• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل المپیاد شیمی

پاسخ : بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل المپیاد شیمی

آقا بهراد، یعنی چی؟یعنی تا مرحله اول اصلا مدرسه نمی ری؟ امتحانای ترم اول رو هم نمیدی؟حتما بعد از اون هم تا مرحله دوم مدرسه نمی ری ؟
---
**بهراد**
بچه ها، توروخدا پستای متوالی ندین! زحمت بکشین، پست قبلیرو ویرایش کنید!! :((

ایندفعه ترکیب شد، :-w ولی بار بعد...!! X-( ;D

به نقل از Sajad - A :
آقا بهراد، یعنی چی؟یعنی تا مرحله اول اصلا مدرسه نمی ری؟ امتحانای ترم اول رو هم نمیدی؟حتما بعد از اون هم تا مرحله دوم مدرسه نمی ری ؟
---
**بهراد**
بچه ها، توروخدا پستای متوالی ندین! زحمت بکشین، پست قبلیرو ویرایش کنید!! :((

ایندفعه ترکیب شد، :-w ولی بار بعد...!! X-( ;D

مدرسه که میریم، فقط سر این کلاسایی که گفتم، می رم تو کتابخونه یا اتاق مطالعه یا انجمن علمی درس می خونم... امتحانای ترم 1 رو هم باید بدیم!

به نقل از koosh-ey :
. در مورد اون خاطره که تعریف کردم ایشون(happiest chemist) درست می گن. من ایشون رو با یه نفر دیگه اشتباه گرفتم. البته هنوز هم نظرم اینه که اون شخصی که گفتم نقره1 شده..
اما من نقره 1 شدم..اون ادم بیاد نمره هامونو جمع کنیم ..ها؟..این جوری هر کسی یه ادعایی داره هیچ کی حق ادعا نداره در واقعیت..شما حتی یه دونه از نمره های منو هم نمیدونید چه جوری میگید کی 1 شده؟

به نقل از Happiest chemist :
اما من نقره 1 شدم..اون ادم بیاد نمره هامونو جمع کنیم ..ها؟..این جوری هر کسی یه ادعایی داره هیچ کی حق ادعا نداره در واقعیت..شما حتی یه دونه از نمره های منو هم نمیدونید چه جوری میگید کی 1 شده؟

آقای منصور چطور ؟
شما ازنمره های اون خبر داری که میگی ؟
:-w
[-(

دوستان، توروخدا کلکل نکنید، مگه نقره داغ شدن خوبه؟؟

به نقل از بهراد Mdl :
دوستان، توروخدا کلکل نکنید، مگه نقره داغ شدن خوبه؟؟

اولا که کلکل نیست.ما باهم داریم صحبت میکنیم و کاملا ایشون رو هم درک میکنم.
دوما چه ربطی داشت ؟

این جا یه چیزایی نوشته بودم که اشتباه بود! شرمنده..حق با بقیه است!

به نقل از بهراد Mdl :
بچه های امسال دیگه ما هستیم (اعتماد به نفس! ;D ایشاللا ما هستیم B-) )

آقای "کوشا" چطور؟
واقعا توقع داشتید اسم کوچیک بنویسم؟

به نقل از Xe :
آقای منصور چطور ؟
شما ازنمره های اون خبر داری که میگی ؟
:-w
[-(
نه خبر ندارم..حق با شماست!من معذرت میخوام..و شاید هم ایشون باشن!

حقیقت اینه که: فرقی برای المپیادیای سال بعد نداره که نقره1 کی بوده. نظر من یا هر کس دیگه ای درباره نقره1 هم اعتبار ویژه ای نداره. (نمیشه بش استناد کرد.) پس به نظر من جای این بحث ها رو به بحثهای مفیدتر بدیم. پیشنهاد عنوان بحثهای مهمتر هم با شما(المپیادیای امسال)

میگم این آقای شایسته موندگار شده یا رفته؟؟ سال پیش همین یه نفر استاد شیمی فیزیک بود؟؟

پیشنهاد من اینه که هر کس تو هر مبحثی که مشکل داره بیاد اینجا بگه و بقیه منبع مناسب اون مبحث رو بش پیشنهاد کنن. مثلا یه نفر ممکنه بگه من تو شیمی فضایی تسلط کافی ندارم اون وقت یکی مثلا بش میگه برو کتاب فلان (که ممکنه اصلا معروف نباشه) رو بخون یه تکنیک خوب برا تشخیص R , S گفته. ضمنا اصلا منظورم این نیس که فقط سوالای تخصصی بپرسین. اگه یه نفر تو مباحث شیمی عمومی(مثلا هیبریداسیون) هم مشکل داره بگه.

Back
بالا