• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ديالوگ‌های ماندگار

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ديالوگ های ماندگار

Andrew: What's bizarre? I mean we're all pretty bizarre! Some of us are just better at hiding it, that's all​

The Breakfast Club

سالی یه بار اتوبوس جهانگردی از اینجا رد می‌شه؛ اون ـم من باید اینجا باشم؟! [با صدای مورچه‌خوار!]
[مورچه‌خوار! 8-^]
×خب به من چه؛ یهو یادم افتاد؛ به هر حال خیلی ماندگاره این. :د :‌-""

یادم میاد یه کسی بهم گفت :
مرگ همیشه به تو لبخند می زنه و تنها کاری که می تونی بکنی اینه که تو هم بهش لبخند بزنی...

گلادیاتور

آقای مجری :فامیل جان شما چه مشکلی باخانم دوره داری؟

فامیل دور :هیچی آقای مجری من فقط میخام شبا ک از سرکارمیام خونه ایشون بذاره من جورابامو بذارم تو یخچال ک صب ک میخام دوباره بپوشم خنک باشه، همین!!

"کلاه قرمزی"

آدریان: «چرا اینقدر برات مهمه که خواب ببینی؟»

کاب: «بخاطر اینکه توی رؤیاهام ما باهمیم

Inception - 2010

همه جور نون ديدم، نون سنگک، نون بربري، نون لواش، نون تافتون، ولي هيچ جا نون حلال نديدم ( پولاد کيميايي- جرم)

من به عنوان نماينده تام الاختيار خداوند در اين محله و تمام محله ها، به شما مي‌گويم که برويد حالتان را بکنيد ولي اسراف نکنيد( پرويز پرستويي- مارمولک)

ومیدونی گردان بره خط، گروهان برگرده یعنی چی؟ تو می دونی گروهان بره خط، دسته برگرده یعنی چی ؟ تو می دونی دسته بره خط، نفر برگرده یعنی چی؟(آژانس شیشهای - ابراهیم حاتمی کیا)

شما می خوای به ما فرهنگ آپارتمان نشینی یاد بدی؟!عزیزم تو تا چند وقت پیش جلوی آسانسور می ایستادی می گفتی دربست!(دایره زنگی - پریسا بخت آور)

ما همه یه بلوتوث پیش اون بالایی داریم وای به حال روزی که بخاد بلوتوثامون رو پخش کنه X_X X_X
حمید لولایی-نقطه سر خط

خانم دارابی:

عشق 2 حالت داره عشق مادر به فرزند، عشق خدا به بنده، بقیه ش تاثیرات هورمونیه ...!

ورود آقایان ممنوع

آدمیزاد بعضی وقتا خودشم سورپرایز می کنه!
(قاعده تصادف/بهنام بهزادی)

Back
بالا