o_o
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان شهید هاشمی نژاد
- شهر
- مشهد
پاسخ : سمپادیا ؛ ادامه ی تجاوز به مادر ِ خود ...
[quote author= نرگس]
مشکلات که تو پست اول بیان شده...
[/quote]
ایول ... خیلی جالبه
یعنی این 5 صفحه = 0 ؟ 
[quote author= نرگس]
یا مثلا در مورد پیغامهای خصوصی که به گند کشیده شده ما به چه نتیجه ای باید برسیم؟!هر چه قدر بحث کنیم...دعوا کنیم...صلح کنیم...هیچ چیز درست نمیشه!چون:
1.همه ی اعضای سایت (کاربرای جدید،کاربرای قدیمی،مدیرا،ناظما ،مدیر کل ها و...)باید تو این قضیه مشارکت کنن و بیان و تو بحث شرکت کنن.
2.همه خودشونو عضوی از این جامعه ی مجازی بدونن،و هیچ حس برتری نداشته باشن.
[/quote]
من تمام این بحثا رو خوندم ولی پست ندادم ... چون هر پستی که اینجا داده میشه, باعث بدتر شدن وضع تاپیکای علمی میشه
آخه توی سایتی که همه دارن دعوا میکنن که وضع بهتر بشه و 5 صفحه بحث توی 2 - 3 روز میکنن میخواین همه برن سراغ بحث های علمی!
منم خودم یکم آتش به پا میکنم, ولی سعی میکنم آتشای دیگه ام بخوابونم!
این تاپیکا هیچ سودی نداره به خدا
اگه بیاین این بحثا رو اینطوری عمومی کنید, تاپیکای علمیو نابود میکنید
[quote author= نرگس]
مشکلات که تو پست اول بیان شده...

[/quote]
ایول ... خیلی جالبه
یعنی این 5 صفحه = 0 ؟ 
[quote author= نرگس]
یا مثلا در مورد پیغامهای خصوصی که به گند کشیده شده ما به چه نتیجه ای باید برسیم؟!هر چه قدر بحث کنیم...دعوا کنیم...صلح کنیم...هیچ چیز درست نمیشه!چون:
1.همه ی اعضای سایت (کاربرای جدید،کاربرای قدیمی،مدیرا،ناظما ،مدیر کل ها و...)باید تو این قضیه مشارکت کنن و بیان و تو بحث شرکت کنن.
2.همه خودشونو عضوی از این جامعه ی مجازی بدونن،و هیچ حس برتری نداشته باشن.
[/quote]
من تمام این بحثا رو خوندم ولی پست ندادم ... چون هر پستی که اینجا داده میشه, باعث بدتر شدن وضع تاپیکای علمی میشه
آخه توی سایتی که همه دارن دعوا میکنن که وضع بهتر بشه و 5 صفحه بحث توی 2 - 3 روز میکنن میخواین همه برن سراغ بحث های علمی!
منم خودم یکم آتش به پا میکنم, ولی سعی میکنم آتشای دیگه ام بخوابونم!
این تاپیکا هیچ سودی نداره به خدا
اگه بیاین این بحثا رو اینطوری عمومی کنید, تاپیکای علمیو نابود میکنید