازی و ... ==> به نتیجه نرسیدن اون تاپیکا!
دوست عزيز اونجا صفحات اولش پر از نكات انتقادي مفيد بود ميتوني خودت ببيني
آخه بحثا از وقتي شروع شد كه يكي از مديرا اون حرفا رو زد

من اينا رو نقل قول كردم براي اينكه هم كاربرا هم مديرا ياد روزاي تلخ بيفتن و نذارن كار خراب بشه

آخه يه جوابم بد نيست
خانوم ثابتي تا 3 دقيقه پيش آن بودن ولي اينجا يه پستم ندادن نميدونم داستان مديريت چيه.........

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
مدال نقره‌ی المپیاد نجوم‌و‌اخترفیزیک ..
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

میگم چطوره حالا که همه ی انتقادا تو صفحه ی اول بوده و بقیه ی صفحه داشتید دعوا میکردید ، دیگه اینکارو نکنید و فقط فقط راه حل بدید :D
دعوا کردن بهتره یا راه حل دادن؟!

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

خوب راه حل دادن بهتره

بياين راه حل بديم كه
1. چطوري فاصله مديرا و كاربرا رو كمتر كنيم
2. چطوري مديراي كل توي كار مديراي انجمنا دخالت نكنن
3. چطوري اين غرور كاذبي كه مديرا دارنو از بين ببريم و بفهمن كه سمپاديا به كاربراش نياز داره

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
مدال نقره‌ی المپیاد نجوم‌و‌اخترفیزیک ..
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
پاسخ : پاسخ : سمپادیا ؛ ادامه ی تجاوز به مادر ِ خود ...

به نقل از Dr.Eniac :
خوب راه حل دادن بهتره

بياين راه حل بديم كه
1. چطوري فاصله مديرا و كاربرا رو كمتر كنيم
2. چطوري مديراي كل توي كار مديراي انجمنا دخالت نكنن
3. چطوري اين غرور كاذبي كه مديرا دارنو از بين ببريم و بفهمن كه سمپاديا به كاربراش نياز داره
خوب اول در مورد اون مشکلاتی که زننده ی تاپیک گفت راه حل بدید بعد !
(من میگم این کارتون سایتو به هم میریزه مثل الان ، منفی میده! )

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از Samaneh.Z :
خوب اول در مورد اون مشکلاتی که زننده ی تاپیک گفت راه حل بدید بعد !
(من میگم این کارتون سایتو به هم میریزه مثل الان ، منفی میده! )
خب راه حل منم همينه ديگه
ميگم بياين اين مشكلايي كه گفتمو حل كنيم بقيش خود به خود حل ميشه

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی

چندتا ديگه هم هست
4- چجوري كاربرا بفهمن كه بايد با مديرا همكاري كنن؟
5- مديرا چجوري بفهمن كه ارزش يه سايت به كاربراشه؟
6- چجوري بايد بحث كنيم كه بين اينهمه تاپيك انتقادي، لااقل يكيش به نتيجه برسه

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از Hespride :
چندتا ديگه هم هست
4- چجوري كاربرا بفهمن كه بايد با مديرا همكاري كنن؟
5- مديرا چجوري بفهمن كه ارزش يه سايت به كاربراشه؟
6- چجوري بايد بحث كنيم كه بين اينهمه تاپيك انتقادي، لااقل يكيش به نتيجه برسه
موافقم
جواب سؤال آخرت رو ميدم با يه جمله قديمي
چه كسي ميخواهد منو تو ما نشويم ؟ خانه اش ويران باد

Narcissus

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
مدال المپیاد
رتبه ی 1 کشوری المپیاد زبان انگلیسی دوره ی راهنمایی :دی

