بارسلونا

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم
پاسخ : بارسلونا

خبع...اینم از این،اینم دومین جامی که توی یه هفته از دس دادیم و الان من حتی نگران لالیگا هم هستم :rolleyes:
حسرت من از اینه که این بازی از بازی با میلان واقعا بهتر بودیم،واقعا،از هر نظر، و نیمه اول بارسا بازی کرد و رئال گل زد :| پیکه خیلی کار احمقانه ای کرد خیییلی،همون یه گل باعث شد ما جلو بکشیم،دقیقا همون چیزی که اونا میخواستن،ما جلو بکشیم تا ضدحمله بزنن
بعدم پنالتی که روی پدرو نگرفتن...خب به نظرم اصلا مهم نیس،داور اشتباه میکنه اینم یکیش،همونطوری که تو بازی با میلان هم کرد،قبلا هم داور اشتباه میکرد به ضرر ما هم،ولی بازم ما میبردیم چون خوب بازی میکردیم چون بازیمون لیاقت برد داشت ولی این بار نه و خب اون هم شد مزید بر علت هرچند من اصلا اون پنالتی رو عامل باخت نمیدونم
وقتی تو بازی رفت میتونستیم حداقل 2 تا گل بزنیم و نزدیم همین میشه دیگه،بعد از اون بازی گفتم احتمالا حذف میشیم چون بارسا وقتی کارو بازی رفت تموم نکنه بازی برگشت رئال کار رو تموم میکنه.مقصر اصلی هم پدرو بود چون گلایی که نزد رو آرش برهانی هم میزد
بعدم تیم بدون مربی همین میشه،رووا اصلا کار درستی نکرد،ما نباید شروع میکردیم به حمله کردن،باید بازی رو توی نیمه کنترل میکردیم ولی هی حمله هی حمله،این کاملا اشتباه بود،با یه بازی منطقی میتونستیم 0-0 بگیریم یا حداقل 1-1 بریم وقت اضافه ولی به خاطر اشتباه مربی و بی دقتی بازیکنامون و فاجعه بار بودن دفاعامون بازی 3-1 شد،به نظرم حقمون 3-1 نبود،اصلا چون رئال هم جوری بازی نکرد که حقش 3 گل باشه و ما کاملا به خودمون باختیم،به مربی و مدافعامون و صدالبته پدرو
+خب این فصل رو باید تموم شده فرض کرد،من انتظار نداشتم تیتو بعد از پپ بتونه به جامی برسه اصلا پس بردن لیگ هم خوبه(یادمون نره رئال تو این دوسال هر سال یه جام برده)در ضمن ما به نیمه نهایی حذفی رسیدیم و ار گروهمونم تو چمپیونز صعود کردیم،در حد بارسا نیس ولی باید در نظر داشت که تیتو هم حتی رو نیمکتمون نبود،روورا بود،تیمای کمی هستن که با مربی سوم بتونن جامی ببرن اصن
برای فصل بعد اولویت جانشین پویوله،پویول به وضوح پیر و کند شده و اصلا دیگه نمیتونه برا تیم تو بازیای بزرگ کاری کنه
اولویت بعد هم خریدن به بازیکن سر زن و بلنده که به پلن بی تیتو کمک کنه،و حتما فروختن سانچز که واقعا به درد نخوره
+یه مسئله ای که هس اینه که مسی نیم فصل دوم اصلا مثل نیم فصل اول نیس و تو بازیای بزرگ هیچ کاری نتونسته بکنه،مسی خسته س و به نظر میرسه اصلا جدیدا تغذیه نمیشه،چون ژاوی هم فاجعه بوده این چن وقته،مسی دیشب سعی میکرد تک نفره کارایی بکنه ولی نمیشه،تک نفره نمیشه کاری کرد

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

بارسا نیمه اول عالی بازی کرد. اگه اون پنالتی نادرست نبود، کاملا سوار بر بازی بود.

