سمپادیا ؛ ادامه ی تجاوز به مادر ِ خود ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Narcissus

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
مدال المپیاد
رتبه ی 1 کشوری المپیاد زبان انگلیسی دوره ی راهنمایی :دی
پاسخ : سمپادیا ؛ ادامه ی تجاوز به مادر ِ خود ...

در رابطه با این صحبت خانوم baran که بقیه فقط ادعا دارم،باید بگم که این نظر شخصی خودشونه!چون این طوری که آمار بازدید ها و لایک ها و پست ها تو این تاپیک نشون میده،خیلی بیشتر از این کسانی که شما نام بردید دارن پیگیری این قضایا رو می کنن. :)
به نقل از مدیریت :
در مورد فرهنگ سازی هم باید بگم من اصلا به این موارد خوشبین نیستم. تجربه ثابت کرده اینکه از کاربران بخوای بیایید مشارکت کنیم فرهنگ رو بالا ببریم جواب نمیده.
خب میشه شما هم یک پیشنهاد به ما بدین! :-? شما که تجربتون زیاده،مسلما باید پیشنهاد های خوب و عملی داشته باشین... :)
اما امتحان کردن این موضوع که از کاربرا بخوایم مشارکت کنن تا فرهنگ رو بالا ببریم،ضرری نداره.. شاید اون زمان که تجربه ی شما ثابت کرده،اعضا،شورا ها ،مدیران و کلا وضع کلی سایت اینطوری نبوده که اکثرا بخوان همکاری کنن...

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

دوستان من يه مشكل ديگم حس كردم و اون اينه كه مدير خيلي خودشو از كاربرا جدا ميدونه در واقع دچار خودباوري كاذب شده و هيچوقت فكر نميكنه اونم يه كاربره
اگه هر اتفاقي بخواد بيفته بايد قبلش مديرا خودشونو با كاربرا يكي كنن
مگه وقتي خانوم ثابتي شد مدير يك كاربر ساده نبود ؟
پس بايد مديرا بيان با كاربرا راحت باشن چون همه مثل همن تنها فرقشون اون درجه كاربريه

به خدا من حاضرم روزي 12 ساعت پاي سمپاديا باشم براي پيشرفتش
شما فقط بگين بايد چيكار كرد ؟

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی

خانم باران،‌اتفاقا مشكل اينجاست كه اقاي مطهري عمرا فكرشو نميكرد كه يه روزي اين همه كاربر بيان توي قضيه.
حالا هم همونجور بي برنامه و با همون دموكراسي خاصي كه هممون ميدونيم، داره پيش ميره.
اما يه مساله ديگه اي كه من بارها گفتم، اينه كه متاسفانه هنوز كه هنوزه مديرا فكر ميكنن اينجا در درجه ي اول مديرا هستن كه مهمن. اما كسي نيست بگه اگه الان همه ميگن مطهري مطهري، به خاطر اين همه كاربره، وگرنه سمپاديا همون سمپادياي 3 سال پيشه! و حتي قبل از اون ، زمان قم نودت و اروميه!

متاسفانه خود اقاي مطهري از جمله دايه داران انتقاد همراه با پيشنهاد و راه حله، اما خب مياد اينجا يه جمله ميگه و ميره! و جالبه كه اين مشغله ي كاري اونقدر زياده براشون، (البته هممون ميدونيم كه به خاطره سايته!!!! )كه حاضر نيستن وقتي براي اينجور بحثا ايجاد كنن!

و بايد عرض كنم كه هيچ راه حلي وجود نداره با اين اوضاع.
الان كاربرا شدن 2 گروه:
يه گروه مديرا و حاميان اونها كه فكر ميكنن اصولا خلقت و آفرينش هر كاربر، به بركت وجود مطهري و دوستانشه
و يه گروه ديگه گروه منتقدان صرف كه هر تقي به توقي ميخوره ميگن آييييييي اين مديرا مشكل دارن

و مساله اينجاست كه هركدوم از اين دو گرو،‌فقط تقصير رو ميندازن گردن طرف مقابل! و اين با توجه به تجارب بعضيا(كه اميدوارم بفهميد بعضيا كيه) واقعا تاسف آوره!