به نقل از زهرا.ج :
نرگس جان من هیچ وقت تو تاپیکای انتقادی و پیشنهادی منطق ندیدم و الانم تو نصفِ بیشترِ پستا نمیبینم! من میگم تا وقتی که بعضی از منتقدا یاد نگیرن که بدون جوسازی و احساسی بازی ، مشکلشونو بگن و بحث کنن همین آشو کاسه!
واسه همین میگم لیست کنید و حل کنید!که این روال تغییر کنه!
با حرف های Hespride کاملا موافقم!
آره،اما این که بگیم تو هیچ کردوم از این تاپیک ها منطق ندیدیم یه خورده ناعادلانه است.من خودم تو این جور تاپیک ها تمام سعیم رو می کنم که بر اساس عقل و منطق حرف بزنم...تا حالا هم توی تمام تاپیک ها یا مسائلی که بهشون معترض بودم جوابموگرفتم و مدیر کل ها همکاری کردن تا مسائل رو روشن کنن.هرچند که گاهی به بحث و جدل هم کشیده میشد...اما خب مهم اینه که جوابمو گرفتم.و جواب هم همونی بود که تو پست قبلی گفتم!
به نقل از Hespride :
بله نرگس خانم، متاسفانه اينجا همه ادعاي مردمي بودن دارن، اما وقتي كار به بحث منطقي بكشه، از گنده تا كوچيكشون ميگن اينجا سايتمونه، پولشو داديم، هر كار بخوايم ميكنيم!
منم با این جملات رو به رو شدم.. اما خب ،انسان ها وقتی عصبانی میشن و می بینن با وجود اینکه به خیال خودشون دارن واسه همه زحمت می کشن،بقیه اینطوری رفتار میکنن،این جملات رو میگن .
و یه نکته ای هم هست که ما نمی تونیم فکر و خیال و ذهن بقیه رو تغییر بدیم.چون هرکس این حق رو داره که هر طور می خواد فکر کنه...

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

من یه چیزی رو بگم .
اولا : که همون جور که آقای TnT گفتن ، ما مدام این جا سر می زنیم . ( یعنی حداقل من که مدام سر زدم ، البته از وقتی که تونستم بیام نت ، چون چند روز نت نداشتم ) همه بحثا رو هم خوندم و تا جایی که شد ، خوباش رو لایک کردم . و همون طور که پگاه گفت ، تکرار حرف های دیگران ، کار خیلی درستی به نظر نمی رسه ( این جوری ما داریم خود زنی می کنیم . هی می گیم لایک کنید پستا رو ، بعد خودمون خلافش عمل کنیم ؟؟؟؟ )
دوما : کاری به این ندارم که مدیرا چی کار می کنن و چی کار نمی کنن . من از اول هم هر مشکلی باهاشون داشتم ، بیان کردم . الآن هم اگه داشته باشم ، بهشون می گم . منتهی به خودشون می گم ، این جا داد نمی زنم مشکلامو باهاشون . به هر صورت هر دو نفری ، یه سری اختلاف نظر ها دارن که کاملا هم طبیعیه . ولی حفظ وحدت هم مهمه . من فقط می گم که با انصاف برخورد کنید . در مورد چیزایی که واقعا هست ، صحبت کنید . الآن دقیقا بگید که منظور از این کم کاری (!!!!!!!!!!!) چیه ؟
من پرکاری و بیش از حد زحمت کشیدن و وقت گذاشتن واسه این سایت رو زیاد دادم ولی برعکسشو ندیدم .
من از آرمیتا معذرت می خوام اگه نمی خواد اینا گفته شه ولی لازمه بگم که مثلا همین آرمیتا ، توی عید از صبح تا 8 شب کلاس المپیاد داشت ، ولی من هر شب توی فروم می دیدمش و یه شب نشد توی این دوره که نباشه ، با وجود این که کار زیاد داشت .
یا همین آقای مطهری ، تا جایی که یادمه ، تقریبا هر روز قبل از کنکورشون بودن . در صورتی که تقریبا تمام کنکوریای سایت از یه ماه قبل از کنکور ، کلا دور سمپادیا خط کشیده بودند .
صحبت حضور خشک و خالی هم نیست توی سایت . یعنی نمی تونه باشه . به هر صورت سایت هر لحظه یه سری مشکلاتی داره که اگه مدیر بالا سر سایت نباشه ، سایت میره هوا . حالا چه از بحثایی که توی سایت بوجود میاد ، چه مشکلات فنی و ...
و توی تمام این ها ، مدیر ها حضور داشتند .
بی انصافیه بگید که نبودن .
علاوه بر این که اگر به فرض محال هم کم کاری کردن ، چه مشکلی از این کم کاری واسه شما بوجود اومده ؟ چی از شما کم شده به خاطر کم کاری مدیرا ؟ چی از سایت کم شده ؟ اگه مشکلی داشتین در مورد تاپیک ها و ... یا سوالی بود که ما ناظما بودیم و همکاری می کردیم اگه پ.خ می دادید . مشکلی که مربوط به مدیرا باشه ، من تو سایت نمی بینم . لطفا توضیح بدید برام .
شما یک بار یادتون میاد که کسی تاپیک زده باشه توی همین نظرات و پیشنهادات که به مدیرا بگه دست شما درد نکنه ، ممنونم ازتون ؟ یعنی مدیرا هیچ کاری واسه سایت نکردن که جای تقدیر داشته باشه ؟ یعنی هیچ کسی توی این سایت نبوده که حتی موافق یکی از کارای مدیرا باشه ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
قطعا بوده . ولی این جا عادت شده که فقط برای اعتراض تاپیک ایجاد شه ، نه برای تشکر .
و این نشونه بی انصافی کاربراست .
بگذریم .
اینا رو نمی دونم تا حالا کسی گفته بود یا نه . ولی دیگه واقعا لازم بود .

