• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادیا ؛ ادامه ی تجاوز به مادر ِ خود ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع marlik
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : سمپادیا ؛ ادامه ی تجاوز به مادر ِ خود ...

[quote author= نرگس]
مشکلات که تو پست اول بیان شده... ;D
[/quote]
ایول ... خیلی جالبه :)) یعنی این 5 صفحه = 0 ؟ 8-}

[quote author= نرگس]
یا مثلا در مورد پیغامهای خصوصی که به گند کشیده شده ما به چه نتیجه ای باید برسیم؟!هر چه قدر بحث کنیم...دعوا کنیم...صلح کنیم...هیچ چیز درست نمیشه!چون:
1.همه ی اعضای سایت (کاربرای جدید،کاربرای قدیمی،مدیرا،ناظما ،مدیر کل ها و...)باید تو این قضیه مشارکت کنن و بیان و تو بحث شرکت کنن.
2.همه خودشونو عضوی از این جامعه ی مجازی بدونن،و هیچ حس برتری نداشته باشن.
[/quote]
من تمام این بحثا رو خوندم ولی پست ندادم ... چون هر پستی که اینجا داده میشه, باعث بدتر شدن وضع تاپیکای علمی میشه
آخه توی سایتی که همه دارن دعوا میکنن که وضع بهتر بشه و 5 صفحه بحث توی 2 - 3 روز میکنن میخواین همه برن سراغ بحث های علمی!
منم خودم یکم آتش به پا میکنم, ولی سعی میکنم آتشای دیگه ام بخوابونم!
این تاپیکا هیچ سودی نداره به خدا
اگه بیاین این بحثا رو اینطوری عمومی کنید, تاپیکای علمیو نابود میکنید

به نقل از زهرا.ج :
گفتم که فرض کنین من خنگم! تو پست اول از آرایه های زیادی استفاده شده منم ادبیاتم خوب نیست! یه لیست مشخص تر احتیاجه!
اون 2 تا مثالی که زدی هر دو به فرهنگ سازی برمیگرده! ;D وظیفه ی فرهنگیاس که مخشونو تو تاپیکِ خودشون به کار بندازن! :)
همه ی اون 4تایی که گفتی رو قبول دارم! یعنی گفتم باید خود کاربرا و .. باید بدونن! 8-}
منظورم از نتیجه دعوا نیس این که عین آدم (با عرض معذرت) و مسالمت آمیز بحث شه و راهکار داده شه! بدون این که یه پست در میون یکی پارازیت های احساسی بندازه!!
من به هیچ وحهِ من الوجوه علاقه ای به این که آخرهِ این تاپیک سرنوشت قبلیا که فقط به خاطر احساسی بازیِ بعضیا بسته شد نشه!
واسه همین میگم یکی لیست رو بگه و هممون عاقلانه روش بحث کنیم! مطمئن باشید اگه بویی از عاقل بودن و منطق تو ادامه ی این تاپیک بیاد مدیرا و.. خودشون به شرکت کردن تو تاپیک به صورت عملی علاقه مند میشن !
به نثر بسیط(!)احتیاج داری! ;D حالا یه فکری واسه لیست کردن مشکلات می کنیم ،اما واسه اینی که گفتی این 2 تا مثال به گروه فرهنگ سازی مربوط میشه،باید بگم اگه بخوای اونطوری فکر کنی، بیشتر از نصف مشکلاتی که تو پست اول بیان شده مربوط به گروه فرهنگ سازیه! :)
مدیرکل ها هم که هروقت تو سایت آن میشن،یه سری به این تاپیک میزنن و اگه لازم دونستن یه پستی هم ارسال میکنن...
الآن حرفای ما بر اساس عقل و منطقه!make sure! ;D
:)

به نقل از بیتا :
شما وقتی به سمپادیا اومدی قوانین کلی انجمن رو خوندی و وقتی اینجا عضو شدی یعنی قوانین رو قبول داری ! ( اگه کسی از اول مشکل داره واسه چی عضو میشه ؟! )پس یعنی شما حق اعتراض به شخص مدیر رو نداری !
من این رو بخاطر طرفداری از مدیرا نمیزنم ! بلاخره منم یه کاربر عادیم ! این حرف ها صرفا به خاطر اینه که این تاپیک های اعتراضی تموم بشن !