مهتاب

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
دانشگاه
BUMS
رشته دانشگاه
Med

خیلی زیبا می نویسی ....

ولی چرا تاسف؟؟؟ .... این سایت فقط یه سایته چیز بیشتری نیست ..نه مکانی برای دوست یابی ..نه دعوا ... نه هیچ چیز دیگه..البته موافقم که نمی تونیم با بعضیا اینجادوست باشیم چون انگار یه جور دیگن....این سایت به نظر من مال اونایی که وقت خالی دارن .. بحث های علمی هم داره . سوال ها ...برای اینکه سمپادیا رو بشناسیم از تاپیک های انجمن خلاقیت استفاده کنیم ..تو گفت و شنود اجتماعی درباره یه موضوع نظرمون اعلام کنیم ... همین

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

خب Hespride جان همه فكر ميكنن كارشون به صلاح سمپادياست
اون عده كه از مديرا و كاراشون(در واقع كار نكردناشون ) حمايت ميكنن به همون نظر مديرا كه كاربرا نميفهمن و مديرا ميفهمن معتقدن و فكر ميكنن كه صلاح ملك خويش حاكمان دانند و بس
كه مطمئنا اينطور نيست
ولي بايد به جاي اين همه انتقاد يه راهي براي افزايش ارتباط مديران و كاربرا پيدا كرد چون اينجوري اختلافا بيشتر ميشه و هيچ اثري هم نداره
از همه با تجربه ها ميخوام كه به ما بي تجربه ها راه درست و منطقي نشون بدن تا بتونيم به سمپاديا كمك كنيم
هدف همه ما مطمئنا همينه
يكي از دوستان با تجربه نشريه رو مثال زدن آخه يه مسئله كه هست اينه كه نشريه بود و نبودش براي خيليا فرقي نميكنه اما سمپاديا براي همه مهمه همه حاضرن براي بهتر شدنش كمك كنن
الان همه ميدونيم كه سايت بي مشكل نيست و همه هم اكثر مشكلا رو ميدونن حالا يه سري با اينكه ميدونن ميزنن زير همه چي و نميخوان بپذيرن كه مشكلات رو بايد حل كرد

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

یه نکته ای! به جای اینکه همه بیان و هی حرف قبلیشونو بزنن که مدیرا فلانن کاربرا بهمانن، واقعا بحث کنیم ! نه این که پست های احساسی بدیم!
ببینیداون فرهنگ سازی که کارِ گروهِ فرهنگه! اونا وظیفشون همینه پس فعلا ما لازم نیست درباره ی اون بحث کنیم چون اونا تازه شروع کردن و کارشون همینه!و وظیفه ی اوناست که فکرای ساختاری به ذهنشون برسه! :)
اصلا شما فرض کنید من خنگم :D ! میشه یکی یه لیست از مشکلایی که همه ازش حرف میزنن بگه که حداقل صورت مسئله ی تاپیک مشخص شه! بعد بیایم روی هر کدوم بحث کنیم و به نتیجه برسیم!

Narcissus

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
مدال المپیاد

به نقل از زهرا.ج :
یه نکته ای! به جای اینکه همه بیان و هی حرف قبلیشونو بزنن که مدیرا فلانن کاربرا بهمانن، واقعا بحث کنیم ! نه این که پست های احساسی بدیم!
ببینیداون فرهنگ سازی که کارِ گروهِ فرهنگه! اونا وظیفشون همینه پس فعلا ما لازم نیست درباره ی اون بحث کنیم چون اونا تازه شروع کردن و کارشون همینه!و وظیفه ی اوناست که فکرای ساختاری به ذهنشون برسه! :)
اصلا شما فرض کنید من خنگم :D ! میشه یکی یه لیست از مشکلایی که همه ازش حرف میزنن بگه که حداقل صورت مسئله ی تاپیک مشخص شه! بعد بیایم روی هر کدوم بحث کنیم و به نتیجه برسیم!
مشکلات که تو پست اول بیان شده... :D
به نتیجه برسیم؟!چه نتیجه ای؟!مثلا فرض کنین یکی از مشکلات اینه که کاربرا قوانین رو نمی خونن!الآن ما باید به چه نتیجه ای برسیم!!!؟وقتی خود اون قوانین رو نمی خونن تو این بحث حضور ندارن،ما به هر نتیجه ای هم برسیم فاده ای نداره آخه...
یا مثلا در مورد پیغامهای خصوصی که به گند کشیده شده ما به چه نتیجه ای باید برسیم؟!هر چه قدر بحث کنیم...دعوا کنیم...صلح کنیم...هیچ چیز درست نمیشه!چون:
1.همه ی اعضای سایت (کاربرای جدید،کاربرای قدیمی،مدیرا،ناظما ،مدیر کل ها و...)باید تو این قضیه مشارکت کنن و بیان و تو بحث شرکت کنن.
2.همه خودشونو عضوی از این جامعه ی مجازی بدونن،و هیچ حس برتری نداشته باشن.
3.دعوا های شخصی رو کنار بذارن
4.سعی کنن با آرامش گفت و گو کنن
در این صورت شاید بحث کردن مفید واقع بشه! :)

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز

به نقل از Dr.Eniac :
خب Hespride جان همه فكر ميكنن كارشون به صلاح سمپادياست
اون عده كه از مديرا و كاراشون(در واقع كار نكردناشون ) حمايت ميكنن به همون نظر مديرا كه كاربرا نميفهمن و مديرا ميفهمن معتقدن و فكر ميكنن كه صلاح ملك خويش حاكمان دانند و بس
شما وقتی به سمپادیا اومدی قوانین کلی انجمن رو خوندی و وقتی اینجا عضو شدی یعنی قوانین رو قبول داری ! ( اگه کسی از اول مشکل داره واسه چی عضو میشه ؟! )
4. مدیران اجازه دارند بر خلاف قوانین عمل کنند.
پس یعنی شما حق اعتراض به شخص مدیر رو نداری !
من این رو بخاطر طرفداری از مدیرا نمیزنم ! بلاخره منم یه کاربر عادیم ! این حرف ها صرفا به خاطر اینه که این تاپیک های اعتراضی تموم بشن !

به نظر من بی جذابیت (!) شدن سمپادیا صرفا به خاطر تاپیک های بی محتوایی هست که زده میشه ! نه مدیر ها و ناظم ها و غیره ! وبعد مدیرا مجبور میشن به درخواست کاربرا تاپیک هارو قفل / حذف کنن ! به خاطر فقدان تاپیک قابل بحث یه جورایی آدم حوصلش اینجا سر میره !

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

به نقل از نرگس :
به نتیجه برسیم؟!چه نتیجه ای؟!مثلا فرض کنین یکی از مشکلات اینه که کاربرا قوانین رو نمی خونن!الآن ما باید به چه نتیجه ای برسیم!!!؟
یا مثلا در مورد پیغامهای خصوصی که به گند کشیده شده ما به چه نتیجه ای باید برسیم؟!هر چه قدر بحث کنیم...دعوا کنیم...صلح کنیم...هیچ چیز درست نمیشه!چون:
1.همه ی اعضای سایت (کاربرای جدید،کاربرای قدیمی،مدیرا،ناظما ،مدیر کل ها و...)باید تو این قضیه مشارکت کنن و بیان و تو بحث شرکت کنن.
3.دعوا های شخصی رو کنار بذارن
4.سعی کنن با آرامش گفت و گو کنن
در این صورت شاید بحث کردن مفید واقع بشه! :)
گفتم که فرض کنین من خنگم! تو پست اول از آرایه های زیادی استفاده شده منم ادبیاتم خوب نیست! یه لیست مشخص تر احتیاجه!
اون 2 تا مثالی که زدی هر دو به فرهنگ سازی برمیگرده! :D وظیفه ی فرهنگیاس که مخشونو تو تاپیکِ خودشون به کار بندازن! :)
همه ی اون 4تایی که گفتی رو قبول دارم! یعنی گفتم باید خود کاربرا و .. باید بدونن! {-8
منظورم از نتیجه دعوا نیس این که عین آدم (با عرض معذرت) و مسالمت آمیز بحث شه و راهکار داده شه! بدون این که یه پست در میون یکی پارازیت های احساسی بندازه!!
من به هیچ وحهِ من الوجوه علاقه ای به این که آخرهِ این تاپیک سرنوشت قبلیا که فقط به خاطر احساسی بازیِ بعضیا بسته شد نشه!
واسه همین میگم یکی لیست رو بگه و هممون عاقلانه روش بحث کنیم! مطمئن باشید اگه بویی از عاقل بودن و منطق تو ادامه ی این تاپیک بیاد مدیرا و.. خودشون به شرکت کردن تو تاپیک به صورت عملی علاقه مند میشن !