* الآن آقای مارلیک میان منو می زنن می گن تاپیکو منحرف کردی ! بحث فرهنگ سازی رو ادامه بدید لطفا !

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی

قشنگ گفتي نرگس!
به خيال خودشون دارن واسه همه زحمت ميكشن!!

واقعا چرا يه مدير پيداش نميشه؟
خوبه حالا فقط يكيشون كنكور داشته ها!
اصلا خب منم كنكور داشتم. توي اوج دوراني كه مسائل اعتقادي داغ بود!
اگه ادم بخواد وقت بزاره، ميتونه يه وقت خالي پيدا كنه

نميدونم چرا اين مديرا...

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

نيلوفر خانوم تو كلاساي المپيادي كه گفتي اينترنت فراوون بود
فكر كنم صد تومن ميدادي صد مگ استفاده ميكردي از اينترنت

ولي اينجا قسمت انتقاد و پيشنهاده تو اسمش كه اثري از تشكر نيست
هر كي متشكره بره پ.خ بده تشكر كنه اگه از مديري كه پيغام نميگيره متشكر بود كه مجبوره تو همين جاها بهش بگه و اگه كسي متشكر بود ميگفت لازم به ياداوري نبود چون هر كي اعتراض داره ميگه

alireza.r

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی بابل
شهر
بابل
رشته دانشگاه
ریاض-فیزیک

به نقل از Hespride :
قشنگ گفتي نرگس!
به خيال خودشون دارن واسه همه زحمت ميكشن!!

واقعا چرا يه مدير پيداش نميشه؟
خوبه حالا فقط يكيشون كنكور داشته ها!
اصلا خب منم كنكور داشتم. توي اوج دوراني كه مسائل اعتقادي داغ بود!
اگه ادم بخواد وقت بزاره، ميتونه يه وقت خالي پيدا كنه

نميدونم چرا اين مديرا...
خدا از دهنتون بشنوه...
نمیدونم واقعا اینا چه مفهومی داره؟!از چی فرار میکنن؟!چرا یه جواب منطقی نمیدن؟!چرا؟!

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی

خانم نيلوفر، دوتا نكته
1- خود اقاي مطهري توي همين تاپيك گفتن كه بهتره مسائل به صورت عمومي مطرح شه. چون خيلي هاش مشتركه
اما نميدونم با وجود اينكه اين مشكلات براي همه مشتركه، چرا كسي يه فكر اساسي به حالش نميكنه؟؟

2- اگه يه مادر، به بچش شير بده، كار خاصي نكرده كه. به وظيفش عمل كرده.
اگر قرار به تشكره، تمام مدير انجمن هاي اينجا، تاحالا هزاران پست رو بررسي كردن و مديريت كردن.چرا كسي از اونا تشكر نميكنه؟؟
واقعا توقع داري چون مدير سايت، مديريت كرده، بقيه بيان ازش تشكر كنن؟؟

بعدشم، بر فرض محال كه حرف شما درست باشه، حالا نقدا اين انتقادات رو جواب بديد. بعدا من خودم قول ميدم تشكر كنم!
يه سري از مسائل رو هم انياك گفت، اون چندتا سوال هم هست.
حالا شما بفرماييد جواب بديد

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها
پاسخ : پاسخ : سمپادیا ؛ ادامه ی تجاوز به مادر ِ خود ...

به نقل از Dr.Eniac :
نيلوفر خانوم تو كلاساي المپيادي كه گفتي اينترنت فراوون بود
فكر كنم صد تومن ميدادي صد مگ استفاده ميكردي از اينترنت

ولي اينجا قسمت انتقاد و پيشنهاده تو اسمش كه اثري از تشكر نيست
هر كي متشكره بره پ.خ بده تشكر كنه اگه از مديري كه پيغام نميگيره متشكر بود كه مجبوره تو همين جاها بهش بگه و اگه كسي متشكر بود ميگفت لازم به ياداوري نبود چون هر كي اعتراض داره ميگه
کلاسای المپیاد هم اصولا با کامپیوتر برنامه نویسی می کنن ، توی فروم نمی رن با اینترنتش .
ببخشید شما تا حالا کدوم آدم ... رو دیدید که توی فرومش انجمن واسه تشکر بذاره ؟ مثلا این همه صندوق انتقادات و پیشنهادات می ذارن توی جا های مختلف ، شما همه ش می رید ایراد می گیرید ؟ یعنی اگه مثلا اتفاق خوبی اون جا افتاده باشه ، تعریف نمی کنید ؟ کدوم آدم عاقلی میاد می گه تو رو خدا از من تعریف کنید ؟ مدیرا هم این توقع رو ندارن ! ولی من می گم اگه از اول داره بدی گفته می شه ، حداقل با انصاف گفته شه .
به نقل از Hespride :
خانم نيلوفر، دوتا نكته
1- خود اقاي مطهري توي همين تاپيك گفتن كه بهتره مسائل به صورت عمومي مطرح شه. چون خيلي هاش مشتركه
اما نميدونم با وجود اينكه اين مشكلات براي همه مشتركه، چرا كسي يه فكر اساسي به حالش نميكنه؟؟

2- اگه يه مادر، به بچش شير بده، كار خاصي نكرده كه. به وظيفش عمل كرده.
اگر قرار به تشكره، تمام مدير انجمن هاي اينجا، تاحالا هزاران پست رو بررسي كردن و مديريت كردن.چرا كسي از اونا تشكر نميكنه؟؟
واقعا توقع داري چون مدير سايت، مديريت كرده، بقيه بيان ازش تشكر كنن؟؟

بعدشم، بر فرض محال كه حرف شما درست باشه، حالا نقدا اين انتقادات رو جواب بديد. بعدا من خودم قول ميدم تشكر كنم!
يه سري از مسائل رو هم انياك گفت، اون چندتا سوال هم هست.
حالا شما بفرماييد جواب بديد
1.بله . منم با انتقاد مخالف نیستم . ولی انتقادی که سازنده باشه ، نه مخرب . انتقادی که راه حل بده ، نه این که از اول تا آخر بزنه شخصیت همه آدمای فروم رو زیر سوال ببره !
2.جواب رو بالا دادم

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی

در مورد يك بايد بگم كه كي تعيين ميكنه كه انتقاد سازنده است يا مخرب؟
بعدشم، اينجا يه بخشيه كه طبيعتا يكي از اهدافش بايد رضايت كاربرا باشه، حالا اگه كاربري ناراضي باشه و خواسته هاشو بگه، شما ميگي خودت برو درستش كن؟ پس اين وسط مدير چيكارست؟

مورد دوم هم اصلا نفهميدم چه ربطي داشت به حرف من و حرف اوليه خودتون!

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از نیـلوفر :
کلاسای المپیاد هم اصولا با کامپیوتر برنامه نویسی می کنن ، توی فروم نمی رن با اینترنتش .
ببخشید شما تا حالا کدوم آدم ... رو دیدید که توی فرومش انجمن واسه تشکر بذاره ؟ مثلا این همه صندوق انتقادات و پیشنهادات می ذارن توی جا های مختلف ، شما همه ش می رید ایراد می گیرید ؟ یعنی اگه مثلا اتفاق خوبی اون جا افتاده باشه ، تعریف نمی کنید ؟ کدوم آدم عاقلی میاد می گه تو رو خدا از من تعریف کنید ؟ مدیرا هم این توقع رو ندارن ! ولی من می گم اگه از اول داره بدی گفته می شه ، حداقل با انصاف گفته شه .
نه اتفاقا تو دهات ما (منظور مشهده) تنها چيزي كه تو كامپيوتراش نداشت نرم افزار برنامه نويسي بود كه بچه ها خودشون از روي فلش نصب كردن
وقت كلاس كه سر كلاس بوديم ولي زنگاي تفريح و بعد از ظهر وبگردي بود كارمون
خب اينجا جاي انتقاد و پيشنهاده
كاربرا انتقاد ميكنن مديرا اگه باشن و حوصله داشته باشن يه نگاه ميكنن و نيم خطي جواب ميدن اگه جوابشون منطقي باشه و مشكل كاربرا حل بشه همه ميگن دستت درد نكنه مشكلم حليد ولي اگه حل نشه بايد انتقادا ادامه پيداكنه
پيشنهادم كه جاي خود داره و همش سازندست
اصلا كي گفته از مديرا تشكر نميشه ؟ خودتون از خانوم ثابتي بپرسيد چند بار ازشون تشكر كردم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا