• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ديالوگ‌های ماندگار

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ديالوگ های ماندگار

دیالوگی از فیلم بیتا
فراموشش کن.
نمیتونم دوستش دارم.
منم خیلی ها رو دوست داشتم ولی فراموششون کردم.
حتما دوستشون نداشتی.
هر چی بزرگتر بشی بیشتر میفهمی که فراموش کردن جزئی از دوست داشتنه.

من عاشق این قسمت شدم....مساله ای بود که خودم با این و اون داشتم آخه......خیلی کیف کردم :

Emilie: And you've never done a brave thing in your life?
Grandfather: Maybe there are different ways to be brave. Did you know the French have the best carrier pigeons? And this could be the difference in the war - our messages getting through.
Emilie: I don't want to hear about the birds.
Grandfather: They are released at the front and told to go home - this is all they know. But to get there they must fly over war. Can you imagine such a thing? Here you are flying over so much pain and terror - and you know you can never look down. You have to look forward or you'll never get home. I ask you - what could be braver
than that?​

War Horse

و اینک بچه رزمری

رزمری :با اون چیکار کردین؟شما دیوانه ها با چشمای اون چه کردید؟

رومن کاستاوت:چشماش به پدرش رفته

رزمری:منظورت چیه؟چشمای گای که عادین!

رومن:پدر اون گای نیس ! پدر اون ابلیسه!درود بر سال 1966 .سال اول.

باور کنیدفیلم بی نظیریه!

خیلی داد بزنی ممکنه برادراش بشنون; اونوقت ممکنه ناچار بشی برای اثبات کردن اینکه دستات پاکه خون آلودش کنی (وقتی همه خوابیم - بهرام بیضایی)

تو عزیز دلمی دل انگیز، اگر اسلام دست و پای ما را نبسته بود (مارمولک - کمال تبریزی)

ولله که شهربی تو مرا حبس می‌شود، آوارگی و کوه و بیابانم آرزوست (پرویز پرستویی- کتاب قانون)

می بینی استاد زندگی به زور شبیه قصه نمیشه
شاید اگه قصه رو عوض کنی همه چی درست بشه!

...

کجا باهاش آشنا شدی؟
از تو خیابون پیداش کردم.
مسخره
همینه دیگه راستشم که بگی کسی باور نمی کنه

...

(شب های روشن/فرزاد موتمن)

بابا لنگ دراز عزیز
من رمز واقعی خوشبختی را کشف کرده ام و آن این است که باید برای حال زندگی کردو اصلا نباید افسوس گذشته را خوردی ا چشم به آینده داشت
بلکه باید از همین لحظه بهترین استفاده را برد
ان شرلی د !

یه عمر همه دنبال کلید بهشت می گردیم دنبال گنج دنبال کیمیا دنبال راز و رمز سعادت ولی جایی دنبالش می گردیم که نیست
آنچه گنجش را توهم می کنی از توهم گنج را گم می کنی
خداوند به موسی فرمود محبت به خاطر من عداوت هم به خاطر من
دوست داشتن واسه خاطر خدا یعنی هر که را خدا دوست داره تو هم دوست داشته باش یعنی ترازوی دلت بشه خدا محیت بخاطر خدا نه واسه چشم و ابرو و خط و خال حتی نه واسه دل خودت فقط واسه خدا اگه معیار و میزان محبت خدا باشه ، اگه قدر هم نبینی باز عمل می کنی اگه ناسپاسی هم ببینی باز عمل می کنی اونهایی که تو رفاقت وسط کار کم میارن واسه اینه که بخاطر خدا نکردن وگرنه تو این وادی هر چی بیشتر مبتلا بشی مقرب تر میشی
از کیمیای مهر تو زر گشت کوی من آری به یمن لطف شما خاک زر شود این کیمیا محبته باقی همه سنگلاخ و بیراه است
بشوی اوراق اگر همدرس مایی که علم عشق در دفتر نباشد

فيلم طلا و مس از همايون اسعديان

لوسیل: «زندون برات جهنم بود مارو؛ این‏بار حبس ابد می‏گیری.»

مارو: «جهنم اینه که هر روز از خواب بیدار بشی و حتی ندونی چرا زنده‏ ای

[Sin City - 2005]

رضا مثقالی : میدونی چیه حاج آقا ؟ اگه جهنّمی هم تو کار باشه ما جامون ته موتورخونشه!
[فیلم مارمولک]​

در یک جامعه فاسد زندگی میکنیم که هر کس فقط به فکر خودشه ، حتی به تفکر هم مظنون هستند در حالیکه تفکر لازمه چیرگی بر مشکلاته

(z_ ساخته کاستا گاوراس)

Back
بالا