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

اينا يه سري حرفايه كه چندين ماه از گفته شدنش ميگذره گفتم بنقلمشون شايد يه چيزايي يادشون بياد :

گرچه این جملات واسه یه عده تکرارین!!
بعضی جاها آدم صبرش تمو میشه!
مطهری رو ببین!
تاپیک ایجاد کرده واسه نظر سنجی حالا که دیده نظر سنجی کاملا مخالف اونه میگه قرار نیست کارای این سایت انتخاباتی باشه!
تازه تو این احتمال میداده که باهاش موافقت شه!تو چیزی که باهاش موافقت نمی شه اصلا با هیچ کسی هیچ صحبتی نمی کنه
اومده انجمنی که بالای 800 ارسال داره(اونموقع واسه انجمنای علمی رقم غولی بود)بدون این که حتی با ناظا هم درمیون بذاره پاک کرده
بذر کار حتی یه جواب درست و حسابی هم بهم نداد نا وقتی علنا گفتم!حتی به خودش زحمت نداد پ. خ هامو جواب بده!به این میگی چی؟
درسته سایت مال اوناس و توش حق آبو گل دارن ولی در این حد که باید به کاربر احترام بذارن!
منم واسه همینا استعفا دادم
گرچه رو ی انجمن جون کندم تا انجمنی که خاک میخوردو از زیر 50 بردم بالای 1200پست مفید،گرچه انجمن تاریخ با اسرار های من ایجاد شده،گرچه متافیزیگو من زندش کردم تا جییی که به این پیشرفت رسیده! ولی به منم انقدر داره توحین میشه!
مگه یه لینک پ.خ شاخ میزنه مدیرارو؟ مگه ضرری واسه سایت داره؟
فقط چهار نفر میگن ترو خدا اینو دیگه ور ندارین!حتی یه نفرم نمی گه باید ورداشته شه!
ولی انقدر حرفتو میذارن زیر پاشون که ورش میدارن!حتی به منی که اینهمه زحمت کشیدم ندازه یه سوسکم اهمیت نمیدن!این یعنی چی؟

موقعي بچه ها دارن 10 صفحه پيشنهاد ميدن تنها تغييري كه ايجاد شده نيلوفر رو تونستن با ناظم كردن از منتقدين حذف كنن....
ديگه فك نكنم جاي ما باشه اينجا كه با دادن قدرت يكي رو بكشن سمت خودشون...

تازه ما حمله کردیم به مدیرااا؟؟!!!!ببین تو این سایت چندین صفحه پیشنهاد هست؟
چندین صفحه انتقاد سازنده؟
اگه یکی بخواد سایتو مدیرشو خراب کنه کلی از عمرشو نمی ذاره سر ساختنش!!

خیلی راحت عرض می کنم تا زمانی که هیچ کس حاضر به همکاری ساده نباشه ، هم سمپادیا نابوده ، هم سمپاد و هم ایران.
موقع انتقاد و گله و شکایت یک تاپیک یک روزه 5 صفحه ای میشه ، موقع انجام یک کار ساده مثل رسم گراف خانوادگی ، دو تا جواب بیشتر ارسال نمیشه.
درست بشو نیست ... درست بشو نیست ... نیست ... نیست ...

مدیرا از غرورشون بزنن.
بعضیا از تهمت زدن دست بردارن.
جای کل کل بیخود پشت هم باشن.
کسی اشتباه کرد عذر خواهی کنه.
همه دوست باشن.

