Niloofar sharafi
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1 تهران
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- -
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- ریاضیات و کاربرد ها
پاسخ : پاسخ : سمپادیا ؛ ادامه ی تجاوز به مادر ِ خود ...
من کی اینو گفتم ؟ می گم اگه مشکلی داری ، اول ببین تاپیکی در این مورد نبوده که توضیح بده ، اگه نبود پ.خ بده به ناظما ، اگه حل نشد ، بده به مدیرا ، نشد بیا تاپیک بزن . ( سلسله مراتب طولانی ای هم نیست و کاملا معقوله . از اول که نمی شه هر کی هر مشکلی داره ، بیاد یه تاپیک بزنه . فروم پر می شه از تاپیکای تکراری و بیهوده .
در مورد دومی هم :
شما برای انتقاد 100 جور تاپیک می زنید ، واسه تشکر تا حالا یه تاپیک زدید ؟
من نمی گم تشکر کنید ، می گم منطقی انتقاد کنید . با انصاف انتقاد کنید .
انتقاد مخرب انتقادیه که توش توهین بشه به کسی . و با بی انصافی همراه باشه .به نقل از Hespride :در مورد يك بايد بگم كه كي تعيين ميكنه كه انتقاد سازنده است يا مخرب؟
بعدشم، اينجا يه بخشيه كه طبيعتا يكي از اهدافش بايد رضايت كاربرا باشه، حالا اگه كاربري ناراضي باشه و خواسته هاشو بگه، شما ميگي خودت برو درستش كن؟ پس اين وسط مدير چيكارست؟
مورد دوم هم اصلا نفهميدم چه ربطي داشت به حرف من و حرف اوليه خودتون!
من کی اینو گفتم ؟ می گم اگه مشکلی داری ، اول ببین تاپیکی در این مورد نبوده که توضیح بده ، اگه نبود پ.خ بده به ناظما ، اگه حل نشد ، بده به مدیرا ، نشد بیا تاپیک بزن . ( سلسله مراتب طولانی ای هم نیست و کاملا معقوله . از اول که نمی شه هر کی هر مشکلی داره ، بیاد یه تاپیک بزنه . فروم پر می شه از تاپیکای تکراری و بیهوده .
در مورد دومی هم :
به نقل از نیـلوفر :کدوم آدم عاقلی میاد می گه تو رو خدا از من تعریف کنید ؟ مدیرا هم این توقع رو ندارن ! ولی من می گم اگه از اول داره بدی گفته می شه ، حداقل با انصاف گفته شه .
من تا حالا ندیدم اگه مشکلی حل شده باشه ، کسی بیاد تشکر کنه .به نقل از Dr.Eniac :نه اتفاقا تو دهات ما (منظور مشهده) تنها چيزي كه تو كامپيوتراش نداشت نرم افزار برنامه نويسي بود كه بچه ها خودشون از روي فلش نصب كردن
وقت كلاس كه سر كلاس بوديم ولي زنگاي تفريح و بعد از ظهر وبگردي بود كارمون
خب اينجا جاي انتقاد و پيشنهاده
كاربرا انتقاد ميكنن مديرا اگه باشن و حوصله داشته باشن يه نگاه ميكنن و نيم خطي جواب ميدن اگه جوابشون منطقي باشه و مشكل كاربرا حل بشه همه ميگن دستت درد نكنه مشكلم حليد ولي اگه حل نشه بايد انتقادا ادامه پيداكنه
پيشنهادم كه جاي خود داره و همش سازندست
اصلا كي گفته از مديرا تشكر نميشه ؟ خودتون از خانوم ثابتي بپرسيد چند بار ازشون تشكر كردم
شما برای انتقاد 100 جور تاپیک می زنید ، واسه تشکر تا حالا یه تاپیک زدید ؟
من نمی گم تشکر کنید ، می گم منطقی انتقاد کنید . با انصاف انتقاد کنید .