بارسلونا

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران
پاسخ : بارسلونا

البته بارسا لوئيز رو ميخواد،ولي خب هم لوئيز و هم هوملس احتمال رفتنشون به بارسا کمه.

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Spammer :
البته بارسا لوئيز رو ميخواد،ولي خب هم لوئيز و هم هوملس احتمال رفتنشون به بارسا کمه.
منم شنیده بودم،لوئیز هم خیلی خوبه ولی بازم به نظرم هوملز بهتره،منم فک میکنم احتمالش خیلی کم باشه

Dark Eagle

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
helli 2
شهر
Tehran
مدال المپیاد
کامپیوتر

این بحثارو بیخیال............
چند روز دیگه بارسا _ میلانه...............
من فک کنم اگه بارسا مثل قبل بازیکنه می تونه بیشتر از 2 تا بزنه و صعود کنه..............
ولی این ایتالیایی ها یه جوری بازی میکنن آدم حالش بد میشه 9 تا دفاع 1 دروازه بان یه مهاجم(ترجیها لاشخور)...........
بازی قبلی کلا توپ دست بارسا بود ولی رو ضد حمله گل خوردو باخت............
احتمالا باسه این دفعه یه فکری میکنن وگرنه اگه مثل بازی قبل بازی کنن فک نکنم حتی بتونن مساوی کنن..............
B-)

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

یه نکته ای در مورد بازی با میلان
ببینید بارسا هیچ وقت بازگشت رویایی نداشته،در سال های اخیر،اگه یادتون باشه بازی با چلسی که 1-0 باخته بودیم و از هر نظر هم سر بودیم رو هم نتونستیم ببریم حتی،اونم تو نیوکمپ بود
اینکه ما میلانو ببریم غیر ممکنه،خیلی قاطع میگم غیر ممکنه،ولی اگه معجزه هم بشه بازم ما نمیتونیم صعود کنیم چونکه باید با اختلاف 3 گل ببریم و این از محال هم محال تره،چونکه: 1-ما نمیتونیم 3 تا گل به میلان بزنیم(دفاع مطلق خواهند کرد) 2-به فرض محال که 3 تا گل هم زدیم،اینکه ما گل نخوریم واقعا غیر قابل تصوره 8-> دقت کنید،فقط یه بازی کلین شیت داشتیم فقط! اونم جلو یه تیم داغون
نتیجه اخلاقی همه اینا اینه که ما نمیتونیم صعود کنیم پس بهتره به فکر همین لالیگا باشیم،خلاص! و به نظر "من" بازی با دپورتیوو لاکرونیا اصلا هم کم اهمیت تر از بازی با میلان نیست،چونکه فک کنین اگه ما ببازیم فاصله مون کم میشه و اعتماد به نفس تیم منفی میشه
خواهشا یه دیقه منطقی نیگا کنین،من خودم بارسائیم،آدم نا امید از دنیا هم نیستم ولی بعضی چیزا واقعا غیر ممکنن،حالا به نظرتون باید به مسئله ای بیشتر اهمیت داد که احتمالش بیشتره یا اونی که احتمالش نزدیک به صفره؟

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نظر منم صعود بارسا محاله.حتی اگر خوشبین هم باشیم بازی به پنالتی میرسه که اونم با این دروازه بان محشری که داریم....
من به عنوان یه بارسایی میگم این فصل فقط احتمال بردن دوجام هست تازه اونم حداکثر.(سوپر جام و لالیگا)فراموش کنین چمپیونز رو.
تا تیتو برنگرده این تیم سر پا نمیشه.

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

حتی من فک کنم برگشتن تیتو هم نمیتونه "الان" چیزی رو عوض کنه،فصل بعد انشاا... تیتو برگشته،با چن تا بازیکن خوب میتونه تیمو ترمیم کنه
به نظرم بارسا نیم فصل اول همه انرژیش رو مصرف کرد و الان که جاما رو میدن انرژی نداره،حقیقت اینه که همین فوریه س که خیلی تعیین کننده س،ببینید رئال نیم فصل اول چطوری بود،و الان چطوریه،شانس اصلی چمپیونز و عملا قهرمان حذفی
بله فوریه،فوریه کلا واسه بارسا بده،همیشه افت میکنیم توش ولی این دفه،یه مقداری بیشتر از همیشه بود
من نگران این دپورتیوو هستم :-s

Afy Depp

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شاهرود

بقیه رو نمیدونم
اما با وجود تمام محالات من همیشه آرزو میکنم که بارسلونا ببره!
من از اون طرفدارایی هستم
که با برد بارسا خندیدم و جشن گرفتم
و با هر باخت
گریه کردم!
من انقدر دیوونه ی لیونلم که وقتی تیاگو بدنیا اومد من اینجا جشن گرفتم!

ما که از اینجا کاری جز آرزوی پیروزی نمیتونیم بکنیم!
سوپراستار ای من بتازید....

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

خبع،به نظرم بازی با دپورتیوو خوب بود،ینی خوب بازی کردیم،اگه به خاطر موقعیت خراب کردنای داوید و فابرگاس نبود پرگل میبردیم
اینکه مسی فیکس نبود کاری درستی بود،گلشم عالی بود واقعا
البته انقدری خوب نیسیم هنوز به نظرم که بتونیم صعود کنیم...نمیدونم

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

بعدبازی با اینتر و چلسی که رفت باختیم و گفتیم برگشت حتما جبران می کنیم و تو نیوکمپ بازی فرق میکنه،نتونستیم کاری کنیم.
الانم باز رفت باختیم و درآستانه حذفیم و باز بازیکنان و مربیان گفتن حتما جبران میکنیم.
ولی اینبار فرق میکنه.
بازیکنا با انگیزه و انرژی بالا میخوان واسه تیتو تا آخر جون بجنگن و همه متحدن واسه بردن.
اونجا بازیها نیمه نهایی بود ولی اینبار 1هشتم پایانیه.
ضمنا تا 3 نشه بازی نشه :Dدیگه نمیذاریم واسه بار سوم این اتفاق تکرار بشه و نمیشه.
قبلش خودم ناامید ناامید بودم(با توجه به خاطرات گذشته در برابر اینتر-چلسی و پارک اتوبوس و مشکل ما با این سبک بازی) ولی بعد از انگیزه بالای بچه ها و اتحاد تیم برای جبران شکستها و هدف پیروزی برای تیتو خیلی امیدوار شدم.

بنظر خودم 3-0 یا 4-1میبریم و صعود میکنیم و قهرمانم میشیم. :D

کاش مثل اون سال 2000 بازی با چلسی تماشاگرا باموزاییک(کاغذ رنگی) نوشتن 2-0، اینبار بنویسن " 3-0 برای تیتو" ! جالب می شه (البته فک کنم قراره بنویسن "همه یک گروه هستیم") (;

حتی نگران اون قضیه زلاتان هم نباشین که بعد از رفتنش از هر تیمی(اینتر-بارسا) سال بعدش اون تیم قهرمان اروپا میشه که امسال این قضیه واسه میلان صادقه!!

حتی اگه خدایی نکرده خدایی نکرده هم حذف شدیم این یعنی اینکه میلان قهرمان میشه و وقتی قرار باشه بارسا قهرمان نشه،رئال هم نمیشه و این برامون مهمترین نکته س!

هرچند با حذف میلان خط بطلانی رو این قضیه میکشیم.چون فقط بارسا میتونه اینجور طلمسهارو بشکنه.همونجوری که گفته شد هر تیمی آرسنالو حذف کنه قهرمان نمیشه که ما حذفش کردیم و قهرمان شدیم(سال 2011) :>

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از Breeze :
به نظر منم صعود بارسا محاله.حتی اگر خوشبین هم باشیم بازی به پنالتی میرسه که اونم با این دروازه بان محشری که داریم....
من به عنوان یه بارسایی میگم این فصل فقط احتمال بردن دوجام هست تازه اونم حداکثر.(سوپر جام و لالیگا)فراموش کنین چمپیونز رو.
تا تیتو برنگرده این تیم سر پا نمیشه.

تو نگاه اول آدم ازین میلان که با تمام نفراتش میاد دفاع میکنه میترسه که چه جور میتونیم از این دفاع و این سبک لعنتی بگذریم و گل بزنیم!
ولی اگه بازیکنای بزرگ تیم همه آماده باشن و بارسا اون بازی روان همیشگیش رو انجام بده ما میتونیم و خوبم میتونیم.
ما به چلسی که قویترین دفاع اتوبوسی جهان رو داشت پارسال 2 تا زدیم و 1 پنالتی خراب کردیم و 2 تا با بدشانسی به تیر زدیم.
اون 2 گل رو هم تو بدترین موقع و آخر بدشانسی خوردیم! :|
وقتی نیمه اول 2-0 شد و فکر کردیم برابر چلسیِ 10 نفره صعودمون قطعی شده فقط 1 لحظه بازی رو وا دادیم اون توپ رامیرز با اون شکل استثنایی گل شد و گل دوم رو هم که همه میدونید دقیقه 90 وقتی 10 نفره پشت محوطه حریف دنبال گل سوم بودیم تا صعودمون رو قطعی کنیم، از 1 دفع توپ دفاعشون، تورس با والدز از وسط زمین تک به تک شد، خوردیم! :|