ای بابا کی گفت با تعداد ارسال ناظم انتخاب شه؟
من میگم بر اساس مدت حضور در سایت ناظم انتخاب شه
وگرنه به قول مطهری تو تاپیک سمپادیا-شعور: طرف 1 ماهه عضو شده، 60 تا تاپیک داره و شده خاک انجمن خورده!
بر اساس تعداد اصلا نباید مدیر/ناظم انتخاب کرد
من میگم پارامتر ها به ترتیب اولویت اینا باشه:
- قانون گرایی
- حضور تو سایت
- منطق
- قدرت هدایت بحث
- قدرت مدیریت
- صبر و حوصله

o_o

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

[quote author= نرگس]
[/quote]
ایول ... خیلی جالبه :)) یعنی این 5 صفحه = 0 ؟ {-8

[quote author= نرگس]
[/quote]
من تمام این بحثا رو خوندم ولی پست ندادم ... چون هر پستی که اینجا داده میشه, باعث بدتر شدن وضع تاپیکای علمی میشه
آخه توی سایتی که همه دارن دعوا میکنن که وضع بهتر بشه و 5 صفحه بحث توی 2 - 3 روز میکنن میخواین همه برن سراغ بحث های علمی!
منم خودم یکم آتش به پا میکنم, ولی سعی میکنم آتشای دیگه ام بخوابونم!
این تاپیکا هیچ سودی نداره به خدا
اگه بیاین این بحثا رو اینطوری عمومی کنید, تاپیکای علمیو نابود میکنید

Narcissus

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
مدال المپیاد

به نقل از زهرا.ج :
گفتم که فرض کنین من خنگم! تو پست اول از آرایه های زیادی استفاده شده منم ادبیاتم خوب نیست! یه لیست مشخص تر احتیاجه!
اون 2 تا مثالی که زدی هر دو به فرهنگ سازی برمیگرده! :D وظیفه ی فرهنگیاس که مخشونو تو تاپیکِ خودشون به کار بندازن! :)
همه ی اون 4تایی که گفتی رو قبول دارم! یعنی گفتم باید خود کاربرا و .. باید بدونن! {-8
منظورم از نتیجه دعوا نیس این که عین آدم (با عرض معذرت) و مسالمت آمیز بحث شه و راهکار داده شه! بدون این که یه پست در میون یکی پارازیت های احساسی بندازه!!
من به هیچ وحهِ من الوجوه علاقه ای به این که آخرهِ این تاپیک سرنوشت قبلیا که فقط به خاطر احساسی بازیِ بعضیا بسته شد نشه!
واسه همین میگم یکی لیست رو بگه و هممون عاقلانه روش بحث کنیم! مطمئن باشید اگه بویی از عاقل بودن و منطق تو ادامه ی این تاپیک بیاد مدیرا و.. خودشون به شرکت کردن تو تاپیک به صورت عملی علاقه مند میشن !
به نثر بسیط(!)احتیاج داری! :D حالا یه فکری واسه لیست کردن مشکلات می کنیم ،اما واسه اینی که گفتی این 2 تا مثال به گروه فرهنگ سازی مربوط میشه،باید بگم اگه بخوای اونطوری فکر کنی، بیشتر از نصف مشکلاتی که تو پست اول بیان شده مربوط به گروه فرهنگ سازیه! :)
مدیرکل ها هم که هروقت تو سایت آن میشن،یه سری به این تاپیک میزنن و اگه لازم دونستن یه پستی هم ارسال میکنن...
الآن حرفای ما بر اساس عقل و منطقه!make sure! :D
:)

goooogooooli

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان تهران!
شهر
تهران
مدال المپیاد
زیست.........................دوستان می گن برو شیمی ولی من از شیمی بدم میاد!
رشته دانشگاه
دندان پزشكي

به نقل از بیتا :
شما وقتی به سمپادیا اومدی قوانین کلی انجمن رو خوندی و وقتی اینجا عضو شدی یعنی قوانین رو قبول داری ! ( اگه کسی از اول مشکل داره واسه چی عضو میشه ؟! )پس یعنی شما حق اعتراض به شخص مدیر رو نداری !
من این رو بخاطر طرفداری از مدیرا نمیزنم ! بلاخره منم یه کاربر عادیم ! این حرف ها صرفا به خاطر اینه که این تاپیک های اعتراضی تموم بشن !