داوری که به رئالی بودن شهره س، شیرجه رونالدو رو پنالتی گرفت - پنالتی ای که جریان بازی رو کاملا عوض کرد - اما پریدن آلونسو و کونترائو روی پدرو به نظرش خطا نبود! از یارگیری من تو منش با مسی و سنگ تمام کمکهاش در آفسایدهای اشتباه هم نباید گذشت!

بازی فوتبال با یه صحنه داوری نتیجه ش تغییر می کنه، چه برسه به چندین و چند گلی که داور مسابقه مامور بود جابجا کنه!
البته باید از امثال پدرو هم بابت موقعیتهای عالی که تو بازی رفت به باد دادن صمیمانه تشکر کرد!
در عرض یک هفته 2 تا بازی انجام دادیم که در اون ها خیلی خیلی بد بودیم اما بد بودن ما به معنی ضعیفتر از تیم حریف بودن نبود. ما در هر 2 بازی حداقل حقمون مساوی بود اما اشتباهات مسخره و سریالی داورها باعث شد تیمی که ماشالا سرمربی هم بالاسرش نداره از هم بپاشه...

پ ن:من اصلا از باخت ناراحت نشدم چون دیدم چجوری بازیکنامون از جون مایه گذاشته بودن برای اینکه ببریم ولی وقتی فوتبال اسپانیا به گند کشیده شده و داور ها اینجوری قضاوت میکنن اونوقت انتظار برد رو هم دارید

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

جالبه که شرایطمون تا حدودی برعکس پارسال رئال شده!

اونا تو لیگ پیشتاز بودن و ما نا امید از قهرمانی لیگ/ولی الان ما با اقتدار صدرنشینیم که موری به نبردن لالیگا اعتراف کرده!
پارسال تو جام حذفی حذفشون کردیم و لی حالا اونا مارو حذف کردن.
پارسال ما مستقیما حذفی و سوپرکاپ رو ازشون گرفتیم،اونا امسال اینکارو کردن!
تو لیگ قهرمانان هم مثل هم تو نیمه نهایی حذف شدیم.
حالام اگه قراره با هم حذف بشیم و ما تو استانه حذفیم،پس خدا کنه اونا جلو منچستر حذف بشن و این اگه به معنی حذف ما هم بشه مهم نیست چون ما که این چند ساله قهرمان شدیم و اونا دنبال قهرمانی هستن.

اونا پارسال تو لیگ و حذفی بهمون باختن و فقط تنها بردشون اون آخرین بازی سالشون با ما تو لیگ بود که بردن و قهرمانی لیگشون باارزش شد.

حالام ما که امسال اصلا نتونستیم ببریمشون(برد سوپرکاپ واسمون بی ارزش شد!) و این بازی که آخرین بازیه باید اعاده حیثیت کنیم و این تنها فرصت بارسا و البته مسیه که انتقامشون رو از رئال و مورینیو ورونالدو بگیرن.
اگه نبریمشون ارزش لالیگا واسمون کم میشه!!
که من واقعا خوش بینم تو این بازی دیگه ما میبریم.

1 چیز دیگه هم هست که پارسال مورینیو دائم میگفت ما قهرمان لیگ هستیم لالیگای رکوردها رو بردیم،با بارسا 9 امتیاز اختلاف برتری داشتیم،جام حذفی هیچ اهمیتی نداره که مسی با بارسا کسب کرد(تو تبلیغش واسه رونالدو که توپ طلا رو ببره) و ازین مضخرفات دیگه.
حالا ما باید در ادامه با جدیت تمام تو لیگ بازی کنیم و رکورد امتیازی پارسالشون رو بشکنیم که بردن رئال واسه این هدف لازمه و گرنه امتیاز اونجا از دست بدیم کارمون سخت میشه.
مسی هم رکورد گلزنیش رو ارتفا بده(در مجموع بیشتر از ایگواین-بنزما-رونالدو بزنه که میتونه) و این اختلاف امتیازمون رو باهاشون بیشتر کنیم یا حداقل حفظ کنیم.

با تحقق این اهداف ،اینجوری دیگه ببینیم اون عقده ای که اون حرفای پارسال رو زد و الان کاملا و بر ضد تیمش اونم بصورت تحقیر تیمش(اختلاف امتیاز وحشتناک- رکورد امتیازی-رکورد گلزنی مسی و تحقیر خط حمله ش) مصداق داره چی میتونه بگه!!!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از ...M30... :
بارسا نیمه اول عالی بازی کرد. اگه اون پنالتی نادرست نبود، کاملا سوار بر بازی بود.

داوری که به رئالی بودن شهره س، شیرجه رونالدو رو پنالتی گرفت - پنالتی ای که جریان بازی رو کاملا عوض کرد - اما پریدن آلونسو و کونترائو روی پدرو به نظرش خطا نبود! از یارگیری من تو منش با مسی و سنگ تمام کمکهاش در آفسایدهای اشتباه هم نباید گذشت!

بازی فوتبال با یه صحنه داوری نتیجه ش تغییر می کنه، چه برسه به چندین و چند گلی که داور مسابقه مامور بود جابجا کنه!
البته باید از امثال پدرو هم بابت موقعیتهای عالی که تو بازی رفت به باد دادن صمیمانه تشکر کرد!
در عرض یک هفته 2 تا بازی انجام دادیم که در اون ها خیلی خیلی بد بودیم اما بد بودن ما به معنی ضعیفتر از تیم حریف بودن نبود. ما در هر 2 بازی حداقل حقمون مساوی بود اما اشتباهات مسخره و سریالی داورها باعث شد تیمی که ماشالا سرمربی هم بالاسرش نداره از هم بپاشه...

پ ن:من اصلا از باخت ناراحت نشدم چون دیدم چجوری بازیکنامون از جون مایه گذاشته بودن برای اینکه ببریم ولی وقتی فوتبال اسپانیا به گند کشیده شده و داور ها اینجوری قضاوت میکنن اونوقت انتظار برد رو هم دارید
نیمه اول بارسا بازی رو کرد،رئال گل زد،بیشتر از داور تقصیر پیکه بود
بله اشتباهات داوری هست ولی خدایی اگه ما بارسا باشیم داور که خوبه دیوار هم نمیتونه جلومونو بگیره
تیمی که فینال ومبلی رو جلوی منچستر بود اینجوری میباخت؟ داور تو بازیش تاثیر میذاشت؟ نه
از زمان رفتن تیتو سردرگم شدیم،بازیکنا فقط از روی غریزه میدونن باید برن طرف دروزاه،همین! مربی سر خود...هیچ برنامه ای برای بازی نداشتیم،جوری بازی رو شروع کردیم که من به برد امیدوار شدم ولی جوری ادامه ش دادیم که...ما به خودمون باختیم همین و بس
بهانه آوردن کار رئالیاس،ما بهانه نمیاریم،باختمون رو قبول میکنیم و دنبال راه چاره میگردیم
ب
به نقل از ...M30... :
جالبه که شرایطمون تا حدودی برعکس پارسال رئال شده!

اونا تو لیگ پیشتاز بودن و ما نا امید از قهرمانی لیگ/ولی الان ما با اقتدار صدرنشینیم که موری به نبردن لالیگا اعتراف کرده!
پارسال تو جام حذفی حذفشون کردیم و لی حالا اونا مارو حذف کردن.
پارسال ما مستقیما حذفی و سوپرکاپ رو ازشون گرفتیم،اونا امسال اینکارو کردن!
تو لیگ قهرمانان هم مثل هم تو نیمه نهایی حذف شدیم.
حالام اگه قراره با هم حذف بشیم و ما تو استانه حذفیم،پس خدا کنه اونا جلو منچستر حذف بشن و این اگه به معنی حذف ما هم بشه مهم نیست چون ما که این چند ساله قهرمان شدیم و اونا دنبال قهرمانی هستن.