ولی این میلان که از نظر دفاع کردن و بازیکنای با فیزیک بدنی و قدرت جنگندگی بالا بهتر و قویتر از اونا نیست(میکل-لمپارد-ایووانویچ-اشلی کول-میرِلِس-رامیرز-دروگبا همشون آخر قدرت بدنی و جنگندگی بودن!)
پس مطمئنا حداقل 2 تارو بهشون میزنیم! :Dبیشترش هم امکان داره فقط باید رو ضد حمله ها و دفاع کردن حواسمون باشه که اشتباه نکنیم! و خدایی نکرده گل مفتی نخوریم که هر چی تلاش کردیم از بین بره! :-w

همین میلانم پارسال تو نیوکمپ 3 تا خورد که تازه الان خبری از بازیکنان بزرگ و باتجربه ای مثل نستا-زامبروتا-سیدورف-زلاتان- (تیاگو سیلوا بازی برگشت مصدوم بود!) نیست.
هر چند سبک تیمشون همونه ولی مسلما بازیکن باتجربه و قدرت بدنی بالا بیشتر بدرد اینجور بازیا میخوره که میلان این نوع بازیکن چندتا بیشتر(مکسس-بواتنگ-آمبروسینی-مونتولیوو) نداره! (;

Aqa milad

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهيدبهشتي
شهر
شیــــــــــــــروان
مدال المپیاد
او......................(او سرش ناپیداست)
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی بجنورد
رشته دانشگاه
پزشکی

آقــــــــــــــایون عزیــــــــز خواهران گرامــــــــــــیـــ تا بــــــــارسا سرمربی شو عوض نکنـــــــــــــــه همین آش و همین کـــــــــــــاسست از میلانم باخت بازی های دیگــــــــــــرشم باخت میده آقا بندازی بیرون این ... رو دیگه چــــــــــــه وضشه؟؟؟؟؟ X-( X-( کم از این رئالیها زخم زبون خوردیم من یکی که دیگه تحمل ندارمـــــــــ...!!!!! X-(

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از MiL@D :
آقــــــــــــــایون عزیــــــــز خواهران گرامــــــــــــیـــ تا بــــــــارسا سرمربی شو عوض نکنـــــــــــــــه همین آش و همین کـــــــــــــاسست از میلانم باخت بازی های دیگــــــــــــرشم باخت میده آقا بندازی بیرون این ... رو دیگه چــــــــــــه وضشه؟؟؟؟؟ X-( X-( کم از این رئالیها زخم زبون خوردیم من یکی که دیگه تحمل ندارمـــــــــ...!!!!! X-(
شمامنظورت اینه تیتوروعوض کنیم یارورا رو؟ :-w

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از ...M30... :
تو نگاه اول آدم ازین میلان که با تمام نفراتش میاد دفاع میکنه میترسه که چه جور میتونیم از این دفاع و این سبک لعنتی بگذریم و گل بزنیم!
ولی اگه بازیکنای بزرگ تیم همه آماده باشن و بارسا اون بازی روان همیشگیش رو انجام بده ما میتونیم و خوبم میتونیم.
ما به چلسی که قویترین دفاع اتوبوسی جهان رو داشت پارسال 2 تا زدیم و 1 پنالتی خراب کردیم و 2 تا با بدشانسی به تیر زدیم.
اون 2 گل رو هم تو بدترین موقع و آخر بدشانسی خوردیم! :|
وقتی نیمه اول 2-0 شد و فکر کردیم برابر چلسیِ 10 نفره صعودمون قطعی شده فقط 1 لحظه بازی رو وا دادیم اون توپ رامیرز با اون شکل استثنایی گل شد و گل دوم رو هم که همه میدونید دقیقه 90 وقتی 10 نفره پشت محوطه حریف دنبال گل سوم بودیم تا صعودمون رو قطعی کنیم، از 1 دفع توپ دفاعشون، تورس با والدز از وسط زمین تک به تک شد، خوردیم! :|

ولی این میلان که از نظر دفاع کردن و بازیکنای با فیزیک بدنی و قدرت جنگندگی بالا بهتر و قویتر از اونا نیست(میکل-لمپارد-ایووانویچ-اشلی کول-میرِلِس-رامیرز-دروگبا همشون آخر قدرت بدنی و جنگندگی بودن!)
پس مطمئنا حداقل 2 تارو بهشون میزنیم! :Dبیشترش هم امکان داره فقط باید رو ضد حمله ها و دفاع کردن حواسمون باشه که اشتباه نکنیم! و خدایی نکرده گل مفتی نخوریم که هر چی تلاش کردیم از بین بره! :-w

همین میلانم پارسال تو نیوکمپ 3 تا خورد که تازه الان خبری از بازیکنان بزرگ و باتجربه ای مثل نستا-زامبروتا-سیدورف-زلاتان- (تیاگو سیلوا بازی برگشت مصدوم بود!) نیست.
هر چند سبک تیمشون همونه ولی مسلما بازیکن باتجربه و قدرت بدنی بالا بیشتر بدرد اینجور بازیا میخوره که میلان این نوع بازیکن چندتا بیشتر(مکسس-بواتنگ-آمبروسینی-مونتولیوو) نداره! (;
اخه مشکل اینه که پارسال ما تو نیمه نهایی بودیم،پارسال ما تیم کاملا برتر زمین بودیم،پارسال بدشانس بودیم که مسی پنالتی رو نزد و خیلی شدشانس بودیم که دو تا گل رو زدیم به تیرک و غیره! و 2 تا گل عجیب از چلسی،تازه پارسال ما 2-0 میخواستیم نه 3-0 و به2-0 هم رسیدیم و وا دادیم،ینی حتی اگه امشب به 3-0 هم برسیم امکان وا دادنمون خیلی بالاست،درسته میلان واقعا اون تیم پارسال نیست،و ما با اون تیم به 0-0 رسیدیم تو سن سیرو،این ینی ما پارسال واقعا کیفیت بالایی داشتیم و بازی با چلسی یک بی انصافی محض از طرف فوتبال بود! ما حقمون بود که صعود کنیم بد جوریم حقمون بود،و اگه از چلسی رد میشیدم حتما قهرمان بودیم،ولی امسال نه،بازی رفت میلان اصلا اتوبوس نچید اصلا،دفاعشون اصلا فشرده نبود مثل چلسی،حتی نمیتونم بگم بی نظیر دفاع کرد،فقط و فقط خوب دفاع کرد،"خوب"
این ینی ما نسبت به پارسال همین موقه خیلی افت کردیم،پارسال هر چی که بود همه از ما میترسیدن،الان نه،پارسال فقط یه ال کلاسیکو رو باختیم اونم 2-1 اونم تو یه بازی خیلی نزدیک امسال چی؟ میلان اصلا تیم خارق العاده ای نیست و بعد از صعود از این مرحله هم حتی اگه به پاریسن ژرمن بخوره حذف میشه دیگه چه برسه به دورتموند و رئال و غیره،درصورتیکه چلسی پارسال بایرن رو هم همون جوری عجیب برد و قهرمان شد
حقیقت تلخ اینه که ما افت کردیم،ولی نه یه افت مقطعی و معمول،یه افت واقعی یه افت حسابی،چونکه نیم فصل اول الکی انرژیمون رو مصرف کردیم،کما اینکه رئال انرژیش رو مصرف نکرد،و الان تو 3 تا جام حضور داره و توی هر 3 شون هم شانس زیادی واسه قهرمان شدن داره(نگین لالیگا رو بردیم،13 امتیاز،اختلاف امتیاز کمیه،33 امتیاز در پیش داریم و حداقل 3 تا بازی مهم ) شاید یه مقدار هم اشتباه خود تیتو بود که نیم فصل اول اونطوری تیم انرژیش رو مصرف کرد چون تیتو هم میدونست نیم فصل افت خواهیم داشت(مثل همیشه) و اونجاس که جاما رو میدن،شاید یه برنامه ای داشت که نتونست انجامش بده
هر چقدر میلان بازی رفت اتوبوس نچید،امشب میچینه،خوب هم میچینه،خوب هم ضد حمله میزنه و هیچ گونه هراسی نه از بارسا داره نه از نیوکمپ.ساکی یه حرف خیلی خوبی زده بود:بارسا نمیتونه یک شبه به فرم خوب سابق برگرده
قطعا بازیکنا سعیشون رو میکنن،قطعا اونا تا لحظه آخر میجنگن و همین برای من هوادار کافیه ولی از نظر فنی،واقعا امکان نداره بارسا یوهویی متحول بشه همونطور که اصلا یوهویی هم افت نکرد،از اول نیم فصل دوم شروع شد
بازی با میلان یه بازی بزرگه خیلیم بزرگ،اصولا میتونه یه فینال باشه،هر دو تیم بزرگ و با سابقه و تو این بازیا جزئیات برنده رو تعیین میکنن،همون گلی که میلان زد و هند بود،همون پنالتی که گرفته نشد،همون موقعیت اینیستا که نتونست گلش کنه،ما اصلا لایق برد نبودیم ولی لایق باخت 2-0 هم نبودیم،شاید 1-1 واقعا عادلانه ترین نتیجه بود،حتی 2-1 میباختیم ولی خب نشد و 2-0 باختیم و عملا از همون موقع حذف شدیم
بارسا میتونه میلان رو توی نیوکمپ 5 تایی کنه ولی مشکل اینه که من از نیم فصل دوم به بعد اصلا بارسا رو ندیدم،حتی یک بازی،شاید اوایل ال کلاسیکو ها،شاید اونم...ولی واقعا یه بازی کامل بارسا رو ندیدم و واسه اینه که امیدی به صعود ندارم،چون ما اون تیم همیشگی نیستیم،نه تنها یه چیزی کمه،بلکه خیلی چیزا کمن،خیلی
ببخشید که طولانی شد و همشم گفتم محال و غیرممکنه،چون میخواستم دقیقا بدترین حالت رو بگم،چیزی که هر هواداری باید آماده ش باشه تا اون وقت ارزش برد براش بیشتر باشه

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از آیدا-ق :
اخه مشکل اینه که پارسال ما تو نیمه نهایی بودیم،پارسال ما تیم کاملا برتر زمین بودیم،پارسال بدشانس بودیم که مسی پنالتی رو نزد و خیلی شدشانس بودیم که دو تا گل رو زدیم به تیرک و غیره! و 2 تا گل عجیب از چلسی،تازه پارسال ما 2-0 میخواستیم نه 3-0 و به2-0 هم رسیدیم و وا دادیم،ینی حتی اگه امشب به 3-0 هم برسیم امکان وا دادنمون خیلی بالاست،درسته میلان واقعا اون تیم پارسال نیست،و ما با اون تیم به 0-0 رسیدیم تو سن سیرو،این ینی ما پارسال واقعا کیفیت بالایی داشتیم و بازی با چلسی یک بی انصافی محض از طرف فوتبال بود! ما حقمون بود که صعود کنیم بد جوریم حقمون بود،و اگه از چلسی رد میشیدم حتما قهرمان بودیم،ولی امسال نه،بازی رفت میلان اصلا اتوبوس نچید اصلا،دفاعشون اصلا فشرده نبود مثل چلسی،حتی نمیتونم بگم بی نظیر دفاع کرد،فقط و فقط خوب دفاع کرد،"خوب"
این ینی ما نسبت به پارسال همین موقه خیلی افت کردیم،پارسال هر چی که بود همه از ما میترسیدن،الان نه،پارسال فقط یه ال کلاسیکو رو باختیم اونم 2-1 اونم تو یه بازی خیلی نزدیک امسال چی؟ میلان اصلا تیم خارق العاده ای نیست و بعد از صعود از این مرحله هم حتی اگه به پاریسن ژرمن بخوره حذف میشه دیگه چه برسه به دورتموند و رئال و غیره،درصورتیکه چلسی پارسال بایرن رو هم همون جوری عجیب برد و قهرمان شد
حقیقت تلخ اینه که ما افت کردیم،ولی نه یه افت مقطعی و معمول،یه افت واقعی یه افت حسابی،چونکه نیم فصل اول الکی انرژیمون رو مصرف کردیم،کما اینکه رئال انرژیش رو مصرف نکرد،و الان تو 3 تا جام حضور داره و توی هر 3 شون هم شانس زیادی واسه قهرمان شدن داره(نگین لالیگا رو بردیم،13 امتیاز،اختلاف امتیاز کمیه،33 امتیاز در پیش داریم و حداقل 3 تا بازی مهم ) شاید یه مقدار هم اشتباه خود تیتو بود که نیم فصل اول اونطوری تیم انرژیش رو مصرف کرد چون تیتو هم میدونست نیم فصل افت خواهیم داشت(مثل همیشه) و اونجاس که جاما رو میدن،شاید یه برنامه ای داشت که نتونست انجامش بده
هر چقدر میلان بازی رفت اتوبوس نچید،امشب میچینه،خوب هم میچینه،خوب هم ضد حمله میزنه و هیچ گونه هراسی نه از بارسا داره نه از نیوکمپ.ساکی یه حرف خیلی خوبی زده بود:بارسا نمیتونه یک شبه به فرم خوب سابق برگرده
قطعا بازیکنا سعیشون رو میکنن،قطعا اونا تا لحظه آخر میجنگن و همین برای من هوادار کافیه ولی از نظر فنی،واقعا امکان نداره بارسا یوهویی متحول بشه همونطور که اصلا یوهویی هم افت نکرد،از اول نیم فصل دوم شروع شد
بازی با میلان یه بازی بزرگه خیلیم بزرگ،اصولا میتونه یه فینال باشه،هر دو تیم بزرگ و با سابقه و تو این بازیا جزئیات برنده رو تعیین میکنن،همون گلی که میلان زد و هند بود،همون پنالتی که گرفته نشد،همون موقعیت اینیستا که نتونست گلش کنه،ما اصلا لایق برد نبودیم ولی لایق باخت 2-0 هم نبودیم،شاید 1-1 واقعا عادلانه ترین نتیجه بود،حتی 2-1 میباختیم ولی خب نشد و 2-0 باختیم و عملا از همون موقع حذف شدیم
بارسا میتونه میلان رو توی نیوکمپ 5 تایی کنه ولی مشکل اینه که من از نیم فصل دوم به بعد اصلا بارسا رو ندیدم،حتی یک بازی،شاید اوایل ال کلاسیکو ها،شاید اونم...ولی واقعا یه بازی کامل بارسا رو ندیدم و واسه اینه که امیدی به صعود ندارم،چون ما اون تیم همیشگی نیستیم،نه تنها یه چیزی کمه،بلکه خیلی چیزا کمن،خیلی
ببخشید که طولانی شد و همشم گفتم محال و غیرممکنه،چون میخواستم دقیقا بدترین حالت رو بگم،چیزی که هر هواداری باید آماده ش باشه تا اون وقت ارزش برد براش بیشتر باشه

