یلدا-ق
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1 تهران
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- مدال المپیاد
- نجوم
پاسخ : بارسلونا
بازی بایرن-رئال که شانس خیلی توش نبود،پایاپای بود و واقعا هیچ جوره نمیشه گف حق رئال بود چون اصلا "حق" رئال نبود
سری آ؟ نه دیگه این یکی رو مطمئنم که ازش بالاتره! قطعا از سری آ سطحش بالاتره دیگه
اولا لیگ اروپا،ثانیا فک کنم پورتو بود که پرتغالیه
خب دقیقا وقتی سویا جزو تیمای خوب حساب میشن،لورکوزن و فرانکفورت هم خب تیم خوب حساب میشن!
(ربطی نداره،توی لالیگا هم از نظر سطح،بارسا و رئال هم سطحن ولی دیدیم که هیچ کودوم به اون یکی نباخت،بلکه دقیقا به تیمایی که اصلا هم سطحشون نیسن باخت
به طور کلی قهرمانی بوندس لیگا اصلا آسون نیس،و اگه پپ دو گانه ی آلمان رو هم ببره کار کمی نکرده)
ولی بازی با سوسیه داد که گرفت،البته قطعا توانایی بردن وجود داره (بازی رفت لیگ) ولی چون مالاگا با مساوی 0-0 هم صعود میکنه قطعا اتوبوس میچینه
بارسا شایدولی رئال که از الانشم فک کنم قوی تر بوده بعضابه نقل از jamal-h :وقتی بایرن قهرمان اروپا شد بارسا و رئال مثه الآن نبودن (پارسال هر دو شانس نیوردن مگر نه حق رئال و بارسا بود که به فینال برسن)
باید قبول کنی کنه سطح بوندس لیگا از خیلی از لیگای مطرح اروپا(لالیگا،لیگ جزیره و حتی سری آ)کمتره
توی لالیگا مالاگا با این که اولین حضورش توی چمپیونز لیگ بود خیلی خوب عمل کرد.دو سال پیاپی هم هست که دو تیم اسپانیایی قهرمان اروپا میشن(اتلتیکو مادرید و اون یکی یادم نیس(شاید اسپانیایی نباشه!))دیگه:سویا ،والنسیا از تیمای خوب لالیگان(تقریبا از موقعی که پپ اومد ضعیف شدن)
منظورم از این که فقط باید دورتموند رو ببره این بود که توی بوندس لیگا فقط دورتموند حریف بایرن میشه و هم سطحن)
فک نکنم بارسا جلوی مالاگا مشکلی داشته باشه بازی رفت بارسا بازی رو جدی نگرفت.
بازی بایرن-رئال که شانس خیلی توش نبود،پایاپای بود و واقعا هیچ جوره نمیشه گف حق رئال بود چون اصلا "حق" رئال نبود
سری آ؟ نه دیگه این یکی رو مطمئنم که ازش بالاتره! قطعا از سری آ سطحش بالاتره دیگه
اولا لیگ اروپا،ثانیا فک کنم پورتو بود که پرتغالیه
خب دقیقا وقتی سویا جزو تیمای خوب حساب میشن،لورکوزن و فرانکفورت هم خب تیم خوب حساب میشن!
(ربطی نداره،توی لالیگا هم از نظر سطح،بارسا و رئال هم سطحن ولی دیدیم که هیچ کودوم به اون یکی نباخت،بلکه دقیقا به تیمایی که اصلا هم سطحشون نیسن باخت
به طور کلی قهرمانی بوندس لیگا اصلا آسون نیس،و اگه پپ دو گانه ی آلمان رو هم ببره کار کمی نکرده)
ولی بازی با سوسیه داد که گرفت،البته قطعا توانایی بردن وجود داره (بازی رفت لیگ) ولی چون مالاگا با مساوی 0-0 هم صعود میکنه قطعا اتوبوس میچینه