ديالوگ‌های ماندگار

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
برَن: «آیا مرد وقتی ترسیده هم می تونه شجاع باشه؟». ادارد استارک: «اون تنها موقعیه که یک مرد می تونه شجاع باشه»
به جا مانده از سریال تاج و تخت

پاتریک : باب دوباره اومدم یخچالتو قرض بگیرم ;;) ،باب اسفنجی: مگه یخچال خودت چشه؟؟؟ :| ، پاتریک: چیزیش نیست فقط خالیه (((((((((:

لوین از تو برفا رد میشه و از پیاده رو نمیره بعد داد میزنه خدایا چرا همیشه سختیارو سر راه من میزاری....
درون لوین دیویس

آخرین ویرایش:
آدم های زیادی متولد شده و میمیرند ، اما در این بین فقط تعداد اندکی زندگی میکنند.
ویلیام والاس ، شجاع دل

+چقدر توبی رو دوست داری؟
- اگه یه تفنگ و دو تا گلوله داشته باشم و توبی و هیتلر و بن لادن تو یه اتاق باشن ، دو بار به توبی شلیک میکنم :))
the office

آخرین ویرایش:
وقتی که تاج پادشاهی را بر سر سگی گذاشتی ،
سخت است دوباره به او قلاده ببندی
تیریون لنیستر، بازی تاج و تخت

از "حاجی واشنگتن" ۱۳۶۱ :

مملکت رو تعطیل کنید دارالایتام دایر کنید؛ درست‌تره. مردم نان شب ندارند؛ شراب از فرانسه می‌آید. قحطی‌ست، دوا نیست، مرض بیداد می‌کند، نفوس حق‌النفس می‌دهند... باران رحمت از دولتی سر قبله عالم است و سیل و زلزله از معصیت مردم! میرغضب بیشتر داریم تا سلمانی؛ سر بریدن از ختنه سهل‌تر. ریخت مردم از آدمیزاد برگشته؛ سالک بر پیشانی همه مهر نکبت زده. چشم‌ها خمار از تراخم است؛ چهره‌ها تکیده از تریاک... اون چهارتا آب انبار زمان شاه عباس هم آبش کرم گذاشته. ملیجک در گلدان نقره می‌شاشد؛ چه انتظاری از این دودمان با آن سرسلسه اخته! خلق خدا به چه روزی افتاده‌اند از تدبیر ما.......

هیث لجر(جوکر):
«توام از نظر اونا مثل منی، یه عوضی. الان بهت نیاز دارن. وقتی بهت احتیاج نداشته باشن مثل یه جذامی طردت می کنن.»
شوالیه تاریکی(2008)

آقو دیروز زنمون ازمون پرسید بهترین فیلمی که تو عمرت دیدی چی بود؟ گفتم فیلم عروسیمون،البته وقتی از آخر به اول دیدمش!گفت چرا از آخر به اول؟گفتم آخه اینجوری اول یه شام مفصل خوردیم،بعد یکم رقصیدیم،بعد تو همه طلاهاتو از دست و گردنت درآوردی دادی به مادرم،بعد حلقه رو درآوردی دادی به من،آخرشم سوار ماشین شدی رفتی خونه بابات!...آقو تا اینو گفتیم زنمون پرید سرمون به حد مرگ مارو زد!ها ها ها ها ها ها...داغونم کردا له له شدم! واقعاٌ این که میگن صداقت بهترین راهه بسیار حرف مزخرفیه!!!
این طرز صحبت کردنا مال آقا همسادس :-"
کلاه قرمزی !

- : )))
تو دیگه کی هستی؟ میدونی من کیم؟

+ هییع آره میدونم
تو یه عوضی هستی که کارتو خیلی خوب انجام میدی:)

فیلم لگد

اهای گزارشگر اگه تو به مردم بگی من کسیم که شبا مرغ خام میخوره و میگه از مریخ اومده اونا باور میکنن اما اگه همینارو من بگم مردم میگن هی این آدم احمقو نگا مایکل یه روانیه
«مایکل جکسون زندگی یک بت»

تو انتخاب منی دوناتلا. جاودانگی رو نمیخوام ، تو برای من خود ابدیتی.
_اسطوره ، کاراوال 3 (کتاب)

فردا بهش فکر میکنم ... فردا یه روز دیگه اس
_ویوین لی ، بر باد رفته

خدا مرده و ما اونو کشتیم!
_آرماند آسانته ، وقتی نیچه گریست

جانی اینجاست!
_جک نیکلسون ، درخشش

آخرین ویرایش:
خنده داره نه
چیزایی ک سالها بهشون فک نکردیم میتونن اشکمونو دارارن

once upon a time

_ازم عصبانی نباش استیو من فقط اشتباه کردم ، همه اشتباه میکنن .
+اره ، ولی تو زیادی اشتباه کردی...!

اسم فیلم رو نمیدونم ولی هم اکنون از شبکه نمایش :)) :D

من نمیگم کسی نمیتونه منو زمین بزنه اتفاقا من زیاد زمین خوردم
من میگم کسی نمیتونه جلوی بلند شدنم رو بگیره

حشمت فردوس :D

"حالا دیگه واسم فقط یه کار باقی مونده برای انجام دادن
هیچی..
دیگه هیچ وابستگی‌ ای نمی‌خوام، و هیچ خاطره‌ ای
نه دوستی و نه عشقی
اینها همه‌شون تله ای بیش نیستن."

-ژولی(ژولیت بینوش)
.