شایداینکه بارسانیم فصل اول انرژیشومصرف کرد شایدبه خاطراین بودکه تیتومیدونس نیم فصل دوم امکان داره این اتفاقابیفته... :D
ولی ازنظرلالیگادیگه بایدمطمئن باشیم قهرمانیم...مادرمورداستقلال حرف نمیزنیم...درموردبارساحرف میزنیم...
بارسا هیچوقت نابودنمیشه...البته اگه.......بارسادرسته یه سکته کوتاه کرده ولی امکان نداره تااین حدخواب بمونه.... :|

اگه یه مقدار واقع بین باشیم...بارسای ما معمولا تو 15 دقیقه اول برابر تیمای بزرگ تمرکز خودشو از دست میده. در واقع این تیمای حریف هستن که ابتدا با یه بازی تهاجمی و بی پروا سعی دارن هم تمرکز بارسا رو از بین ببرین و هم بتونن گل بزنن. میلان با توجه به دفاع قوی که داره، ابتدا همون حملات بی پروا رو شروع میکنه با همون اهدافی که گفتم...
بارسا نباید از این حملات بترسه و اگه گل بخوره تمرکز دیگه بی تمرکز.....
من این بازی رو اصلا راحت نمیبینم. با توجه به نحوه ی بازی میلان و هم فشاری که از نظر روحی بر روی بارسا هست، بازی خیلی خیلی سختی رو درپیش داریم...
از بازی با چلسی 4 سال می گذره
باید مطمئن باشیم که تیتو و رورا برای بازی قابل پیش بینی تیمای دفاعی یک یا حتی چند برنامه مناسب آماده کرده باشن (مخصوصا اینکه تو این بازی خاص حتی یک گل هم نباید بخوریم). تو فاز حمله ابزار زیادی داریم، پس هنر مربی امشب توی چیدمان و استراتژی فاز دفاعی مشخص میشه. با روحیه خوب تیم و طرفدارا اگه حساب شده بازی کنیم صعود دور از دسترس نیست و اگه به خودمون ایمان داشته باشیم بنظر من کار ساده ای هم هست.
امیدوارم امشب از همون دقایق اول خاطره انگیز باشه x:

به خدا قسم ما میتونیم میلان رو حذف کنیم فقط کافیه بازیکنهامون بخواهند و باورداشته باشند که میتونند این کار رو انجام بدن 8->

به امید پیروزی مقتدرانه بر میلان..... /m\
-----------------------------
19 بارسایی انخاب شده برای بازی با میلان: ویکتور والدس، خوزه مانوئل پینتو، دنی آلوز، جرارد پیکه، سسک فابرگاس، کارلس پویول، ژاوی هرناندز، داوید ویا، آندرس اینیستا، الکسیس سانچز، تیاگو، ماسچرانو، سرجیو بوسکتس، پدرو رودریگز، جوردی آلبا، آدریانو، سانگ و تیو.

×پست متوالی ترکیب شد. تکرار نشه.

goldokhtar

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان
دانشگاه
همینجا
رشته دانشگاه
حقوق

امشب بازی دارن..!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

P:>
من دوباره بارسا رو دیدم،دلم چقد براش تنگ شده بود :-< گفتم که بارسا میتونه این میلان رو 5 تایی کنه، ولی فکر میکردم این بارسا نیست،
بهم ثابت کرد که بارساست،هنوزم بارساست
به همه تبریک میگم،تیممون مثل "همیشه" سربلندمون کرد <D=
صعود بدون هیچ گونه حرف و حدیثی،بازی که رئالیا بهمون تبریک بگن ببینید چی بوده دیگه،اگه رئال چنین بازی میکرد منم بهشون تبریک میگفتم قطعا
الان باید خوشحال بود ولی نباید جشن گرفت،هنوز خیلی مونده (;
+این روورا بود؟ خدایی؟ من یه لحظه فک کردم هنوز پپ مربیمونه :-< جدی میگم،روورا چطوری انقد خوب شد،الله علم! واقعا تعویضاش عالی بودن،اونجا که آدریانو رو آورد تو و پدرو رو کشید بیرون،کلا تعویضاش
داوید هم فک کنم دیگه کاملا اعتماد به نفس گرفت