به نظر من بی جذابیت (!) شدن سمپادیا صرفا به خاطر تاپیک های بی محتوایی هست که زده میشه ! نه مدیر ها و ناظم ها و غیره ! وبعد مدیرا مجبور میشن به درخواست کاربرا تاپیک هارو قفل / حذف کنن ! به خاطر فقدان تاپیک قابل بحث یه جورایی آدم حوصلش اینجا سر میره !
مشکل ما یکیش همینه که مدیرها فک می کنن از کره مریخ امدن!چرامی تونن بر خلاف قوانین عمل کنن؟؟؟؟!!!! مگه تو هرجای دنیا قوانین مال همه نیس!!!!!!!!!!!!پس چرا اینجا اینجوریه؟؟؟؟
من تو پستهای قبلی اشاره کردم که به ما می گن تیز هوش پس سایت یک سری بچه های تیزهوش نباید کپی پیس باشه باید خلاقیت توش باشه!باید هماهنگی وهمرنگی باشه........................
ای خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی

به نقل از **mahtab** :
خیلی زیبا می نویسی ....

ولی چرا تاسف؟؟؟ .... این سایت فقط یه سایته چیز بیشتری نیست ..نه مکانی برای دوست یابی ..نه دعوا ... نه هیچ چیز دیگه..البته موافقم که نمی تونیم با بعضیا اینجادوست باشیم چون انگار یه جور دیگن....این سایت به نظر من مال اونایی که وقت خالی دارن .. بحث های علمی هم داره . سوال ها ...برای اینکه سمپادیا رو بشناسیم از تاپیک های انجمن خلاقیت استفاده کنیم ..تو گفت و شنود اجتماعی درباره یه موضوع نظرمون اعلام کنیم ... همین
اتفاقا براي من و امثال من، اين سايت خيلي بيشتر از يه سايته!
اينجا يه جاييه كه داريم توش زندگي ميكنيم! اينجا جاييه كه من توش كلي دوست پيدا كردم كه تا ابد دوستم هستن. اتفاقا به همين خاطر متاسفم. چون سايت سمپاديا، فقط يه سايت نيست. يه دنياست.يه خونه است كه توش يه سري ادم هستن كه حرف ادمو ميفهمن! ادمايي دوست داشتني كه من حاضرم هر كاري براي نگه داشتنشون بكنم!
مشكل اينجاس كه يه عده اي، دوست دارن اينجا فقط سايت باشه! يا حتي فقط سايت اونا باشه!
مشكل اينجاست كه هركسي دنبال اينه كه خودش به يه سودي برسه، اما اگر يه نفر بخواد يه چيزي بگه ، بگه من داره دلم براي سمپاديا ميسوزه، همه شروع ميكنن ميگن آييييي . تاكي ميخوايد تاپيك هاي انتقادي بزنيد؟ تا كي ميخوايد مشكل اعلام كنيد. اينجا مديرا دارن تمام سعيشونو ميكنن. نميبيني آقاي رييس، سالهاست وارد سايتش نشده ؟ نميبيني تاپيك هاي انتقادات و پيشنهادات تار و مار ميشن و ازشون فقط صفحه ي اولشون ميمونه؟؟

دوستان، كاربراي عزيز، اين شانتاژ كردن ها رو تموم كنيد. اينجا جامعه ي مجازيه سمپادي هاست. جايي كه يه مشت نخبه!! جمع شدن دور هم كه يه چيز ي به خودشون اضافه كنن!
چرا عادت كرديد هميشه سرتون رو بندازيد پايين و هرچي هركي بهتون گفت بگيد راست ميگه؟؟؟ (خطاب به بعضي كاربراي عزيز كه فقط بلدن بگن چرا انتقاد ميكني)

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز

به نقل از !Baran! :
مشکل ما یکیش همینه که مدیرها فک می کنن از کره مریخ امدن!چرامی تونن بر خلاف قوانین عمل کنن؟؟؟؟!!!! مگه تو هرجای دنیا قوانین مال همه نیس!!!!!!!!!!!!پس چرا اینجا اینجوریه؟؟؟؟
من تو پستهای قبلی اشاره کردم که به ما می گن تیز هوش پس سایت یک سری بچه های تیزهوش نباید کپی پیس باشه باید خلاقیت توش باشه!باید هماهنگی وهمرنگی باشه........................
ای خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خانم باران در جواب شما باید بگم که :
به نقل از عــــــــــرفـــــــــــان . ت :
ببیند ایجا چنتا موسس داره که سایت مال اوناست و اختیارش دارن و هر کاری که بخوان می تونن ببکن اینجا یه کشور نیست که بگیم مال مردمش
موسس ها هر وقت حال کنن میتونن سایت بندن چون اختیارش دارن
حالا رای گیری اینجا مثل اینه که بری خونه ی کسی بگی بیا رای گیری کنیم کی صاحب خونه باشه یا چیو کجا بزاریم
(حالا شاید نظر بخواد ولی دلیلی نداره گوش کنه)