به نظر من بی جذابیت (!) شدن سمپادیا صرفا به خاطر تاپیک های بی محتوایی هست که زده میشه ! نه مدیر ها و ناظم ها و غیره ! وبعد مدیرا مجبور میشن به درخواست کاربرا تاپیک هارو قفل / حذف کنن ! به خاطر فقدان تاپیک قابل بحث یه جورایی آدم حوصلش اینجا سر میره !
مشکل ما یکیش همینه که مدیرها فک می کنن از کره مریخ امدن!چرامی تونن بر خلاف قوانین عمل کنن؟؟؟؟!!!! مگه تو هرجای دنیا قوانین مال همه نیس!!!!!!!!!!!!پس چرا اینجا اینجوریه؟؟؟؟
من تو پستهای قبلی اشاره کردم که به ما می گن تیز هوش پس سایت یک سری بچه های تیزهوش نباید کپی پیس باشه باید خلاقیت توش باشه!باید هماهنگی وهمرنگی باشه........................
ای خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به نقل از **mahtab** :
خیلی زیبا می نویسی ....

ولی چرا تاسف؟؟؟ .... این سایت فقط یه سایته چیز بیشتری نیست ..نه مکانی برای دوست یابی ..نه دعوا ... نه هیچ چیز دیگه..البته موافقم که نمی تونیم با بعضیا اینجادوست باشیم چون انگار یه جور دیگن....این سایت به نظر من مال اونایی که وقت خالی دارن .. بحث های علمی هم داره . سوال ها ...برای اینکه سمپادیا رو بشناسیم از تاپیک های انجمن خلاقیت استفاده کنیم ..تو گفت و شنود اجتماعی درباره یه موضوع نظرمون اعلام کنیم ... همین
اتفاقا براي من و امثال من، اين سايت خيلي بيشتر از يه سايته!
اينجا يه جاييه كه داريم توش زندگي ميكنيم! اينجا جاييه كه من توش كلي دوست پيدا كردم كه تا ابد دوستم هستن. اتفاقا به همين خاطر متاسفم. چون سايت سمپاديا، فقط يه سايت نيست. يه دنياست.يه خونه است كه توش يه سري ادم هستن كه حرف ادمو ميفهمن! ادمايي دوست داشتني كه من حاضرم هر كاري براي نگه داشتنشون بكنم!
مشكل اينجاس كه يه عده اي، دوست دارن اينجا فقط سايت باشه! يا حتي فقط سايت اونا باشه!
مشكل اينجاست كه هركسي دنبال اينه كه خودش به يه سودي برسه، اما اگر يه نفر بخواد يه چيزي بگه ، بگه من داره دلم براي سمپاديا ميسوزه، همه شروع ميكنن ميگن آييييي . تاكي ميخوايد تاپيك هاي انتقادي بزنيد؟ تا كي ميخوايد مشكل اعلام كنيد. اينجا مديرا دارن تمام سعيشونو ميكنن. نميبيني آقاي رييس، سالهاست وارد سايتش نشده ؟ نميبيني تاپيك هاي انتقادات و پيشنهادات تار و مار ميشن و ازشون فقط صفحه ي اولشون ميمونه؟؟

دوستان، كاربراي عزيز، اين شانتاژ كردن ها رو تموم كنيد. اينجا جامعه ي مجازيه سمپادي هاست. جايي كه يه مشت نخبه!! جمع شدن دور هم كه يه چيز ي به خودشون اضافه كنن!
چرا عادت كرديد هميشه سرتون رو بندازيد پايين و هرچي هركي بهتون گفت بگيد راست ميگه؟؟؟ (خطاب به بعضي كاربراي عزيز كه فقط بلدن بگن چرا انتقاد ميكني)

