f.m
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1 مشهد
- شهر
- مشهد
- مدال المپیاد
- شيمي
- دانشگاه
- علوم پزشکی مشهد
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : سمپادیا ؛ ادامه ی تجاوز به مادر ِ خود ...
خب شما ميگي كي نظارت كنه
بهترين كس خود مديران هستن چون تجربه كافي رو دارن و ميدونن مدير خوب كيه
ولي درك درستي از شرايط سايت ندارن
اگه بگيم همه كاربران حرفه اي به بالا درك درستي دارن چند درصد كاربران رو تشكيل ميد؟ 10 درصد؟
خب تو اين انتخابات اين 10 درصد _كمتر يا بيشتر _چه تاثيري دارن؟!
خيلي ها ميگن من از اين ادم _به هر دليلي مثل اواتار . اسم . قيلافه . امضا . نظرات _خوشم مياد ولي نميدونن كه چقد ميتونه مديريت كنه و نظارت
بعد اينجوري ميشه كه انسانهايي كه صلاحيت ندارن انتخاب نميشن(اخه اينجا اصولا مديران خوب منفور تر هستن)
براي قضيه مولتي سازي و غيره هم اگه تعداد ارسال رو در نظر بگيريم كه اسپمر كم نيست اگه تاريخ عضويت باشه باز هم نميشه
ولي به نظر من مشكل انتخابات بيشتر از تقلب هموني هست كه بالا گفتم
مگه مديران از كره ماه اومدن اون ها هم يه روزي كاربر معمولي بودنبه نقل از !Baran! :اون اعضا خود مدیر انجمن ها هستن که این اصلا کار جالب نیس!
مثل این می مونه که مادر وپدر من به جای اینکه به کار من نظارت کنن بیان بگن خودت به کار خودت نظارت کن خوب منم هر کاری بخوام می کنم!یا مثل همین جهان هستی که انسانها بر کار خودشون نظارت می کنن پس همه باید برن بهشت!
مشکل ما همینکه مدیر ها یا مدیر انجمنها واسه 5000نفر ادم تصمیم می گیرن وهمه می نالن! حرفی که مرد ایران چندین سال دارن می زنن که انتخابات باشه!خودمان رای دهیم...ومتاسفانه هنوز اینجا حرفمون ....وتو ایران هم...
خب شما ميگي كي نظارت كنه
بهترين كس خود مديران هستن چون تجربه كافي رو دارن و ميدونن مدير خوب كيه
من_به شخصه_نميگم بقيه نميفهمنبه نقل از Dr.Eniac :من نميفهمم اين چه صيغه ايه كه ميگن هيچكس هيچي نميفهمه فقط مديرا ميفهمن ؟
مگه اونا شاخ و دم دارن ؟
مشكل اين سايت همينه كه حرف مديراش همينه
ولي درك درستي از شرايط سايت ندارن
اگه بگيم همه كاربران حرفه اي به بالا درك درستي دارن چند درصد كاربران رو تشكيل ميد؟ 10 درصد؟
خب تو اين انتخابات اين 10 درصد _كمتر يا بيشتر _چه تاثيري دارن؟!
خيلي ها ميگن من از اين ادم _به هر دليلي مثل اواتار . اسم . قيلافه . امضا . نظرات _خوشم مياد ولي نميدونن كه چقد ميتونه مديريت كنه و نظارت
بعد اينجوري ميشه كه انسانهايي كه صلاحيت ندارن انتخاب نميشن(اخه اينجا اصولا مديران خوب منفور تر هستن)
براي قضيه مولتي سازي و غيره هم اگه تعداد ارسال رو در نظر بگيريم كه اسپمر كم نيست اگه تاريخ عضويت باشه باز هم نميشه
ولي به نظر من مشكل انتخابات بيشتر از تقلب هموني هست كه بالا گفتم