اونا پارسال تو لیگ و حذفی بهمون باختن و فقط تنها بردشون اون آخرین بازی سالشون با ما تو لیگ بود که بردن و قهرمانی لیگشون باارزش شد.

حالام ما که امسال اصلا نتونستیم ببریمشون(برد سوپرکاپ واسمون بی ارزش شد!) و این بازی که آخرین بازیه باید اعاده حیثیت کنیم و این تنها فرصت بارسا و البته مسیه که انتقامشون رو از رئال و مورینیو ورونالدو بگیرن.
اگه نبریمشون ارزش لالیگا واسمون کم میشه!!
که من واقعا خوش بینم تو این بازی دیگه ما میبریم.

1 چیز دیگه هم هست که پارسال مورینیو دائم میگفت ما قهرمان لیگ هستیم لالیگای رکوردها رو بردیم،با بارسا 9 امتیاز اختلاف برتری داشتیم،جام حذفی هیچ اهمیتی نداره که مسی با بارسا کسب کرد(تو تبلیغش واسه رونالدو که توپ طلا رو ببره) و ازین مضخرفات دیگه.
حالا ما باید در ادامه با جدیت تمام تو لیگ بازی کنیم و رکورد امتیازی پارسالشون رو بشکنیم که بردن رئال واسه این هدف لازمه و گرنه امتیاز اونجا از دست بدیم کارمون سخت میشه.
مسی هم رکورد گلزنیش رو ارتفا بده(در مجموع بیشتر از ایگواین-بنزما-رونالدو بزنه که میتونه) و این اختلاف امتیازمون رو باهاشون بیشتر کنیم یا حداقل حفظ کنیم.

با تحقق این اهداف ،اینجوری دیگه ببینیم اون عقده ای که اون حرفای پارسال رو زد و الان کاملا و بر ضد تیمش اونم بصورت تحقیر تیمش(اختلاف امتیاز وحشتناک- رکورد امتیازی-رکورد گلزنی مسی و تحقیر خط حمله ش) مصداق داره چی میتونه بگه!!!
هیچی امسال میگه جام حذفی خیلی مهمه و اینکه ما 3-1 بردیم و این حرفا،ببینید هیچ جوره نمیشه از شر حرفای مورینیو خلاص شد،حتی سالی که فقط جام حذفی رو بردن رو یادتونه؟ لیگ که شد نا مهم و چمیپونزمون هم شد داور! هه،بعدشم که سوپرکاپا و جام باشگاها رو بردیم گف اینا مهم نیستن
بله لیگ مهم تر از جام حذفیه،ولی جام حذفی هم مهم بود،ما از چمپیونز حذف شده بودیم باید نهایت تلاشمون رو واسه دوگانه اسپانیا میکردیم
که خب نشد،باخت بد نیس،وقتی بده که ما اصلا ازش درس نمیگیریم،نمیتونم به روورا اعتماد کنم،فقط زیاد حرف میزنه و هیچگونه عملی نمیکنه ،من که بعید میدونم از این باخت درسی گرفته باشه حتی مساوی هم توی بازی لیگ خوبه
تیتو میدونست یه همچین مقطعی از فصل میرسه که میبازیم،بد هم میبازیم،اگه نیم فصل اول لیگ رو انقد خوب نتیجه نگرفته بودیم الان همونو هم نداشتیم،یادش بخیر تیتو،یادش بخیر پپ

zmaa

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپاد
شهر
تهران

گوادیولاکه رفت بارسا خوب شروع کرد من گفتم که بارسا به پپ و امثال پپ احتیاج نداره برای عالی بودن اما الان حرفمو پس میگیرم گواردیولا به شدت موثر بود
این تیتو هم که اصن نیست
همه امیدم به لالیگا و چمپینز لیگه( یکی نیست بگه جای دیگه ام موند که امید داشته باشی بهش....بله که موند سوپر جام)

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از آیدا-ق :
نیمه اول بارسا بازی رو کرد،رئال گل زد،بیشتر از داور تقصیر پیکه بود
بله اشتباهات داوری هست ولی خدایی اگه ما بارسا باشیم داور که خوبه دیوار هم نمیتونه جلومونو بگیره
تیمی که فینال ومبلی رو جلوی منچستر بود اینجوری میباخت؟ داور تو بازیش تاثیر میذاشت؟ نه
از زمان رفتن تیتو سردرگم شدیم،بازیکنا فقط از روی غریزه میدونن باید برن طرف دروزاه،همین! مربی سر خود...هیچ برنامه ای برای بازی نداشتیم،جوری بازی رو شروع کردیم که من به برد امیدوار شدم ولی جوری ادامه ش دادیم که...ما به خودمون باختیم همین و بس
بهانه آوردن کار رئالیاس،ما بهانه نمیاریم،باختمون رو قبول میکنیم و دنبال راه چاره میگردیم
بهیچی امسال میگه جام حذفی خیلی مهمه و اینکه ما 3-1 بردیم و این حرفا،ببینید هیچ جوره نمیشه از شر حرفای مورینیو خلاص شد،حتی سالی که فقط جام حذفی رو بردن رو یادتونه؟ لیگ که شد نا مهم و چمیپونزمون هم شد داور! هه،بعدشم که سوپرکاپا و جام باشگاها رو بردیم گف اینا مهم نیستن
بله لیگ مهم تر از جام حذفیه،ولی جام حذفی هم مهم بود،ما از چمپیونز حذف شده بودیم باید نهایت تلاشمون رو واسه دوگانه اسپانیا میکردیم
که خب نشد،باخت بد نیس،وقتی بده که ما اصلا ازش درس نمیگیریم،نمیتونم به روورا اعتماد کنم،فقط زیاد حرف میزنه و هیچگونه عملی نمیکنه ،من که بعید میدونم از این باخت درسی گرفته باشه حتی مساوی هم توی بازی لیگ خوبه
تیتو میدونست یه همچین مقطعی از فصل میرسه که میبازیم،بد هم میبازیم،اگه نیم فصل اول لیگ رو انقد خوب نتیجه نگرفته بودیم الان همونو هم نداشتیم،یادش بخیر تیتو،یادش بخیر پپ
بله درسته بارسايي هيجوقت بهونه نمياره من داوري روبهونه نكردم فقط حواستم بدونن داوري هم بي تاثيرنبودمتاسفانه تنهابهانه مااينه كه مربي بالاسرتيممون نيس وبراهمينه كه اين جندبازيوكاملابي برنامه بوديم...رورااصلاادمي نيس كه تيم بتونه بهش اعتماد كنه.به قول شماازهيج باختي درس نميكيره...

black spider

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
Anesthesia

اصن ا وقتی گوراردیولا رفته بارسا دیگه مث قبل نیس :| دیشبم ک باختیم :-"

• لایک
امتیازات: zmaa

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

مسی در بستر بیماری.
ستاره آرژانتینی بارسلونا صبح چهارشنبه در خانه توسط کادر پزشکی تيم مورد معاینه قرار گرفت و طبق گفته پزشك نياز به مدتي استراحت و دارو دارد.

تمرین تيم، امروز پنج شنبه تعطيل خواهد بود و اميد است كه مسي سلامت خود را براي حضور يافتن در تمرين روز جمعه بدست آورد و بتواند به همراه تیم برای دیدار برگشت لالیگا به مادرید سفر کند.

در تمرین امروز ژاوي فیزیوتراپی کرد و سانگ نیز به تنهايي به تمرين پرداخت.

لئو مسي تمرين صبح چهارشنبه را از دست داد. اين بازيكن آرژانتيني تب دارد و حال عمومی اش چندان مساعد نیست. پزشك تيم، صبح چهارشنبه صبح براي چك كردن اوضاع مسي در خانه وي حضور يافت و داروهاي مناسب را براي وي تجويز نمود و از او خواست که استراحت کند.

تمرین تيم، روز پنج شنبه تعطيل خواهد بود و اميد است كه مسي سلامت خود را براي حضور يافتن در تمرين روز جمعه که آخرين تمرين قبل از سفر به مادريد براي الكلاسيكو است، به دست آورد و قادر به همراهي تيم در سفر به مادريد باشد.

این دیگه ته بدشانسیه.... :|

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

رئال مادرید خواهان برگزاری فینال کوپا دل ری در نیوکمپ :|

اخه اینا با خودشون چی فکر کردن که همچین تصمیمی رو گرفتن :-w

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

طبق قانون فدراسیون اسپانیا فینال کوپا باید در بزرگترین ورزشگاه بی طرف انجام بشه
پارسال هم قرار بود در برنابئو انجام بشه که یه بخشایی از ورزشگاه رو داشتن تعمیرات میکردن و بازی در مسایا برگزار شد
البته امسالم امکانش هست که فینال تو مسایا برگزار بشه

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :
طبق قانون فدراسیون اسپانیا فینال کوپا باید در بزرگترین ورزشگاه بی طرف انجام بشه
پارسال هم قرار بود در برنابئو انجام بشه که یه بخشایی از ورزشگاه رو داشتن تعمیرات میکردن و بازی در مسایا برگزار شد
البته امسالم امکانش هست که فینال تو مسایا برگزار بشه
بله،چقدم راست بود که دارن تعمیر میکنن :-" پرز گف چونکه ممکنه بارسا ببره نمیتونیم امنیتتون رو تامین کنیم،این به نظرم منطقی بود باز!
دو تا تیم مادریدی تو نیوکمپ بازی کنن،ینی میتونیم امنیتشون رو تامین کنیم؟! :))
به نظرم روسل بهتره قبول کنه بهونه هم نیاره،یه فرقی باید بینمون باشه دیگه

shinymoon

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
tbriiizzzz
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
دانشگاه تبریز
رشته دانشگاه
زبان و ادبیات انگلیسی

به نقل از black spider :
اصن ا وقتی گوراردیولا رفته بارسا دیگه مث قبل نیس :| دیشبم ک باختیم :-"
خوشحالم!!!! (< ولی به خاطر شما زیادم نیستم مثلا!!!!!!!!

Daimon

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
helli 4.تا چشه یکیم دراد اینومیذارم:x
شهر
اونجایی ک مردمش نمیخوابنو همیشه زندگی درجریانه
مدال المپیاد
شیمیو زیست بود.بد شد زیست...برای ادبی اسم نوشتم آخرم سر جل3 نرفتم...یهو دیدم قبول شدم!!
دانشگاه
فقط HarVard
رشته دانشگاه
شناختوساخت سس مایونز(داریم)

به نقل از آیدا-ق :
بله،چقدم راست بود که دارن تعمیر میکنن :-" پرز گف چونکه ممکنه بارسا ببره نمیتونیم امنیتتون رو تامین کنیم،این به نظرم منطقی بود باز!
دو تا تیم مادریدی تو نیوکمپ بازی کنن،ینی میتونیم امنیتشون رو تامین کنیم؟! :))
به نظرم روسل بهتره قبول کنه بهونه هم نیاره،یه فرقی باید بینمون باشه دیگه
فرقمون که تو بازیا ثابت شده و میشه.سابقه هم که شما بارساییا معمولا حرفی ازش نمیزنین.مام چون تو تاپیک بارساییم پای افتخاراتمونو وسط نمیکشیم.
وقتی پای دوتا تیم مادریدی وسطه اصن نباید به کاتالونیا فکر کرد.چون جدایی خواهن ممکنه مشکل درس کنن.ربطی به باشگاهو عظمتش نداره زمانی که تماشاگرا بریزن تو زمین پلیسم نمیتونه جمعشون کنه.واسه خود باشگاه بد میشه.بعدم این بازی اگه تو کاتالونیا برگزار شه تماشاگر نمیاد و هزینه تامین امنیتشم زیاده.پس نمیصرفه قبول کنن.اگه قبول کنن نمره مدیریتشون صفره.چه پرز باشه(منظورم واسه شرایط پارساله)چه روسل.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