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

اينا يه سري حرفايه كه چندين ماه از گفته شدنش ميگذره گفتم بنقلمشون شايد يه چيزايي يادشون بياد :
آخه دوست عزیز! الان هدف از اینا چی بود؟ چه چیزایی یادشون بیاد؟(اصلا یادِ کیا؟مدیرا؟) این پستا رو قبلا همه خوندن و دیدن چه احتیاجه که بحث های قدیمی رو دوباره باز کنیم؟
الانم میگین چون جواب داده نشد و ... به نظر من که تقصیرِ خودِ کسایی که تو اون تاپیکا معترض بودن بیشتر هم بود! چون تو همه ی اون تاپیکا با حرص و پدرکشتگی با مدیرا و طرف بحث حرف میزدن و جو سازی و ... ==> به نتیجه نرسیدن اون تاپیکا!
این نقل قول ها ربطی نداره به موضوعِ این تاپیک! تو این تاپیک میخوایم واسه مشکلات راه حل بدیم! واسه اینکار هم باید اول مشکلاتو مشخص کنیم! نه اینکه حرفای قدیمی رو تکرار کنیم!و احساسی و جوسازی و..(کلی گفتم)
الانم چون من خنگم اگه تو اون نقل قول ها مشکلی(سوال) هست خودتون به صورت موردی و بدون پیاز داغ بگید! ممنون میشم!
نرگس جان من هیچ وقت تو تاپیکای انتقادی و پیشنهادی منطق ندیدم و الانم تو نصفِ بیشترِ پستا نمیبینم! من میگم تا وقتی که بعضی از منتقدا یاد نگیرن که بدون جوسازی و احساسی بازی ، مشکلشونو بگن و بحث کنن همین آشو کاسه!
واسه همین میگم لیست کنید و حل کنید!که این روال تغییر کنه!
با حرف های Hespride کاملا موافقم!

goooogooooli

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان تهران!
شهر
تهران
مدال المپیاد
زیست.........................دوستان می گن برو شیمی ولی من از شیمی بدم میاد!
رشته دانشگاه
دندان پزشكي

خب منم در جواب شما می گم این سایت بدون کاربراش هیچ واین اصلا مقایسه خوبی نبود اقا عرفان وبیتا جان!

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از بیتا :
خانم باران در جواب شما باید بگم که :
خانوم بيتا منم بايد بگم كه همين صاحبخونه ها مارو دعوت كردن
حالا هم اومديم تو خونشون زندگي ميكنيم
اينا كه ميدونن من و امثال من خيلي پر روييم
از خونه بيرونمون كنن تا ببينيم چي ميشه آيا خونشون خوب ميشه يا نه

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز

به نقل از !Baran! :
خب منم در جواب شما می گم این سایت بدون کاربراش هیچ واین اصلا مقایسه خوبی نبود اقا عرفان وبیتا جان!
من نگفتم کاربرا هیچ حقی ندارن و هیچ وقت هم نگفتم کاربرا برن به درک ! ( من خودم یه کاربرم ! ) ولی ببینید یه سری چیزا هست که اینجا تغییر نمیکنه ! مثلا قدرت مدیرا و .... ! بخاطر همین بهتره که اینقدر تاپیک درموردش نزنیم !

Narcissus

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
مدال المپیاد

به نقل از PRФ :
ایول ... خیلی جالبه :)) یعنی این 5 صفحه = 0 ؟ {-8
زهرا گفت مشکلات رو لیست کنین به طور واضح منم گفتم تو پست اول به صورت لیست شده همه بیان شده دیگه!
این بحث ها در ادامه ی تاپیک در جهت رفع اونا و یا اضافه کردن مواردی به عنوان مشکله،اما به طور کلی و لیست شدش تو پست اول هست!
کجاش مشکل داره؟! :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا