Narcissus
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- دبيرستان فرزانگان1
- شهر
- مشهد
- مدال المپیاد
- رتبه ی 1 کشوری المپیاد زبان انگلیسی دوره ی راهنمایی :دی
پاسخ : سمپادیا ؛ ادامه ی تجاوز به مادر ِ خود ...
در رابطه با این صحبت خانوم baran که بقیه فقط ادعا دارم،باید بگم که این نظر شخصی خودشونه!چون این طوری که آمار بازدید ها و لایک ها و پست ها تو این تاپیک نشون میده،خیلی بیشتر از این کسانی که شما نام بردید دارن پیگیری این قضایا رو می کنن. :)
اما امتحان کردن این موضوع که از کاربرا بخوایم مشارکت کنن تا فرهنگ رو بالا ببریم،ضرری نداره.. شاید اون زمان که تجربه ی شما ثابت کرده،اعضا،شورا ها ،مدیران و کلا وضع کلی سایت اینطوری نبوده که اکثرا بخوان همکاری کنن...
در رابطه با این صحبت خانوم baran که بقیه فقط ادعا دارم،باید بگم که این نظر شخصی خودشونه!چون این طوری که آمار بازدید ها و لایک ها و پست ها تو این تاپیک نشون میده،خیلی بیشتر از این کسانی که شما نام بردید دارن پیگیری این قضایا رو می کنن. :)
خب میشه شما هم یک پیشنهاد به ما بدین! شما که تجربتون زیاده،مسلما باید پیشنهاد های خوب و عملی داشته باشین... :)به نقل از مدیریت :در مورد فرهنگ سازی هم باید بگم من اصلا به این موارد خوشبین نیستم. تجربه ثابت کرده اینکه از کاربران بخوای بیایید مشارکت کنیم فرهنگ رو بالا ببریم جواب نمیده.
اما امتحان کردن این موضوع که از کاربرا بخوایم مشارکت کنن تا فرهنگ رو بالا ببریم،ضرری نداره.. شاید اون زمان که تجربه ی شما ثابت کرده،اعضا،شورا ها ،مدیران و کلا وضع کلی سایت اینطوری نبوده که اکثرا بخوان همکاری کنن...