m.n.k کاربر فوقفعال ارسالها 77 امتیاز 629 نام مرکز سمپاد علامه حلی ۲ شهر تهران مدال المپیاد یادش بخیر شیمی بودیم... دانشگاه تهران رشته دانشگاه شیمی محض 2014/1/13 #801 پاسخ : ديالوگ های ماندگار منو از زندان میترسونی من زندگیمو باختم حاج آقا برو از خدا بترس شهاب حسینی -جدایی نادر از سیمین
پاسخ : ديالوگ های ماندگار منو از زندان میترسونی من زندگیمو باختم حاج آقا برو از خدا بترس شهاب حسینی -جدایی نادر از سیمین
hamed.m کاربر فوقفعال ارسالها 88 امتیاز 543 نام مرکز سمپاد علامه حلی 2 شهر تهران دانشگاه ایشــالله اِم آی تی :)) رشته دانشگاه ســه سـال دیـگه معــلوم میش 2014/1/14 #802 پاسخ : ديالوگ های ماندگار وقتی چیزی نداری، چیزی هم برای از دست دادن نداری. Leonardo DiCaprio -- Jack Dawson Titanic (1997) – James Cameron
پاسخ : ديالوگ های ماندگار وقتی چیزی نداری، چیزی هم برای از دست دادن نداری. Leonardo DiCaprio -- Jack Dawson Titanic (1997) – James Cameron
یلدا-ق کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 1,971 امتیاز 2,906 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 تهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 95 مدال المپیاد نجوم 2014/1/15 #803 پاسخ : ديالوگ های ماندگار سریال شرلوک، فصل 3،اپیزود 3: Dr.Watson: There's an East Wind coming
..زهرا.. همون زهرا ارسالها 217 امتیاز 2,214 نام مرکز سمپاد فرز III شهر کرج سال فارغ التحصیلی 95 2014/1/15 #804 پاسخ : ديالوگ های ماندگار جوری چکت می زنم ناصر، امیر، فرازمند... ااااااااااه، جناب سروان... دیالوگ داوود ززززز(هومن برق نورد) در سریال دزد و پلیس
پاسخ : ديالوگ های ماندگار جوری چکت می زنم ناصر، امیر، فرازمند... ااااااااااه، جناب سروان... دیالوگ داوود ززززز(هومن برق نورد) در سریال دزد و پلیس
m.n.k کاربر فوقفعال ارسالها 77 امتیاز 629 نام مرکز سمپاد علامه حلی ۲ شهر تهران مدال المپیاد یادش بخیر شیمی بودیم... دانشگاه تهران رشته دانشگاه شیمی محض 2014/1/15 #805 پاسخ : ديالوگ های ماندگار آقای مجری:راه رفتنی رو باید رفت.در بستنی رو باید بست. پسرعمه زا:در بستنی رو باید لیسید. هانا مک کی:اطراف قایق نگهبان گذاشتم تقریبا در امانیم. دکستر:همین تقریبا نگرانم میکنه
پاسخ : ديالوگ های ماندگار آقای مجری:راه رفتنی رو باید رفت.در بستنی رو باید بست. پسرعمه زا:در بستنی رو باید لیسید. هانا مک کی:اطراف قایق نگهبان گذاشتم تقریبا در امانیم. دکستر:همین تقریبا نگرانم میکنه
August McJoseph کاربر فوقحرفهای ارسالها 733 امتیاز 3,920 نام مرکز سمپاد هاش II شهر مشهد 2014/1/15 #806 پاسخ : ديالوگ های ماندگار ماتیلدا : من به اندازه ی کافی بزرگ شدم، بعد از این فقط سنم بیشتر میشه. - لئون
پاسخ : ديالوگ های ماندگار ماتیلدا : من به اندازه ی کافی بزرگ شدم، بعد از این فقط سنم بیشتر میشه. - لئون
SHAMIM.J کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 924 امتیاز 10,028 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 93 دانشگاه Golestan university of medical sciences رشته دانشگاه Nursing 2014/1/16 #807 پاسخ : ديالوگ های ماندگار تو کوزه گری؟؟ کارگاه داری! درکارگه کوزه گری رفتم... گفتم کو کوزه گرو کوزه خرو کوزه فروش درست یادم نی! دل شکسته
پاسخ : ديالوگ های ماندگار تو کوزه گری؟؟ کارگاه داری! درکارگه کوزه گری رفتم... گفتم کو کوزه گرو کوزه خرو کوزه فروش درست یادم نی! دل شکسته
شب بو کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 499 امتیاز 3,824 نام مرکز سمپاد فرزانگان4|فرزانگان1تهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه تهران رشته دانشگاه انسانشناسی 2014/1/16 #808 پاسخ : ديالوگ های ماندگار " دنیای کوچیک ، آدمای کوچیک تر میسازه .. " حسین پناهی / آژانس دوستی
hamed.m کاربر فوقفعال ارسالها 88 امتیاز 543 نام مرکز سمپاد علامه حلی 2 شهر تهران دانشگاه ایشــالله اِم آی تی :)) رشته دانشگاه ســه سـال دیـگه معــلوم میش 2014/1/16 #809 پاسخ : ديالوگ های ماندگار ديالوگ رئيس - مسعود کيميايي رئيس ( داريوش ارجمند):باباتو مي شناختم! قديما با آفتابه عرق ميخورد، حالا " ضاي " والضالين نمازشو قد اتوبانِ قم ميکشه
پاسخ : ديالوگ های ماندگار ديالوگ رئيس - مسعود کيميايي رئيس ( داريوش ارجمند):باباتو مي شناختم! قديما با آفتابه عرق ميخورد، حالا " ضاي " والضالين نمازشو قد اتوبانِ قم ميکشه
golagha کاربر جدید ارسالها 4 امتیاز 4 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد1 شهر مشهد مدال المپیاد زبان انگلیسی-ریاضی-ادبیات 2014/1/17 #810 پاسخ : ديالوگ های ماندگار "نویسنده ها! پروفسور ها! اسم خودشون رو گذاشتن روشنفکر. اونا اینقدر از اندام ایمانشون استفاده نکردن که اون رو از دست دادن! اونا میدونن که ما فراخوانده شدگانیم پس چرا به هیچ چیز ایمان ندارن؟" استاکر - اندری تارکوفسکی
پاسخ : ديالوگ های ماندگار "نویسنده ها! پروفسور ها! اسم خودشون رو گذاشتن روشنفکر. اونا اینقدر از اندام ایمانشون استفاده نکردن که اون رو از دست دادن! اونا میدونن که ما فراخوانده شدگانیم پس چرا به هیچ چیز ایمان ندارن؟" استاکر - اندری تارکوفسکی