شاید نبود مربی شاید هم خستگی بازیکن ها و شاید هم بی انگیزگی پس از مدت ها در اوج بودن...
اما خیلی ساده تیم افت کرده...بحث یکی دو بازیکن هم نیست(خیلی جاها دیدم مثلا باخت در الکلاسیکو رو معلول بی تجربگی پیکه در صحنه ی پنالتی و پیر شدن پویول میدونن...این درسته اما دلیل اصلی اونقدر مهمتر هست ک بشه از این گذشت حتی!)
ژاوی افت کرده قبول...بازی بارسا روی مثلث ژاوی-مسی-اینیستا میگرده و وقتی یکیشون رو فرم نباشه(ژاوی مدتیست محوه)تیم از کار میافته....
همه ی اینا قبول...

اما من خیلی ساده و با کمال تاسف دارم میبینم ک بارسا داره تموم میشه:|...مبالغه نیست کلا حرفم اما واقعا بازی با میلان برای من یادآور تیم دیگه ای بود در زمانی دیگر ک هوادارش هستم...شاید مسخره ب نظرتون بیاد ولی من یاد استقلال صمد مرفاوی افتادم زمانی ک کلا با اوت های علیزاده برای خودش موقعیت خلق میکرد :|(با این تفاوت ک بارسا عجیبی ب نام علیزاده نداشت :)) )
البته خب مسلما اختلاف سطح ها پابرجاست...اما ب نظرم مبالغه نیست بگم تو بازی با میلان و حتی بازی با رئال بارسا از نظر ایجاد موقعیت مثل استقلال اون دوران عمل کرد :(

قضیه این نیست ک دفاع بارسا ضعیف تر شده(در درجه ی اول ک من نمیفهمم چرا والدز کنار گذاشته شد :|دروازه بان بدی هست و بوده و همیشه هم بش معترض بودم....ولی پینتو اصلا شخصیت الکلاسیکو نداشت...واکنش او در مقابل پنالتی را یادآور میشوم(بحث نگرفتن پنالتی رونالدو نیست....بحث شخصیت بازیکنه))
دفاع بارسا همیشه ضعیف بوده....بارسا معروف بوده ب تیمی ک گل های زده ی بسیارش میپوشاند گل های خورده ی بسیارش را...
و اکنون قضیه اینست ک بارسا فقط اندکی بدتر از همیشه دفاع میکند...قضیه اینست ک بارسا گل نمیزند :| :( (ک متاسفانه این مسئله انقدر غیرقابل باوره برای همه ی فوتبال دوستان ک کاملا از چشمشون پنهون میمونه...)

و در نهایت متاسفانه باید تکرار کنم نظر ابتدای فصلم رو...فوتبال اسپانیا در همان یورو هم تمام شده بود...اسپانیا در سراشیبی سقوط است(من الان هم اوضاع رئال و هم بارسا رو بد میدونم...اما من فوتبال اسپانیا رو توی سبک بازی بارسا میدونم)
این تلخه ولی متاسفانه هست :)

• لایک
امتیازات: Zed

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از daimon :
فرقمون که تو بازیا ثابت شده و میشه.سابقه هم که شما بارساییا معمولا حرفی ازش نمیزنین.مام چون تو تاپیک بارساییم پای افتخاراتمونو وسط نمیکشیم.
وقتی پای دوتا تیم مادریدی وسطه اصن نباید به کاتالونیا فکر کرد.چون جدایی خواهن ممکنه مشکل درس کنن.ربطی به باشگاهو عظمتش نداره زمانی که تماشاگرا بریزن تو زمین پلیسم نمیتونه جمعشون کنه.واسه خود باشگاه بد میشه.بعدم این بازی اگه تو کاتالونیا برگزار شه تماشاگر نمیاد و هزینه تامین امنیتشم زیاده.پس نمیصرفه قبول کنن.اگه قبول کنن نمره مدیریتشون صفره.چه پرز باشه(منظورم واسه شرایط پارساله)چه روسل.
بله کاملا ثابت شده از حرکات بازیکناتون،تماشاگراتون،زیاد ثابت شده بهمون.فک کردین 3-1 بردین خبریه؟! ما 5-0 بردیم همچین حرفایی نزدیم،6-2 بردیم همچین حرفایی نزدیم :rolleyes:
شما افتخارهاتون رو بکشین وسط لطفا،تعارف نکنید یه موقع! ما هم که اصلا افتخارات نداریم!
آره کار جالبی نیس،ولی وقتی قانون فدراسیونه بهتره اجرا بشه دیگه

black spider

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
Anesthesia

فک نکنم امروزم ببریم. کجاس اون بارسای قبلی؟ ولی اگه ببریم چی میییشه!

...............

کاربر فوق‌فعال

سلام. چرا بارسا اینقد بد بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟ اصلا در حد بازی با رئال نبود امروز!

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

اگه با همین روال پیش بریم قطعا اتفاقات خوبی در انتظارمون نخواهد بود. :|
من نمیدونم چرا یه ذره انگیزه ندارن اینا
دقیقا مشکل از کجاست؟از بازیکنا؟از مربی؟ازکادر فنی؟از چی؟ مشکل ازهمشونه....
مربی که بالاسرمون نیس,داوری که باهامون نیس,مدیریتی که...
با این وضع فکر میکنم از لیگ قهرمانان هم حذف بشیم .
الکلاسیکوها اصلا مثل گذشته هیجان نداره
خط حمله بارسا شامل مسی هست و بس. بقیه در حد هویج.(به جز ویای مظلوم که خوب بهش بازی نمیده).
هرچی از مورینیو بدم میاد ولی یه کارش رو قبول دارم.
اینکه وقتی میبینه بازیکن فیکسش بد بازی میکنه و بازیکن ذخیره اش بهتره ، بازیکن فیکسش رو میکشه بیرون تا حساب کار دستش بیاد.
حالا این قضیه رو تو بارسا درباره پدرو و سانچز و گهگاهی فابرگاس و اصرار مربی به بازی دادن بهشون ببینید!!! :|

Daimon

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
helli 4.تا چشه یکیم دراد اینومیذارم:x
شهر
اونجایی ک مردمش نمیخوابنو همیشه زندگی درجریانه
مدال المپیاد
شیمیو زیست بود.بد شد زیست...برای ادبی اسم نوشتم آخرم سر جل3 نرفتم...یهو دیدم قبول شدم!!
دانشگاه
فقط HarVard
رشته دانشگاه
شناختوساخت سس مایونز(داریم)

به نقل از ...M30... :
خط حمله بارسا شامل مسی هست و بس. بقیه در حد هویج.(به جز ویای مظلوم که خوب بهش بازی نمیده).
خب ماکه امشب یه چیزه دیگه دیدیم.پس بر اساس یافته های جدید پست قبلیو به روز میکنم:
خط حمله بارسا شامل یه مشت هویجه.
خواهشا بر اساس واقعیتا بحث کنین.من حالو حوصله درس کردن پستای بارساییا رو ندارم.مرسی

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از daimon :
خب ماکه امشب یه چیزه دیگه دیدیم.پس بر اساس یافته های جدید پست قبلیو به روز میکنم:
خط حمله بارسا شامل یه مشت هویجه.
خواهشا بر اساس واقعیتا بحث کنین.من حالو حوصله درس کردن پستای بارساییا رو ندارم.مرسی

شماسو استفاده نکن ازحرفم.
ولطفاخودتوبه زحمت ننداز.
درموردتیم خودتون نظربدین ولطف کنین واقعیتارودرموردتیم خودتون بگین که... (;

بالا