به نقل از !Baran! :
مشکل ما یکیش همینه که مدیرها فک می کنن از کره مریخ امدن!چرامی تونن بر خلاف قوانین عمل کنن؟؟؟؟!!!! مگه تو هرجای دنیا قوانین مال همه نیس!!!!!!!!!!!!پس چرا اینجا اینجوریه؟؟؟؟
من تو پستهای قبلی اشاره کردم که به ما می گن تیز هوش پس سایت یک سری بچه های تیزهوش نباید کپی پیس باشه باید خلاقیت توش باشه!باید هماهنگی وهمرنگی باشه........................
ای خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خانم باران در جواب شما باید بگم که :
به نقل از عــــــــــرفـــــــــــان . ت :
ببیند ایجا چنتا موسس داره که سایت مال اوناست و اختیارش دارن و هر کاری که بخوان می تونن ببکن اینجا یه کشور نیست که بگیم مال مردمش
موسس ها هر وقت حال کنن میتونن سایت بندن چون اختیارش دارن
حالا رای گیری اینجا مثل اینه که بری خونه ی کسی بگی بیا رای گیری کنیم کی صاحب خونه باشه یا چیو کجا بزاریم
(حالا شاید نظر بخواد ولی دلیلی نداره گوش کنه)

اينا يه سري حرفايه كه چندين ماه از گفته شدنش ميگذره گفتم بنقلمشون شايد يه چيزايي يادشون بياد :
آخه دوست عزیز! الان هدف از اینا چی بود؟ چه چیزایی یادشون بیاد؟(اصلا یادِ کیا؟مدیرا؟) این پستا رو قبلا همه خوندن و دیدن چه احتیاجه که بحث های قدیمی رو دوباره باز کنیم؟
الانم میگین چون جواب داده نشد و ... به نظر من که تقصیرِ خودِ کسایی که تو اون تاپیکا معترض بودن بیشتر هم بود! چون تو همه ی اون تاپیکا با حرص و پدرکشتگی با مدیرا و طرف بحث حرف میزدن و جو سازی و ... ==> به نتیجه نرسیدن اون تاپیکا!
این نقل قول ها ربطی نداره به موضوعِ این تاپیک! تو این تاپیک میخوایم واسه مشکلات راه حل بدیم! واسه اینکار هم باید اول مشکلاتو مشخص کنیم! نه اینکه حرفای قدیمی رو تکرار کنیم!و احساسی و جوسازی و..(کلی گفتم)
الانم چون من خنگم اگه تو اون نقل قول ها مشکلی(سوال) هست خودتون به صورت موردی و بدون پیاز داغ بگید! ممنون میشم!
نرگس جان من هیچ وقت تو تاپیکای انتقادی و پیشنهادی منطق ندیدم و الانم تو نصفِ بیشترِ پستا نمیبینم! من میگم تا وقتی که بعضی از منتقدا یاد نگیرن که بدون جوسازی و احساسی بازی ، مشکلشونو بگن و بحث کنن همین آشو کاسه!
واسه همین میگم لیست کنید و حل کنید!که این روال تغییر کنه!
با حرف های Hespride کاملا موافقم!

خب منم در جواب شما می گم این سایت بدون کاربراش هیچ واین اصلا مقایسه خوبی نبود اقا عرفان وبیتا جان!

به نقل از بیتا :
خانم باران در جواب شما باید بگم که :
خانوم بيتا منم بايد بگم كه همين صاحبخونه ها مارو دعوت كردن
حالا هم اومديم تو خونشون زندگي ميكنيم
اينا كه ميدونن من و امثال من خيلي پر روييم
از خونه بيرونمون كنن تا ببينيم چي ميشه آيا خونشون خوب ميشه يا نه

به نقل از !Baran! :
خب منم در جواب شما می گم این سایت بدون کاربراش هیچ واین اصلا مقایسه خوبی نبود اقا عرفان وبیتا جان!
من نگفتم کاربرا هیچ حقی ندارن و هیچ وقت هم نگفتم کاربرا برن به درک ! ( من خودم یه کاربرم ! ) ولی ببینید یه سری چیزا هست که اینجا تغییر نمیکنه ! مثلا قدرت مدیرا و .... ! بخاطر همین بهتره که اینقدر تاپیک درموردش نزنیم !

به نقل از PRФ :
ایول ... خیلی جالبه :)) یعنی این 5 صفحه = 0 ؟ 8-}
زهرا گفت مشکلات رو لیست کنین به طور واضح منم گفتم تو پست اول به صورت لیست شده همه بیان شده دیگه!
این بحث ها در ادامه ی تاپیک در جهت رفع اونا و یا اضافه کردن مواردی به عنوان مشکله،اما به طور کلی و لیست شدش تو پست اول هست!
کجاش مشکل داره؟! :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا