• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادیا ؛ ادامه ی تجاوز به مادر ِ خود ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع marlik
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : پاسخ : سمپادیا ؛ ادامه ی تجاوز به مادر ِ خود ...

به نقل از Dr.Eniac :
دوستان من كه گفتم اول بايد رابطه بين كاربرا با مديرا بهتر بشه چون تا اين دشمني ادامه داشته باشه نميشه كاري كرد
براي اين عمل هم هردوطرف بايد از بعضي خواسته هاشون كوتاه بيان

مدیران از برخی خواسته هاشون پایین اومدن

اونا حاضر به تشکیل ِ گروه ِ فرهنگ نبودند ؛ اما برخلاف ِ میل ِ شون حاضر شدند

چون به انها گفته شد این فرصت را به کاربران بدهید ؛ انها هم پذیرفتند

اما می بینید که !! خود ِ کاربران , این دست ِ دراز شده را نمی خواهند بگیرند ...

بابا باید از فرصت ها استفاده کرد

اگه گروه ِ فرهنگ موفق بشه شاید مدیران به این نظر برسند که باید برخی از نظرات ِ شما رو بپذیرند

اما اگه نه ؟! باید کاربرا بپذیرند اگر حرفاشون وحی ِ قران هم باشه ؛ دیگه پذیرفته نمیشه

خواهشن کمک کنید

پاسخ : سمپادیا ؛ ادامه ی تجاوز به مادر ِ خود ...

به نقل از Dr.Eniac :
دوستان من كه گفتم اول بايد رابطه بين كاربرا با مديرا بهتر بشه چون تا اين دشمني ادامه داشته باشه نميشه كاري كرد
براي اين عمل هم هردوطرف بايد از بعضي خواسته هاشون كوتاه بيان
من که اختلاف و رابطه ی بدی نمیبینم! چرا خودتون و حداقل 2 نفر دیگه رو با همهی کاربرا جمع میبندین؟ اصلان هم همچین چیزی نیست تا اونجایی که من میدونم رابطه ی کل ِ کاربرا با مدیرا موردی نداره!! قبول کنید که حرفاتون تاحدودی شخصیه!مثلا شاید باران و 4 نفر دیگه هم باهاتون موافق باشه ولی نه اکثریت یا کل ِ کاربرا!
مدیرا هم لجبازی که نمیکنن اگه تو این تاپیک راهکار ِ خوبی داده بشه اونا هم مطمئنا همکاری میکنن! مطمئن باشید! الان شما فرض رو براین بگیرید که هیچ اختلافی وجود نداره و بیاین باهم راهکار بدیم! :)
---------------------------------------------------------
شاید اگه موقعی که طرف میخواد عضو بشه بعلاوه ی اون چیزی که نیلوفر گفت یه چیزی شبیه تعهد نامه هم همراهش باشه... مثلا اینکه هدفمون تو این سایت اینه که جهت بالا بردن سطح علمیمون و اطلاعاتمون با هم بحث میکنیم و این فروم تنها جهت تبادل نظرات است نه دوست یابی یا محلی برای وقت گذراندنو..
میدونم تا حدودی چرت گفتم ولی همین به ذهنم رسید.. بعد هم بنویسه من با تعهدنامه و قوانین سایت موافقم(مثلا تیک بخوره) و طرف عضو شه.. بعد اگه طرف به طور علنی اینو نقض کنه باهاش برخورد میشه که تو تعهدتو شکستی و از این حرفا!
اگه باهم فکر کنیم حتما چیزای دیگه ای هم به ذهنمون میرسه!

• لایک
امتیازات: o_o

آخه مارليك جان شما بگو قراره تو اون شورايي كه ميگي چه كارايي بكنيد تا ما حمايت كنيم
به جون خودم اصلا نميدونم قراره چه كار بشه تو اون گروه ميشه برام بگي ؟

زهرا خانوم آره حرف شما درسته الان همه با همه مديرا خوبيم و هيچ مشكلي نيست پس لطف كنن بيان درست جواب دوستاشونو بدن حالا كه همه دوستيم

كارت درسته ماري خوان واقعا تو اين مدت كه كاراتو خوندم حال كردم

من خیلی تجربم از کسایی که تو این سایتن کمتره .ولی به نظر من برای فرهنگ سازی اول باید تعریف وراه مشخص باشه(اصلا شعار نیست،تا ندونیم میخوایم چیکار کنیم به هیچی نمیرسیم و فقط دور خودمون میچرخیم)بعدش باید قوانین محکم تر بشه.سمپادیا که هدف والا داره باید قوانین کامل تری هم داشته باشه.مثلا خیلی از کاربرای جدید(مثل خود من)نمی دونیم توقع مدیرا و... ازمون چیه وبا زهرا خانوم در این موردموافقم.
ودر مرحله بعد همونطور که قرآن میگه:"سرنوشت هیچ قومی تغییر نمی کند مگر آنکه خدشون سرنوشتشون رو تغییر بدن"
باید همه بخوایم و تغییر کنیم واز خودمون شروع کنیم.
افزایش تعداد کاربران ودر عوض کاهش ارزش سمپادیا در شان بچه های تیزهوش نیست.(اتحاد رو هم هیچوقت فراموش نکنیم وکینه شتری نباشیم)ببخشید طولانی شد

دوستان فكر ميكنم بهتره كه توي كار گروه فرهنگ سازي دخالت نكنيم، نميدونم چرا جدا از اون گروه،‌ما داريم اينجا در مورد كارشون اظهار نظر ميكنيم!

و هنوز منتظر مدير كل ها هستيم...

اظهار نظر در این مورد به گروه فرهنگ سازی واگذار شد .
تاپیک قفل می شه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا