-خوبه ها...
-چی؟چی خوبه؟
-اینکه کل زندگی یه آدمو توی شش،هفت کلمه بگی.مختصر و مفید.مگه توی دنیا چند تا آدم هستن که از روی زندگی شون می شه یه کتاب هفتصد،هشتصد صفحه ای درآورد.همه همینیم دیگه...
پیـرمـرد :دل واسه ايـنه کــه بگـيره ديگه، اصلا دلی کـه نگيره که دل نيست..
یک تکه نان
آنی نلسن: «تو یه چیزی به من یاد دادی، تنها چیزی که باید همیشه یادم بمونه.»
کریس نلسن: «چی؟»
آنی نلسن: «فراموش کردم.»
Film Title: [What Dreams May Come - 1998]
Director: [Vincent Ward]
Writer: [Richard Matheson, Ronald Bass]
اسکار شیندلر: «قدرت یعنی وقتی که ما توجیه کاملی برای کشتن داشته باشیم، و این کارو نکنیم.»
امون: «تو فکر میکنی این یعنی قدرت؟»
اسکار شیندلر: «این چیزیه که فرمانروا میگه. یه مردی یه چیزی رو میدزده، بعدش اونو پیش فرمانروا برمیگردونه و خودشو روی زمین میندازه و برای زندگیش التماس میکنه، اون میدونسته که قراره بمیره. و فرمانروا... اونو میبخشه. این مرد بیارزش رو میبخشه و میذاره بره.»
امون: «من فکر میکنم تو مست کردی.»
اسکار شیندلر: «این یعنی قدرت امون، این یعنی قدرت.»
Film Title: [Schindler's List - 1993]
Director: [Steven Spielberg]
Writer: [Thomas Keneally, Steven Zaillian]
یکی دیگه از عمده مکان هایی که در اثر خلاقیت آرزوهای آدم رو تبدیل به واقعیت میکنه همین Facebookـه. یعنی شما یه چرخ تو Facebook بزنی، همه ی اسما قشنگ، همه ملکه ی زیبائی. تحصیلات همه دکترای میکروبیولوژی، مهندس سازه و فارغ التحصیل Art. شغل ها همه مهندس، دکتر، فضانورد و فیلم ساز در غربت. اونوخ خانوم ها در کنار بقیه کمالاتشون یه مزون مانتو هم دارن. آقایونم تو استودیوهاشون یا دارن پرتره میگیرن یا دارن کشف استعداد میکنن برا فیلم جدیدشون. بعد همه یا اینجا توپ شدن رفتن اونور بترکونن یا اونجا تحصیلات کردن اومدن اینجا شدن ایرانیان مقیم وطن. بعد تفریحات آقایون اینه که رنگ مایوشون به رنگ بند دماغ گیرشون بیاد. خانومام صب تا شب تو این گالریا از این گالری به اون گالری آثار هنرمندان رو میبینن هی میگن 'Oh My Godچقد Nice بود'، تعجبم که میکنن دیگه نمیگن 'عه' میگن 'wow'. بعد پسرا همه SixPack، برنز. خانوم ها همه چونه و دماغ عمل کرده که چقد بهشونم میاد.یعنی اگر بی سواد هم باشی تو فلان داهات، یه لپ تاپ میخوای یه اینترنت پرسرعت و یک عزم و اراده ی قوی که به تموم آرزوهات دست پیدا کنی.