یه چیزی کلا ثابت شد،اینکه مشکل بارسا "تموم شدن" نبود،دقیقا همون مشکلات کوچیک بود که رفع شدن ولی باید تابستون کاملا رفع شن

zahra:)

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نجف‌آباد
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
الزهرا/رویان
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی/ژنتیک مولکولی

من فقط نیمه ی اول رو دیدم
به غیر از مسی دیگه کی گل زد؟
بازی هم عالی بود <D=

əlireza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
..
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
---

به نقل از #Alireza# :
من هنوزم امیدو دارم که میلان رو میبریم!یعنی مطمئنم که میبریم و میریم مرحله بعد...
این خط / اینم نشون × !!! :D

ببینید کی اینو گفتم من!بعد اینم اینجا پست ندادم!

دیگه با بازی مسی حال نمیکنم..دیشب فقط دوتا گل زد همین و بس...توپ خیلی لو داد...زیاد تک روی میکنه...قبلنا اینجوری نبود....

جای خالی ژاوی توو بازیای قبلی حس میشد واقعن...دیشب ژاوی ععااالی بود..اینیستا هم خیلی خوب

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

برگشتیم اساسی ها x:
دوست دارم جدای از مسی و اینیستا و ژاوی دست بزارم روی ویا ، این پسر بی نظیره x:
اینهمه نیمکت نشینی و و بی اعتمادی سردش نکرد تا بالاخره زهرش رو توی این بازی به میلان ریخت ، حماقت بزگیه بخوایم همچین بازیکنی رو از دست بدیم :-<

خدا کنه تا پایان فصل دیگه جاش توی بازیهای لیگ و لیگ قهرمانان ثابت باشه تا فصل بعد بمونه ، توی بازیهای بزرگ کنار مسی میتونیم به داوید تکیه کنیم x:

+ شادی بعد از گلش مثل شادی گل فینال منچستر بود دمت گرم پسر x:

ولی رکورد زدیم و شدیم اولین تیمی که تونست نتیجه بازی رفت رو جبران کنه و صعود کنه

دم همه گرم x:
سربلندمون کردن
یعنی کاری کردن که تا مدت ها همه انگشت به دهان نگاه این بارسا میکنن. 8->
خیلی بازی عالی ای بود.از لحظه ی اول مشخص بود که میریم واسه برد
هیچ چیزی نمیتونست جلومونو بگیره.حتی داور که پنالتی رو دید و نگرفت.
واقعا رو دست این تیم نیست. x:
دفاع اتوبوسی کردنو بردیم.اونم چهار هیچ.مسی چه میکرد.توپ مگه ازش جدا میشد؟

حریف یک چهارم هرکی باشه بردیمش. B-)

والدز کاری نکرد که بگیم خوب بود یا بد.
آلوز بعد مدت ها یه بازی در سطح خودش انجام داد.بازی ای که عالی بود.
پیکه فوق العاده بازی کرد.از جون مایه میزاشت واسه رد کردن توپ. x:
ماسکرانو هم که طبق معمول یه سوتی داد که اگه اون گلو میخوردیم دیگه راه برگشت خیلی سخت بود.تو اون صحنه شانس آوردیم
آلبا هم که فکر کنم صد متر رو زیر 10 ثانیه دوید.خیلی عجیب رفت تو یه صحنه.تو صحنه ی گل هم که وقتی میبینم لحظه ی پاس مسی به الکسیس کجا بود به طرز فجیعی تعجبم برانگیخته میشه.
خط هافبکمون خیلی فوق العاده بود.دلیل اصلی بردمون هم هافبکمون بود.بوسکتس فوق العاده بازی کرد.ژاوی که دو تا پاس گل داد و همون ژاوی ای بود که همه میشناسیم.اینیستا هم که همون اینیستایی بود که به خاطرش بهترین بازیکن اروپا شد.
خط حملمون هم عالی بود.
به جز پدرو که گیج میزد بقیه عالی بودن.ویا کلا بد بود ولی وقتی که باید ویا میبود،ویا بود.(دو سه بار بخونینش میفهمین چی گفتم ) مسی هم که قربونش برم چه کرد x: x: x:

در مجموع به همه تبریک میگم.بارسا فوق العاده نبود.بارسا خودش بود. (;

+این بارسانشون دادکه تنهاتیمیه که بردوباختش دست خودشه..... B-)

-------------------------------------

فکر کنم اگر بخواهیم توی بازی های لیگ قهرمانان از این ترکیب و سبک استفاده کنیم خیلی زود دستمون رو میخونن پس بهتره برای بازی بعدی با یک برنامه دیگه وارد زمین شیم مثلا از سیستم چرخشی استفاده کنیم
امیدوارم بارسلونا همیشه اینطوری باشه و لیگ قهرمانان رو امسال ما ببریم

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از #Alireza# :
ببینید کی اینو گفتم من!بعد اینم اینجا پست ندادم!

دیگه با بازی مسی حال نمیکنم..دیشب فقط دوتا گل زد همین و بس...توپ خیلی لو داد...زیاد تک روی میکنه...قبلنا اینجوری نبود....

جای خالی ژاوی توو بازیای قبلی حس میشد واقعن...دیشب ژاوی ععااالی بود..اینیستا هم خیلی خوب
فقط؟! 2 تا گل توی چمپیونز به یه تیم ایتالیایی میشه "فقط"؟ مسی عالی بود،قبول دارم تکروی داشت ولی زیاد نبود اصلا،اونجا که به الکسیس پاس داد و بعد الکسیس به آلبا و گل چهارم.به نظرم اینیستا بهترین بازی عمرش رو واسه بارسا انجام داد،ژاوی هم دقیقا شده بود ژاوی همیشگی
داوید دقیقا قبل از گلش خوب نبود،ولی دقیقا همون لحظه تصمیم درست رو گرفت و باعث صعودمون شد
با این بازی که بارسا کرد،یه پنالتی که خوبه 5 تا پنالتی هم نمیگرفت بازم صعود میکردیم،برا همینه که میگم تصمیم داور تاثیر مستقیم نداره رو نتیجه،گل اول میلان بازی رفت هند بود،یه پنالتی هم همون بازی برامون نگرفتن(هند کردن تو محوطه جریمه)،همین بازی دیشب هم یه پنالتی واضح رو برامون نگرفتن،در مجموع 3 تا اشتباه مهم،ولی بازم صعود کردیم و 4-0 بردیم،این ینی بارسا اگه واقعا بارسا باشه و تیکی تاکا رو درست اجرا کنه و نه کاریکاتوری از تیکی تاکا رو،هیچ کس و هیچ چیزی جلودارش نیست،در عوض کافیه اشتباه کنیم تا همه چیز رو از دست بدیم
یه نکته مهم هم این بود که غیر از اون موقعیت اینی که به تیر خورد(فقط نیانگ نبود که به تیر زد) و اون شوت سرکش ژاوی که آبیاتی با خوش شانسی دفعش کرد،دیگه موقعیت "هدر" ندادیم و این عالی بود،ال کلاسیکوی رفت لیگ رو یادتون بیاد،یا رفت حذفی،چطوری خودمون تساوی رو دادیم به رئال؟ همه ی تیمای یک چهارم انقد فرصت طلب خواهند بود،مطمئنن نباید فرصت سوزی کنیم
پدرو دیشب اصلا رو اعصاب نبود و این کافیه! همین که رو اعصاب نباشه من ازش قدردانی میکنم،داشت سعیش رو میکرد به هر حال
پیکه و آلبا واقعا عالی بودن،پیکه متمرکز و آلبا هم واقعا عالی،هم تو دفاع هم تو اضافه شدناش به حمله،همیشه فک میکردم آلبا بازیکن خوبیه ولی نه اینقد
دیشب میلان دقیقا میلان بود،خیلی هم بهتر از بازی رفت دفاع میکرد،کلی هم روحیه داشت(برا همینم تا دیقه آخر داشت میجنگید و این تحسین برانگیز بود) توی لیگ هم وضعیتش بهتر شده بود،در مقابل بارسا هم دقیقا بارسا بود،تیکی تاکای سرعتی+پرسینگ از نیمه حریف(صحنه هایی که وقتی توپو از دست دادیم اینی چقدر سریع پرس رو شروع میکرد تا توپ رو بگیره) این سبک بارسائه نه اون سبک حوصله سربر تیم ملی اسپانیا
از نیم فصل دوم به اینور بارسا رو ندیده بودم،نه تیکی تاکا،نه سرعت،نه پرسینگ(این خیلی مهمه) فقط یه مشت پاس بیهوده وسط زمین،بالاخره به اصلمون برگشتیم و الان از نیم فصل اولم بهتر شدیم حتی،نباید از این فرم ایده آل خارج بشیم
+بالاخره این نسل رویایی یه بازگشت رویایی رو هم به کارنامه ش اضافه کرد.کلا امسال خیلی بازیا رو برگشتیم با تیتو،بازی با سلتیک،بازی با والنسیا،حذفی با مالاگا.نکته مهم همشونم این بود که با وجود نیاز شدید و مبرم به گل تمرکزمون رو از دست ندادیم،حمله کردیم ولی نه احساسی،کاملا کنترل و حساب شده،نه مثل بازی پارسال با چلسی
+خداروشکر تیتو 25 ام برمیگرده،ینی 12 روز دیگه،تقریبا 2 هفته،خدایا واقعا شکرت!سالم برگشتن تیتو از همه چی مهم تره
باید خیلی مراقب لیگ باشیم،هنوز خیلی مونده

بالا