تو آدم بدی نیستی هری! تو یه آدم خوبی که اتفاقای بدی براش افتاده(تقریبا این بود دیالوگ دقیقش رو یادم نیس.ولی همینه کلیتش )
فیلم هری پاتر-سیریوس بلک(Gary Oldman)
-هر چه تعداد آدمایی که دوست داری بیشتر باشه،ضعیفتری
کارایی واسشون میکنی که میدونی نباید بکنی نقش یه احمق رو واسشون بازی میکنی تا اونا رو خوشحال کنی، تا اونارو امن نگه داری...
+ دارم میرم جلسهی انجمن جلوگیری از مصرف الکل، سخنرانی کنم.
- مگه همتون توی تجارت مشروب نیستین؟!
+ آره! ولی هر چی بیشتر به آدمها بگن نمیتونی چیزی رو داشته باشی، بیشتر به سمتش کشش پیدا میکنه؛ به هر قیمتی که شده!
گوش کن به من؛
هیچ وقت ...
هیچ وقت به هیچ چیز و هیچ کس
تو زندگیت تکیه نکن جز خودت ...
خب؟
منتظر نباش هیچ کس کنارت وایسه دستتو بگیره ...
میفهمی؟هیچ وقت ...
_اما این خودخواهی شما به قیمت پاره پاره شدن ایرانه!
+تمام این سالها با همین حرف خفه مان کردند... پاره پاره شدن وطن... کو وطن؟ کجاست وطن؟ سهم اجداد من از این وطن فقط نگهبانی از مرز هاش بوده....
-مگه تو ایرانی نبودی؟ پس چرا وقتی انقلاب شد ایران نبودی؟ چرا کنار مردمت نبودی؟
+من پیش امام موسی صدر بودم.
-اونم که ایرانیه! اونم که ایران نبود!
بیا اینجا پسر(پسر بچه میره) این تفنگو بگیر.(میگیره) بگیرش سمت من(میگیره) بگو گورتو گم کن!
+گورتو گم کن!
-حالا همین کارو بکن. فقط این بار، ماشه رو یخورده بکش!
شهرزاد: شما راضی میشین من زن دامادتون بشم، وقتی دلم پیش یکی دیگس!
بزرگ آقا: دلت به من چه مربوطه
دل آدم یمین میره
زندگی یسار
هیچ وقتم بهم نمیرسن ...
تو دلتو واسه خودت نگه دار
بشین سر سفره ای که من و بابات بهت میگیم.
روشنایی زیادم چیز جالبی نیست آدم همه چیز می ببینه و همه اونو می بینن ولی توی تاریکی آدم میتونه خیال کنه چیزی جایی کسی منتظرشه اما توی روشنایی اصلا خبری نیست.........
از جان عزیزترم
در شهریم که با تو برایم غریب نیست اما دیشب را در غربت گذراندم .سهم من از عشق گوشه سرد وتاریکی که تنها با یاد تو گرم و روشن مانده است. کاری کن که باور کنم انتظارخود عشق است
آشکارا نهان کنم تا چند،
دوست میدارمت به بانگ بلند.
شب های روشن فرزاد موتمن
یک دنیای کامل با ۶۴ مهره
در اون احساس امنیت می کنم میتونم کنترلش کنم میتونم برش چیره بشم و قابل پیش بینیِ ، پس اگر صدمه ببینم فقط خودم مقصرم .... نمیدونم چرا بدنم میخواد مغزم منفجر کنه در حالی که مغزم خودش این قابلیت به تنهایی داره .....فکر می کردم جبران کنم اگر سریع حرکت کنه(حواسش نباشه ) اما مراقب بود
میخواستم عقب نشینی کنم اما اون هم دائم جلو میومد میخواستم جیغ بزنم
The queen's of gambit
اشتباه نکن، تو آدم جذابی نیستی. همه دورو برتن، چون لازمت دارن. یه چهارصد سال دیگه هیچ کس بهت نیازی نخواهد داشت. اونوقت از قدرت میفتی و تک و تنها توی ذلت، یه مشت جادوگر نازی می کشنت.